Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
Ha tudod mond meg hogy a settlers 4 cd-n milyen nevû fájlokat keressek.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

jojo
Ahhoz tudni kéne hol lehet, mert akkor tudnák segíreni neked.

Bandew
Értem. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tegnap jó volt a buli...

De mégis kb. mennyi?

IMYke2.0.0.0
• 2004 június 19.Megjelent a Baldur's Gate II: Shadows of Amn + Throne of Bhaal magyarításának 6.1B kiadása (09.06.2004), továbbá a Baldur's Gate fordítása is frissítödött. Kövessétek a bal oldali linkeket ;-) (Kösz, Ranloth!)

Erre gondolhatott - de ez közel sem 85%-os!
Forrás:
http://www.baldur.hu

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bandew
Bocsika de ezt nem nagyon értettem. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Én nyomom az aktuálissayl, ami a baldur.hu szerint vagy 85%-os, az eleje még teljesen magyar is, de Athkatlam ár nem igazán...

Bandew
Erre én is kiváncsi lennék.

Bandew
Ja nekem is tele van már a tököm a sok regisztrációval.

Valaki a Baldur' gate II-rõl nem tudja, hogy hogy áll?

bazza
Srácok!
Mevan valakinek az Empire Earth?
A játék topicjában lévõ kérdésemre szeretnék választ kapni!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMYke2.0.0.0
Nem létezik! De ha visszaolvastál volna ezt is tudnád!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valaki tud "Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common"-hoz magyarítást?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

NeoMaN
Most mérges vagyok, és be is írom ide:
A faszomat beleverem a kibaszott regisztrációkba. A tököm sem tuggya melyik oldalra hogyan mikor milyen nickel melyik emílcímmel regeltem be. Persze mikor valami érdekeset találok, akkor nemtom letölteni. Regelhetek újra, új emílcím, stb... Mindezt 1db 3MB-os fileért...Neveccséges.
UFF

Hali!
Most néztem Imyke oldalán a hogy a Settlers 4-et magyarul adták ki, nem tudná valaki elküldeni nekem azokat a fájlokat amelyikek kellenek a magyarosításhoz.Elöre is köszi
DBoy
imy: mob enforcerel mi van ? :|

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

valaki mondta, hogy meg fog jelenni a ground controll 2 magyarul ez igaz? mer az 576nál már kapható angolul?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

jó ok csak kíváncsi voltam, mert kerestem én is, ez is sima wordpaddal módosítható 😊)) Na mindegy várom az elsõ verziót, mert ez a játék magyarítással tényleg nagyon király...

jojo
Kösz, megtaláltam.

http://w3.enternet.hu/foldesim

jojo
Imike, a Need for Speed undergund magyarosítása hol lehet, mert másfél órája keresem, de nem találom.

IMYke2.0.0.0
De már gyorsan haladok 😊

IMYke2.0.0.0
Itt van:

kcsbubi
hali
a magyar swine érdekelne honnan tölthetem le?

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

bazza
KÖszzz...

Suffering cimu jatekhoz van mar kibonto ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Szívesen elfogadom az invitálást, én szerintem azért lépett ki, mer valami olyat írtam át amit nem lett volna szabad, és nem találtam meg mi volt az, amúgy mivel fordítod?, ja és a filmek feliratai hol vannak?

ZsoltiHunGames
Már régen játszottam vele.
Nyomni kell több gombot is hogy elõhívd a kombót!
Shift+CTRL+2db irány gomb (W+S) Nem tudom pontosan, úgyhogy próbálgasd

bazza
OFF: Amúgy ha belemegyek a piros, kék körömbe, akkor mér nem trükközik?

péder
Köszke a gyors választ!!
Profi programozó kerestetik!!
A jutalom!!

HÁLA ÉS KÖSZÖNET!!!!

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

The Hedgehog
Én már néztem és arra már program, hogy a játék szövegeit megnézzük, de átírni õket nem lehet. Vagyis át lehetne csak tartani kell az eredeti szóhosszt. Próbáltam HEX-el belenyúlni a fájlba így megy is de marha lassú a dolog. Kellene egy profi programozó aki ír ehhez egy kis alkalmazást!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

bazza

péder
Winning Eleven 7 magyarítható? Nem nézné meg valaki.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

ZsoltiHunGames
Ja és Imyke! Az nem a telepítõ szövege hanem a játéké.
Te kinevetted Bazzat, most én nevetlek ki téged!
(nem gonoszkodából! hanem mert vicces.)

bazza
Nah...feladom...

ZsoltiHunGames
Nem lehet lemagyarítani.
Most néztem meg. A CDrõl futtatt le egy TXTs állományt, ami kódolva van. Ez miatt lehetetlen lefordítani mivel nem látod a szöveget.

Azért én megpróbáltam a lehetetlent!
1-Csináltam a CDrõl egy képfájlt
2-Átírtam a szövegfájlt (mivel nem láttam a szöveget így találgattam 😊
3-Beolvastam az Image fájlt.

Ime az eredmény: (nem volt könnyû még ezt elérni is)

Szerintem lemondhattok róla.

IMYke2.0.0.0
MAGYARÍTÁSOK PORTÁL - keresd figyelmesen a felsõ menüben.

IMYke2.0.0.0
Tipp: *.dat fájl

bazza
Egyszerûen NEM !tudom! megtalálni azokat a fájlokat!
NEked elég nagy tapasztalatod van ez ügyben, nem segítenél?
(dll, exe --> ezeket már megnéztem | van még dat, sdf, ast, fed, fes, ...)

RedDragon
Rise of Nations HUNosítás vhol??
Hol??
Thx!!

IMYke2.0.0.0
Az a telepítõé...

bazza
NOs, akkor én szeretnék csinálni hozzá egyet...
A telepített mappában nincs sok minden, (2 féle kit. fájl...)úgyhocs a CDn keresgéltem tovább...

Azon van egy ilyen fájl, hogy english.txt (langdata.dir-ben)
de ebben így néznek ki a dolgok:
"èkµÀBOÛÇ`"àO§C©¿ò@j冐ƒÆ½ †(§"

Tudnál segíteni Imyke!

HOGY MONDTAD?{/b]

IMYke2.0.0.0
NINCS ... és halkabban is: nincs.

IMYke2.0.0.0
Rusy:
Én teljesen lefordítottam az elsõ küldetés film feliratait is, a menüt is!
Most jön a második küldi.
Nekem nem fagy ki.
Ja, megtaláltam a filmek feliratait is.
Tesztelésre invitállak 😊

Remélhetõleg, még a héten tudok neked küldeni egy komolyabb verzsönt, ha nem akkor már csak augusztus végén a full-t, melyben a hibákat kell majd levadásznod és akkor megy a honlapomra...
Ja, és remélhetõleg, több játékkal is így lesz.

bazza
URBAN FREESTYLE SOCCER
Van már magyarítása?

Bandew
Ja a fordítás már több mint 1 hónapja kész van!

viszont a tesztelésbe besegíthetek, az se kis falat elhiheted, nagyon sokat jáccottam a gémmel, mert ugye 20 sor fordítás, gém, a kilépkedések miatt, de nagyon fárasztó, a másik, nagyon sokan szidják a játékot, mondjuk vice city-hez képest elég gatya, de jó a hangulata (szerintem), és tetszik, és még egy dolog az átvezetõ animok nagyon királyak (4cd ugye), én még ennyire hiteles filmeket mint ahogy a boss meg a társam stb nem nagyon láttam, nagyon király a hangulat mikor beszélünk a fõnökkel, meg az egész...

mayday, i2k: tuti hogy kész ez biztos, csak valaki vissza fogja kódólni a szöveget, és még az nincs kész ezért kérdeztem mi a helyzet...
true crime téma imyke én biztos nem fogom fordítani, legalábbis azzal a favágó módszerrel amivel én csináltam wordpad biztos nem, egy csomó mindent lefordítottam, de a játék kilépkedett tõle és nemtok rájönni miért, és egyébként is csak a TCPCUK fájlt fordítottam, dehát azt meg ki nem érti még én is, de érdeklõdnék, hogy az átvezetõ animok szövegeit megtaláltad e, és mondom ha tudsz valami jobb módszert a TCPCUK fájl fordítására szívesen besegítenék benne, de az átvezetõ animok elég nagy falat nekem, persze tudom hogy magányos farkas vagy e téren, és igen jól kell(ene) teljesítenem, hogy NEKED jól tudjak fordítani, nem kis falat...

bazza
A URBAN FREESTYLE SOCCER-nek van már magyarítása?