58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
NiGhTM4R3 #22741 janó elindította a hibakereső üzemmódját és csak úgy találja a hibákat a a fordításokban, szal most csak a le nem fordított szavakat jelzi nekünk, utána jönnek a helyesírási hibák, a végén meg a félrefordítások....
Most őszintén, az összes magyarítást kipróbálod, és ide beírkálod h ez meg az a (!) szó (!) nem magyar? pfffff.. -
NiGhTM4R3 #22740 Basszus, a "Victory" nem magyar???? jujjj azonnal írj mailt RaveAir-nak h milyen ócska munkát végzett, egy szót nem fordított le, itt a világvége ááááá meneküljön ki merre láááát, mi lesz most....
EZ NEVETSÉGES. -
Janooo üzenetenek szerintem teljes mertekben van letjogosultsaga. Bar ezeket szerintem a jatek forditojatol kellene privatban kerdezni, ha a telepitöben van eleresi lehetöseg.
Itt sem ismer mindenki minden forditast es azok müködeset. -
spedman #22738 Hi all -
ott a pont:) -
Janoooo #22736 Van jópár játékom és amihez tudok szerzek magyarosítást, (nem igazán tudok angolul) és próbálok minél jobbakat szerezni. És hibákat is keresek. A magyarosítások telepítőjében mindig írjátok, hogy jelezzük ha találunk valami hibát. Én nem tudom, hogy pontosan mik lettek lefordítva és ezért kérdezgetek. A magyarosításokat sokféle képpen lehet felrakni és nem mindig tökéletesek, főleg a crackes változatoknál. Meg van olyan ahol le kell szedni a magyarosítás, a patchet és még crack is kell neki.
Azért ha tudtok légyszi válaszoljatok. -
Necces a dolog.... Sztem egy hiba nem a világ ennyi szöveget nézve... -
Janoooo: Te most játszol vagy hibákat keresel?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
Janoooo #22733 Leszedtem a Half Life magyarosítását. Ez állítólag 100% -os.
És milyen Patch –el 100% -os?
Mert feltelepítettem a sima Half Life –ot, utána feltelepítettem az Opposing Force –ot. Most az a Patch van fenn amit az OF felvisz. És van benne hiba, már a menüben a ”Játék választása” menüpont melletti szöveg nem magyar, legalább is nálam. Mi ennek az oka?
Leszedtem az Opposing Force magyarosítását is. Tudom, hogy ez nem 100% -os.
Az a patch van fenn amit alapban fevisz.
Már a menüben találtam hibát:
A beállítások, játék választása, olvasd el, előzetesek. Ezek mellett levő szöveg nem magyar.
Ezek még nem magyarok vagy csak nálam nem?
Kipróbáltam a SW Battlefront 1.00 –ás magyarosítását. Nem sokat játszottam vele, de amikor nyertem akkor angolul írta ki, hogy ”Victory”. Ennek ilyennek kell lennie?
Az Icewind Dale 1 magyarosításában is találtam egy hibát. Amikor meghalok és megkérdezi, hogy mi legyen az angol volt.
Előre is kösz
-
NiGhTM4R3 #22732 Síricsend és hullaszag. -
Jó már? -
NiGhTM4R3 #22730 Mennyi ideig ugrált?
Fél óra?
3-4x próbáltam, de 1000 pontnál kinyomtam mert rohadt sokáig tart :P -
10500 felett járok.. :P -
miket nem tudok meg... 

-
Nah priv-ba??? -
NiGhTM4R3 #22726 itt is mutatja. -
-
Mindet nem, mert te rendes vagy, csak téged.
Itt kijelzi: dcinfo.org (én is itt nézem meg) -
én már nem tudom, hogy miről beszéltek, de biztos igaz... -
NiGhTM4R3 #22722 Senkit sem szabad. -
NiGhTM4R3 #22721 De, valahol jelezve van h melyek azok az IP-k, amelyek bannolva vannak nem? Milenne ha mindet feloldanád?:) -
Amúgy rendes mebereket nem szabad -
Neem. Kirakom, h mik vannak privba vagy msn-en
-
NiGhTM4R3 #22718 Jah, miaz IP-d, hackelni akarok :D -
ip-d mi, mert az alapján megy -
:) -
mint itt. nem járkálok álnéven... -
NiGhTM4R3 #22714 Ödön.
Vagy nem az enyém kell?:) -
Mi ott a neved? -
NiGhTM4R3 #22712 Szépen kell visejkednyi és nincs gond
-
nocsak?
akkor intézd el, hogy bejöjjön nekem újra az oldal -
Gyááááááá.... 
Meg a #22687 -
Kicsit segítettem nekik a weblap készítésekor. -
NiGhTM4R3 #22708 te vmilyen kapcsolatban állsz a gt csapattal? -
Komolyan???
Nem témába vágó hozzászólás. -
Nekem 2000 jött össze, de elég nagy ....... a játék. Értekme nem sok, úgy meg kevés a motiváció... -
OFF
az mi?
-
OFF
Játszik valaki azzal a bringás-mangás gamével? -
Nem is rólad van szó már rég... Gondolom más is csinálta... Ő meg kicsit úgy gondolta, hogy lazsál... -
Rusy #22702 túl nagy benned a tüske
, lépj túl rajta, mindenki változik, te is változtál, te is voltál egyszer így...