58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Methos from GH
    Szerintem Gamer = gameplus. Már csak ebből a mondatból és az előbb említett CS: Source fordítás minőséségből kiindulva:

Abuffalonak meg üzenetm, hogy várjon ezzel 10 évet, vagy amíg nincs éredtségije és felsőfokú nyelvvizsgája.

Azért meberünk is jól nyomja.. Én csak 2 év múlva éredtségizek... :D
  • Methos from GH
    Khm... Nemtudom ki volt a Gamer nevű emberke, de én ezt nem mertem volna írni a GT fórumba:
    GamePlus - Felsőfokú nyelvvizsgájával odavág (és 18 éves csak!)

Tudni illik gameplus cs: source fordítása láttán csinéáltam meg a saját verziót. :D Jah és ugye, még ő vádolt engem lopással! Nevetséges!
  • RaveAir
    Ha még soha nem hallottál a Neoraveről, akkor látogasd meg a linket. Ott tombolhatsz - velem együtt (és sztárvendégeinkkel) - Scooterre és hasonlókra. :)
  • RaveAir
    Tőccsddd le, tőccssdd ki... :P
    Jobb lenne, és jobban beleférne az oldal profijába. :D
  • uv
    "A csapat további tagokat keres. A következő foglalkozásokat végezhetítek:

{Szinkronvezető}
    -A Szinkronvezető állitja elő a szinkront,ő élesíttí a hangot,és ő kezeli."

Ez minden visz !!! Anyááááám.....
  • uv
    - A fordítást lektorálni kell. Erre alkalmas egy Microsoft Word Helyesírásellenőrző is
    - Amennyiben úgy véljük, hogy a te munkád közel sem éri meg a valóságot, kizárás lehet a vége.
    A jeletntekézi lapot (Letőltés menünél) tőltsd le, tőltsd ki, és küld el emailban a [email protected] címre.

Részletek gémtranszplantáció szabályzatából
  • Duddits
  • uv
    Ok. én értem magam szinkronos téren és talán nem vesztődök el ezen kívül értek a hangminőség állításához. attól félek azonban, hogy mindezek ellenére nem felelnék meg, ugyanis fogalmam sincs róla hogy mi az a hangátalakító

meghívásukat azonban köszönyjük!
  • Methos from GH
    Mivan? :D
  • Methos from GH
    UV alkulunk egy csapatot, olyan mindefélékkel? :D
  • RaveAir
    Legközelebb már ti is jöttök a következő Neorave buliba?
  • Methos from GH
    Látom Scooter -Always Hardcore ott leledzik aláírásodba... :D
  • Methos from GH
    Pont most olvastam énis :D
  • Methos from GH
    A magyar hejesírás és fogalmazas (á la GameTranlators)
    34. oldal, 2. fejezet: vendégkönyv

"Kedves vendégek!
    Szeretném tudatni mindenkivel,hogy ez a csapat még egy kezdő csapat,és megkérek mindenkit,hogy ne hasonlítsa össze egy GameHunter-el vagy ilyen professzionális csapattal,mível azok már profik.
    Az elmult napokba arról szoltak a nagy viták,hogy nekünk nagyon gyenge a Magyar Helyesírásunk,de amint már mindenhol említettük megprobálunk ezen segítenni,és a lehető leghelyesebben irni.
    Ezzel a témával kapcsolatosan köszönyjük a megértésüket.
    A Magyar nyelvü komédia szinkronnal kapcsolatban,annyi mondani valónk van ,hogy ez a szinkron csak egy szimpla hangátlalakítóval készült,és semmi más profi programmal amivel tudnánk tisztitani,és mást javítani rajta.Ez azért van mert még kezdők vagyunk,és ráadásul most alkulunk ki mármint most keressük a csapattársakat,minden féléket,fordítókat,programozókat,grafikusokat,és legfőképpen olyanokat akik értenek a hangminőség állitásához,tehát az ilyen szinkronos téren értik magukat,és nem vesztődnek el.
    Ha valaki a felsoroltak közül valamelyiket is tudná végezni akkor kérem irjon levelet,és töltse le a JELENTKEZÉSI LAPOT,amit szintén az email -ra kell beküldeni.
    Köszönyjük a szíves megértésüket!!!"

Szeretnék segítenni ennek a csapatnak azzal, hogy elküldöm az egyik magyarósításómat,de sajnos elvesztődött az hangátlalakítóm. Azért köszönyjük, hogy keres ez a nagyszerű csapat még mindenféléket a csapatába! Tudlya valaki ehhez mit kell tudni? :DDDDDD
  • akyyy
    elolvastad már a vendégkönyjet?
    megköszönjék!
  • IMYke2.0.0.0
    Gamestar.hu-n van hasonló... :)))

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • MerlinW
    mérnincsolyanszmájliamifejbelövimagát?:D
  • Methos from GH
    Nekem ez tetszeddik... :D
  • uv
    Idézet abuffalo-tól a fórumukon:

"Jah és még valami,hogy mindenkinek tetszedjen megpóbálok a lehető leg helyesebben irni,habár nagy odafigyelést igényel
    Aki akarja ocsárolni a munkánkat az tanuljon meg irni.!!!!
    Nem mutatok személyekre de ök tudják,hogy kire célozok"

Azt viszont már elértem, hogy engem is cenzúráznak...
  • MerlinW
    háhh, ez nem gyenge...
  • Duddits
    Nem hiszem... Nehogy már ilyen hülye legyem!? VÁZZZZZEEEEEE....... Lehet, hogy csak viccből küldte így. Vannak ilyen hülye emberek??
  • uv
    "Lecives aruld el nekunk is hogy hol az a sok helyesirasi hiba,es ha te ojan
    jonak tartod magad akkor szolj es beveszunk site-gazdanak,aki aval
    foglalkozik hogy szep rendezett,es ne legyen hiba a weboldalon!
    Aztan lassalak akkor!;)"

Ma meg ezt küldték nekem! Válaszul arra, hogy szóvá tettem a helyesírási hibáikat. Komolyan mondom már nem tudom, sírjak vagy nevessek
  • uv
    Jó reggeltet!!!

Köszönyjük!
  • Ranloth
    "De mondhat nektek bármit az ember, amikor összegyűltök ketten-hárman, akkor felteszitek az "imyke a bunkó, adjunk neki" közkeletű slégört... és rázzátok rá amitek van..."

Csak mindig szolgáltatsz rá okot. Én egy szóval sem kritizáltam a személyedet, csak a tetteidet. És a GameHunter-rel való közös munkát nem lehet elfelejteni, maximum "elfelejteni".
  • Duddits
  • NeoMaN
    azért akkor is. jó, hogy csak 10 évesek, de 10 év múlva akár lehetnek a legjobbak is.
  • Methos from GH
    "Nem az egész csapat csak 1 tag,aki irigykedni akart.Ennek köszönhetően mi is lesűjedtünk a kezdők közé,de igyekszünk felfejlődni."

Azért emberek, ez a mondat mindent felülmúl. Mérges vagyok magamra komoJan, hogy nekem köszönhetően a karrierük csúcsáról (az én kritikáimnak köszönhetően)lesŰJedtek ezek az igazán profi fordítók, a teljesen kezdő 11 évesek szintjére. De örömmel tölt el az a tudat, hogy igyekeznek felfejlődni! GameTranslators v2.0...
  • Duddits
    Igen, van. itt találod meg.
  • hárká
    sziasztok!riddick magyarosítás van? mert most töltöm a játékot
  • RaveAir
    Ti irányító kódra mit írnátok? :>
  • mike369
  • IMYke2.0.0.0
    Ma teszem fel a 9. bétateszt anyagot egy oldalra.
    Ebben már minden a Vampire szerepkönyv szerint van.
    Kölcsönkaptam ugyanis.

• mike369

Hogy áll a Vamp1re bétateszt?
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen.
    Volt munka vele rendesen...

• littleNorbi
    magyarosításod
  • littleNorbi
    Nagyon CSÚCS A Manhunt magyarosítások !!!!!!!!!!
  • ibrik
    Bocs, tévedtem...
    Ezek még csak csecsemők... Abban a korban hiszik még azt, hogy a világ van őértük (az óvodában már megkezdődik a szocializálódás...)
  • ibrik
    Csak vigyázzatok, hogy mit írtok be nekik, mert úgy jártok, mint Methos és én, hogy kitiltanak még az építő jellegű kritikáért is - mert azt ugye nem bírják...

Komolyan mondom, mint az óvodások...
  • mike369
    Jézusom!
    Már angolul is nyelvújítanak???
    copryght
  • greco
    ahonann