58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Evin
    Szerinte a cserélt kép miatt lehet. Ha a Riddick.exe-t indítja, kifagy. Ha a SSE2/SBZ.exe-t, akkor tökéletes.
  • IMYke2.0.0.0
    Ahhoz pedig hozzá se szagoltam, nekem ugyanis egy matuzsálem XP 1700+ -om van, SSE utasításkészlettel.

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • IMYke2.0.0.0
    Nem fagy ki. Én ugyanis csak egy képet cseréltem ki benne.
    Amennyiben ő P4-et használ, nem is használhatja azt az exe-t, ugyanis neki akkor az SSE2-es Starbreeze.exe-t kell indítania!

• Evin
    Haverom mesélte, hogy a Riddick magyarításodban, a módosított Riddick.exe miatt kifagy a játék P4-en. És már írt ezügyben levelet, csak nem válaszoltál rá.
  • IMYke2.0.0.0

• Sil3nt
    huhh nahh ezt nem vettem észre..köszönöm
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáltad már a bal menü "Sorozatszámok" menüpontját?!!!??!!!

TESSÉK!

• Sil3nt
    Hitman 3 magyarításánál kér felh.nevet és jelszot (by Piedon) és a honlapon se találom hogy mi lenne az..help pls!!
  • uv

a szemedbe írom!!!

• IMYke2.0.0.0
    Majd így fogja csinálni:
    "Állj elém - upsz írj elém - te ****!" ---->

• uv
    Jó reggeltet!!!

(a röhögéstől majdnem elfelejtettem köszönni )
  • uv
    írásban mondja a szemedbe?
  • IMYke2.0.0.0
    Én se kaptam - olyat.

• mike369
    nekem nem, mert engem szertneeeeek!
  • IMYke2.0.0.0
    Ez bexarás!

• hykao
    A dolog sajnos azért nem ilyen egyszerű... :)
  • MerlinW
    Sztem azért "RE", mert mindenkinek elküldte aki ebbe a topikba ír:D
  • Mayday
    LOL :)
  • MerlinW
    Látod hogy egy kis emberközeli üzletpoltika mennyit számít? És nem csak annak akit meghívnak, hanem annak is aki csak olvassa.
    Kicsit furcsának találom hogy ez ilyen ritka, hiszen ezek a cégek "fiataloknak" készít terméket. A fiatalokkal meg foglalkozni kell. Sajnos ezt a legtöbb cég elfelejti. Pedig kb akkora az értéke mint egy tv reklámnak (kevesebb emberhez jut el, de akikhez eljut, azok potenciális vásárlókká válhatnak). Pár ilyen akció, mondjuk egy évben 3-4 és hatalmasat tudnának nőni mind az emberek szemében, mind bankszámla tekintetében.
    Dehát a legtöbben még erre is lusták.
  • cikasz
    ezt kaptam...
    szerintetek miért???
    ELEVE NEM LEHET "re" mert ÉN nem küldtem neki ilyen üzit :) miért is küldtem volna? :)
    Feladó: BéeL
    Elküldve: 2005. 02. 16. 07:33
    Tárgy: RE: A KURVA ANYÁD

NE hogy azt hidd hogy attól nagy menő leszel ha minden 12 évest le kurvaanyázol. Ja és ne mond meg a 12 éveseknek hogy mi a te anyád.... (érted igaz) .... (ha nem értenéd akkor írj mert megmondom a szemedbe)

• hykao
    ...hogy ne csak negatívumok legyenek a topikban, egy kis élménybeszámoló:

Amióta kiderült számomra, hogy a Mercedes Benz World Racing játékkal gond nélkül lehet játszani multiban az utolsó peccs óta (warezes verzióról van szó...), azóta a szabadidőm egy részét ezzel a szerintem nagyszerű játékkal töltöm. Nem múlik el úgy hét, hogy a rajongók ne rukkolnának elő pár új addon autóval...ugyanis a fejlesztők (SYNETIC) valamelyik peccsel addonok berakását is lehetővé tették. Ezenkívül egy ideje nyomonkövetem a fejlesztők fórumát is, ahol folyamatos a párbeszéd a fejlesztők és a játékosok közt. Legyen akár szó valamely kiadott játékukról, vagy a készülő WR második részéről, nagyon készségesen válaszolgatnak (még az én angolul beírt kérdéseimre is!!! - amúgy németekről van ugye szó), és folyamatos tájékoztatást nyújtanak az érdeklődöknek. Még arra is hajlanak, hogy - mivel a WR2-be nem terveznek belsőnézetet - az ezt felhántorgató fórumozóknak engedve, mégis engedélyezzék, ha máshogy nem, berakható addonként a belsőnézetet! (valamint megoldották, hogy az első részhez a rajongók által készített addonok berakhatóak legyenek majd a második részbe is!!!) Amúgy folyamatos tájékoztatást nyújtanak a projekt állásáról, alakulásáról.
    Már ez a nagy közvetlenség is kissé meglepő volt számomra, de amikor azt olvastam, hogy még a kiadó (TDK) egyik embere is meglepően közlékeny (a múltkor pl. beírta, hogy épp mely autók kerülnek be frissiben a játékba) SŐT! Az egyik régebbi fórumozót - aki nagy autósjáték fan - meginvitálta magához, hogy ugyan menjen má' át hozzá, azt próbálja má' ki a készülő játékot...azt hittem, hogy nem jól látok... :)

Szal már szó volt róla, hogy esetleg nekilátok majd a World Racing magyarításának, ezért gondoltam, hogy ha már úgyis megvan a kontaktus a fejlesztőkkel, miért ne kérdezném meg tőlük, hogy engedélyezik-e? (vagy csak tegyem a dolgom, és ne tegyek fel kérdéseket...) illetve, hogy akad-e valamiféle translator tool? (bár hozzátettem, hogy valszeg anélkül is elboldogulok vele)
    ...a válasz nem sokat késlekedett:

Hi,
    I would prefer "or just i doing...and no asking questions...???" Very Happy solution. But if there is anything special do not hesitate to ask again and I will see what I can do.

Thx, Andreas

Bár ilyen közvetlen lenne a viszony minden játékfejlesztő-kiadó és a játékosok között...és bár ilyen lenne a hozzáállásuk a fordítókhoz...

Kíváncsi lennék, hogy mit válaszolna (ha válaszolna egyáltalán) mondjuk az EA, ha azzal bombázná őket pár fórumozó játékos, hogy tegyenek má' belsőnézetet a rohadt NFSU játékaikba...vagy ha beírnék nekik, hogy lefordíthatom-e a játékukat magyarra...

(mellesleg a World Racing még mindig nem jelent meg amerikában, de többek közt például nálunk sem...ez azért elég érdekes...)
  • uv
    addig nem tudok nyilatkozni, amíg nem láttam mit csináltak...
  • Methos from GH
    De azért ez az oldal is üti a színvonalat... :)
  • uv
    de macskatöke nem tud úgy fogalmazni mint abuffalo. , és legalább nem akar Worms-szinkront csinálni

• Duddits
    Mi ez?? Horrora Akadva 3? Vagy ez már a 4 része lesz?
  • Duddits
    A hiba az Ön készülékében van!
  • Evin
    Ha bejön, az már haladás.
    Egyébként a szavazást nem értem. A fele már le van fordítva. Vagy már a végét járja.
  • uv
    na, az bejön nekem is, de nincs semmi az oldalon...
  • Evin
    Egy költői kérdés(www.hpteam.dox.hu):
    Miért akar mindenki olyan játékot fordítani, amihez már van?
  • uv
    ez se nem megyik! de azért köszönyjük!
  • NeoMaN
    ittpróbáld
  • uv
  • uv
    a kántersztrájkban az volt a legjobb: "gyere ki és harcolj, ha féri vagy!" tiszta Worms volt
  • Evin
    A horrorfilmek ehhez képest gyerekmesék lesznek.(vagyis remélem nem)
  • cikasz
    csak belekukkantottam a fórumukba :) :

"TE Gamer te egy idegbajos hüje semmiházi seggfej vagy aki más munkélyát ocsárolja,és amint már mondtam nem 12 éves hanem 15 kedves tagkony!
    Huzhatsz a kurva anyadba Amig szépen mondjuk....
    Jah majdnem elfelejtettem mondani hogy kurvára gyáva vagy.őcsém"
  • cikasz
    És cingár 10-12 éves hangon fogják előadni, hogy "MEEGHAAAALLLSSZ!!!" :)
  • Methos from GH
    Nekem sem megy...
  • uv
    én megtehetem, mert nem fordítok. viszont pont nekem nem jön be...
  • mike369
    mellett... sőt! közben!
  • Prince007
    Aha