Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Na most megyek a suliba...
aztán délután hozzálátok a sok tennivalónak!
Ja még egy kérdés! Miért nem értelmes az hogy magyarosítás?
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Még egyszer sok sikert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
bazza - vigyázz mindig, hogy kiket veszel be a csapatba!
Sokan vannak a korosztályodban, akik csak mellveregetéshez akarják használni a magyarítás scene-t, azaz a suliban, barátnõ és istentudjaki elõtt nagyzolni...!
Azt senki sem tudja elsõre felmérni, hogy egy magyarítás
- idõ- és tudás igényes feladat
- rengeteg figyelmet követel néha
- állandó naprakészség
- a magyar nyelv több, mint készségszintû értése, használata (nem elég, hogy tudja mit jelent a fákjú, meg letudja írni, "h, bazz, wazzer," és tsait...)
Szóval, még az elején vagytok, tessék hát alaposnak lenni!
Tanácsokat tessék Methos-tól kérni, a GameHunter Team is így kezdte, sokan nyomultak hozzájuk, hígult is a minõség, de - ha lassan is - hatottak az itt elhangzott kritikák, a csapt mûködik.
Nektek is hasonlókat kívánok, ahogy a HunGames is ígéretes.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1.Beírták a GS-ben a nevünket!

2.Ketten jelentkeztek a csapatba!

3.Hamarosan kész lesz az elsõ honosításunk!

4.Boooldooog vagyok!
Örüljetek velem!
K I R Á L Y ! ! !
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Zsolti - nem magyarosítás hanem MAGYARÍTÁS!
Ha már magyarok vagyunk, akkor beszéljük helyesen a nyelvet...!
Tanács: a név és cég ne legyen túl bonyolult, mert sok hiba forrása lehet.
pl.:
Név: hungames
Cég: hungames
Kód: xxxx-xxxx-xxxx
Így talán nem lesz gond!
Ja még valami: az Astrum InstallWizard-dal készített telepítõk nem szeretik, ha a user a fet említett név, cég és kód információkat "copy-paste" módszerrel írják be. Mindent a felhasználónak kell begépelnie!
Ezt jelezzétek majd ti is a honlapotokon!
Úgy néz ki hogy a Hun Games át áll az "Imyke féle" készítési módba.
Tehát most már nagy hangsúlyt fogunk fektetni a minõségre, és nem
adunk ki csak 1 vagy 2 változatot egy magyarításról!
(így kicsit késõbb leszünk kész, de nem számít)
Továbbá, gazdi is meggyõzõtt arról hogy jó ötlet jelszóval a telepítõt védeni.
Szombaton tehát felkerül pár végleges és leellenõrzött magyarítás
(XIII, Far Cry, Knights of the Temple)
Készülõben:
Hidden&Dangrous 2=Ranloth javítja/ellenõrni, pár nap múlva kész!
UT 2004: kb 2 hét, rájöttem az õ betüs csellre is(õ=ô)!
Syberia 2: gazdi készíti, kb 15-20%-nál jár.
A telepítõnek is más lesz az arculata:
Eljössz a bulira majd? A terveink szerint: 2 nap - kb. 20 zenekar és az egész ingyenes! + ingyenes sátorozási lehetõség is lesz - a tervek szerint.
Te mindszenti vagy?😊))
Na, én meg Kunszentmártoni, igaz az kicsit meszebb van.
Ja, nem csak a kockulás létezik a világon😊
Nézd meg pl. a www.rockfesztival.hu lapot és könnyen rájöhetsz mennyi meló volt megcsinálni és folyamatosan mûködtetni. Megjegyzem: jelenleg 121 számot lehet onnan legálisan! letölteni különbözõ magyar zenekaroktól. Meg ha látnád hogy nyomjuk a rock&roll-t....😊
Vagy az van amit i2k csinál vagy adja mindenki a magyarítást az EVM-nek.
Vagy közösen csináltok EVM-hez hasonló legális szervezetet.
Nem megy a Multi Ex Commander nálam., pedig jó lenne, mert
kész van a BloodRayne és ki szeretném probállni a az X-MAN2
forditásomat is. Imyke milyen kép kell neked? Nem mindegy, hogy milyen a kép??? találltam egy pár tutorialt, de nem az igazi volt egy Zagash féle verzió, csak az Jasc Paint Shop Pro azt meg NAGYON rühellem!!!! Sajnálom HJ-ét bár szerintem is ilyenkor már a családdal kell foglalkozni. Megnéztétek az új Design-t??? A képek menüpont alatt ott vannak képeink. Imyke2: Miként lehet linket berakni az aláírásként????H.CENTER
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Pl:
Otthon megint elkezdtem GTA3-azni, volt hozzá 1db magyarosításom. Jó lett volna ha két emberke nem írta volna át, így volt benne jó sok csúnya szó.
Plusz az autóknak eredeti nevet adtak (Maffia car=BMW 5 Tuned), na ez most akkor mikor kocsit akarok eladásra gyûjtögetni, nem valami jó dolog.
Szóval enyhén élvezhetetlen átdolgozott magyarítás, köszönet nekik:
A "modified by Pety & nhap LL" változat a Penge & realAXE eredetinek a frissített változata.
A kedvemet meg elvette a magyarítás scenén tapasztalható széthúzás, + az egyre gyakoribbá váló lenyúlás.
Tudod amikor olyat olvasok, hogy valaki lenyúlja más munkáját és az eredeti szerzõ fórumán fikázza a másikat utána meg hipp-hopp beveszik a csapatba...
Hát az ilyen dolgokhoz én már öreg vagyok😞
Amiatt kérdeztem Tõled, amit a második részben írtál, azaz a tesztelgetés és tsai.
Reméltem, hogy esetleg elõjött, és kiderült a dolog.
Na mind1, megoldom valahogy...
Egyébként a codecpack-októl távol tartom magam, kivéve a GordianKnot codecpack-ját 😊
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Én nem megnehezíteni akarom a magyarításaim használatát, csak azt szeretném, ha nem lenne divatos a tinik, felvágni szándékozó, netán anyagi elõnyökre törõ újkeletû oldalak gazdái körében az, hogy mások tollával ékeskednek...
Jah, dehogynem lehet, ha beveszed a csapatodba 😄 Bár i2k nemhiszem h ilyen tomzzz félékkel szeretne dolgozni 😊
Ám ez mind eltörpül amellett, hogy egyesek az oldalukra helyezik ki a munkáimat! most csak négyet találtam az újak közül, de szerintem 1 hét múlva az összes kinn lesz.
Fáj ez, mert hiába akarok jót, az emberek szívtelenek!
Mármint a
Megemlítik az oldalunkat! A Hun Tech csapatot megemlítik!
De boldog vagyok!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Írtam már nekik amúgy, hogy szedjék le a közvetlen linket.Bocs
ha kellemetlenséget okoztam....
Beszarok!
Írok.
A Breed esetében én nem találtam meg a módszert. Ettõl még lehet, hogy képes lesz valaki magyarítani...
Az Astrum Theme-kkel dolgozik.
Nézz bele a feltelepített program könyvtárába: "Themes"
Ott válaszd ki azt a témát, amit a magad kedvére akarsz módosítani, aztán vedd elõ a Photoshop-ot (vagy bármilyen képbuherátort) és módosítsd a téma könyvtárában lévõ *bmp-ket és .ico fájlokat. Mentsd el, és a telepítõ készítésekor válaszd a módosított témát!
Ennyi.
Ilyen elfoglalt vagy? 😊
A Breed-et magyarosítja valaki?
Elég s""r játék egyébként, szerintem.

Ezért lett egyszerûen csak i2k.
Köszönöm az elismeréseket... - Ismét csak jól esnek.
Zola NFK: a helyzet a következõ:
A Colin McRae Rally magyarítás nem tesz fel semmifél olyan módosítást, mely a játék motorját közvetlenûl befolyásolná, azaz efféle fagyást okozhatna.
A magyarítás tartalma:
- szöveg magyarítás
- grafikai módosítás
- video módosítás
Ha a menüig eljutsz, és mozogsz benne, akkor nem a magyarítás a hibás. Ezt azért merem állítani ilyen bizonyossággal, mert én a saját magyarításommal nyomtam hetekig a Játékot. S dierkt mindent kipróbáltam - normál futamoktól kezdve a 2- 4 kerékhajtásúakig, csalás nélkül és csalással (hátha okoz gondot) - mindent.
A Játék tegnapelöttig volt a gépemen. Probléma nélkül ment.
Gyanúm van: a gépeden lévõ codec milyen?
K-Lite? Mert manapság csak azt szabad használni. Vagy egyenként, megbízható forrásból tedd fel az Xvid-et sé tsait...
Nightmare:
A csalás dolog a ManHUNt-ban:
Amennyiben csalsz - a PizzaDOX-nak van egy Debug menu aktiválója, vagy parancssorral elõcsalogatod a a menüt - a játék bizonyos feliratokat (a vadászok és Starkweather szövegei közül) nem jelenít meg. Emellett a vadászok nem diskurálnak.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Leszedtem a Colin McRae 04 magyarításodat, elõtte felraktam a gamét, ami (harmadjára) hibátlanul felment.
Felraktam a magyarítást.
Most ha elindítom, a menüben lépkedve egyszerûen kivág a desktopra. Verseny közben nem, csak kizárólag a menüben (bárhol), ha új menüpontra lépek.
Amikor kijött a CMR04 azonnal "megvettem", felraktam, és hibátlanul mûködött a mostani gépen, de leszedtem.
Nálad esetleg nem produkált hasonlót?
Vagy valami tippje bárkinek?
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
A magyarítások telepítõjében a Név és Cég adatokhoz
szándékosan nem ugyanazt kell mindig beírni?
Pl: a Praetorians telepítõjében .:i2k:.
viszont a Manhunt telepítõjében már csak i2k
Egyébként nagyon jók a magyarításaid.Gratula!!!