Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy megvárhatod Zagash-ék munkáját, elméletileg már valahol a finisben vanak. Ez annyiban lesz teljesebb, hogy a töltõképek (szituációleírások) is magyarításra kerülnek, az elõzõ fordítással ellentétben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem én csak egy csepp vaok a tengerben!
Na mind1.
IMYKE csak nem adtál választ a kérdésemre......
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Utána mindneképp újra kell telepítened a FarCry-t.
Nos, a helyzet a következõ:
A magyarításom TELJES mértékben különbözik a HunGames-féle munkától, és ezt most sem (eddig sem) a beképzeltség mondatja velem: a fordítás pontossága volt a legfontosabb.
A magyarítás kiterjed:
- a töltõképernyõkre és a fõmenü hátterére.
A töltõképernyõket tehát csak újratelepítéssel tudod visszaváltoztatni.
Megsúgom: a HunGames nem tudott hozzányúlni a *.dds-ekhez, tehát az õ verziójukban ezek nincsenek is módosítva.
Most már tuti meg tudnák csinálni, mert megbeszéltük, hogy hogyan kell, illetve ZsoltiHunGames megkapta a *.dds plugint...
- szövegek magyarítása
A lehetõ legpontosabban, és legkonzekvensebben fordítva. Az én magyarításom CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az 1.1-es Patchre lett elkészítve, míg a HunGames az 1.0-s verzióval dolgozott.
Amennyiben nem akarsz módosított textúrákat és szövegeket, töröld a következõket:
- loadscreen_ittapályaneve.dds" minden pálya könyvtárában (ez újratelepítést okoz!);
- "textures99.pak" az FCData gyökerében;
- "english1.pak" az FCData\Localized könyvtárban;
- "FarCryConfigEng.dll"-t a Bin32 könyvtárban (újratelepítést igényel);
- "fcsplash.bmp"-t a fõkönyvtárban.
Szerintem, nem ér ennyit a dolog. S elhiheted (tényleg, minden beképzeltség nélkül) a nagyobb méretû, MOD-alapú magyarítás a jobb, mert nem kell szarakodni a *.pak-ba csomagolással, mint a HunGames magyarításának esetében.
Bár, gondolom, õk is meglátták, hogy én miként oldottam meg a dolgot, s az új verziójukban ezt hasznosították.
Azert akarom visszaallitani, mert ki szeretnem probalni a masik 0.5megas verziot is, ugyanis akkora a kulonbseg, nem ertem, hogy lehet meretben 3%-a a te verziodnak. Egyszeruen kivancsi vagyok, meg szeretnem nezni (nem jatszani). Tehat mar a te verziod telepitese elott ez volt a tervem, mar akkor ezt kerdeztem, hogy majdan felrakhassam a masikat is.
Nem kell megsertodni. Nalam a vegleges magyaritas ugy is a tied marad fent. Amugy a munkaidat elismerem (RE5PECT)
-komolyan-
Érdekes, Te vagy az elsõ - az elmúlt 4 évben! - aki ilyennel hozakodik elõ. Szinte minden user, aki magyarítást használ, legszívesebben így is írná ki CD-re a cuccost.
Te pedig kipróbálása után dobnád a kukába?
Ha annak idején, amikor elkészítettem ennek (FarCry) a magyarítását, minden módosított fájl backupját elhelyeztem volna a telepítõben (a programok által készített backupokban nem bízom!), akkor 35 Mb-os lett volna az install --->
Ha mindenképp az angol kell neked:
- töröld ki az "english99.pak"-ot a Data könyvtárból!
A magyarítás készít-e biztonsági másolatot?
Vagy késõbb lesz-e a biztonsági mentést készítõ program, amikor a videokat teszed fel...?
Mire gondolsz?
Outbrake: dettó
Halo 1: amíg nem szerzitek be a CE-t, addig nem fog menni. Nem lehet megnyitni a fájljait.
Tudnátok nekem mondani olyan game címeket, amely még lefordításra vár, könnyû a szövege, nem is túl sok, szóval egy ilyen kezdõ csapatnak megfelel mint mi vagyunk!
Erre az infóra azért lenne szükségem, hogy ne feleslegesen keresgéljek.
Mi ezekre gondoltunk, de más címeket is várok!:
Tron 2.0
Codename: Outbrake
Halo
Várom a többi címet!
U.I.: Imyke te is segíts!
Köszönöm!,
HUN TECH TEAM
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Chaser valahogy eddig elerhetetlen volt, nem tudtuk beszerezni.
BHD magyaritashoz meg privatban kuldok egy ftp-t ahova feltettem.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Pl:
Delta Force BHD
Chaser
Splinter Cell 2: Pandora Tomorrow
Ezek mondjuk nem jönnének rosszul!
Azóta sajnos, - érthetõ okokból - törölték azt az oldalt, ahol az "original" magyarításokat "terjesztettem".
Én a továbbiakban szeretném ezt mellõzni. Talán ez is érthetõ...
De megnyugtatásul: mindig lesz mód arra, hogy ezek eljussanak a célszemélyekhez...
ASUS KV8-Deluxe --- AMD Athlon64 3200+ (2000MHz) --- TerraTec Mystify H2O 2010 --- Corsair TWINX1024-4000PRO (2*512MB DDR 500MHz) --- Sapphire Ultimate Radeon 9800XT (256MB 412/730) --- (2* 36,7G😎 Western Digital WD Raptor (10000/8M😎 --- (8*250G😎 Western Digital WD Caviar SE (7200/8M😎 --- (2db) 3ware RDC-400-SATA RAID Drive Cage --- TerraTec Phase 88 --- Klipsch ProMedia 5.1 --- Logitech Cordless Desktop iTouch --- Logitech MouseMan Dual Optical --- Linksys EG1064 --- Plextor PlexWriter Premium --- Pioneer DVR-107D --- 24" Samsung SyncMaster 240T --- 24" Sony GDM-W900 CRT --- Supermicro SC 942S-600
Ismerhetnel mar annyira, hogy otthonrol nincs idom forumozni, csak a melohelyrol...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Asszem sok ember példát vehetne a munkáidról és önzetlen tevékenységedrõl!
Te tudsz eme elõzõ problémáimra valami megoldást vagy valami biztatót?
Splinter Cell 2: Pandora Tomorrow
Delta Force BHD
Chaser
Crome
És még sok egyébb más amik épp nem jutnak eszembe vagy esetleg még nem jött ki!
Na de evvel szerintem egy csomó ember nincs kisegítve😊
Mivel csak oly módon juthatunk hozzá ha leadod érte a kemény zsetont😊
Na jo, tudom, hogy nem tul bonyolult angolul sem, de azert megkerdeztem... 😊
FarCry: nem lehet, mert nem is létezik.
A videok magyarítása tervbe van véve. Errõl késõbb!
A Far Cryba a dumálásoknál nem lehet bekapcsolni feliratot ugye ?
THX!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

csak az a baj hogy pont a lényegtelen részek vannak
fordítva pl menû és a q ek és beszédek nem 😞
F
Igaz már nem foglalkozom játék magyarítással, de egy hasznos infót talán tudok adni azoknak akiknek a magyarítását valaki engedély nélkül felrakja saját weblapjára. A példa az atw.hu-n található "lopós" oldalakról szól majd.
A www.atw.hu üzemeltetõi korrekt partnerek a megoldásban! Talán többen tudják: én csinálom a CheatLand nevû cheat válogatást és bizony nem engedélyezem, hogy más személy felrakja a saját weblapjára. Ennek megvan az alapos oka, de ez most lényegtelen.
Múlt héten megláttam egy atw-s weblapon a progimat, írtam a lap készítõjének, adtam pár nap határidõt. A határidõ letelt, normális! hangvételû e-mail ment az atw-nek a "probléma" részletes leírásával és kéréssel a "probléma" megoldásához.
Eredménye: 1 nap múlva törölték a teljes weblapot. A "probléma" megoldva😊
Mivel nem ez volt az elsõ olyan weblap ahol engedélyem nélkül volt fenn a CheatLand és a weblap szépen 404-es sorsra jutott - tapasztalatból mondom: meg lehet oldani a lenyúlásokat, csak nem a fórumon kell sopánkodni ez miatt, hanem lépni kell a tárhely szolgáltatónál.
Off topic: elkészült és letölthetõ a weblapomról (www.cheatland.hu) az AudioConverter Studio v 1.7 magyar fordítása...
A fordítás jelenlegi állása:
- Engine (kb 60-70%)
- Aurora Toolset kb (60-70%)
- Az alap NWN kampány párbeszédei, küldetései kb (1%)
- A SoU kiegészíto párbeszédei, küldetései kb. (90% - 1354 k😎
- A HotU kiegészíto párbeszédei, küldetései kb. (1%)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
F
Amúgy, ha nem találnád: magyarítás az EVM oldalán pl.
Amúgy a far cry nagyon jó játék, asszem régóta az egyetlen fps ami megéri a pénzét, gyönyörû, hosszú, csak a történet egy kicsit klisé szagú, én mikor megláttam a demo-t nagyon nem tetszett a grafika, de a fullba isszony mega brutál
Még a mailen gondolkozunk...de valszeg, nem biztos, a TOTAL
IMMERSION RACING meló érdekelne...De még nem biztos!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Akkor az i2k-verzio a szamokbol adodoan 35-szor jobb is? 😊
Tehat a kicsi csak a "dumak feliratat" csereli le, a masik meg mindent (menu, hang, videoszinkron, stb)?