FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Schumacher csak azért sem adja fel

Hát ne is!! remélem tudnak végre kezdeni a gumikkal valamit, mert az autóban és Schumiban is benne vannak a gyõzelmek :)

rezsofiz
Schumacherrel kapcsolatban a versenyben nincsenek olyanok hogy testvérek, olyanok vannak hogy ellenfelek. Elõzni meg csak szabad, elvégre ez egy verseny..

sazl : c

Zsoltika 007
"Õszintén megvallva a barcelonai Futam tetszett a legjobban.. ott kár volt, hogy raikönnen autója feladta a küzdelmet."
Esetleg Imolára gondoltál. <#alien2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Bucser
Egyébként tök poén:) Tavaly mindenki azon sírt, hogy a ferrari hogy elhúzott:) idén majd azon fognak sírni, hogy a Meki meg a rönó hogy elhúzott (ha Raikönnen így fog menni minden versenyen akkor R.I.P. Fernando Alonso Világbajnoki esélyei:) Õszintén megvallva a barcelonai Futam tetszett a legjobban.. ott kár volt, hogy raikönnen autója feladta a küzdelmet Akkor érdekes vége lehetett volna... Mert ugye megjött a végén a ferrari így is jó volt de úgy mégjobb lett volna:) És nem azért mert a ferrari ott tudott lenni a végén, hanem azért mert ad1.: Schumi az elõtte haladót versenyben elõzte meg és csak utána ment ki tankolni, Alonsó fantasztikusan tarotta maga mögött Schumachert és különben is nem volt olyan szakasza a versenynek ahol aludni lehetett volna...

Nézzük a Mostani Monacói futamot.. símán unlmas lett volna, hogyha Albers nem pördül meg és az SC nem jön be.Ennek köszönhetõ, hogy Alonsóék eltaktikázták magukat... Amit még sajnáltam, hogy Kimi ennyire el tudott menni a többiektõl... Schumi vonalátlépése még nem is volt gázos inkább az célegyenesben végrehajtott manõvere volt durva.... MAjdnem felkente az öccsét a falra.... EZ NORMÁLIS???? Az ilyenek után kéne a Montoyát szidóknak magukba szállni, mert azért ilyet még monti sem csinált soha. Az hagyján, hogy Barrichellot megelõzte mert hát tudjuk, hogy a Brazil vendégszeretet hajtotta Bari-t, hogy átadja a helyet Schuminak, de szerintem eléggé égés, hogy hagyta elmenni Schumachert:) Megint:) Alonso pedig pozíciót fogott... szétmentek a gumijai ez van.. ilyenkor ugye a mögötte haladókat kiemelik egy boxkiállással és megpróbálják megkerülni ez végeredményben nem sikerült de legalább láthattunk 2 nagyon jó párharcot Webber Heidfeld és Alonsó részvételével... Alonso ragaszkodott a helyéért és szerintem annak köszönheti a bünti megúszását, hogy végeredméyben még a szabálytalaságokkal együtt sem tudta tartani a pozícióját. HA nem tudják megelõzni akkor szerintem elvették volna Alonsó helyezését... Szóval érdekes szitu kezzd kialakulni az F1-ben kíváncsi vagyok, hogyha a BAR visszatér miben és mi fog változni reméljük a sarokban térdepléssel magukbaszálltak és soha többé nem fognak szabályelleneset tenni:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ÁjjLe BoBBi
<#eljen><#vigyor>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kit--Kat
de-de sima gumikat és 400feletti tempót:DDD

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

petesilver
A régi idõkbõl van is egy híres történet a McLaren Senna - Prost viszonyról by idõmérõ!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Lteebee
Hát azért a gumiszabályt ne nagyon sírd vissza szerintem!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Kit--Kat
bár csak visszahoznák az összes régi szabályt, most már kiegyenlítette a mezõny

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

narazzino
az volt az igazi...

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
baleset nélkül már nincs izgalmas idõmérõ, pedig régen milyen jó volt mikor az uccsó percben kint voltak 4-5-en és javítgatták az idõket.

Amse
Végre!Nekem jobban bejön az 1 körös.Izgalmasabb tud lenni.

Punkerwork
A Michelin szerint egyszerûen rosszul taktikázott a Renault

"Ha a versenyzõk nem diktáltak volna olyan gyors tempót a verseny elsõ felében, akkor semmi gondjuk nem támadt volna a gumikkal" hát persze, meg ha nem autóversenyen indulnak akkor a várost se kellett volna lezárni :)

Punkerwork
Nincs több vasárnapi idõmérõ

hát jobb mint a mostani, de még mindig a 12 körös 1 órás dolog volt a jobb szerintem.

Lteebee
:D

Punkerwork
bár ha hízik 60-80 kilót még lehet :)

Punkerwork
akkor nem ALonso lesz az új Michelin reklám ember? :)

ÁjjLe BoBBi
dehogy :) télleg nem volt baja...legalábbis alonsoéhoz képest vaci új volt :D::D

Zsoltika 007
Az 1 dolog. A szabály az, hogy jól láthatónak kell lennie a barázdáknak. És volt még, szóval nem volt vele semmi gond.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Punkerwork
hát díjkiosztás elött 1 pillanatra mutatták, az is elég szétesett volt úgy láttam.

Zsoltika 007
De gyors! <#vigyor1>

Zsoltika 007
Azon jól láthatóan volt még barázda! Mutatták is, a ceremónia közben.

ÁjjLe BoBBi
kimi kereke teljesen rendben volt...hmmm

Punkerwork
közvetítés alapján Kimi kereke se volt jobb

oneal1
csak nehogy kiverjem a hisztit az FIA nál:DD

!Forza Ferrari!

oneal1
nem kapott még büntetést Allonso???
a sikánért is megkéne + a gumikért is!

!Forza Ferrari!

oneal1
van benne igazság:)

!Forza Ferrari!

rezsofiz
Azért utáljuk mert megmutatta hogy mennyire sportszerû.

sazl : c

vilnöv saját magára büntetés, az öreg Sauber behivatta, szerintem elküldik a csapattól...
Webber pedig 90%-ban tartotta a sikánt és követte a pálya vonalvezetését: egy sarkot vágott le, nem az egész szigetet...

http://gaborszantai.co.uk/

Lteebee
Kihagytad, hogy webber levágta a sikánt és hogy vilnöv ráment a vonalra.

Miért?

FrezeR
„Egy olyan világbajnoknak, mint õ, nincs szüksége ilyen dolgokra.” – mondta Barrichello a Gazetta dello Sport-nak adott interjújában. „Akár mindketten ki is eshettünk volna a versenybõl. Én biztosan nem tettem volna ilyet.”

Na ezért is nem vagy te még világbajnok Barikám :D

azért érdekesen mûködik a szabályrendszer:
Rubinho gyorsan indul a boxban, MS átmegy a vonalon: egyik kap büntetést, a másik nem...
Toyotát megbüntetik az elkopott gumikért, a Renault-t nem...
Alonso levágja a sikánt, nem kap bûntetést...
HOL ITT A KÖVETKEZETESSÉG?

ez egy olyan gumi, amiért a Toyotát megbüntették, a Renault-t pedig nem fogják?

Random work
Vót mán?

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

AnuluWork
Szerintem most még Alonso-Raikkonen harc van a VB címért, de ha Heidfeld 1x gyõz, akkor õ lesz a harmadik nagy ágyúja a F1nek, és nem lepõdnék meg, ha õ váltaná MSt, ha Alonso vagy Raikkonen nem teszi meg.

Szvsz sokkal jobb versenyzõ, mint Webber. Kb. olyan jó, mint Prost volt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Kit--Kat
nem nagy cucc feltartani a mezõnyt Monacoban:o Amúgy meg szokjon hozzá, hogy nem csak rajta múlnak dolgok úgy látszik eddig nem sikerült

Nick Heidfeld: (2) "Örülök annak, hogy itt, Monacóban értem el életem legjobb eredményét. Kiváló rajtot vettem, az elsõ kanyarban még Markkal is koccantam, de hát ilyen a versenyzés. Ezután azonban másokkal egyetemben beragadtam Trulli mögé, és inkább megpróbáltam spórolni a benzinnel és a gumikkal. Amikor bejött a safety car, mindkettõnket kihívtak a boxba, és a fiúk fantasztikus munkát végeztek azzal, hogy ilyen korán végeztek a tankolással. Azután szerencsém is volt, mert a mérnökök úgy döntöttek, kockáztatnak, hamarabb hívtak ki a második kiállásra. Így sikerült Mark elé kerülnöm. Sokan szenvedtek ma a hátsó gumikkal, mi nem. A verseny hajrájában úgy nyomtam, ahogy a csövön kifért. Amikor utolértem Alonsót, tudtam, hogy õ is küszködik az abroncsokkal, ezért inkább vártam néhány kört, hogy felmérjem, hol van a legnagyobb esélyem megelõzni õt. Fernando kiválóan védekezett, de sikerült kifékeznem, ami nagyszerû érzés."

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

:DDDD

Jól van na szar volt a hátsó gumija ezt tényleg nem kelett volna de látszott rajta hogy mennyire ideges amiért ilyen hûlye hiba miatt veszíti el dobogós helyezését.De azt azért hozzá teszem hogy ha jó lett volna a kocsija , Nicknek és Webbernek semmi esélye sem lett volna ahoz hogy megelõze.+ Még így is sikerült neki feltartania õket 10-15 körön keresztûl szinte irányíthatattlan autóval!
Csak hát a forma1 ben a "milett volna ha" ismeretlen fogalom...

petesilver
<#mf1><#eljen>
- És még meg is halhattam volna fütyörészés közben vazzzee!!! Ez meleg volt!! Hé Jean, szerinted illik ez?? Mit gondol ez magáról, hogy hétszeres világbajnok vazzee?
- Nyugi Rubinho, take it easy, ad 1: ez verseny volt, és ha nem is illik, viszont kell, a pontok miatt. Ad 2: nem gondolja, hanem tudja, hogy hétszeres világbajnok, mint ahogy mindenki más. Ad3: mennyivel lett volna jobb, ha szólunk rádión, hogy meg leszel elõzve, mert lassú vagy mint a tetû, és képtelen vagy megelõzni Ralfot?? Ad4: ne pattogj, mert lecserélünk a Zsótira from Hungary, értve vagyok?

- Ja ha így, akkor bocs hogy késõn fékeztem Jean!!!!!

DJ Bee18
tavaly meg Bari elõzte Trullit az utolsó kanyarban, nem tudom mi a baja

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

b-type
Szvsz az utolsó kör is a versenyhez tartozik..nem csak visszatekerjuk a fordulatot 14ezerre, osz begurulunk, Rubinho most meg höbörög :DDDDDD
tiraram-tiraram.. Monaco-ban nem lehet elõzni, meg már ugyis utcsó kör, nem kockáztat senki, tiraram-tiraram
HÉÉ..jaj..mi a veresseggûördög bázze megelõztek..

<#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Ha ez a malõr a kis brazil önbizalmát megtépázta, és visszaveti az amúgy is szar teljesítményében, akkor azt is megérjük, hogy a Minardi nem csak a Jordant, de még az egyik Ferrarit is lepipálja!!! :))

petesilver
Méghogy MS nem motivált, nem tud elõzni, meg már öreg mindenhez:) : /F1 Hírek/

A világbajnoki cím tartója, Michael Schumacher komoly kritikákat kapott versenyzõtársaitól, testvérétõl Ralf Schumachertõl, illetve márkatársától Rubens Barrichellotól, akik mögött autózott a tegnapi Monacói Nagydíjon.

Sem a Toyota versenyzõje, sem pedig Barrichello nem kímélte Michaelt, és komolyan támadták a német versenyzõt azok után, hogy Schumacher az utolsó körben az alagút utáni sikánban megelõzte csapattársát, majd a célegyenesben megkísérelt elmenni testvére, Ralf mellett is.

Ralf Schumacher a hatodik helyen fejezte be a Monte Carlo-i Nagydíjat, mindössze 46 ezreddel a Ferrari versenyzõje, Michael elõtt, akit további három tizedmásodperccel csapattársa Rubens követett.

„Michael õrült.” – a láthatóan mérges Ralf így szólt a riporterekhez. „Szerintem teljesen kikapcsolta az agyát, mielõtt belement abba a manõverbe. Egy milliméter, és egyikünk akár meg is halhatott volna. Néha Michaelnek elborul az agya.”

Barrichello is hasonlóan vélekedett csapattársa akciójáról, és elmondta – bár nem akarja bontani a csapat rendjét – beszélt már a dologról Jean Todttal is.

„Egy olyan helyen elõzött meg, ahol nem kellett volna.” – mondta a brazil. „Túl sokat kockáztatott egy extra pontért. Azonban ha nem állok el az útjából, összeütközhettünk volna, és az összes pontunkat eldobtuk volna.”

„Nem akarom bontani a csapat rendjét, de beszéltem Michaellel is, ahogy Jean Todttal is. Néhány évvel ezelõtt nem mondtam volna semmit, és nem hiszem, hogy ez megváltoztatná a dolgokat.”

Michael Schumacher nem tartja magát bûnösnek, és elhárította az õt kritizáló két versenyzõ kemény szavait.

„Nem hiszem, hogy olyan kockázatos lett volna az a bizonyos elõzés.” – mondta. „Én egy harcias versenyzõ vagyok, éppen ezért vagyok itt. Talán azt gondolták, hogy egy vasárnapi autókázáson vagyunk?”

petesilver
Tényleg az, de ezen vonatkozásban nem. Kimivel tényleg volt pár nagyon kemény adok-kapok küzdelem. A fair csak ide vonatkozik. Van egy ilyen összevágott videom, ahol csak a Montoya küzdelemek vannak montázsban. Amúgy egy Kolmubische betyár a javából valóban!!!

ÁjjLe BoBBi
jaja én rosszul lettem...

Punkerwork
amúgy tényleg nem volt szép Alonso-tól a tegnapi, mondom én aki azóta "drukkol" neki mióta megviccelte DC-t egy "picit".

Punkerwork
Monty és a fair szó egyévben való említése kissé komikus :)