Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is így vagyok vele....

Hykao végülis egyetértek veled, nem akartam hülyeségeket beszélni, csak késõ volt...

Én csak azt mondtam hogy ami eddig ingyenes volt, az most lóvés lesz és fõleg azt, hogy ugye nem terjeszthetik a neten, én meg ezt nem is kérném tõlük, ugye mer mér vágják maguk alatt a fát, hogy terjesztik, csakhát így nehezebben lehet hozzájutni, persze így szívesebben veszek meg egy játékot, de azért nem mindent, pl egy colin 4 ha megjelenne magyar felirattal, egy fillért se adnék érte, de viszont eljáccogatnék vele..

Na mindegy össze - vissza beszélek hülyeségeket, összességébe nagyon jó hogy így alakult, sok elõnye van és legfõképp imykére nézve összekötheti a kellemest a hasznossal, úgyhogy hajrá

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ALCATELGOD
NA szóval!

Imyke nem nekem mondat az alfa csatornát, hanem bazza-nak mert az én képemen nincs semmi féle alafa csatorna sajna...

Mellesleg így kéne minden játékot fordítani mint a join operations :-)))

Hunnekoenig: LAssan kéne mert már jöttek más vállalkozó gémek is.-))

MIndenki más: ADSL FTP tippeket a lennetbrõl: miért áll meg a feltöltés???

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Csak így tovább... Én megvárom míg elkészülsz,addig nem akarok belekezdeni.
IMYke2.0.0.0
Csak azért, hogy ne legyen pangás, mert ugye a ManHUNt magyarítás halad...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Úgy tûnik valami azért csak elindult.
Egyrészt az elõbb említettek, másrészt úgy veszem észre, hogy egyre több fordító tûnik fel itt a topikban, olyan csapatokból is, akik eddig "remetetevékenységet" folytattak.

Talán szép lassan megszûnnek a párhuzamos fordítások is...
hykao
...a fordítók pedig így abból (is) kereshetnek pénzt, ami az egyik kedvenc elfoglaltságuk.
hykao
Pont ez a lényeg: törekednek a minél olcsóbb megoldásra, így egyre több játék lehet hivatalosan magyar nyelvû!!!
hykao
Kiadók nincsenek, csak terjesztõk. (mármint itthon)
Miért szemetek?
Megoldva. Fájlméret bármiféle tömörítés nélkül 10.2MB, *.rar: 5.2 körül... Menük (ékezet nélkül), párbeszédek (angol hanggal), térképek, könyvek, stb teljesen magyaríthatóak. A teljes anyag tömörítve KB.: 10MB körül lesz (max 15MB a legpesszimistább becslésem alapján is).

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Egyébként imyke kíváncsi lennék hogy megy ez a dolog, adsz-e számlát meg ilyenek, mer azért a mocsok cégeknek is van esze, megkeresik az un "ingyen magyarítókat" és potom pénzér, (nem tudom megnnyi), de nem hiszem egy mûfordító cég pl kft annyiér vállalná mint ti (mondjuk nem is lehet olyan jó mint aki jáccott vele) és íme megjelenik a játék magyar felirattal pénzér... Érdekes

Félreértés ne essék, jó ez mer ugye a fordító megkapja az editort, cuccokat, minõségi munkát tud csinálni, kis pézé, és mindenkinek jó, érdemes 5-6 ezer pézt adni egy jó hivatalosan magyar feliratú gémér, mondjuk attól függ milyen...

Csak érdekes, hogy mennyire olcsón megússzák így a mocsok kiadók (bár ismétlem nemtom mennyi, nem is sajnálom, semmi ilyesmi) csak a szemét kiadók...

hykao
Hmm, kellemes fordítói környezet. Bár minden fontosabb játék esetében így lenne ezentúl!
Nembaj így van ez jól, ha 50 játék meg fog jelenni, akkor nem kell ingyen magyarítani, valaki meg úgyis felrakja a netre...

IMYke2.0.0.0
Már pedig - nagy valószínûséggel - nem terjeszthetem majd.
S ez így is van rendjén.
De, ha vaalki megveszi, s majd felteszi a netre a saját verziójából kinyert anyagot...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Imremagdi
és ezeknek a magyarositása csak ugy lesz elérhetõ ha vki megveszi a játékot ? ez nem biztos hogy lesz amagyar embereknek erre 5-10 ezer Ft-je

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Methos from GH
Jah, ha már hírezésnél tartunk. Hamarosan átalakul a GameHunter. Új PHP-s motort kap (saját fejlesztésût) és elkerül a regisztrációs rész. Továbbá teljesen átalakult a Jelentkezési Szabályzat is.

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

IMYke2.0.0.0
A francba... minden pojént lelõsz...!

Methos from GH
Amúgy elárulok egy mûhelytitkot. Az ECObit Kft. a közeljövõben 50 db játékot akar megjelentetni magyar felirattal, amely (pl. i2k + mi (GHT)) által fog elkészülni. 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

IMYke2.0.0.0
Igen, megníztem az ímílt... tényleg. Szorrrí.

Methos from GH
Nem a Weird War a 77 000 szavas...

IMYke2.0.0.0
Hm, bár, belegondolok - tévedek. Mert már csak emlékeimben él Dóra levele.

IMYke2.0.0.0
A 77.000 szavas játék a Joint Operations!

Methos from GH
Tudom, minket is megkerestek. Miénk lett volna a Weird War... De állítólag van aki 77 000 szavas játékot, megcsinálja kevesebb mint 1 hónap alatt... Na arra kíváncsi leszek... Mármint a minõségére...

Amúgy milyen játékról van szó, fps, stratégia stb?

IMYke2.0.0.0
A Wierd War-ra is pályázhattam volna, de nekem jobban bejön a JO.
Akkor gondolom, Methos, Te is "oda" pályáztál, ahová én... hihihihi

IMYke2.0.0.0
A Joint Operations én fogom csinálni!
Ez lett volna a meglepi, melyrõl jövõ hét kedd után húztam volna le a leplet!
Megkaptam:
- teljes fejlesztõ környezet,
- teljes tool készlet,
- nyers (még *.pff-be nem tömörített) állományok!

S kaptam egy mûködõ változatot is, illetve van accountom a frissítésekhez, melyekrõl ugye olvashattatok sok helyen - ezek miatt késik a Játék.

Jut eszembe.A DF:BHD-al mi a helyzet.Régebben volt róla szó.Magyarul jelent meg azt tudom,de elérhetõ a magyarítás vmilyen formában?
Honnan van az infód?A Joint Ops jó lenne magyarul.Bár még angolul is jöhetne,csak jönne már...
Ezek milyen játékprogramok? Még nem is hallottam róluk...
Methos from GH
Egyébként még mielõtt vki felvetné: A Weird War (II. vh.-s RPG) és a Joint Operations itthon magyar felirattal jelenik meg...

bazza
Ahhoz béna vagyok...mármint a photoshophoz.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMYke2.0.0.0
Xara-nál nincs jobb. Xara WebStyle 4.0
Azzal tudsz minden ilyesmit készíteni.
De a legjobb, ha a kreativitásodat veszed elõ és a Photoshop-ot!

IMYke2.0.0.0
Igen, igazad van. Az emberek már csak ilyenek.
Én még mindig UT2004-zek, pedig - ha átmégy a topikjába, pangás van! - már jó ideje megjelent.

bazza
Tud vki egy jó logo készítõ progit?
Már van egy, (AAA LOGO) de nem lehet benne menteni, és cracket se találok hozzá...Tud vki segíteni?

Nagyon örülök a deus ex hun-nak, személy szerint nem érdekel mikor lesz kész, ha kész lesz úgyis végignyomom mégeccer amúgy a MGS2 az milyen játék, egyáltalán minek a rövidítése...

Ne bántsátok imykét, majd lesz frissítés, amúgy meg nem hinném, hogy pl egy colin 4 hun nélkül nem lehetne meglenni, pl a mostani utóbbi 5 projektbõl szinte mindnél, én a bloodray-nt várom, amúgy nemtom felfogni az emberek hozzáálását, egyszerûen BETEGESEN töltik az új gamékat és gémelnek vele, nem bírnak várni meghalnak ha nem nyomják, pl ott van a splinter cell 2, vagy a syberia 2 felraktam fél óra és delete majd ha magyar lesz, van ezer másik játék amivel lehet jáccani, de nem már hitman 3 hun kéne, a manhunt-nak még meg se száradt a borítója...

IMYke2.0.0.0
Általában nehezen.
Ha van egy karakterkészlet a Játékban - pl.: fonts.dat, jobb esetben egy képrõl olvassa be a karaktereket <értsd: egy képen rajta vannak a betük, egymás után, abc-ben> - akkor azt kell szerkeszteni, ha nincs, akkor el kell felejteni a hosszú ékezeteket!
Én manapság már automatikusan rövid ö,ü-t írok, pedig néha - tudom - támogatja a Játék.
A FarCry-ban is szokatlan volt...

IMYke2.0.0.0
Komolyan mondom, értetlenûl állok elötted, és a többiek elött is: most éppen egy játékkal foglalkozom, s mikor az meglesz, fellövöm az összes többivel együtt!
Hagyjatok már lógva ezekkel a basztató szövegekkel!

bazza
Ha egy játék, vagy betûtípus nem támogat pl "õ,û" betûket, azt hogy lehet megoldani, hogy támogassa?

hykao
Elõbb-utóbb biztos.
bazza
Lesz HITMAN 3 honosítás?

NeoMaN
Mikó má nem jáccik vele senki....

Imremagdi
a colin 4 és a ManHUNt letöthetõsége mikrra várható ?
ha megszabad kérezni ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

IMYke2.0.0.0
Meg. S összeszedem a gondolataimat. Ha akarod, e-mailben is válaszolhatok, de akár itt is.

A BFV *.dds fájljait ne a Paint Shop-al szerkeszd!
Az Adobe Photoshop sokkal jobb erre.
Mellesleg az alfa csatorna hiánya okozza a gondot. De ezt már írtam korábban is, Alcatelgod-nak!
Adj a képhez egy alfa scatornát, amin pontosan ugyanaz a kép legyen, mint a többi scatornán (ugye 4 van) csak ugye, "negatív"-ban. Ez a rövid lényege.

IMYke2.0.0.0
ManHUNt (jelenlegi kedvenc):
Grafika: 24 map-ból (+ GLOBAL) / 17 kész.
Szöveg: 24 map-ból (+GLOBAL) / 8 kész.
Video: Intro video (hiszen minden más videot feliratoz a program...) - módosítása, vágása és *.bik-be tömörítése kész.

Hunnenkoenig
Fu, hat ezt en nem ismerem, szoval sajna nemtok segiteni :-(

ZsoltiHunGames
Imyke megkaptad a levelem?

ZsoltiHunGames
Bazza megkért hogy csináljam meg a BFV menüjét!
Letöltöttem egy Plug-Int a Paint Shop Pro-hoz.
Meg is birom nyitni a DDS fájlt és szerkeszteni is tudom, De amikor elmentem nem háttér nélkül menti el hanem fehér háttérrel.
Itt egy kép ezt nézzétem meg, hátha segít:
http://hungames.uw.hu/paint.jpg
Aztán jöhetnek a válaszok, hogy mit rontottam el!

IMYke2.0.0.0
De, nagyon is. Csak jelenleg vagy 8 projekt van a kezemben, és egy újabb pénzes játékmagyarítás is befigyel, szóval egy DX1 nem nagyon tudna beférni az életembe.
A pénzes munka pedig nagyon állat lesz. De részleteket majd jövõ héten... Elõre csak annyit: a stílus kedvelõ padlót fognak majd.

Hunnenkoenig
Na proba megegyszer

hykao
Imyke nem hiszem ám el, hogy nem szeretted a Deus Ex-et!
Hunnenkoenig
Alcatelgod:
Csak, hogy nehogy azt hidd, hogy elfelejtettelek:

http://members.chello.at/dungeonsiege/kep.jpg

Csak sajna pepecs melo es mast is kellett meg csinalnom :-)
Valamikor küldöm :-)
Mar nem igerek semmit.