Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fred, hol a sör? 😄

Hunnenkoenig
Te is? :-)

En mar megtanultam, hogy elöbb mindent vegig olvasok es csak utana pofazok :-)

EqUiNoX
Ja, igy jar aki "lentrol felfele" olvas ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Hunnenkoenig
Aha...hat erröl en meg nem hallottam, de gondolom a warezolas idejen kellettek, mikor meg webröl töltöttek a rar fajlokat :-)

Piszkos Fred: fizethetsz Harczosnak :-)

PiszkosFred
Nem vagy egyedul ;] Eskuszom fizetek egy kocka sort ha valaki elmagyarazza hogy annak mi ertelme van...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az a regelõprogik ellen jó, ugyanis léteznek ienek. ezekkel csinálhacc akár 100 reget pillanatok alatt. ám ha van egy kép, amin ott egy számsor, azt már jóval nehezebb felismerni, így jó ideig ezek ki lesznek iktatva...

Hunnenkoenig
Ja, csak ha a sok oldal keszitöje nem tudja, hogyan kell atallitani a dolgokat, akkor bizony benne marad, mint az a hülye kodszam beirogatas. Azt ki talalta ki, nem tudom, de kikene kötni egy fahoz es egesz nap kodokat iratni vele a tüzö napon.

Annak ugyanis annyi az ertelme, hogy semmi.
Megjelenik az oldalon egy kodszam es ala be kell irnod ugyanezt. Ez mi ellen akar vedeni, meg nem fogtam fel, pedig sokat gondolkodtam rajta....

karikusz
Csináltunk sok értelmes változatot de nem kaptunk kellõ figyelmez ez iránt így abbamaradt...fõképp a kavarások miatt...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Igen,igen.A fórum szerintem is ok.Na de a letöltés...
Annak idején Hykao volt olyan rendes és elküldte nekem a Matrix magyarítást mert én képtelen voltam letölteni.Persze azóta már sikerült bereggelnem.Na de ennyi szenvedés azért nem kellene...És most kiderült,hogy nem csak nálam volt gond.
Igen - valóban a Nuke hozta divatba, de nem hiszem, hogy egy adott rendszer összes lehetõségét kötelezõ lenne ahsználni - persze baromi jól mutat, ha egy lapon ki van írva, hogy xx sok regisztrált tag van...
A fórumokon a regisztrációt én is helyes dolognak tartom!

Hunnenkoenig
A reggeles a PHP-Nuke rendszerrel terjedt el.

A reggelest a forumon fontosnak tartom, hogy ne minden barom qrhassa szet a hülyesegeivel. Aki komolyan akar oda jarni, az veszi a faradtsagot es utana azert meggondolja, hogy hogy viselkedik...

NeoMaN
Gmiki csendben van, de az oldala frissül folyamatosan.
Monnyuk a "dizájnja" nem változik , de nem is az a lényeg...

NeoMaN

Má eltünt....

Bocs én ezt a topicot naponta követem, a játék topicját nem annyira, majd akkor jáccok vele amikor magyar lesz, de még nem hallottam hogy június, na erre kíváncsi leszek, na de mindegy addig van egy csomó más játék...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
Kingsley: hidd el, nem hosszú ez a 12.000 hozzászólásnyi topik, ha tudni akarod, mit is használunk...

De segítek: Minden Játéknál változó!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rég hallottam rólad. Alaposan eltüntél a magyarítás scenérõl. Mi újság van?

Én is pont így jártam.Szerintem is teljesen felesleges ez a reggelés,de úgy látom nagyon divatba jött.
Waterhorse
nem szabad azzonnal általánosítani, nem biztos, hogy valaki lusta. Nekem például nincs idõm rá, hogy visszaolvassak oldalakat, ha valamire kíváncsi vagyok egyszerûen megkérdem.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

A magyarosításokhoz milyen programot használtok?
Egyetértek HJ-vel. Miért kell mostanában regisztrációkhoz kötni az ingyenes magyarítás letöltéseket? Nem értem. Ha valaki vissza akar élni vele minden gond nélkül vissza tud. Aki meg csak le akarja tölteni az meg szív. Fõkép ott haragszom ahol e-mailban küldenek egy idióta kódot és majd csak késõbb csinálhatom meg a szokásos jelszavamat.

http://www.gamestar.hu/gmiki

IMYke2.0.0.0
Kipofozom, igen. A Magyarítás Portálon is lesz egy frissített verziója, annak felügyeletét Andy-vel 2-en csináljuk majd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Imyke: a magyarosítás listád az valamikor majd lesz frissitve?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Én is nagyon nem szeretem a kötelezõ regisztrációs dolgokat.
Egyszerûen nem látom az értelmét - fõleg olyan tartalomnál, ahol ugyebár az lenne a lényeg (legalábbis deklaráltan ez a cél), hogy minél több emberhez eljusson...
1 szó mint 100: értelme nem sok van, de ez legyen a lap üzemeltetõjének a dolga.
Ami biztos: az én lapomról minden le lehet tölteni reg. nélkül - bár nem nagy ügy megcsinálni a reg-hez kötött letöltést - de nincs értelme - szerintem...

Axon
róka-rege-róka

NeoMaN
Basszus. Volt egy win installom, elvesztettem a Gamehunter-re a regemet. Erre most megint regelni akarok (már 3. napja próbálkozom), de nem kapok vissza emailt. Mi a picsnek kell erõltetni ezt a regelést. 3 napja baszok vele, inkább hagytam a picsába, és leszedtem DC-rõl ami kellett.
Minek ez az idegesítõ regelés???

IMYke2.0.0.0
Mert nem kaptam e-mailt tõled.

WhiteHans
Meg van valakinek az American McGee's Alice magyarítása ?
Imyke ! Miért nem válaszoltál az e-mailemre ?

IMYke2.0.0.0
Valóban szörnyû, hogy az emberek ennyire lusták visszaolvasni...

hykao
Ezredszerre: kb. június.
Atika :o)
ja a splinter cell engem is erdekelne :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Splinter Cell-t mikorra ígérik?

Methos: NagyG a silent hill 3-ról nem mondott semmit?

hykao
...jah
IMYke2.0.0.0
Köszi a helyesbítést... így még szörnyûbb!

hykao
Legelébb december közepére ígérték...
IMYke2.0.0.0
Megcsinálhatjátok. Hátha jobb vagy elõbb kész lesz, mint a hivatalos... Sõt, nehogy úgy járjunk, mint a XIII esetében, ahol ugye január végére ígérték a magyar verziót. Azóta sem lett belõle semmi...

Methos from GH
NagyG írta, h nekikezdett, de szerintem nem tudta, hogy amgyarul jön ki.. Mint ahogy én sem. Akkor ugrott a projekt.

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Hunnenkoenig
Megkaptam a mailt. Majd ma ranezek!
Tegnap sajna massal voltam elfoglalva...

ALCATELGOD
Imyke az alfacsatornáló valami tutor nincs vagy nem írnál nekem(ünk)????

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
HAli!

A vietcong-ot az oldalamról lehetett letölteni, de ugyebár volt sinc nincs sinc :-)))) ezért várjatok egy keveset (hétvége remélem mert már van frissebb verzió (50MB-os)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

jojo
És vele mi történt
Ugye, meglesz!?

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

IMYke2.0.0.0
A régi honlapom lesz megújítva. Tehát marad a régi cím.

jojo
Az nem semmi!
Azért kérdezem, mert a hét végére igérted.
Egyébként, hova teszed fel, hol kereshetem?
Fáradozásod pedig elõre is Köszönöm!

IMYke2.0.0.0
Tökéletes lett. 11 MB lett végül, és szeretném mihamarabb fellökni az újh dizájnos oldalamra, de még most is fordítok egy Játékot, szóval, kicsit lassabban készül az oldal...

jojo
Szia!
Sikerült magyarosítani a Colin 04-t?
Ha igen, akkor kiraktad valahova?

Ja akkor én se bénázok vele majd meglesz a magyar csak ki akartam próbálni, de azt az angollal is ki tudtam...

IMYke2.0.0.0
Nekem a vegyes volt meg, átmenetileg. De töröltem. Majd megszerzem a FULL magyart.
Azt nem tudom, hogy mûxik-e az angollal, de belenéztem a tömörített állományba, és nem jósolok sok esélyt neki.
Szeretnék tévedni...!

Akkor most nem mûxik az angol verzióval? mer ha igen engem is érdekelne

OFF: Nekem van végigjáccásom, csak scannerem nincs itthon, gyerea vietcong topicba, amúgy ha nemtod merre kell menni, a pointmannal kell beszélni, õ mutatja az utat néha rádiózni kell stb nem olyan nehéz, nemtom konkrétan hol vagy gyere vietcong topicba...

3. pályán akadtam el amikor egy kõ mögül indul a küldetés. Nem tudom mi a feladat.Egyébként végigjátszás sincs hozzá???
IMYke2.0.0.0
Már rohadt régen készen van. Csak többször is közbejött valami az oldallal kapcsolatban (lustaság, magánélet, kedv, lelkiválság stb. stb.), így nem volt frissítés.
Kis idõt kérek, és lesz itt forradalom!