182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Massát sem kell félteni vagy te a Sauberes korszakában nem követted őt?
Mondjuk megint az a szitu hogy van valami kis bors is a tésztán és máris megy a felhábortodás, ez SHOW tessék élvezni! -
Az itteni fórumozók közül sokkal harcolt, valahogy csitult is a "kiezazalonsohamiltonabajnok" hiszti !!! :))))))
De ez magas neked, hagyjuk .... -
Maradjunk annyiben hogy Massa belecsúszott, Alo pedig szabályosan körbeautózta ahogy a multban többen is tettek már ilyet:)
Jó kérdés, én aztse értem hogy hogy nem csúszik le a pályáról amikor a többiek össze vissza szlájdolnak belül:) érdekes dolog, de őt tudja, 2 totál különböző közegben is tökéletesen működik ( Rönó-M, Meki-B , ás 2 más pálya ) tehát nem lehet kocsira, gumira fogni, ez 1szerűen igy megy ott. -
Egyaltalan nem!!!
Minden szavabol sut a nagykepuseg. "Vegre megmutathattam azoknak akik leirtak, hogy tevedtek"
Vagy szazfelekeppen ellehet mondani.
Vagy talan veled harcolt vagy az itteni forumozokkal esetleg a tobbi 7 milliard emberrel ?
Nem o belebofogott nagykepuen a kamerakba. Raadasul tipikus bunkosag az, ha nem sportemberhez meltoan viselkedik valaki es a versenytarsait nyilvanvaloan megprobalja beallitani a gyozelme utan beallitani benanak.
Elso szamu szabaly, hogy az ellenfeleket tisztelni kell, meg ha nem is azonos kepesseguek.
Mert ugye utolsok nelkul elsok sincsenek. -
Figyusz, eddig is paraszt bunkó volt, azok szerint akik 2 éve ezt mondják rá akkor minek ezt ismételni, tudja mindenki hogy a másik fél mit gondol róla...
Massáról mindenki tudja hogy eléggé "gyerekes" mikor bántják, hát látszott a fején az interjúnál, mint a kis pistike aki nemkapta meg legot amit kinézett magának és ezt most rossz szándék nélkül... Alo boldog volt, és megjegyzem ő nem látta mitörtént de azt érezte hogy nekimentek, és ő akkor nem tudta hogy ez szándékos volt vagy nem... a hév elkapta ez volt az első reakció, de bocsánatot kért később és ezzel nincs is miről beszélni.
Csúnya húzásai a nagyoknak mindig is voltak a multba, nemkell olyan messzrie menni, de nemám. -
nem volt szó semmien magatartásról itt az előzésről volt szó..... -
Gabor_(HSF) #52930 Egy kis OFF ,remélem nem anyázik majd senki miatta!! 
Gratulálunk a hétvégén megrendezett,2.24 órás gokart-maraton,kategoria győztes és az összetett 3. helyezett csapatának...
-
"...nem hagy semmi kiutat..." -
Az egész világgal harcoltam mondtata, nekem kifejezetten tetszett !
Gondoljátok csak át: Hamilton óta csak a szart kapja a pofájába, mindehol táblák, hogy ki az az Alonso stb ... Mindenki cikizte , hogy egy újonc előtte jár, a sajtó is ...
Ebből a szemszögböl én abszolut megértem, hogy ennyire örült ennek a győzelemnek, főképp hogy kis Ferrari alázás is volt benne!
És tényleg most megmuttata a világnak, hogy azért nem egy gyenge versenyző :))) -
Az hogy próbálja dícsértes, de ha elévág mindenkinek , nem semmi kiutat csak a satuféket vagy a pályaelhagyást akkor nem kell csodálkozni ha oldalba vágják :) Szerintem a mai F1-ben ez értelmetlenül magas kockázat amit csinál .Most is lazán körbeautózhatta volna Massát ha még vár egy.két kanyart, kigyorson esélye nem volt a ferkának, de nem, ő szabályosan olyan helyen olyan tempoval előz hogy besodrodik a másik elé ....
Bár ezen gondolkodok egy ideje, ha tényleg jobban tapad vízen az autó a nem gumis részen, akkor az hogy lehet, hogy erre még senki nem jött rá ? :)))) -
Ha meg nem megy neki az oklet razza. :DDDD
Azert emlekszunk a tavalyi futamoknal, meg a qualin is embereket szoritott le Alonso a palyaraol, amiert meg is buntettek.
De vegul is nem ez a lenyeg, hogy egymashoz ert e a ket kocsi vagy sem.
A magatartasa egy nagy parasztra vall. Ahelyett hogy orult volna az elso helyenek, a masikkal kezdett egybol piszkalodni.
Itt latszik mekkora egy bekepzelt bunko.
Mar maga a megjegyzese is ezt tukrozi, "az egesz vilaggal harcoltam"
Mintha o lenne egyedul mindenek felett. -
olyan mintha lökhárító nézetből versenyezne :))) -
bármit csinált volna Massa, szvsz ott már ütköznek.
Magny Cours-ban meg nálam egyáltalán nem fért be amit csinált, ott nem fér el két autó, és az hogy beteszi az orrát még nem jelent előzést.
Pláne nem egy sikánban..ahol a következő íven már simán lehet hátrébb mert a másik lesz belsőn...ez lett volna Heidfeld-nél, de nem lett mert két autó nem fér el ott, ezért Heidfeld-nek le kellett mennie a pályáról.
Itt szép lett volna, ha meg tudja csinálni, de nem tudta, nem került Massa elé, de már a rázókőre húzta az autót.
Nekem mindegy, nem problémám a dolog, de ezek absz. nem meggyőző előzések...ebben az van benne hogy a másik oldja meg ahogy tudja szvsz. -
Ott a lényeg, odakeveredik és meg is próbálja nem kezd el vonatozni, és neki mind1 milyen a kanyar, csak görbüljön:D -
Épp ezaz:) ment azzal a sebességgel ezért lett belőle sóderzés, de érthető Alonso is ezt tette Franciába, de ott Nick elvette a gázt, mondjuk az pont a fordítotja volt ennek. -
Csak nem mehetett le a fűre :))))Itt nincs igazság, nem is kell ezeken lovalgolni, ez a tipikus versenybaleset , szvsz ...Persze a francia Heidfeld-Alonso az azért már elég ámokfutás volt :)))))Szerintem Alonso szentül hiszi , ha valamilyen modon bekerül az előzni kívántak mellé, onnantól már kötelességük tiszta utat hagyni neki :)))))) De komolyan ezt hiszi, így működik az előzés :))))
-
sztem nem. :)
Massa ment azzal a sebességgel amivel bement a kanyarba, és jól tette, ha ott nyom egy akkora féket hogy ne ütközzön neki Alonso-nak (bár sztem stabilan már nem tudott volna), akkor az egész mezőnynek leszakad az első vezetőszárnya.
De persze valszeg nem ez járt Massa fejében, abban a helyzetben már semmiképpen sem tudott volna nem útban lenni.
Alonso pedig az érintéstől ment le az ívről szvsz, nem volt két ütközés..vagy egy hosszan tartó ütközés, Alonso behúzott a rázókőre, Massa ott volt, a két autó ütközött, Alonso-nak egyenesebb lett az ív..pont annyira hogy a még hideg gumikon (bár sztem melegen sem) azzal a sebességgel már nem tudott elfordulni. -
Massa meg kigyorsítánál kitolta onnan a soderba, vagyis ment mintha semmi sem lenne ott :) -
Sztem Barcelona-ban Alonso ment neki Massa-nak, egy az egyben rácsukta az autót.
Abban igazad van hogy ebben nem biztos hogy mindenki egyetért (sőt ziher hogy nem :) ), de számomra ez a magyarázat, egy az egybe ráhúzta a rázókő mellé.
Ezeket a dolgokat nem egészen értem Alonso-nál, a Heidfeld-s esetet meg pláne...azt meg végkép hogy az ilyen necces előzések után miért csodálkozik ha egymáshoz érnek az autók? :) -
edeleny #52917 Nem tudom mennyire jo választás Vettel a Hungaroringre,a WSbR-n nem mutatott sokat.Nem a kedvence ez a pálya,akkor már Bourdais. -
edeleny #52916 A vicc a dologban az,hogy nehéz megállapitani,mikor ki a ludas.
Minden pilota felelösége,hogy tudja ki hol van körülötte.Szegény lengyelre rázárták a kaput,nem nagyon tehetett semmiröl.
Miért van az,hogy egyes piloták kanyarokon keresztül mennek egymás mellett,és nem ütköznek össze?
Nyilván mert nagyon jol tudják hol van a másik,és meg hagyják a helyet a másiknak,néha a saját kárukra.Ugyanakkor vannak olyan emberek,akik nem hajlandoak figyelembevenni,azt hogy bizony nem egyedül vannak a pályán.
Én megyek az ideális iven,ha te ott vagy beléd megyek.
Az hogy ki is volt a hibás Barcelonában,és most a Nürnburgringen,még a fizetett profik sem értenek benne egyet,viszont mind a kétszer a Brazil ment neki a Spanyolnak,ugy hogy ez utobbi elörébb,és teljesen az ut szélén volt.
Ez a két dolog kisértetiesen emlékeztet 2005 re,mikor is a Ferrari bajnoka elöbb Heidfeldet (Ausztrália),majd Webbert (Törökország),tette ki igy a füre,igaz a Német az esetek után bocsánatot kért.
Persze ez az én véleményem. -
Majd kivágok egy két jó részt, az időmérőn elég sokat mutatják, gyomorforgatóan megy :)))))
Csak a köcsög Vegas nem kezeli az XVID hangját, marad a moviemaker, az meg ezer év mire betölti :)))) -
Sok jelentősége nincs, vagy kiesik vagy utolsók közt beér, max annyi hogy szokja a forgalmat és a hajtást, hiszen nem egy BMW az a kocsi... hiába Red Bull, fele annyi powát nemtudnak belőle kihozni mint az anyacsapat. -
Ha van videód róla ne habozz megosztani:), Canadáról csak az Fp2őről van onboardom de ott nemutatják őt. Amugy egyetértek, Webber ügyes pilóta, de a fénykora a Jaguárban volt, de remélem hogy minél jobb lesz az Rb3 annál jobban fog menni! -
edeleny #52912 Hümm,ezt gondold át mégegyszer.
Épp Hamilton volt az,akin minden futamon látszott,hogy van benne tüz. -
Nemtom hogy valaki olvasta-e már ezt a cikket:
Vettel indulhat Speed helyett a Magyar GP-n -
az is igaz :D
Mindenki egymásért küzd.A kedvencem Hamilton.A győzelemért hajt ő is.De viszont nem annyira mint a többiek.Meg barátságosabb fajta emberke. :)
Coulthard se oylan pofozkodós...az agresszív,nem engedő típus...emlékszam Massa is nehezen bírt vele,meg Schumi is :D -
És kit "szeretsz" akkor már? majdnem mindenki lökött, pofozott, ugatott, bunkózótt:D -
Én azóta nem szeretem mikor Fischicot kilökte.Még mikor Webber a Williams BMW-nél volt 2005-ben.És a dobogós helyért csatáztak.És Webber ezerrel belement Fischicoba. :( -
Nekem Webber a kedvencem, onboard cuccokon mindig őt nézem, nagyon állatúl vezet még ha nem is a leggyorsabb .Canadában különösen élvezetes volt nézni mit csinál ....Az utolsó sikánba senki nem merte olyan keresztben rávezetni az autót mint ő, nézni is rossz volt ahogy az autó hátulja megindul ....Persze ezzel nem lesz a leggyorsabb, de mindenképpen élvezetes . -
Az interjúban ugyanazt mondta mint Massa.Már nem azért.Meg én jobban örültem volna Coulthard-nak vagy Wurz-nak a dobogón mint Webbernek :D
De a lényeg hogy a Red-Bull második dobógoját ünnepelheti.És hogy az 5.helyen álnak a konstrúktöröki listában :) -
Mi a baj Webberrel? -
Kubica jó pilóta.Heidfeld akarta bebizonyitani hogy ő jobb :D
De úgyis Kubica év végén jobb helyen lesz majd mint Heidfeld :D
És sztem ezt a két pilótát nagyon megérdemli a BMW-Sauber :) -
jólvan ember.Azért mert msot hamilton nem igazán ment jól attól még ne fikázd le.Meg azért mert fekete börü.Ha valami nem tetszik nem kell hsz-t írni.Massa meg eléggé bunkó volt......Webber hááát eléggé tré gyerek :D :D -
De Massa Barcelona-ban sem volt ludas, nem hagyott helyet, ennyi (szvsz persze).
simán benne van, hiszen a bajnokságért harcolnak...ha neccbe megy Alonso, akkor azért arra ne számoljon hogy majd Massa elkaja a kormányt hogy tisztán megelőzhesse.
Ha Barcelona-ban Massa Ludas volt, akkor itt Kubica is az volt Heidfeld-l...márpedig sztem Kubica jól csinálta amit csinált. :) -
sztem ebben nem volt vicc...vagy ha igen akkor kellett volna mondania, hogy báze ne őszüljél, csak húzlak.
Ez feszültség volt..bár sztem vihar egy kanál vízben, szvsz tök felesleges.
Massa-tól meg kár volt belemenni, csak felkapta a vízet viszont nem akart tetlegességig menni...ezért belement ebbe a szócsatába. -
Kicsit le vagy maradva:) -
fasza kis reklám! -
Ez jóóóóóóóóóóóóó -
Szivatta, visszakapta a barcelonai dolgot! Ennyi.