Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
...de mindenre van megoldás...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tape at war yack one knock a fuck on
Pls nézd meg a prividet 😊
Köszike!
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
"Nos, próbáld csak, míg én helytelenítõen figyelek." (vagy vmi ilyesmi)
I mean, they taste like rattlesnake and they make you feel all powered up...but still, you know....
"Már úgy értem, olyan ízük van, mint a csörgõkígyónak és úgy érzed magad tõlük, mintha teljesen feltöltõdtél volna... bár te tudod..."
It's kind of spooky they're just hanging in mid-air like that. Huhhh. They're giving me the heebie-jeebies.
"Van valami kísérteties abban, ahogy csak úgy lóg ott a levegõben, félmagasságban. Húú, teljesen izgatott vagyok a várakozástól."
Uhhh. A root canal? Uhhh. Having my nose hairs plucked out one by one?
"Uhh, egy ????. Uhh. Mintha az orrszõrzetemet szálanként kitépkednék?"
A "root canal"-t passzolom, tudni kellene, hogy pontosan mirõl van szó, mikor és ki mondja.
Ha tudsz akkor a #13950 is segithetsz azok fontosabbak!!!!
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
"Úgy hiszem, ezek a csövek megmászhatók! Egyszerûen a már védjegyemmé vált kecsességemmel és lendületemmel fel kellene szökkennem rájuk." (vagy "...fel kellene szökkennem hozzájuk."; nem tudom, mi a pontos feladat)
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
én nem vagyok valami jó angolos!
aki tud jobban angolul leforditana nekem pár szót és mondatot egy fps gamehez?(aki eléggé jól tud angolul 30 perc alatt KÉSZ)
valaki pls jelentkezzen!imike is jó lenne 😊
elõre is köszike!
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Methinks those pipes are climbable! All I need do is spring up to them with my trademark grace and elan.
Dehogynem van! a linkeknel van Alcatelgod felett van, onnan lehet letölteni a FIFA2003,2000 forditast is!
A lntebb levoket is forditsatok mar le legyszi!!!

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
bazza ha leszel valamit csináljatok annak a kurva regisztrációnak az oldalon, mer a regelt nevemmel nem enged be, ha meg újat akarog regelni kiír valami errort....
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ez annyiban különbözik a Gmiki oldalán fentlevõtöl, hogy egy puccos telepítõ van készítve hozzá. Sajnos ez is azt a 10-15 mondatot lefordított, mégcsak 1 %-ban sem elkészült verziót tartalmazza, ami Gmiki oldalán fent van.
Ezt viszont én nagyon károsnak tartom. Mivel így sokan azt hiszik, hogy ez a program már le van fordítva magyarra, így nem is fog soha belekezdeni senki. Sõt ha valaki érdeklõdik mindenki serényen mutogat Gmiki oldalára, hogy ez már készen van, még a legutóbb Imyke is ezt tette, bár neki szóltam ezután, hogy az csak egy megkezdett csökevény fordítás.
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
Ennek a játéknak a magyarosítását vagy magyarítását keresem
Köszi
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én elkezdtem folytatni, de jó ha a 2 %-ig jutottam, aztán idõhiány miatt abbamaradt.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Részleges viszont igen.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Létezik teljes Broken Sword 1 magyarítás?
Viszont valahogy hiányérzetem van, mert mikor új játékot indítok, akkor egybõl betölti a pályát, és a fõhõs ott fekszik a csatornában. Nem kéne valami intróféleségnek bejönnie? Van egyáltalán intrója a játéknak?
Arra gondoltam, hogy ha van is, akkor lehet, hogy csak egyszer játszódik le.
Elõre is kösz a válaszodat.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Sajna a mérete eléggé irreális (kb. 700 M😎, szóval ha modemed van, akkor inkább várd meg, amíg egy újság DVD mellékletére fel nem kerül.
A GAMER magazin 2004/05-ös számán rajta van, illetve lehet, hogy a GameStar DVD-n is rajta lesz majd a közeljövõben.
Tape at war yack one knock a fuck on
A legnygobb gondom majd a párviadalokkal lesz, ahol ugye rímeket kell majd gyártanom 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Winning Eleven 7-hez van-e magyarítás és hol.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Idén nyáron elkészülünk vele, pontos dátumot egyelõre nem tudok mondani. Az 1.7 javítást mindenféleképpen meg kell várnunk, mert az 1.66 szövegfájl nem valószínû, hogy 100%-osan kompatibilis lesz a magasabb verziókkal.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Letoltheted a FIFA Hungary -rol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sikerült visszafejtenem a Besieger játék szövegállományát, ha valaki le szeretné fordítani, most már lehetséges. A játék tökéletesen magyarosítható, értem ez alatt, hogy egy kis grafikai munkával a magyar ékezetes betûk is elõcsalogathatók.
Üdvözlettel: mmster
Addig nem kezdem el a játékot!
És nem tudod ki csinálja ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT