Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Most erre lehetõség adódik, hogyha Iranon válaszol.
Válaszával egyik nagy álmom teljesülne, ezért nagyon izgatottan várakozok. 😄
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Solid Snake vagyok, a GameHunter csapat tagja. Olvastam, hogy belekezdtél a Broken Sword 3 fordításába. Nos, kérlek írd már le, hogy hol vannak a lefordítható szövegek.
Válaszodat a [email protected] e-mail címre várom.
Elõre is nagyon köszönöm.
Barátias tisztelettel:
Solid Snake
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Szoftverek
Gép
Nyelvtanfolyan
Könyvek
stb...ez mé 1 milla simán...
(a többit a fntáziátokra bízom...)
, de látom pezseg az élet, örülök a bs3 hunnak, én annak idején elkeztdem de nem az igazi, 3 pályát csináltam meg aztán abbahagytam, majd ha magyar lesz...
Imyke sajnálattal hallom, hogy csak számla kell, ezért kérdeztem, hogy akkor hogy csinálod, mer a cégnek valahogy el kell számolni, vagy megbízási szerzõdés, én is úgy vállalom el a mellékest, kevesebb lóvé, de a vállalkozóit kiváltani, még gázosabb, több pénzt visz el adó, tb stb... úgyhogy jobb így... akkor most milyen szerzõdésed van?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Sok haver mesélte, hogy jó game, de sosem mertem belekezden a nyelvNEMtudás miatt....
Vegülis igazad van. Nem vagyok nyelvesz. :-)
Szerintem ezek a magyaritas meg a többi szo amugyis csak divatszavak. A forditasok hivatalos jelzöje mindig is "fordítás".
vagy latta mar valaki azt egy "gyürük Ura" könyv belsö boritojan, hogy "Magyarította Gönz Árpád"?????
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A honositás során le kell vizsgáznod abból a részbõl, ami hiányzott a külföldibõl. Ez nyilván az x->magyar, magyar->x forditás. Ha sikeres a forditásod, megkapod a magyar államit. (Ez akkor volt igy, mikor még csak Rigó volt)
Az NFH2-ben ugye van a fõmenü...Na én annak szeretném módosítani a hátterét! De nem tudom, hogy keressem meg ezt a képet, mert nem találom...Nem tud vki segíteni ebben?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
+Magyarosítani a családnevet szokták.
+Magyarít:Idegen nyelvet magyarral helyettesít.
Találjatok ki egy új szót és legyen univerzális😄
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Szóval: az elõbbi válasz akart lenni a #12690 üzenetre.
A jelentéstöbbletet pedig a következõképpen értem: maholnap (mondjuk) kitörne egy szlovák-magyar konfliktus, s sok csúnyaságra kerülne sor. A magyarban pedig a kufircol ige elkezdené jelenteni a szlovák nõk megerõszakolását. A kufircol ige ettõl függetlenül még továbbra is azt jelenti, hogy 'közösül, szeretkezik, stb.', de kap egy pejoratív jelentéstöbbletet is, ami jelen esetben a 'megerõszakol' lesz.
ui.: nehogy már megmagyarázzak Én neked vmit, te tökéletes vagy, mindent tudsz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
:-)))))))
Nem könnyû, de készen leszünk! Egyszer... 😛 azaz nem sokára.
-=
Szoval egy jatek honositasa azt jelentene, hogy fogod az eredetit amerikaban, elhozod magyarorszagra es kijelented, hogy ez egy magyar jatek es az összes angol peldanyt megsemmisited :-)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Joint Ops-al kell foglalkoznom. Csak most a szerzõdés miatt szívok, mert tényéeg számla kell, engem nem fogadnak el egyszerûen szerzõdõ félnek...(?!)
Így viszont 20%-ot elvesztek az amúgy sem sok "munkadíjból"... Szóval, szívok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.