Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
én se bírtam. haverom kinyírta. amikor iszik akko kell valamit csinálni vele. lehet kell az a hatalmas nagy kard..

rorr
heavy metal fakk2 ?tényleg ,hogy nyírtad ki a legvégén a fõellenfelet?négy éve nem tudom...

Láccik hogy új vagy ha ilyet kérdezel, elvileg semmi, csak a töltõképek, meg egy pár kép menü kép is magyar, meg a fordítás is profibb a nagyobba...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ALCATELGOD
Nincs elállítva a layer menunél ahol ki lehet választani, hogy "Color Dodge" nálam az szokott ilyet csinállni.

Nem én vagyok a H.Center, csak egy tagja és terveznénk, hogy egy "Gigantikus" összefogással lefordítanánk a Far Cry videókat. Mint tudjátok ezt mert kaptatok e-mail. De ha nem akarjátok akkor mondjatok valami beszédfelismerõ programot, mert sok szót nem ismerek kiejtésbõl...

Imyke: hogy kell pk3-mas módot csinállni??? Mert van a Heavy Metal Fakk 2 és annak kész van némely része de csak úgy tudom megcsinállni, hogy belemásolom a pak1.pk3 fájlba, szóval én ezt úgy szeretném ha egy küldsõ mondjuk fakkhun.pk3 fájlból csinállná, mert az jóval kevesebb helyet foglallna.

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Vernoon
Ja, a FARCRY magyarositasarol van szo.

Vernoon
Hi All!

Mi a kulonbseg a ket magyarositas (magyaritas, honositas) kozott:

- i2k 17.6MB
- HunGames 0.5MB

IMYke2.0.0.0
Én mindkettõt szoktam alkalmazni.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Én nem tudom, hogy ennek mi az értelme. Majd úgy is az lesz, hogy valakik kicsomagolják és utána úgy teszik fel. (Rosszabb esetben õk is adnak hozzá új kódot/jelszót). Az igazi megoldás, ha valahol a játékban van arra utalás, hogy ki fordította és hogy honnan lehet elérni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

NeoMaN
olyan mintha nem rgb-ben mentené el, hanem más színfurmátumban. pl cmy vagy mittomén...

bazza
Van: imyke2000.sync.hu

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bandika23
a colin mcrae 4-hez van magyarosítás

csösztök

bazza
Sajna, te voltál az uccsó reményem!

megy egyáltalán xp-én?
Látszik egyre több fordító bevezette a serialt. Abból következtetek h DC++-n arról megy a duma h ehhez+ahhoz a játékhoz mi a serialja... 😛

IMYke2.0.0.0
Eröltesd meg magad...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hitman : codename 47 (elsõ rész) magyarítási honlap címet pls!!!
IMYke2.0.0.0
Nos. Nem tudok rájönni a megoldásra... Nálam sokkal okosabb emberkére van szükséged.

IMYke2.0.0.0
Már lenn vagy fél órája...
Most nézem csak a képet.

bazza
Ez komoly?
De gyors legyél...

IMYke2.0.0.0
Várj, megszerzem a Játékot, és megnézem, mit tudok tenni...

bazza
Tehát:
-megnyitom a ****.bnd
-elmentem belõle a mainmenu.tga-t
-elmentem mainmenu.psd
-módosítom (ráírom, hogy HUNTECH)
-elmentem mainmenu.tga
-átnevez ****.bnd---->****.zip
-felülírom a régi mainmenu.tga
-átnevez ****.zip---->****.bnd

És ez lesz: (nem így kéne kinéznie a szineknek!!!)

HELP!!!!

IMYke2.0.0.0
Az a kép - így elsõ ránézésre - RGB-ben van.
Tehát, próbáld meg azt, hogy elmented elõször *.psd-be, azt módosítod - s mivel emlékeim szerint te ki akarod cserélni ezt a képet (amit - ha magyarítást akarsz csinálni - nem ajánlok, csak akkor, ha mondjuk egy kis feliratot akarsz rátenni vhová...) - majd elmented *.tga-ba, mert a program azt olvassa és várja el az archívumaitól...

bazza
IMYKE: Segíts a .tga szerkeszésbeN!
Kérlek!!!

IMYke2.0.0.0
Szóval, most hogy tegnap késõ este megjöttem, és holnap reggel megint elutazom, nem nagyon tudok itt lenni, de a hét második felétõl nyomulok megint. A beígért oldalam-módosítgatás, és az MK-feltöltés meg fog történni...
Ma estig még vagyok...

IMYke2.0.0.0
Hi!

Mindent látok 😊))
Válaszolok és gépelek mint állat! 😊))
Kép törölve, hiba javítva, és majd felteszem a CMR04 Hun-t javítva... Bár csak ennyit hibáznék mindig, sõt, mindenki...
Köszi azért Zsolti...

Hello!

A mall tycoon 2 c. játékhoz hol lehet magyarosítást találni?
FH ToMmY
jobocs 😊
attol függ honnan jön be.
mert pl. nekem csak a játékosok foruma van a kedvenceknél, ott nemlátom ha jött prv 😊

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Mayday
Hidd el, amint Imyke belep az SG forumra, latni fogja, hogy privi ment 😊))
Sohasem tudom ezeket az uzeneteket megerteni, hogy "XY: privi ment" LOL

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

FH ToMmY
imyke: ment prv

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

bazza
Bocsika....
Az a töltésnél nem az én hibám!
Már volt ilyen!
Kijavítom és utána másik töltésnél bezavar!
Kérlek bocsáss meg!

ZsoltiHunGames
Bazza! Azonnal nézd meg a Postafiókodat! Küldtem egy Fontos mailt!!!

engem általában nem zavarnak a nagy képek, de az emberek legyenek tekintettel másokra. ráadásul a lenti kép...hogymondjam...fölösleges. mi a ráknak kel képet berakni, nem lehet leírni? 😊

RaveAir
A modemesek és a letöltéskorlátozottak mindig nagyon örülnek az ilyesminek... Ha eddig nem tudtad, hogy miért csuklasz annyit, akkor most már tudod. :>

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

bázeg, ezér nem kellett volna berakni ien marha nagy képet, ember..

bazza
Te lennél a Hungaro Center???

ALCATELGOD
Nah,megkaptátok az E-mailt???

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
Huntech e-mail címét valaki???

ALCATELGOD
jaj, na hamarabb nyomta meg a Spacet......

ZsoltiHunGames
Elgondondolkoztam egy kicsit és rájöttem, hogy amit csinálunk az illegális! Mert a játékok fájlait módosítjuk a készítõk engedélye nélkül (még ha jó cél érdekében tesszük is) fõleg ha a játék textúráit is módosítjuk(Manhunt HUN)! A Max Payne 2 HUN nem illegális, mivel MÓD alapú ezért nem változatja meg a játékot (csak 1-2 apróságot) Szerintetek igazam van???

Methos from GH
Hali!

Marad a mostani oldal. Grekmoz megint válaszolt, és átalakítja a mostani motort. Egyébként, elárulom neked, hogy nem értek a Photoshophoz. 😊) Akár hiszed akár nem, de a designt a Paint és a Xara WebStyle 4 (a menük fejlécéhez) segítségével csináltam. 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

ALCATELGOD
Methos ez is a mostanában divatos PHP NUKES rendszerû lessz, vagy pedig annak le HTTP-etisé (értsd iframe) látom te is értesz egy kicsit a Photoshophoz

ALCATELGOD
Hi All!!!

Szeretnék érdeklõdni a pk3-mas szerkesztés íránt (miként lehet modként alkalmazni az elkészült fordítást)

Másik pedig egy Alfa csatornás kérdés :

A kép szépk feket hátterû és egy egyszerû Photoshop trükkel van ráírva hogy PL: Fejlett (Advanced) , eddig oké ALfa csatornábn pedig egy fekete hátterû kép és rajta fehérrel ugyanez... szóval innentõl mit kell csinálni??? mert ha az énverzióm szerint csinálom, csak egy töredéke látszik (mert alatta ott a másik mint tudjuk...)

NeoMaN
fiúk-lányok! Silent Storm-ot tervezi valaki, vagy nem lehet magyarítani?

Methos from GH
Hát azért nem teljesen. Átalakult azért...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Hát nemtudom...azonkívûl h a menü betûmérete nagyobb lett, meg 1-2 apróság változott sztem ugyanaz mint a mostani 😛

bazza
Nekem tetszik!

Methos from GH
Halee!

Szerintetek milyen lenne így a GameHunter oldal?
GameHunter with Methrix Design

bazza
hát nem...

Solid Snake GH
A sok vigyorgó fejet a hozzászólás végén nem is lehetett komolyan venni.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

bazza
Nem tud akkor segíten vki a .tga fájlok szerkesztéséban???
#12712 <---------