182273
  • G_ArchAngel #53055
    Kimi hihtetlen jól megcsinálta Massanak a helyet, erre a brazíl képtelen volt, mikor a finnt kellett volna támogatni
  • b-type

Igazából most sem értem hova akarta betenni Nick az autót, szvsz annyira várható volt hogy ott Ralf zárni fog.
  • M@TriX
    Szerintem egy egész jó videóval Frissült a Visszatekintő.

Heidfeld jól oldalbakapta szegény Sumit ;)
  • a.carkey
    Tényleg jó! :)

A werkfilm is jó. Hami lazán fel akarta szedni a Sandra nevü szőkeséget, Mika meg még mindig minden ökörségben benne van.
  • G_ArchAngel #53051
    McLaren reklám - nagyon ütős:DDDDDDDDDD
  • Count Adyn
    thx:)
  • Istencsászár
    Video

Tartalma:

- Hamilton defekt ( érdekes az angol kommentárok egyből levágták a szitut )
    - Kimi tétovázás
    - Button aki nem megy a falnak:)
    - ... meg a többiek
    - Hamilron hazárdírozás
  • passatgt
    Amikor néztem, olyan érzésem volt, hogy sokkal bátrabban használja az autót. Elfordítja a kormányt és lehet érezni hogy tolja az elejét a kocsi, csúszik el, elengedi a gázt és a külső íven meg több hely van, könnyebben és gyorsabban elfordul.
  • Istencsászár
    oké 20 perc
  • Count Adyn
    Jöhet^^ Én onboardosat szedtem, abba pont nem látszik, csak messziről, alonso szemszögéből:)
  • Istencsászár
    Szégyen hova jutott az egykori Minardi csapat... Stoddart megmondta a frankót, sokan utálták is, de habár üzletember, mindig a csapat javát akarta és egyengette, volt multjuk és valami kisugárzásuk, de ezek az STResek no comment.
  • Istencsászár
    Na közben lejött a futam, Kimi 1szerűen megcsúszik a bejáratnál és okosan kiengedi a kocsit, valszeg ha iven tartja tovább csúszik és ép hogy befér vagy megforog, de azis lehet hogy a rángatozás akkor történt mikot Todt silabizált azon h bejöjjön vagy kimenjen:)

Ha gondold kiszedhetem azt a részt nagy felbontásba, meg a piruetteket is:)
  • G_ArchAngel #53043
    Scott Speed és a müzli:DDDDDD
  • G_ArchAngel #53042
    Scott Speed kitalalt!

hogy is áll a dolog:
    - STR vs. Scott Speed
    - STR vs. Antonio Liuzzi
    - Spyker vs. Chritian Albers
    - Ferrari vs. McLaren
    - Ferrari vs. Coughlan
    - Ferrari vs. Stepney
    - McLaren vs. Coughlan
    - McLaren vs. egyéb dolgozók(?)
    - Alonso vs. Massa
    - Massa vs. olasz sajtó
    - Alonso vs. angol sajtó
    - Kimi vs. technika ördöge:)

szép kis év ez...
  • Count Adyn
    "A Ferrarit irányító Jean Todt elárulta, hogy Kimi Räikkönen az Európa Nagydíj elején szándékosan gondolta meg magát, és tért vissza a pályára a boxutca bejáratából, de későbbi kiesése ellenére is esélyesnek tartják a világbajnokságban."

Én se értem, hogy mit akartak:D
  • Istencsászár
    Szerintem Kimi 1szerűen nem fért be a boxba, butaság volt hogy ki küldjék még 1 kört, amikor már a box előtt sem tudta a kanyart bevenni... vagy nekicsapta volna a falnak, vagy kiengedi... de ha vele hazárdíroztak hogy hátha eláll akkor elég béna húzás volt látván hogy mindenki sietve talicskázott a pitbe:)
  • Count Adyn
    Jah az lehet:) Szerintem a 2 es és a 3 as verzió együtt amugy:D

más: Ott az első zuhénál már intermdiete gumin, massa és alo is a bukótéren fordult gazdagon a a célegyenes végén, úgyhogy nemcsoda hogy a többiek se tudták bevenni:) Meeg kimi állitolag direkt ment még 1kört esőben, hmm....
  • Istencsászár
    Lehet hogy más volt a víz struktúrája:), özönvízen ez sem megy, aztán hama fel is száradt ott meg már pláne, be is lassult, az utolsó etapban kezdett ujra előre törtni , szárzaon is majd vizen elkezdte a szokásost, de akkor nem volt özönvíz már hanem normális eső.

szvsz
  • Count Adyn
    Ja és azt is számitsd bele hogy az első esőnél is végig ott ment, mégse tudta tartani Massával a tempót. Jó kis egyenlet:D
  • Istencsászár
    Mégis valamilyen tudás birtokában van, ha ott megy és a többiek nem, mert gondolom nem a boxból mondják neki, hogy na nyomás a külső ívre, meg nemis a kocsi kívánkozik oda:))

De a lényeg hogy 2 különböző kostrukcióval is ugyan úgy működik tehát van 3 lehetőség:

1, valami nagyon jó beállítást talált
    2, tényleg jobban tapad ott
    3, őrült és nem fél attól hogy lecsúszik a pályáról
  • lac coo
    Ez így konkrétan szerintem hülyeség, de a lényeg az amit te is említettél : mi a fenétől gyorsabb annyival külső íven ????????Nagyságrendekkel gyorsabb, ami már messze nem vezetői tudásból ered....
  • tzsoltika
  • desigo
    Tényleg jó képek
    látszik,hogy nem partyfotós vagy...
  • G_ArchAngel #53032
    htx!

megkell várnom, hogy melyik kerül egy rallye-évkönyvbe, mert párat elkértek, a többiből majd rakok fel...
  • Istencsászár
    Ha van kedved és persze nem tilos pár képet felrakhatnál teljes méretben, mert nagyon profik! grat!
  • G_ArchAngel #53030
    igen, van 400 kép, de sajnos kölcsön géppel, ami nekem kicsit szenvedés volt, így a legjobb pillanatok nem úgy sikerültek mint szerettem volna...
  • Istencsászár
    Te csináltad őket?
  • Istencsászár
    Mugellóban, ahol keddtől a Ferrari és a Toro Rosso kezdte meg a tesztelést, Tonio Liuzzi gyorsabb volt Luca Badoernél, aki azonban kipörgésgátló nélkül vezetett.
  • desigo
    Hóban,jégen stb
    durva nagyon jaja...
  • G_ArchAngel #53026
    pár kép a hétvégéről - OMV Veszprém Rallye OB
  • otrosinka
    ez király volt.....
  • Istencsászár
    Az biztos, Rally versenyzők le a kalappal, akárhányszor nézek onboard etapokat, nem hiszem el hogy hogy lehet igy menni... az valami félelmetes, 1 sávon, fák közt, göröngyös utón stb...
  • G_ArchAngel #53023
    szerintem a Veszprém-Tapolca közötti erdős-dombos-kanyargós úton 5-10 percet vernék rá esőben ugyanazzal az autóval...

mondjuk ezek az F1 versenyzők sz*rt sem tudnak nehezebb körülmények között, ezt minden évben bizonyítják is, mikor rally/pályaversenyzőkkel kell összemérni a tudásukat...
    (kivéve Kimi, mert Ő F1 autón kívül mindennel képes nyerni, nem is értem miért nem WRC-zik...)

igazságtalan az élet, lehet Te vagy én széttépnénk ezeknek az arcát és soha nem lesz esélyünk bebizonyítani...
  • Istencsászár
    Japók kommentláésba jók, nemtudom mit mondanak, de drift versenyeket is olyan beleéléssel ordibálják végig hogy hihetelen:DDD

2006 Hunring, Alonso onboard, ezt tanítani kellene:))
  • b-type
    Pedig ő kezdte, de nem kell elhinned :)
  • G_ArchAngel #53020
    Sato vezetni tanítja Alonsot - amerikai, brit, spanyol és japán kommentátorral
  • INeedspeed
    WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • G_ArchAngel #53018
    Kimi edz
  • G_ArchAngel #53017
    vajon kinél van a két verseny közbeni hiba???

simán -2-4 ponttal állhatna Kimi Hamilton mögött, ha a FIAT nem csak idén kezdte volna az 500-assal a keményebb minőségelenőrzést...
  • INeedspeed
    hát épp ez az nem ment el hanem megölelték 1mást és valamit mondott massa nekem meg van a felvétel hát nem vagyok vak bazzeg......és utánna teregetett alonso amit én sem értek de akkor se ő kezdte