58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Megfogtál.
Eltudnád küldeni priviben a címet - újra?
Küldtem egy utolsó anyagot a Vampire 1-ből.
Ha ezzel megleszel akkor a szövegállomány több, mint 90%-ával megvagyunk!
Ezután jöhet majd a 906 darab képből kiszűrt, fordítandó képek feldolgozása...
[Kész Baldur's Gate ez a Vampire - igaz, közel sem 2 millió karakter, de azért majd összeszámolom - progival - és beírom ide :)]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
mike369 #17977 Szótár felrakva! (cím a tudodhol...
)
-
Milyen vicces kedvedbe vagy ma.
Nem hozol nekem egy Nesquik gabonapelyhet?
-
ahogy mondod!! :) -
Várjuk. :)))
Na, tényleg megyek kajáért - meghalok (hogyha hozzám érsz... khm, bocs -
)
mike369 #17973 Ja, mellesleg elkezdtem csinálni a Vampire-szótárt!
Ahogy kész leszek a karakter résszel kirakom valahova, aztán majd bővítem... -
Mike:
- írtam a Fórumba
- keresek neked melót, Te akartad!
[Most megyek TESCO-ba valami ropogtatnivalóért, hamarosan jövök: I'll be back! - (Hú, [i]Terminator 2[/i] - cool!)]
volt ennek a témának egy igazi web oldala annak mi is a cime ? www.magyaritas.hu ? vagy mi ? -
greco #17970 Szerintem szívesen odaadja neked,ha lefordítod a kért játékot!
-
Ugye a tiedbe még a játékbeli kocsik nevei szerepelnek? Mert én megcsináltam az eredeti nevükre. Pl. Tiny Hooper = Mini Moris -
Ha gazdát szeretnél annak a winchesternek, én szívesen leveszem ezt a terhet a válladról... :-D -
Jah...meg azé' jó lenne, ha mindenki a kritériumokat is figyelembe venné...és még más dolgokat is...most nem a személyes kedvenc kéne, hogy a szavazás tárgya legyen... -
mike369 #17966 aztán remélem, most meg nem fog mindenki másra szavazni, mert azzal se jutunk előbbre... -
Jah, elég nagy az érdektelenség... -
mike369 #17964 IMYke!
School is over (2 hétig), úgyhogy jöhet valami fordítanivaló!!!
Szívesen segítek a Vampire összerendezésében, vagy jöhetnek a grafikák belőle!
A szinkronnal meg jó lenne lassan dűlőre jutni, mert lesz vele még munka bőven, úgyhogy javasoltam egy voksolás-félét... -
XPand Rally Ekezetes magyaritas -
mikor tudod kirakni a netre? -
Megtaláltam a winyómon az Xpand Rally original hun-t :)))
Úgy látszik, korábban valaki már elküldte / feltette :)
2 Napja játszottam végig! a vége felé amikor fogságba ejtenek van egy két betű elírás de azonkivül rendben van !nagyon élvezetes volt így most kezdtem a második részt... persze magyarul!!!:)
Köszönet érte Neked! -
Akinek megvan a hivatalosan, magyarul kiadott Xpand Rally, az segíthet másokon, ha ezeket elküldi nekem a feltelepített játékából:
/Data/CarsTexts.scr
/Data/ChampionshipTexts.scr
/Data/PartsTexts.scr
/Data/RacesTexts.scr
/Data/Texts.scr
Így mindenki más is legalább magyar felirattal játszhat(na) majd a Játékkal.
Valszeg nem tudtam milyen köszönést írjak oda, hogy ki mondja kinek, aztán elfelejettem rá visszatérni. Aki talál még, szeretettel várom a jelentéseket. ;) -
Hoppá, e fölött a hozzászólás fölött elsiklottam, köszönöm az észrevételt, megy a javítandók közé! -
Vissazdobta az emilkezelő, hogy nincs ilyen cim :(
Pedig felajánlottam neki 1 winyót :) kár :( -
köszi.
Magyaritások portálon néztem ott az volt, hogy nincs ezért nem is kerestem rá máshol :)
Asszem irok a srácnak, hogy adok én neki vinyót csak huzzon bele :D -
Sajnos írta valaki, lásd #17932.
És hidd el, hogy frissitgetjük, de mivel emberből vagyunk mi is hibázunk, mi sem tudhatunk mindent.
Azt is hidd el, hogy nagyon boldog lennék, ha egész nap csak azzal kellene törődnöm, hogy a Portált listáját finomítgassam, böngésszem a netet friss infók után. -
Sokára. Rengeteg benne a tutorial szöveg és a játékosok adatai... :D -
Senki se mondta, h szar...De így nem sokat és! Ezért azt tanácsolom, legalább 4-5 embernek legyen az a feladata az MP-n, hogy frissíti, és kijavítja hibás bejegyzéseket. Én csak azt próbáltam magyarázni, hogy ez a lista az MP hatásköre, tehát neki kéne szolgáltatni annak frissítését, és rendbentartását, nem pedig nekünk! -
Az biztos! :-D
A Chesmaster kb mikorra készül el? -
A lista azert nem rossz, csak nem napra kesz.
De meg lehetne egy ket dologban kiegesziteni, amit mar tobbszor leirtam, pl hany %-os a forditas es egyebek. -
Hat en irtam neki egy emailt meg anno de meg csak valaszolni se valaszolt ra.
Igy hat szerintem az a project ugy ahogy van megdoglott. -
Nem tévedsz. Azonban a naprakészség miatt azt szeretnénk, hogy minél többen segítsenek, és ne csak azt dörgöljék az orrunk alá, hogy ez meg az nincsen benne. Bár kritizálni könnyebb, és szarnak titulálni valamit... -
Kicsit azért ötbb, mert ha jól tudom kb. a 8. küldetésig van kész :) -
Nem vagy hülye, és nem is vagyok ellenséges! De azt te is beláthatod, hogy csak egy naprakész lista tudja ellátni a rá bizott feladatot. És nem a mi dolgunk foglalkozni vele, szerintem ez épp a magyarítások portál feladata. Elég jól néznénk már ki, ha az esetleges célszemélyek pakolgatnák az orrunk alá, hogy ez nincs benne az nincs benne, pedig pont őket kéne kiszolgálni! Vagy tévedek? -
greco #17945 Itt elkezdte csinálni egy gyerek,de az utolsó beírása szerint (2004. április 19.!!) elszállt a winyója és addig nem tudja folytatni a fordítást,amíg nem vesz 1 másikat.
-
NiGhTM4R3 #17944 Warhammer már jóideje 50%-nál van...sajnos. -
Helyzetjelentés:
Chessmaster 10th Edition 26%
Warhammer 40k: Dawn of War kb. 50%
-
Értelme van a listának. És a fordítók érdekeit is szolgálná, ezért lenne jó, ha segítenék a munkánkat.
Nevezz nyugodtan hülyének... Csak azt nem értem, hogy miért kell egyeseknek ilyen ellenségesen hozzáállni a dolgokhoz. :( -
szasztok. Temple of Elemental Evil-hoz nem akar senki csinálni magyarositást? :) -
ddd #17940 Bízzátok meg sediqwe "barátunkat" majd ő összeszedi mindet és felrakja egy helyre. 
na jo ez rossz poén volt
-
Ugyan oda lyukadtunk ki. ÍGY semmi értelme, legalább is nincs sok a listának...