Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Most nagy hülyeséget írtál! Miköze a Hun Games-nek a Simshez?

Ki volt az aki már foglalkozozz a Sims honosításával? Jani-B? Mert kéne egy kis help, nem találom a felbukkanó "help, quick tipp" írásokat...Azok mely fájlokban vannak?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Ombika
i2k mar hazahuzott! 😊

hykao
Ja, aha, akkor nem jutotunk elõbbre, ezt a módszert már átrágtuk korábban...
ALCATELGOD
Most,hogy így visszaolvastam, kikupálódtam:-))) Nah, szóval az van, hogy VAn egy spéci program (örök hála mayorosoft) ami a bik fájlokat átnyomja tömöritetlen AVI-ba majd elinditja a Virtual dub Feliratráégetést, majd miután végzet utána visszatömöriti .bik fájlba. Ehez kell egy kis terület (kb10G😎 de lehet úgy lessz megoldva, hogy fájloként. (azaz eggyet kibont éget visszatömörit, második fájl kibont...) Mert nem hiszem, hogy minenkinek van sok szabadhelye... A magyaritás folyamata sem lesz két perc:-))) Tehát akinek gyenge gépe van (P3500 128MB alatt!) az ne is probálkozzon.

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

hát végülis ja, de csak úgy éri meg hogy 4 szomszéddal elosztottam saját routeren kábel hálókártya stb... (csak meg ne tudjék), kurva hungarotelt nem lehet innen kitakarítani, a kur*a annyukat, amúgy modemed van?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

OK! Bár már nem nagyon járok mostanában ezen a fórumon. Épp csak be-be nézek mi az ábra.

RaveAir
Itt is Hungarotel van. Összetenném a két kezemet olyan mikrós netért, ami ott van.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Piedon
Ha tudsz még ilyen oldalakat küldd már nekem légyszi privátban a címeket. Köszi!

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

egy már van fenn, de még nem mûködik a letöltés linkje - a gyerek szerintem mostanában rakja fel a stuffokat.

Piedon
Ja én is olvastam. Kíváncsi leszek a Hitman 2-t felrakja-e. Mert abból két változat van és egyik az én szülöttem... a másik meg nem müxik ami a Gmikinél is fent van.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Még egy csemege errõl a lapról:

Copiright(c) 2004 Minden jog fenntartva.
SlashFlash Email
.:i2k:. Email

Úgy tûnik a gyerek összeszedte az összes fellelhetõ magyarítást és felpakolta a saját lapjára.
Vicces, hogy saját serialos megoldást is csinált.
A lap szövegébõl az derül ki, hogy i2k támogatásával csinálta a dolgot. Bár én ezt nem hinném.
ik2! Mi a véleményed?

Érdekes olvasmány...
http://slashflash.atw.hu/System/Utils.html
Fõleg ez a szöveg érdekes:

Köszönet : .:i2k:.-nak:-) Aki elfogadta és támogatja az ötletemet.

U.I nagyon király az oldal, egészen kinõtte magát a kezdetek óta...

hát én békés megyében lakok, van egy kis netecske de pofátlan brutális árakon, gondolj bele, nekem mikrohullámú net 3giga letöltés 6000ft, a melóhelyemen töltök éjjel nappal ADSL 256Kilobit/s 34 KB meghát itt van egyedül hungarotel nagy gecik ám (ha még valaki nem tudná) 😊)))

mike369: lehet fordítani, mert már NagyG el is kezdte a gamehunter team-bõl, a projectek kötött szerepel, csak én úgy tudom most idõ hiányában küszködik, és abbahagyta, örülnék ha folytatnád, mer amit a thief-el csináltatok nagyon meggyõzõ volt, meghát azért nincs benne annyi szöveg...

hykao
Mos' mi van? Nem értem?!
ALCATELGOD
Igen... ez elég "könnyû" meló, csakhogy mivel én inkább oroszul tudok, nem annyira kenem az angol élesszöveget.. ezért is csak angol szöveget forditok azt is csak nagyon ritkán (lásd BloodRayne)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

ALCATELGOD
A Shrek kettõ játkot forditja valaki, a szomszédomnak csinálltam, de aztán annyira megtettszett, hogy folytattam és hát lassan a felénél járok, mert szövege könnyû és ha valakinek kell akkor, majd elküldöm

RaveAir
Sajnos Nógrád megyében még rosszabb a helyzet. A keleti felében szélessávú netre esély sincsen... 😞

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

én nem tudok róla, de most, hogy mondod:
ha kivégeztük a Thief-et, megnézem, mit tudok tenni Silent Hill ügyben... (nem 100%, hogy egyáltalán fordítható)

UI.:ha meg van, akkor valaki tudassa velem is!!!

Ombika
En ki se birnam net nelkul,olyan mint a tusolas mar!

Azt hiszem eddig is elég egyszerû volt a telepitése...
A paraméterezés sajnos kell hiszen modként mûködik a dolog.
A feliratfix-hez fõleg paraméterezés kell. De elég részletesen le van írva mit hova kell beírni.
Vagy más a probléma?

hát sajna én is dél vidéken (dél kelet), lakom és itt ugyan van net de elég gyér, na mindegy csak azt akartam mondani hogy akkor két hónapig mellõznünk kell, hogy nforce-ra felkerült egy game, és kb 5-10 órán belül tudtuk hogy fordítható e vagy nem 😊))))

CarajoEsp
Kikérem maamnak. Szerintem a Manhuntban nagyon jók voltak a feliratok.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sil3nt
silent hill 3 magyarítás létezik?

Mielõtt elmész nyáriszünetre a Tron 2.0 magyarításodat nem tolnád fel a netre? Lécci, lécci, lécci, lécci!!

Te is fiam, Bluetooth?

IMYke2.0.0.0
Grafikai munka a legnehezebb egy játékmagyarításnál. Ez tény.
A FarCry-ban azonban nincs annyi tábla, hogy érdemes legyen megint letöltetni szegény userekkel egy magyarítást.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sajna 2 hónapig el leszek vágva a netvilágtól: apró faluban lakom délvidéken.
Mondjuk, addig dolgozom, meg fordítgatok, és szeptemrben indul a móka újra...! :_)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lammer
Kik fanyalogank, szerintem nagyon profi munka, ismerõsök akik sajnos vík nálidzs angolból áldják a neved!!!
Nem vicc, szerintem nagyon becsülendõõõõ meló... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ombika
Tablat en sem eretkelem!

Amugy otthon nincs neted?

IMYke2.0.0.0
Haza kell költözni a koliból, nyáron szállodaként mûxik a kóceráj 😞(

IMYke2.0.0.0
Jelzõtáblákat tök felesleges a FarCry-ban magyarítani.
Így is sokan fanyalogtak a grafikai magyarításom miatt, ezután még inkább tennék.
Annyit nem ér az a 30 db tábla, hogy Te is megkapd a magadét...
És a táblák elég informatívak ahhoz, hogy értsék.

Ombika
Hova utazol HaWaai-ra? 😊

Sims: HunGames

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

bazza
Nekem a Sims HUN-hoz kéne segítség!
Tud vki segíteni?

bazza
Imyke még nem csinálta meg ezeket?

Nemértem ilyen bazi képeket miért kell állandóan beszúrogatni...
Szerintem nemrossz egyébként, lehet újra elõ kell vennem a FarCry-t?😊

ZsoltiHunGames
Tegnap újra elkezdtem játszogatni a Far Cry-al, és láttam hogy van benne egy pár darab jelzõtábala (kb. 30db).
Ezeket elkezdtem átszerkeszteni a PhotoShop-al, a fele már készen van. A másik fele kicsit nehezebben szerkeszthetõ ezért, csak holnap végzek vele.
Szerintetek jól fog kinézni??? Szerintem el-megyeget 😊 (remélem még nem csinálta meg senki)
Itt egy "kicsi" kép is:

RaveAir
A játékosok mindig telhetetlenek... 😊 De ez is jó hír!

Ez jóhír! De remélem egyszerûbb lesz a telepítése 😊

Az AvsP2 hun készülget - nemsokára kész is lesz és publiussá válik az új verzió. Ékezet nem lesz benne.

IMYke2.0.0.0
Szerintem - kb. - 1000 (!) Játék fog szerepelni benne.
Így talán nem lesz gondjuk egy ideig a Játékosoknak...

IMYke2.0.0.0
Az új - WhereIsIt-motoros - magyarítás listám immáron közel 500 létezõ magyarítást tartalmaz. E hó végére elkészítem a favorizált játékokkal kiegészítést (van-e vagy sincs magyarításuk) és felteszem a honlapomra - nyár szünetre való búcsúzásként.
A lista böngészéséhez tehát majd telepített WhereIsIt szükségeltetik!

BBird
Mondhatom azt, hogy lusta vagyok visszanézni a kommentekben? ;-))
Néztem cheatlanden, hogy AvsP2 nem teljes magyarosítás, az ékezetek is hiányosak, bár megszoktam irc-n. Szóval a kérdés a szokásos: fellelhetõ-e valahol egy 99%-100% közötti magyarítás? ;-)

IMYke: a portálon a listát mindig nézem, de hiányos. Gondolom rengeteg munka lenne frissen tartani nektek. Egy zacsi minõségi gumicucuért/hét szívesen frissítem. :-D
És ráadásba küldenék még Neked sok szép Harry Potter képet, meg ilyenek... ;-DD
rorr
fordítható de úgy megutáltam ,hogy felfüggesztettem!!! az elsõ rész klasszikus volt, a második konzolkaki átirat és a játékmenet sem tetszik! az elsõ sokkal jobb volt!már bánom ,hogy belekezdtünk a második fordításába!

fhsasa
egyedül Nedvedet dícséri a munka 😊
a következõ verziókat is belinkeljük majd ide is

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Mondtam h ERO 2004-be felesleges belekezdeni, FifaHungary megcsinálja úgyis 😊

Kösz Night!
IMYke2.0.0.0
EURO 2004 Hun (made by Pavel Nedved)

Sacred: Jelenleg nincs magyarítása, de folyamatban van.
Jedi Academy: http://www.gamehunter.hu/