Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scorpy.hu
A XIII-nak tud valaki magyarositast?

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

K.O.T.O.R magyaritást intézzétek PLS-kifizetem:-))

Ombika
Kar mert mar elejen elakadtam,meg kene tanulni angolul akor legalabb mar Max Payne 2 be is belekezdtem volna ,meg Commandos 3 !!!
😞((

3P
Igen az tényleg jó volna, de nem hiszem, hogy ilyen mennyiségû szöveget valaki megcsinálna....

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ombika
Esetleg Broken Sword 3 tervezi vki?

mrteo
A #7400-ra senki sem tud választ?
Ezt vegyem úgy, hogy nincs?

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

IMYke2.0.0.0
kds kérte el... (bocs a gépelési hibáért!)

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak megerõsíteni tudom, kdsépp a minap kérte el tõlem az egyik legjobb Commandos-sorozat editort, hogy nekiugorjon a 3. résznek is!
Szóval, viktor2 és a többiek: szerintem pár (1-2) hónap és kész a Commandos 3 Hun is!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello!

A commandos 3-hoz keresek magyarosítást. Aki tud kérem segítsen. Köszi: Viktor

Az Enter the Matrix magyarítását el tudja küldeni nekem valaki(ha nem túl nagy).A gamehunterre hiába próbálok regisztrálni,nem megy.Nem jön meg a regisztrációs mail.Pedig már több mailcímre is próbáltam.
hykao
Így van, Magyarországon magyarul jelent meg. (de jó lenne, ha minden játékkal így lenne...)
zaki
én úgy tom, hogy a játékot magyarul is kiadták

hykao
Ok. Már megoldottam.
Bandew
Imyke? Hallgatunk. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hykao
Jó kérdés.
Sajnos nem tudom.
Azt se, hogy ki az a "szivar" aki beírta a dolgokat.

Imykét kéne megkérdezni, hogy ez most - a DeusEx magyarítás topicba beírtak - mit is takar?
Bandew
Ez akkor most azt jelenti, hogy teljesen fordítható a Deus Ex?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RE: Info.txt
Semmi gond, max. felrakom a 02-est.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

G. Joe
Dec 10-15 ha minden rendben lesz.

http://deathfellows.hu/

Mayday
Kedves Rusy:
Beszeltem nehany napja az Automex Kft-vel, akik magyarul fogjak kiadni a XIII-at. Azt mondtak, hogy egy honapon belul kiadasra kerul, de mindenkeppen karacsony elott. Ugyhogy meg egy kis turelmet, meg nem elerheto a stuff!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

G. Joe
Majd intézkedem, hogy a szöveget kodolják a legjobban 😊

http://deathfellows.hu/

hykao
Mivel lehet (érdemben) megnyitni, szerkeszteni a .cod kiterjesztésû fájlokat?
mrteo
Szisztok!
Tud valaki magyaritást a Prisoner of War címû játékhoz?

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

hykao
Akkor mégegyszer: A XIII NÁLUNK MAGYARUL FOG MEGJELENNI, TEHÁT NEMIGEN TERVEZI SENKI A(Z) (ELÕ)MAGYARÍTÁSÁT!!!
IMYke2.0.0.0
Szép sorjában:

harczos: A KoToR bizony kemény tészta. Mivel RPG, iszonyat mennyiségû szöveg van benne. Nem hinném, hogy 1 éven belül végezne vele egy vagy akár több ember... napi 10 órás munkával sem...
Editorról ugye nem is beszélve...

dega: Nincs Cossacks magyarítás - tudtommal egyikhez sem.

bohus: ITT VAN UFO MAGYARÍTÁS!

YarYar: A beígért cr.. akarom mondani: anyag ITT van!

madaf: A Hidden & Dangerous 2 - MINT MINDEN VADIÚJ JÁTÉK ESETÉBEN - nem rendelkezik magyarítással!

Danecay: Ezt nem gondolhattad komolyan...

Manolab_: NOLF2: Contract J.A.C.K.-hez készítem a magyarítást - valószínûleg elõbb szöveges, majd grafikai addon is lesz! A XIII: VADONATÚJ!!!!!!!!!!!

Klaro: Szerintem jó ideig nem lesznek LoTR játékok magyarításai---

na végre beleKotORtam a játékba, és lám mi szúrta ki a szemem? egy dialog.tlk
ebbõl ugye következik h nem lesz túl eccerû és gyors a magyarítás (de nem is sejtettünk mást) - belenézve megtaláltam jópár dolgot a játékból: menü, meg a beszédszövegek, szal megvan sokminden - viszont várni kell speckó kotorhoz való tlk editorra, mert a többi editor nem mind mûxik vele. 1 nwn-est próbáltam, az úgyahogy beolvasta, de nem lehetett módosítani, bg-s pedig be se olvasta

hykao
Úgy tûnik új fejlemény Deus Ex magyarítás ügyben: Deus Ex magyarítás topic.
Az magyarításokkal foglalkozó emberek nem fognak összefogni. Esetleg egy kisebb csoport. De minenki nem. Mindenkinek megvan a saját fordítanivalója.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Danecay
A HALF-LIFE 2-höz van már magyarosítás?
A K.O.T.O.R. magyarrosítással kapcsolatban meg csak annyit szeretnék mondani, hogy ellenségeskedés helyett a magyarosításokkal foglalkozó embereknek inkább össze kellene fogniuk ilyen nagy project-nél, hogy minél profibban és gyorsabban elkészüljön.

CarajoEsp
Bazz bírom ezeket az embereket. Nem mintha idegesítenének,de tényleg. Miért érzem úgy ,hogy ezeknek az embereknek akik a Doom3-hoz és olyan új játékokhoz kérnek magyarítást ami kb:2 napja van kint valami difi van a józan eszükkel. Ettõl még lehetnek jó jogászok és bankárok ,de mégis. 😄D

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

4.50.03

Elõre is köszönöm a cra...akarom mondani a kölcsön pénzt, hogy regisztrálhassam.

Mayday
Imyke oldalan nezz korul!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nah lejött az uccsó cd is, majd a héten belekukkantok, ha lesz helyem fölrakni

tervezi vki? belenézett már vki?

IMYke2.0.0.0
SW: KOTOR - annyira vadiúj, hogy NINCS HOZZÁ MAGYARÍTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMYke2.0.0.0
Nekem van hozzá regkódom (mert annyira becsületes vagyok), asszem ahhoz, ami neked is megvan. Melyik is?

Hi népek!

Itt egy kép a Final Fantasy 8 menüjérõl ami már magyar. Csak ennyi van kész...egyenlõre Sorry a HSDX4 logó miatt. Nem találok hozzá cra...akarom mondani, nincs pénzem, hogy regisztráljam

IMYke2.0.0.0
Extractor.ru-t régóta használom, azon nincs NFS:U editor. Ezért csodálkoztam, amikor azt írtad, hogy sok editor, meg orosz, hogy nem rá gondoltál...

IMYke2.0.0.0
Hm. Mivel nincs angol változata a honlapnak, elég nehéz megtalálni a dolgot.
Ha tudsz, adsz nekem egy közvetlen linket azokhoz a editorokhoz?

IMYke2.0.0.0
ALCATELGOD: eléggé érdekes a stílusod... tudtommal, én nem így írtam neked... "ne röhögtess"
Mindegy.
Megnézem a címet, amit írtál.

IMYke2.0.0.0
big és HJ: A Need For Speed: Underground "Language" könyvtára igencsak összetett képet mutat. Elõszöris ott vannak a *.bin fájlok. Megnyithatók szinte minden szerkesztõ progival (Notepad, HEX Editor, UltraEdit stb.), de mivel unicode-ban íródtak...
Szerkesztõ progi nincs még a neten hozzá (mint anno volt a "NFS HP2 Texter béta")

ALCATELGOD: Ha a Max PAyne 2-re gondoltál, akkor válasz: meg tudja nyitni az anyagot, de fenn kell legyen minden fájl (azaz a Teljes Játék). De a QuickRAS helyett - ami amúgyis csak megnyitásra ajánlott, ajánlom a Max Payne 2 MOD Tools-t.
Viszont a magyarításáról szeretnélek lebeszélni - Methos-szal már nekiálltunk, õ a szöveget, én a grafikát, - , amennyiben teljesen elõlrõl állsz neki.
Azonban, ha jól értesz a Photoshop-hoz, és van kedved segíteni nekem, azt szívesen venném 😊))

A napokban lesz meg a gém - ha nem kell hozzás spéci editor, akkor lehet hogy megcsinálom😊
Az NfSHP2-vel szereztem némi gyakorlatot az NfS sorozatban.
Meglátjuk mit lehet tenni...

Ferencz
Nem éppen mai téma, de a Shadow President magyarításáról nem tud véletlenül valaki??

vki nézett má be a kotorba, mennyire magyarítható?

IMYke2.0.0.0
"A Frozen Throne magyarítása jelenleg kb. 75%-osan készen van. Ami még hátra van, az a hangok 1/3-a. Ennek az 1/3-nak az 1/3-ra már megvan a szereplõ, azonban a maradék 2/3-ra sajnos nincsen. Szeretnénk legkésõbb 2004 februárjában kiadni a magyarítást, ehhez azonban az kellene, hogy megtaláljuk a hiányzó hangokat. "

IMYke2.0.0.0
A HunCraft Team oldalán nézhetsz bõvebb infókat - mert újra mûködik a honlapjuk!

SLICK
Érdeklõdnék hogy a WC3-Frozen throne magyarírtás hogy áll? És Perszae mikor jelenik meg?

IMYke2.0.0.0
Hykao: OKé!

Terminator: WotM - Magyar Patch - remekül hangzik!

laci bá: Rage of Mages 2 Hun nem létezik. Meg lehet csinálni - de még senki sem tette meg.

hykao
Most tájékoztatott minket a Clever's, hogy a hamarosan megjelenõ Terminator: War of the Machines játékukhoz terveznek egy letölthetõ magyar patch-et.

forrás: TWotM topic
hykao
Imyke, ha lesz idõd és megvan a Deus Ex 2 demója, nézd már meg légyszi, hogy hozzáférhetõek-e a szövegfájlok.