Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát én erről még nem mondtam véleményt, de szerintem az előzés az tiszta munka volt, Massa védte, Alonso nyomult, összeértek, nekem azzal semmi gondom.
Alonso, hogy elkezdett a kameráknak mutogatni, az már nem tetszett, az autón is kis sérülés volt, nem egészen értettem mit fájlalt annyira, nem lekörözésen volt Massa mögött.
A beszólást meg végképp nem értem, hiszen ha engem leelőztek volna ilyen simán igazán morci lennék magamra is. Szóval ha beszólnának nekem amikor pipa vagyok (akár magamra is), biztos én is kifakadnék. Alonso megbillentette a bilit, ami elég bizonytalan lábakon állt. Massa szerintem nem érzett semmit Alonso ellen, de rázúdította a "fájdalmát", amikor még be is szólt neki, szerintem igazságtalanul.
Szóval szerintem aki itt bunkó volt az Alonso, Massara esetleg a túlérzékenységet lehetne felróni, de azt meg nem tenném, mert mindneki olyan amilyen. Azt hogy káromkodott hát ez van, van szókincse...
ez kb. az én véleményem ;)