58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Nekem a Quake 4 küldetéslemezének a magyarítása kellene! Hallottam, hogy tegnap kijött a game, ma már láttam a TESCO-ban is...

===============================
.:i2k:. from meló
-
megmegy.... csak kellene egy profi szövegkönyv
-
Vírusszinkronizálásról tudtok-e? :> -
akár
nagyon fontos lenne!!! lécci.....
-
mike369 #21419 illegálisról?
-
vírusmagyarításról tudtok-e
-
mike369 #21417 ...vagy egy illegális, vírusos warez... -
Több oka is lehet egy törlésnek...
- vírusos amit feltöltöttél
- wareznek minősül, amit feltöltöttél
- szabályba (még pedig abba, amit el kellett olvasnod a regisztráláskor!) ütközőt töltöttél fel.
stb. stb. stb.
-
Épp ezért kell velük beszélned...
A te érdeked...
Nem az övék, nem a miénk... -
De minek vegyem föl?? Regiztem magamnak az feltöltés miatt és törlik?? Azért ez nem szép. -
Tudod, az az első, hogy "személyesen" (legalább chat-en vagy emailben) felveszed a tárhelygazdákal a kapcsolatot...
imykének is már megvan kábé augusztus-szeptember óta az atw-s oldala (a cuccok is oda vannak feltöltve) és semmit sem töröltek róla, pedig igen látogatott oldal. -
Akkor mégsem fejezed be? -
Ebben ne legyél biztos! Én a PTTM-hez való cuccokat akartam föltölteni, föl is ment, de le is törölték!! -
imyke: Na végigvittem a Marine Sharpshooter II-t a magyarítással. (A tegnapin kívül még találtam benne két-három elgépelési hibát, de lényegtelenek, meg már nem is emlékszem, hogy hol
)
Elég frusztráló a vége.
Ugyan folytatják-e emiatt??? -
mike369 #21409 ígyvanígyvan!!! -
szerintem teljesen mindegy, hogy valaki a hírnév miatt csinál magyarítást, vagy puszta jókedvből, a lényeg úgyis a végeredmény minősége. ha pedig valaki büszke a munkájára az egyáltalán nem baj - amíg nincs akkora arca, hogy nem fér rá a netre, és nem fikázza puszta irigységből mások munkáját. -
No, akkor ezzel sem kell tovább szenvednem, hála az égnek. Egy púp volt a hátamon, de nagyon rüheltem. :D -
magukat? -
mike369 #21405 mellesleg persze nem mindenki csak a "hírnév" miatt csinálja ebből a típusból se. van aki tényleg lelkes és dolgozik is, csak a végtermék néha zavarosabb lesz az eredeti angol szövegnél... -
igen, ezért kommenteltem nekik a fórumba.
az ilyeneknek tudnék tanácsot adni, hogy mit magyarítsanak... :Ð
-
mike369 #21403
-
ki hogy nevezi...
-
mike369 #21401 egy kis zoo tycoon 2 infó -
fel van állítva!!! - ez nagyon jó
-
mike369 #21399 még jó, hogy csak a szavazás lett felállítva!
-
mike369 #21398 azért erre nekem is van egy gyöngyszemem!
a nyú tránszlétör (későbbi transz) tím beköszönője:
"Elkészült az új weboldal ami arra szolgál hogy kényelmes megtárgyalást nyujtson a csapattársaknak és a többi látogatónak ezen a honlapon megbeszéljük ,hogy mijen játékokat fordítunk majd,és ezt is szavazás által csináljuk majd,amint látjátok most is felvan állitva egy szavazás!!"
kira!
-
mike369 #21397 de még lehetsz!
RaveAir4President! -
mike369 #21396 én viszont egyszer már kiszámoltam, hogy eddig kb. mennyit "szórtam el" tanulásra...
nem volt egy kellemes élmény...
-
Még miniszter(elnök) sem voltam... :D -
Hát, én sem merem összeszámolni, hogy mennyi pénzemben van az egész tanulás... félek, hogy egy "apró falusi házacska" kijönne belőle a Balaton környékén... 
-
nincs is palotád
-
Én is öltem pénzt bele a diplomámba, de én "le is ültem" az iskolpadban, vizsgák előtt és alatt az időmet. -

-
Szerinted, aki palotát tud venni, az diplomát nem? :) -
Háááát... öööőőő... őőőőő... tényleg egyiket sem tudja... 
[Már csak az érdekelne, hogy miként teljesítette a Pénzügyi Főiskolát, majd (vagy) ez egyetemet ilyen elmével? [#wilting] [#eplus2]]
-
Tusy #21388 MGY tud írni? Azt hittem, csak olvasni nem tud. :) -
Medgyessy Péter a beszéd- és írásnevelés óráján ezt jegyzetelte... 
-
ez Fülig Jimmy egyik elveszettnek hitt levele!!! -
Painkiller topikból idézek, ezt tudná valaki magyarítani? :Ð
"hy a kiegészitö 3 pályáján vagyok ott abba a kör alakü emeletes részen de az a dobozszerü izé ami felvisz egyre magasabbra az utorso olyan akár honan megek neki mindig deki "lök" a falnak!Hellp meee" -
LOL-ler