Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdeklõdnék, hogy mi az új honlapotok címe ? Az adataidnál még a régi szerepel, amely már megszünt.
Köszi !!!!!!!!!!

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

ALCATELGOD
Na látod.... régebben mi is ezt akartuk lefordítani!!! Még jó, hogy eszembe juttattad:-) mellesleg elég könnyû a gém fordítása.

MÁS: A SPIDERMAN : THE MOVIE-nek van fordítása???

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

nagykispeter
Az Alone In The Dark 4 nek tud-e valaki magyarítást?Valahol úgy emlékszem láttam csak már nem tudom hol!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

IMYke2.0.0.0
Ügyes.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bár van a parancsokban pár hiba ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Köszi!
Más : A BFV magyarosításból a menu.rfa-t felulirtam az eredetivel, a magyarosítás megmaradt és játszható a neten a játék 😊

IMYke2.0.0.0
Már 13 napja. Látogass el a honlapomra! 187MB-os a magyarítása.
Klikk az aláírásomra!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BFV magyarítással nem mennek az internetes gamék 😞

A ManHuntnak már letölthetõ a magyarítása ?

Közben meglett 😊

De a sorozatszamnak mit kell beirni az hol található ??

Mayday
😊))
Minden feliratozott benne, ugyhogy lehet eselye sztem. Es nem is tunik rossznak a game, talan megeri a faradsagot.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Még nem "vásároltam meg" a 4CD-s gamet.
De ami késik az jön...

Mayday
Imyke:
True Crime-ot nezted mar esetleg? Bele lehet nyulni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
HALO 1 Editálással kapcsolatban írtam a "Halo PC-n" topikba...

IMYke2.0.0.0
Rendben. Amint megvan az FTP-dolog, küldöm is fel a honlapot, a fennmaradó - saját lapomra fel nem férõ - dolgokkal együtt.

NeoMaN
Wolf-ban nyomtunk sokat "magyarított" szervereken. Az volt a poén, hogy a hangok is magyarítva voltak, és tök poénos beszolásokat nyomhattunk egymásnak!! Kibaszott FUN volt..

i2k! FTP folyamatban, nincs elfelejtve, úgynézki a héten megoldódik...

bazza
Ez igaz!!!!!!!!!!!!

Mondjuk szép álom lehetne egy magyarított magyar szerver...😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMYke2.0.0.0
Szinte lehetetlen. Anno a Wolfeinstein: Enemy Territory témában már leírtam: ahhoz, hogy honosított játékkal neten játszhassunk hivatalosan támogatott honosítással kell fellépnünk egy, a honosított verziót futtató szerverre!
S ez ugye gyakorlatilag lehetetlen.

Azonban, ha LAN-on nyomjátok, egymás ellen (mondjuk 4-5 gépet összekötve) akkor simán mehet majd magyarul a net-gyilok.

bazza
Hát ez az!
A menu.rfa módosítva lett!
Ki lehet vhogy küszöbölni, hogy lehessen neten játszani honosítással??

IMYke2.0.0.0
A Punk Buster-nek semmi köze a magyarításhoz. Hacsak, nem írtátok át a Játék fontosabb fájlait. Gondolok itt az "English" szóra egy-egy adatfájlban stb.
A Punk Buster csak anti-cheat program, ami nem figyel mást, mint a rezidens csalóprogramok jelenlétét, illetve a Játék alatti módosított pakok jelenlétét.
Utóbbiak valóban bekavarhatnak.

Aztán gondolod ilyen nagy Yu-Gi-Oh FAN vagyok h csak így vágom a témát😛 Annyira jöttünk rá h a Data.dat fájlban vannak a szövegek + a képek, meg úgy minden...mint általában 😛

bazza
Valahogy nem lehet megoldani azt, hogy a BFV-s Punk Buster ne dobjon ki a serverekrõl? Mer magyarítással kidob! Szóval lehet ezen változtatni? Mert így elég szar a helyzet...

bazza
Az ArmyMan: RTS-t lehet fordítani?

RaveAir
Ha megtudod, hogy hogyan lehet fordítani, akkor talán bevállalom. Vagy irjatok e-mailt, levelet a hivatalos, magyar terjesztõjénék, hogy sokan örülnének neki, ha magyarul is megjelenne. Hátha adna hozzá valami szerkesztõt... 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Válasz: olvass vissza, keresd Evin hozzászólását!

Hi all ! Nem gondolkozott meg senki a MGS2 forditasaval? Nem tudom technikailag megoldhato-e. Nem kis munka lenne, viszont sokan orulnenek neki. Eleg komoly tortenet van a jatek mogott, tobb ertelme lenne megcsinalni mint pl egy autos gamet.... Esetleg True Crimes ? 😊
IMYke2.0.0.0
Igen. 😊

Még valami: a Warlords BattleCry 3 kezeli az ékezeteket, de a hoszzú "õ" és "û" helyett ajánlott a rövidebb változatukat használni, mert a közismert "kalapos" megjelenéssel büntet ellenkezõ esetben a program. Az meg ugye csúf.

Imyke ilyen gyors a koleszba a net?
WB III érdekelne valaki nem kezd neki?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
Akit érdekel:

Virtual Grand Prix 2: nem fordítható

Warlords BattleCry III: fordítható
- szükséges: Warlords BattlCry 1-2 Resource Extractor 0.1
- ajánlott: UltraEdit (KLIKK!)
- fordítandó fájlok:
A Játék gyökerében - DialogData.xcr (ez tartalmazza a gombokat!) - Quest.xcr (ez is módosítható, a képek miatt)
A Játék "English" könyvtárában: MINDEN

Csak szólok, nem kevés munka! A Heroes és a különálló Might & Magic-sorozatot megalázó / megközelítõ mennyiségû szöveg van benne!!!

Jaja, szólj ha sikerült kitömöríteni...

Igen, erre énis rájöttem. 😊
De nekem megvan mind a 2 része, a Power of Chaos meg a Kaiba is, de a PoC-al játszom mert az jobban tetszik, de akármelyik magyarításának örülnék...

Maffya
Kösz!Letöltöttem de nem müködik.lehet hogy én szurtam el valamit? Az elsö kép ami megjelenik ott van magyar szöveg hogy te forditottad de az után semmi. se a menü semmi.Elszurtam v.mit?

bazza
Elkészült az NFH2 honosítása...Fent van az oldalunkon.

bazza
Igen én ismerem...de nekem egy biztos pont az UW statisztikája...Az mutatja mind2õt...

A PHP Nuke-s lapoknak van egy jellemzõ bibije:
A találatokat jelzi és NEM! a látogatószámot. És hát aki kicsit jártas a weblapok "lelkületében" - az nagyon jól tudja: nagyon nem ugyanaz a kettõ!
Egy példa: a lapom májusi statisztikája Webalizer-rel:
látogató: 7752
találat: 526236
Mivel a Webalizer közvetlenül a tárhely szerver acces.log-jából generálja ezeket az adatok, gyakorlatilag ezek 100% pontosak.
Hát ennyit a találatok számáról...

IMYke2.0.0.0
Látogass el az oldalamra!
Link az aláírásomban!

Egy nagy asszem 136mb-os data.dat-ba vannak a fájlok, ha ki lehetne tömöríteni, akkor szerintem lehetséges, engem is érdekelne, ja ez a power of chaos

hitman 3 magyarítás mikorra várható? kb....
Maffya
müködöképes Far Cry magyaritást hol lehet letölteni???

No, akkor nem akar nekiállni senki a Yo-Gi-Oh-nak?😊
Azért erõlködöm mert egyik kedvenc játékaim az ilyen "kártyásak". Az Etherlords anno kijött mellékletként magyar nyelven, de van 2, aminek tudtommal nincs magyarítása. Szóval az Etherlords 2 magyarításnak is örülnék 😊

bazza
És ne vegyétek rossz néven, hogy nem fogadtam meg a regisztrációval kapcsolatos tanácsaitokat...Egyszer majd belátom, hogy nektek van igazatok...Egyszer

bazza
Váltsunk témát:

Jóú nagy feéjszíbe vágjuk hamarosan a bicskánkat, ugyanis nyári szünetbe nekikezdünk lefordítíni a The Simset és kiegészítõit!
Jó ötlet?

bazza
Ezt ha jól emlékszem Methos-ékkal már kibeszéltétek...

bazza
Lehet...Amúgy a Hun Gamesen is regelni kell...De ha mi lennénk az egyedüliak az mért lenne gond? Miért kén minden oldalnak egyformának lennie...
Nemtom mér' nem szálltok le a témárol...

i2k: A weboldaladon az " .😮ktató anyagok, leírások:. " menüpont csak nekem nem jön be?

Akkor ezek szerint ti lesztek az egyetlen olyan "magyarító oldal" ahol regelni kell h letöltsd a magyarítást. Grat!

Nemhiszem...

ALCATELGOD
A reg csak arra jó, hogy megnézd míly sokan járnak azon az oldalon... tök felesleges, nézd meg a mi oldalunkat szép desig és PHP-és az nem jó!!!!! Sokkal jobban át lehet látni a cuccos, mint PHP-NUKE-ban persze van egy kis program, de ha valamit elkursz akkor nincs mese!

Emlkékeztek még az internetland-ra??? Na abból kéne egy frissebb verzió. FRee telfon matav fülke ez érdekel:-)))

Imyke: Design nem kell van bõven mert a mostani nem a legjobb a felsõ frame alatt van valami cuccos, nagy nehezen levittem és valami adatok voltakkiírva, hogy hányezer látogató meg stb.. inkább valami jó kis Desig ha kell küldök vagy csinállja a FosóShoppal

Holnap írunk nem tudtok valami puskázási módszert??

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
Jeee... már hetven százaléknál járunk, de eggyet (hungames) nem válaszól!!! ezért ha valakit érdekel és segítene nekünk...