58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
NiGhTM4R3 #17858 Már próbáltad is?
Én "csak" a Bloodlines-t, de az nagyon-nagyon bejön!
HL2 sztem úgy jár mint a Doom3, mindenki várja aztán mikor megjelenik jó-jó de nem erre számítottunk - bár ne legyen igazam.
De ezek szerint mindenki a Bloodlines-magyarítást akarja :P -
mike369 #17857 asszem a HL2 fordítás tényleg megmaradhat a skacoknak...
én legalábbis ÓRIÁSIT csalódtam a játékban.
Bloodlines 4ever! -
Bloodlines-ra...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Én is Bloodlines-re szavazok.
Nemcsak azért, mert azt megkaptam az őszi Mikulástól...
Rusy #17854 ja :)) -
NiGhTM4R3 #17853 Bloodlines:) -
NiGhTM4R3 #17852 Nforce megy nektek? -
mike369 #17851 éppen én is három házidoga felett kotlok itt, csak mindig van valami meló és így képtelenség haladni... -
Én meg a szakdogám felett görcsölök, a gyakhelyemen... :( -
mike369 #17849 reggel játszottam... most melózok... -
mike369 #17848 azokat meg beolvasztották csajkának...
-
A fémpolcokat nem lehet eltüzelni
-
Rusy #17846 én előbb megnézem a warezt ha lesz, hogy érdemes e :DDD -
Te jáccol? (csak igy szabadon) -
mike369 #17844 Nekem kupon, én stream, én örül!
-
Panyi #17843 MEGJELENT A HALF-LIFE 2!!!!!
Holnap megyek azt megveszem:))) Tegyétek ti is ezt:) -
Inkabb HL2 :) -
mike369 #17841 apró probléma...
-
De a feliratok közül kettő megegyezik. Már nem volt hiábavaló lefordítani. :) Már csak a többi ~3800-ról kell ugyanezt kideríteni.
-
mike369 #17839
-
Nincs closecaption_english.txt fájl a véglegesben. %-) -
mike369 #17837 
miért? a polcok is jók voltak tüzelőnek...
mellesleg én inkább Bloodlines-t fordítanék, mint a HL2-n gyötrődnék... -
Na ez olyan, mint régen a SZ.U.-ban az élelmiszerjegyek.
Üres bolti polcok miatt sokat értél velük...
-
mike369 #17835 nekem igen, mert van hozzá kuponom!
-
Tehát, nem számít, hogy már kijött
-
mike369 #17833 az még nem... -
És warez-változat? -
mike369 #17831 hát, kijött. -
HJ #17830 Ez valóban igy van: elég sokat értekeztünk errõl a témáról TSL16b-vel. Igaz nem értettünk teljesen egyet, de Õ is mondta már a kezdetekkor, hogy van rizikója az elõre dolgozásnak, de megérheti az elõre befektetett meló.
Ha kijön a végleges HL2 és valaki közli milyen formában van benne a szöveg - minden kiderül és (reméljük) a végén mindenki derül:) -
Hay #17829 Hi!
Madden Nfl 2005 magyarosításról tudtok? -
Igen tudjuk, hogy sokan varjatok a jatekot es a legtobb srac magyarul szeretne majd jatszani vele, mint a Doom ]I[ -al.
De mi mar megemlitettuk Imikevel a kezdetekkor , hogy nem sok ertelme lesz forditani a demo verziot, mert az altalad is megemlitett riziko merteke tul nagy 99,9% ;).
Tudom hogy alsagosnak hangzik, de most a sajat borotokon tapasztaltatok meg, hogy milyen a sziszifuszi munka, mig a tobbiek inkabb kivarjak a megjelenest, nehogy felesleges munkat vegezzenek. -
Nincs nekem bajom velük - egy kettő nekem is tetszett belőlük annakidején a DOS és Win 3.1 korszaktól kezdve -, csak egy megfigyelés volt, hogy amikor uborkaszezon van, ezekkel szemetelik össze a bittorrent-et. -
Mi a baj a régi klasszikus játékokkal? -
Kis off...
Úgy látszik, a játékos-társadalom megint el kezdett unatkozni...
A MoHPA óta csak az új Vampire jelent meg, mint "jelentősebb" játék warez körökben, így a bittorrent megint tele van fáking old/classic games-ek torrentjeivel...
-
Persze, hogy benne vagyok ;) -
Akkor marad a paranoia. Csak úgy értettem, hogy szerintem kezdettől fogva nyilvánvaló volt mindenkinek a rizikó. Nekem legalábbis biztosan, ha nem is írtam le ennyire részletesen. Kérdezd meg HJ-t.
Azt viszont fenntartom, hogy nem lehet elég korán hozzákezdeni, ha az embernek véletlenül a kezébe kerül egy ilyen fájl. Azért annyira nem kicsi, hogy egy nap alatt jól megcsinálja egy ember. És ha a HL2 topikba elnézel, láthatod, mennyire várja a nép. -
Lba1 egy észrevétel: Sógor sziget-múzeum-ágyúnál a pici zöld fickó angolul köszön! üdv! -
Nem szoktam burkoltan hülyézni. Arról nem tehetek, hogy üldözési mániád van. Csak közöltem, hogy mostanra érett meg benned(tek) az amit annak idején mondtunk ezzel a sietős fordítással kapcsolatban. Ennyi, nem több.
Annyira azért vagyok gerinces, hogy nyíltan hülyézzek, ha akarok. De ritkán szoktam hülyézni másokat, mert inkább elszámolok 10-ig.
Holnap kiderül. Minden tiszteletem mellett: nem kéne burkoltan hülyézni. Mindenki tudta, hogy nem biztosra megyünk, de jobb egy 90%-os állapot, mint a Pató Pál-féle módszer. Szerintem. -
mike369 #17819 hát itt vannak dll-ek, vpk-k, py-k, ... ugyebár HL2 engine ... lehet majd bogarászni ...
persze lehet, hogy te ránézésre kiszúrod majd a szöveget (remélem)