58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Jah és még annyit fűznék hozzá, hogy általában a többiek egyedül dolgoznak, így a végtermék ellenőrzése egyszerűbb. Mármint úgy értve, hogy sajnos nem tudok leellenőrizni mindent. De igyekszünk normálisan letesztelni a fordítást. Tesztereket már nem toborzunk, mert ezek többsége csak azért jelentkezik, hogy előbb megkaphassa a fordítást... -
NiGhTM4R3 #21702 Úristen, most gondolok bele h ezek magyarítani akarnak?
Meg ezt a szinkronos dolgot is komolyan gondolják? Vááááááááá:D -
NiGhTM4R3 #21701 Oké, értem. Természetesen előfordul.
Borzasztó? nemtudom, de elég jókat nevetek rajtuk :) -
NiGhTM4R3 #21700 Hm
"... hogy böcselkedjen..."
Ez dicsekedjen akar lenni? -
szivar #21699 Maj iggyekeszek egy picikét. nem lehet az ojjan nagy művészek... -
csak az van
-
Meglehet. A többiek fordításait általában nem tudom ellenőrizni, de éppen ezért kerül (mint már említettem 1-2 hete is) átnézésre az összed eddigi fordítás, valamint nagyobb figyelmet fordítunk a tesztekre, és jobban ránézek majd a fordítók körmére. Egyébként az, hogy esetleg néhány fordítónk elgépel valamit, vagy esetleg egy j-ly-t téved, az rendben, azért lehet szólni, meg ha észreveszem szoktam is. De amit ezek művelnek, az egyszerűen borzasztó! -
NiGhTM4R3 #21696 Tévedtem, nem 11 évesek, hanem olyan 6-8 között lehetnek...
Jól vettem észre h egy kislány is van a szinkronban? Vagy az fiú akar lenni?

-
én egyből SF-el néztem meg, én azthittem, hogy megint összeakadt a két hangkártya, de nem. amit végképp nem értek az a mindent ellepő generál-delay -
NiGhTM4R3 #21694 Szar? Azt nem mondtam. Csak annyit mondtam h messze a ti fordításaitokban vettem észre a legtöbb hibát, ezért nem érzem fair dolognak h ezzel fikázzátok őket. -
Nekem begyün még... 
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
hátkéremszépenén má' öreg vagyjok ehhe, de majdnem meghaltam amikó eóvasta' minden az ódaon. a szinkon az meg halál.
[Először azt hittem, hogy a 706 kbit/s szórakotik, gyorsan behúztam az első fájlt a SoundForge-ba, és 44 khz-re átkonvertáltam, de ugyanúgy szólt... akkor már tudtam, hoyg ez a srác komojjjan úgy beszé'... [#wilting]]
Nyah, most nem jön be az oldal... :D -
HJ #21690 Ne viccelj már:) Még nem is vagyok 42! Na jó...pár hónap és mégis:( -
Miaz, hogy a GH nem fikázza a helyesírásukat? Ezzel azt akartad mondani, hogy szar a helyesírása a GH fordításoknak? Jóh nemmondom, nálunk is találtam már néhány embernél elég nagy helyesírási bakikat, de amiket észrevettem azért szóltam i. Egyébként most kerülnek majd átnézésére/befjezésre, a régi és félbemaradt fordítások. -
OKe oke.megprobaljuk!de te UV ha te ojan jol erted akkor miert nem jelnkezel a szinkronizalok koze??
Irtuk hogy befogadunk tagokat!Es most foleg egy ijen kene mind kb.te aki ertene a hanghoz mert csak grafikusok programozok es forditok vannak!:((
eztet meg nekem írták a fórumba
-
HJ #21687 Hááááttt.... mivel már jó ideje böngészgetem a Deus Ex fordításodat... nem ajánlanám, hogy jelentkezz abba a csapatba. Szivar! Te egyszerűen nem vagy elég jó oda! :))) Ez tény!!! Te még "régi magyar" nyelven tudsz csak írni és nem a "mai magyar" nyelven:)))) -
Szemelvények egy szinkronból... szószerint így mondják!!!
"Tarts össze csapat!"
"Őrizd a viájpé csapat"
"Vedd fel a helyet mindjárt jövök!"
"Számolj be csapat!"
"Zóna biztonság!"
"Ellenség megtámadás!"
"Vissza eléj!" (eredetiben: Alley)
"Hátsó ruli!" (eredetiben: Back room)
"Visszamenés!" (eredetiben: Backyard)
"Bázis!" (eredeti: basement)
"Alvóka!" (eredetiben: bedroom)
... bexarok
Mostmár megy. Szánalmasak komojan... Az a hír. Írtam is rá egy komentet (1 M-mel, nem kettővel kéremszépen), nyehogymájr én leygek a vádlot! 1 T NEM KETŐ! :D Köszünyjük szepen! -
öreg vagy 
-
HJ #21683 Én erősen gondolkodom rajta, hogy jelentkeznék hozzájuk, de félek tőle, hogy nem elég jó a helyesírásom a csapat színvonalához:(((
Én még a régi magyar helyesírást tanultam - a mostanihoz már nem értek:( -
NiGhTM4R3 #21682 Én csak a "híreik"-en szétröhögtem magam, a szinkron csak hab lesz a tortán :D -
NiGhTM4R3 #21681 Most néztem meg újra az oldalukat, komolyan, ezek hány évesek? -
NiGhTM4R3 #21680 Ezt nem bírom ki, sírjak vagy nevessek ezeken ??? :DD -
azért hallgasd meg a szinkront.
én ilyen jót már rég visítottam, talán az öreg Sándor-on utoljára... :( -
NiGhTM4R3 #21678 Na, ezt már túljátszátok. Tény, h ez a "csapat" egy nevetséges dolog, pár 11 éves összefogott h majd ők megmutatják...na mind1, egyértelmű h senkinek sem tetszenek, ezt leírta mindenki miért kell túlragozni?
Ugye a GameHunter nem fikázza a helyesírásukat? -
Működik az oldal... én pedig nem kapok levegőt... embereeeeeek... ezt nem hiszem el!
Kérdem én, ilyen emberek fognak minket ellátni nyugdíjjal öregkorunkra?!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
WAV-ban vaaaan! óriásibazz! ÓÓÓÓÓRIÁÁÁSI!

-
Hmmm....
Másnak se jön már be az oldal?
Vagy ismét nem tetszik nekik a kritika?
Vagy beindult az UW minőségellenőrző mechanizmusa?
-
Amúgy 2 ilyen finomságom volt, nemtom ki követte el:
2005.02.08.,20:51:02 WARNING: The Trojan horse TR/PSW.Banpaes.2!
D:\DC\MAGYARíTáS\ARX FATALIS\ARX_FATALIS.EXE
File has been deleted!
2005.02.08.,20:52:10 WARNING: The Trojan horse TR/PSW.Banpaes.2!
D:\DC\MAGYARíTáS\HL BLUESHIFT\BSHUNPATCH.EXE
File has been deleted! -
szivar #21673 Uggye mijen kirráj? Ilyen x@rul még én sem írok. -
37 új üzenet. tudtam, hogy van "valami". :)))) -
HJ #21671 Megnéztem én is azt az ominózus oldat.
És elállt a lélegzetem... -
ez kurvajó!! plz mp3-ban a CS szinkront! plíííz! nekem nincs CS, de hallani akarooom! :Ð -
szivar #21669 Hát nem is tudom. Lehet hogy egy szikraizélés nem is lenne olyan jó élmény. -
Ejnye gyerekek,ennyire talán nem kellene... -
szikraizélés -
szivar #21666 a szikronilázá.., szikronilá.., szinkkronizélés tán még megyne. -
éppen most akartam mondani -
Na már törölték is. Akkor hajrá...