182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kár h kimi kiesett!
Azért Alonso nagyot ment,és Hamilton is szép dolgokat csinált!
Grat Meki!
Go Ferrari! -
badoer #52731 jo futam volt.en ferraris druker vagyok de alonsot nem bantom.ez van jobban jott ki neki.majd ket het mulva visszalehet vagni:) -
Alonso honnan is jött? Valami Minardi rémlik... :DDDD
Massa?Sauber?Minardihoz képest álom..... -
így van nem érte volna utol Massat soha ha nem kezd el esni az eső sőt ha Kimi alatt nem durran el az autó 3. hely marad neki, csak sajna sok a "ha" és ezek általába mindig alonsonak kedveznek -
Értelek mostmár bocsi: szval Alonsó nemjó pilóta és csak ugy véletlenül volt ezerszer gyorsabb esőbe mint Massa. Értem már!
Trulli is jó esőmenő de neki nem volt most szerencséje ő nem mákker mert kicsit le volt maradva. Nade nem annyira mint Alonso ahogy te írod "sehol se volt" pfffffffffffffffff:) komolytalan vagy. -
A legigazságosabb az lett volna ha Alonso és Massa összecsattan és kiesik... vita lezárva! :)) -
BIZ0906 #52726 Massa eddig milyen verdákban ült?
Alonso segge alá tolják a verdákat még jó hogy 2-szeres világbajnos -
Ez az előzés teljesen sprotszerű volt, és pont emiatt 2* világbajnok mert így megeszik egy Massát 1,5 kör alatt. -
BIZ0906 #52724 pontosan -
mert "alonsó" beszolt neki! unfer ... de ez van. Jó verseny volt! Hamilton ha nem hibázik állandóan akkor pontot szerez! -
még egy obszcén megjegyzés, káromkodás = 1 hét pihenő :) -
Nem o maga mivel nem ment ki a boxba. Rafoghatod nyugodtan az esore, minden hiaba, hiszen akkor is mar Massa Alonso elott volt.
Tehat nem is tudom te mirol beszelsz, amikjor olyan marhasagokrol beszelsz, hogy mekkorat ment az Alonso.
Igaz koze nem lett volna a versenyhez, ha nem "ismet" szamara szerencsesen alakulnak a dolgok. -
szót nem szólnál ha nem alonsot szidnák -
Remélem Kimi visszavonulása után nem úgy fogunk rá emlékezni, hogy kicsit nagyobb szerencsével 5x-ös világbajnok lehetett volna de nem nyert egyet se :(( -
naná hát massais neki esett:D -
Na és akkor nem az eső miatt rontotta el Kimi?? dehogynem akkor uyganolyan makker a Massa is mint Alonso...
Össze vissza beszélsz. -
De undorító itt ez a köpködés
és sajna Punker nincs itt,hogy jutalmazza... -
Ez is normális előzés volt! Massának nem kelett volna ráhuzni a kormányt, hanem inkább ívrehuzni.. -
LOL. Befurakodott ele a boxba ?:D Na vazz en biztos mas versenyt neztem.
Kimi elrontotta a bemenetelt es kint kellett maradnia a palyan.
Nem motorhiba, nem extrem korulmenyek, hanem vezetoi hiba elozte meg.
Nem kiesett elole az eselyes a 10. helyre, nem kezdett el esni az utolso 2 percben, nem kapott utolso korben defektet a fel palyaval elotte vezeto sofor. -
Hehe, ebből kijönne egy új Palik mix :))
Kimi :(((
Szvsz se Alonso se Massa nem érdemelte volna meg az első helyet, dehát így jött ki a lépés
Webber, Coulthard rulz :)) -
Nah ez meg a másik mit keresett az elején massa a boxban??? mikor kimi volt az első vszeg nem őő modta a boxnak bocs fiúk csuszkálok még 1 kört a semmiért... itt jön ki, hogy ki kinek a rokonja, kegyeltje... -
Akármi is történt, akárhogy is volt, de KIMI a lappok nagy szopás fájáról úgy esett le kiskorában, hogy az összes ágba beleakadt, lehorzsolta magát és földet ért. Aztán a nagyanyja, mikor látta, hogy sír a fa alatt újból feltette rá, mert azt hitte, hogy azért sír, mert vissza akart menni. De lassan véget ér az újabb esés, és ha a nagyanyja ismét a fa alá megy, és visszarakja, ráállok a fejére nem egy, hanem két SCANIA kamionnal ... -
Regebben szamitott. -
igen,ez télleg fura volt,meg heidfeld kapott valamit mikor kitolta sumit? -
Nem számít bele az ha áll a verseny és az elején 20 percig ez ment... -
Úgyis mindenkinek más a véleménye, most egész délután veszekedni fogtok ?
Hemi volt a legjobb :-) -
Vucli #52701 Én nem vitatom Alonso képeségeit, mert tényleg jó pilóta, de hogy ennyire összejátszanak neki mindig a körülmények, Kiminek meg állandóan leáll az autója, egyszerűen ez g u s z t u s t a l a n -
El meg az un. 2 oras szabaly? Emlekeim szerint a futam kezdete utan 2 ora utan le kell fujni, akarhany kor van meg hatra. -
MrTressy #52699 Ma jó volt a közvetités régen röhögtem ennyit :))) kár hogy Massának betett végére az esö Kimivel meg a techika szúrt ki... -
Azt elfelejtetted hogy Massa 3 helyről idult és az eső utáni boxkiálláskor került az első helyre, ráadásul Kimi volt elöl és bepofátlakondott elé a boxba -
Mclaren úgyis beszarik 1szer mind2 versenyző alatt csak ki kell várni...mondjuk a Hungariringen kapna mindekettő körhátrányt..de ne csak Farraritól hanem a spykerektől.:))))
az lenne a nemmindegy -
Most kellene bezárni a topikot egy napra... -
űszerinted hogy lett első? Az eső miatt, mert Kimi megcsúszott a boxbejáratnál. Nemtudom lehet a Kínai Tv-t néztem de a F1-et, de te lehet valami focit néztél közbe.
Komolyan mondom a szint megvan. . 14 év alatt nemkéne forumozni. -
edeleny #52693 Azt hiszem el lehet felejteni azt a mondatot:"Alonso nem tud vezetni,csak szerencséje van".
Más.
Nem elöször mondom,hogy nagyon rossz ez a kékzászlós szabály.
Hamilton a Massa mögött vesztett idö iatt nem szerzett pontot. -
Loller Massa meg mit képzel magáról ?:D Küldeni kellett volna neki egy állast azt pihenjen, elverték de csunyán megkockáztatom, ha nem a tot birodalom kegyeltje lenne semmi köze nem lenne a ferkához... -
BIZ0906 #52691 alonso egy ro szemét ci kis alamuszi patkány ez nem roncsderbi hanem sportszerü verseny az ilyennek kívánom hogy rohadjon meg és égjen el. -
Gio #52690 Massa nemtudom mit pofazott, 2-3 kor alatt kapott 8 secet, ha nem ott, akkor megelozni mashol -
Webber,hogy nyomatja a pezsgőt :)))) -
baxxterboy #52688 Alonso kezdte az egészet, amikor ott jópofiskodott a kocsival... Okádék. -
Massa az eso miatt lett elso ? Valami Kinai adot neztel ?
Vezetett 58 es fel koron keresztul, rendes korulmenyek kozott Alonso a kozeleben sem jart.
Aztan feljott ra Kimi es kiesett. Talan ha nem ekkora maker meg a 2. se lett volna a vegen.