182273
  • INeedspeed
    Téged is ki kéne találni ha nem lennél.Mondjuk egy ferrari gyárban megalkotni téged
  • Istencsászár
    Azért lássátok Ferrariba is van valami jó:)) , kis stílustanulmány

1 Lap Nürburgring

• otrosinka
    jézus........ :)
  • BaliBoy
    Kimi felidegesítéséről jutott eszembe. :D (asszem már volt egyébként)

http://www.youtube.com/watch?v=oFZzlmh2oZg
  • Istencsászár
    Az biztos, és mégsem köcsög a DC:), de ha neki beszolnak akkor lehet a keze hamarabb jár el, Massa ezt már tudja:))
  • WNW
    Szep mikor a deliek osszejonnek... Bar mondjuk Coulthard a skot onerzetevel, lehet hogy megverte volna ott helyben...
  • Count Adyn
    Jó hát Kimit felidegeleni:DDD
  • Istencsászár
    Persze ez az egész erre ment ki, Kimivel valszeg nem csinálta volna, vagy bárki mással, ismeri Massát tudta hogy reagál:)
  • WNW
    En mosolyogva is tudom mondani, hogy menj el a kurva nyadba Te geci, ha valakit heccelni akarok, soot, ugy meg jobban lehet vele idegesiteni a masikat... Szoval a mosoly nem sok mindent jelent, foleg hogy Alonso a 3 centin perepedt szarnyacskajat is gunyosan mosolyogva mutogatta...
  • WNW
    Szerintem egyik spanyolul, masik portugalul mondta a magaet, nagyjabol igy es ertik egymast...
  • b-type
    :DD
    Ez óriási hülyeség :)))
    Alonso kezdte az egészet,..bár ha nem így látod, is ez mellett szól, hogy Alonso kezdte a kamerának való mutatással (ami még szvsz rendben is volt..nekem még tetszett is), aztán ALonso és Massa összeölelkeztek, és mikor Massa már ment volna el, akkor mondta Alonso hogy nekem jöttél,..eleve Massa hirtelen nem érti hogy mi van, egy pillanattal utána kapja fel a vizet.
    Bár én káromkodást nem hallottam, ez még nem jelenti azt hogy nem volt, elég rossz minőségűek a youtube-s felvételek...többek között azért nem volt világos hogy olasszal kevert spanyolt beszélnek, vagy tiszta spanyolt, vagy tiszta olaszt. Mert olasszal (főleg az északival, amiből értek én is) viszonylag sokmindent meg lehet érteni spanyolból.
  • Count Adyn
    Pöcegödör:DDDD
  • Istencsászár
    Hát ha Massa és Alonso 2 perces vitája gusztustalansag, akkor ami itt megy most micsoda? -.-
  • [Jakuza]
    LOL.
    Latom koltottel magadnak egy nemletezo storyt, hogy Alonso angyalkadat felmentsd a gusztustalansaga alol.
    Nem semmi vagy. :DDDD
  • passatgt
    próbáld meg máshonnan:)
    metacafe, dailymotion
  • BaliBoy
    Tetszik ez a reklám. :))
  • Count Adyn
    Sőt, Alonso ott se volt, Massa annyira elmerült skizofréniájában, hogy meg akarta előzni magát, és nem sikerült neki, és a tükörbe még épp látta Alonso kocsiját, és azt hallucinálta, hogy szidta az anyukája bocskorát, ezért a futam után nekitámadt indulatosan a mit sem sejtő spanyolnak!
  • M@TriX
    akkor amíg találok valamit, addig reklám ;)
  • INeedspeed
    Hát akkor nC nekem sem tetszik de én elfogadom és engem megfogott a vezetési technikája azt h mien ember azt nem vitatom mert sokszor én is másképp szólnák vagy nem szólnák a helyébe,ez van ien ő ha elfogadod jó ha nem akkor örökké pazarlod az erődet h szidjad közbe neki evvel semmit sem ártassz......
  • Istencsászár
    Mindig ezt csinálják a futamok után persze egy ujabb mindig akad:)
  • M@TriX
    "This video is no longer available due to a copyright claim by Formula One Management"

az összes videót levetették a Youtube-ról, hogy kapnák be, nem tudom miben rossz nekik...
  • INeedspeed
    Ez már 100 fajta verzióban van én nem hiszek 1iknek se
  • INeedspeed
    Nem vágom de látom a mimikát és a szájukat és massa kezd el elősször nekiugrani+
  • DJ BP
    beszélsz spanyolul illetve portugálul? :) Mert tudjuk az angol vágod keményen, de mostmár ezeket is? :)
  • DJ BP
    Massa is Barcelónában nagyon fairplay volt, alonso most azt alkalmazta h ha megdobnak kővel akkor dobd vissza ugyanazt a követ.

Nem érted b+, hogy az előzéssel semmi bajunk? Az utána jövő beszólással
  • DJ BP
    a sajtó megint alonsonak akar rosszat............

Ez nagyon gyerekesen naivnak hangzott, már bocs :DD
  • jefferson83
    Csak neked :)

Az összefoglaló nekem sem műxik.
  • passatgt
    nálam nem megy az összefoglaló bannerba, azt írja undefined:)
  • INeedspeed
    mig alonso ugyanezt érezte, hogy massa akarta őt kilökni a belső ivről!
  • INeedspeed
    valami iesmit stilusban....massa már várta alonsot..jön alonso kezet ráznak gratulál neki alonso jó harc volt stilusban és utánna menne inni valamit és massa meg elkezd mondani neki valamit nekem igy jött le az egész többszörös visszanézés után,

Alonso: Kemény voltá!Jó csata volt
    Massa: Áhh mész a faszomba majdnem kilökté te gecci..
    Alonso: te jöttél nekem.......és innen folytatódik tovább, ha massa nem szól be akkor szerintem alonso sem.....MAssa is felvolt háborodva,mert ő úgy érezte h alonso akarta külső ivről kilökni, mig alonso ugyanezt érezte, hogy massa akarta őt kilökni a külső ivről.Szerintem ezért indultak el az indulatok keményen.......
  • INeedspeed
    csak 1 banális példát mondtam
  • INeedspeed
    Amúgy megnéztem a videót gyerekek és massa szólt be alonsonak nézzétek vissza,a sajtó megint alonsonak akar rosszat............
  • a.carkey
    Winkelhock már nem volt versenyben ...
  • INeedspeed
    Dehogynem....Massa is Barcelónában nagyon fairplay volt, alonso most azt alkalmazta h ha megdobnak kővel akkor dobd vissza ugyanazt a követ. Ennyi oan nagy izét csináltok belőlle, de ha 2 kanyarral arrébb előzi meg mégjobban megalázva akkor arról lenne most szó, hogy massának vibrált a kereke és hogy még 1 winkelhock fasz is elmegy mellette.....ez van
  • a.carkey
    F1’s famous names return
  • Count Adyn
    Nah sikerült végigolvasni az utolsó pár oldalt:D
    Szerintem nem volt semmi baj azzal az előzéssel, Alonso betette mint az őrült, Massa meg nem hagyta magát mint az őrült:D Azt nemvágom hogy miért kell beszólni annak aki győzött, ha ezen vesztett volna valamit megérteném, de igy... Na mind1, ugy tünik a spanyol srácban még mindig benne van ez nagy arc, ha jól alakulnak a dolgai:D Pedig már kezdett egész értelmesnek tünni erre tessék:D
  • DJ BP
    írja az AS című spanyol sportlap

Foci révén alaposan ismerem őket... Kacsakirályok
  • a.carkey
    fél perc előnnyel ... :D
  • Istencsászár
    A csapatfőnök, Franz Tost egyenesen bolondnak nevezte a két pilótát, mellyel meglehetősen felbolygatta a Formula-1 mostanában amúgy sem éppen nyugodt világát.

"Nem szeretem az ilyet, de kutyaszorítóban vagyunk. Nem találkoztam még két ilyen bolond versenyzővel."

A szakember a mai napon újabb nyilatkozatot tett egy svájci lapnak, melyben elárulja, mi is történt a garázsban a kiábrándító futam után.

"Megkérdeztem Speed-et, miért vetett véget a futamának. Ő mosolygott egyet és megkérdezte, miért tartott olyan sokáig a kerékcseréje. Ezután elfordult, mire én megérintettem a vállát, de nemhiszem, hogy ez azt jelentené, hogy tettlegességig fajult a dolog..."

"Mit mondjak? Nem csak a Nürburgringen voltunk elégedetlenek a versenyzőinkkel, hanem mindenhol."

• Istencsászár
    Ezt év eleje óta minden futam után megirják, majd ha Alonso azt mondta hogy...