FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
büntessék meg utólag nem érdekel. ez a csávó egy nulla szaralak.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

TommyC
Alonso-nak akkora büntetõ jár, mint amekkora állat yó maga!!!

dixitque deus fiat lux

Punker
még meg büntethetik, sz@rul megy neki most nagyon :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mukika
Alonso most egy igazi köcsög volt Webberrel szemben.

shad0w
kész, alonso örökre elásta magát elõttem, undorító amit csinált, és pofátlanul másodszor is levágta a kanyart... nagyon örülök neki hogy végülis szart sem ért vele... és ezek után még csak meg sem büntetik???

don't give a fuck

Punker
mi lesz még itt? :) amúgy furcsa hogy alig estek ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

akyyy
nekem tetszik, jókat lehet röhögni rajtuk<#idiota><#nevetes1><#nevetes1>meg olyan jópofák<#ravasz1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TommyC
Akkora két vadbarom ez a két komentátor hogy a falra mászok tõlük!!!!!!!

dixitque deus fiat lux

Ramore
elképesztõ ember vagy, ha valóban nem idegesít ez a nyílt buzulása paliknak
torrente
Nem.

Ramore
palik mondja: gyula gyuszi gyula gyuszi gyula gyuszi gyula gyuszi gyula gyuszi gyula gyuszi gyula gyuszi gyula gyuszi

mást ez nem zavar???
Felfedezõ
igazad van jobb ha fél másodpercel nyer Raikkonen Alonso elött...

Punker
tipikus Merci drukker.....

mukika
- ...Munkácsy color...
- Az még fekete fehér volt???

ÁÁÁÁÁá <#wilting><#falbav><#idiota>

Felfedezõ
valaki lökje már ki Alonsot..<#hehe>

Felfedezõ
Schumi csattanhatna.. senki se kiváncsi a kinlódására...<#eplus2><#eplus2><#vigyor1>

Punker
kár DC-ért :(

RelakSfromhome
RedBullosok sisakja nagyon ász :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Felfedezõ
Alberts mekkora amatõr basszameg... az ilyeneknek nincs helye a F1-ben..

nah :)

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Punker
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Lteebee
Uncsi lesz végig.

Ha meg safety, akkor meg igazságtalan.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Punker
valaki csattanhatna már, így uncsi :)

Lteebee
:D

ÁjjLe BoBBi
gyah nem is tudtam hogy részegen itt is gányoltam :)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Lteebee
Hajrá minardi!
Hajrá jordan!
Csak keményen!

oneal1
sumák szerintem nagyon megvan tankolva
1x fog kiállni jó kemény gumikkal..
raikönnenek szerintem meg majdnem üres a gépe hogy minnél elõbb el tudjon szakadni a mezõnytõl hogy 2-3 helynél ne essen hátrébb a kiállás után!!
szval szerintem érdekes lesz montyt kell majd figyelni:D

!Forza Ferrari!

oneal1
monty volt!

!Forza Ferrari!

oneal1
jaja:)

!Forza Ferrari!

Punker
az de szép volt DC húzta a száját rendesen :)

Big Daddy
Hát ha az elöl lévõk nem tudnak nagyon meglépni,mondjuk safety car miatt,nagy meccs lehet!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Kit--Kat
nem, Michael és a széftikár mögött voltak az alagútban

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lteebee
Nem arról van szó, amikor rendesen verseny közben volt(lett volna) elõzés az alagútban?

Egyáltalán melyik sumaherrõl beszélünk?

Kit--Kat
nem Schumi melegítette a gumikat a safetycar mögött és Monty aszondta befékezettn elõte ezért ment neki és lökte a falnak

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

M@TriX
nem az is egy elég érdekes eset volt, ráadásul safety car, monty se annyira hülye azért....

pár képecske ralf schumi tegnapi verdájáról :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Lteebee
Nem volt nekilökés.
Ha jól emlékszem Sumi úgy döntött, elõz és ezért lement az ideálisról és nem volt tapadás a pos miatt, ezért végigflexelte a korlátot.

Montoya volt még ott?

Kit--Kat
azt se felejtsük el, hogy asszem pont tavaly Montoya nekilökte Schumit a falnak az alagútban

Lteebee
Kiváncsi vagyok, lesz-e valamelyik pilóta olyan penge, mint De La Rosa volt az Arrows-zal ugyanitt.

Montoya tutira megint bunyózna!

Lteebee
Nem hiszem, hogy minden összejönne, de örülnék neki.

oneal1
jól bealázták a minardik a jordanaeket!!!!
igy tovább!!!
<#eljen>

!Forza Ferrari!

petesilver
Sumi 8-ik helye dobogót érhet, ha tele van tankolva, jó a stratégia, bedurrannak a kõhidak mint imolában, és pont senki nem lesz elõtte a gyors körökre. Összejöhet, de kicsit sok a ha:(

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Én is azt lestem!! Egy pillanat üresjárat nem volt a kezében vazzzee, végig rángatta a kormányt!! Nagyon brutálul nyomta, esküszöm mint a régi Senna a Tolemanban!!!

Lteebee
Azon a szaron könnyû javítani:)

Kit--Kat
:DDDDDDLOÁL

ez a Friesacher egy állat, jól megkergette a kis Minardit:P
Ferrari példát vehetne, hogy kell autót építeni kevés pénzbõl, Bridgestone gumikra, hogy az fejlõdjön...:)

http://gaborszantai.co.uk/

petesilver
azért szép a fejlõdése az F1 autóknak. A régi széles alapfapad gépekhez képest a mostani keskeny verdák nagyon szép vonalvezetésûek, és rengeteg légterelõ kütyü van rajtuk. A renaultnak pl most Monacoban vettem észre, hogy az elsõ felfüggesztés fölé is raktak olyan szemöldök szerûséget.

Punker
a Császár milyen kedvesen mosolyog a háttérben :)

Lteebee
Kérdés, hogy kivel lesz a Nyerõ!

Lteebee
Csak dc nincs az erõvel, ahogy nézem.

Punker
DC-vel van az ERÕ :)