Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsánat nem akartam semmilyen bántó és gúnyos kijelentést tenni, elolvasva a hozzászólásomat gy kicsit olyan, de nem nagyon hallottam még ilyet hogy adjunk tippeket, mindenkinek van tudat alatt valami kedvene(i), amit magyarul szeretne jáccani...
Kár a sarcred-ért, habár már valaki jelezte hogy belekezdett (talán far és csapata), ezekszerint még meg sem nézte a fájlokat, én azt hittem, már pár mondat szöveg magyar...
na majd eccer...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
Sejtettem...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pedig pont erre gondoltam :-(((((
IMYke2.0.0.0
Még dolgozom rajta, de jelzem itt! Türelmet kérek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
FONTOS:
A Sacred címû (német fejlesztésû) Játék nem magyarítható - jelen állás szerint.
Miért?
Mert:
- a Sacred *.pak fájljai nem *.zip fájlok, és nem azonosak az eddig ismert egyetlen pak típussal sem - ergo: nem bonthatók ki.
- a Sacred "scripts/us" könyvtárában lévõ "global.res" fájl a Játék UNICODE-os szövegállományát tartalmazza... így:

azaz, ez sem fordítható, még HEX-ben sem!

ERGO: amíg nem kapunk kézhez egy Editort vagy Extractort a Játékhoz, a Sacred nem lesz magyarítható!

Aha,akkor szerintem felesleges is belekezdeniük.Javasolhatnék inkább valami rpg-t?
Imremagdi
az oldalad(cm4el) mikor lesz kész ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

IMYke2.0.0.0
"A kritikát fogadni, és megfordítani kell..." azaz:
- el kell fogadni,
- és bele kell képzelned magad a kritikus bõrébe, vajh, mit is akart vele mondani - a szavak elsõdleges értlemén felül lehet, hogy csak segíteni akart stb.

IMYke2.0.0.0
Neighbours from Hell 2...
De azt is magyarul fogják kiadni kis hazánkban.
Ahogy a Syberia 2-õt, és a Tom Clancy's Splinter Cell 2: Pandora Tomorrow-t, meg a Warlords IV-et és sorolhatnám...

IMYke2.0.0.0
Ja, ez már csak így van...
Én csak ezeket tudom ajánlani:
- nagy tisztelet, szeretet és türelem a Játékok iránt;
- az idegen nyelv ismerete;
- a MAGYAR nyelv ismerete;
- néhány fontos program készségszintû használata;
- semmi szótár- és fordítóprogramos anyag kiadása;
- lehetõleg profizmus már a kezdetektõl fogva (helyesírás!)...

Ennyi.
S nem kell úgy beszélni másokkal, ahogy tetted a 12108-ban.
A kritikát fogadni, és megfordítani kell...
Nekem is nehéz volt annak idején.

Mi az az NFH2?
bazza
Kössz, de amit jól ismerek, annak majdnem mindnek van magyarítása.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Kösz .:i2k:., a morrovind tényleg túúúúúúl nagy falat...

bazza
ha-ha! De nagy hulladék vagy! Miért baszakodsz?

Csak azért kérdeztem, mer ti már rég benne vagytok a cuccban és okosabbak vagytok mint én...és, hogy mit érdemes, mit nem...

Amúgy most a NFH 2-t, és a BFV-t fordítjuk...

Én csak azért írtam a morrowindet, mer úgy tûnik nem tudnak mit fordítani, már "tippeket kell adni nekik" ...

IMYke2.0.0.0
Õszintén egyetértek HJ-vel!

A Baldur's Gate 1-et szerintem feledjétek... még 2 év múlva sem lenne kész.
A Morrowind-be is eddig 3 csapatnak (2 csapat + 1 ember) tört bele a bicskája...

folytassátok a bg1-et 😉

Morrowind 😊)))

Tipp: csak olyan játékot fodíts le amit:
1; szeretsz
2; nagyon alaposan ismersz

Ha valamelyik a 2 körül nem teljesül, akkor a legtöbbször hmmm... vitatható minõségû lesz a magyarítás.
Lehet hogy csak én vagyok ilyen konzervatív és a minõséget tartom sokkal fontosabbnak a mennyiségnél?

bazza
Milyen játék vár még lefordításra? Tipp? (amit le is lehet fordítani)

Mayday
Hat elegge furcsa... 😊
Delelott megnyitotta valaki, aztan beleirogattunk x ezer hozzaszolast, es visza is lett datumozva!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ZsoltiHunGames
Reggel még nem volt ott a topic, de most már látom!
Elég furcsa nem??

hykao
Nagyon azért nem kereshetted!

Íme:
Splinter Cell Pandora Tomorrow topic
spatz
http://www.tar.hu/mestertuti/
(amúgy....a fenti piros feliratva katt...)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Evin
Pedig van ilyen fórum!
Le kell lõni a fenti csõ csapjait.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ZsoltiHunGames
Nem találtam Splinter Cell-es fórumot, ezért ide írom:
A SC😛T 2. küldetésénél elakadtam, mikor egy lángoló könyvtárféleséghez értem, ez a metro után jött! Hogy kell itt tovább jutni? Hykao remélem tudsz segíteni 😊

bazza
Érdemes!

bazza
Passzív kapcsolatot használsz?Azt kell! ....

ALCATELGOD
Fiúk! Baj van!

Nem tudtam feltölteni a Munkámat a netre, mert Totalcommanderbe beírok mindent és láss csodát a listázásnál elakadt!!! Ez egy Enthernetes ADSL!!!! Nagyon KÕne nékem!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

A Simshez van magyarosítás? ha van akkor hol? LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!
Hunnenkoenig
"A tudás csekély, de a lelkesedés brutálnagy..."

Gondoljatok, hogy igy erdemes nekiallni? :-)

Én is sok sikert kívánok , mikor lesz battlefield vietnam hun?...

bazza
...Ki szipog itt hátul???...

Hát igen egy ilyen eseményt nehezen lehet elviselni sírás nélkül...

Megalakult minden idõk legfiatalabb tagjaiból álló honosítás készítõ csapat:A Hun Tech TEAM

A tudás csekély, de a lelkesedés brutálnagy...Na meg jobb most elkezdeni nem?
Sok sikert kívánok magunknak!!!

Nem azért kérdeztem hogy mikor lesz már kész, ha folyamatban van teljesen megvagyok nyugodva, kicsit engem is idegesít a regelés, de nagyon régen 2 éve regeltem, azóta nem volt gondom...

Mikiller
Köszi már töltöm

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

NeoMaN
Nem freemail-es címet adtam, hanem saját szolgáltatóét.
Direkt nem írtam be azonnal a szívfájdalmamat, hátha nálam a hiba, de a 3 nap próbálkozás után felment a cukrom.
Amúgy nem sértésnek szántam, csak mérges lettem azé, hogy eccerûbb máshonnan leszednem, mint a "tulajdonosok"tól, miközben itt mindig pont ezért van mindenki megsértõdve, hogy más is felteszi az oldalára engedély nélkül a fordításokat...

Methos from GH
Már elkezdtõdött a fordítás, de nem tudom mikor lesz verzió...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Methos from GH
Akkor le lesz szedve. Egyébként a modorodon változtathatnál. Amúgy érdekes, én ahányszor regizek egy rohadt nevet, mindig kapok jelszót. Egyébként a freemail rendszer elég sz*r lett, mert enyhén késnek a levelek...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Imremagdi
az oldalad(cm4el) mikor lesz kész ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Nem tüntem el, csak figyelek :-)
Rendszeresen ellátogatok ide, de jobbára (hacsak nem kavarja fel valami a kedélyeket)csak követem az eseményeket.
Én most a Fate of the Dragon c. játék fordításával küzdök.

http://www.gamestar.hu/gmiki

IMYke2.0.0.0
szivar: [email protected]

Evin
Nem tudja valaki szivar levélcímét?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ALCATELGOD
Ma,ha minden igaz fennt lessz az atw-n a oldalam (alcatelgod.atw)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

IMYke2.0.0.0
GameHunter Team oldalán még fenn van...

Mikiller
Szia IMYke2.0.0.0!
Szeretném letölteni a Max Payne 2 magyarítást az oldaladról, de a link amire mutat sajnos nem jön be nálam. Valahol nincs még fennt ez a csomag?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Ó, sokat haladtak nyár óta 😛

IMYke2.0.0.0
Rise of Nations 41%

Egyébként a reges dolgokkal meg tele van a hócípõm. Az rendben van h pl. ilyen fórumra regelni kell, természetes. De magyarításokat is csak reggel lehessen letölteni...pfff, nevetséges. Az megint más dolog h a magyarítás oldal fórumán ha írni akarsz regisztrálsz, az mondjuk oké...

Rise of Nations van teljes? Vagy még mindig aza 40%-os van?

fred, hol a sör? 😄