Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló minden kedves fordítónak! Lehet, hogy már kérdezték, de a Yu-Gi-Oh! Power of Chaos YUGI THE DESTINY-hez van magyarítás? Az öcsémnek kellene, mert nem tud angolul.
IMYke2.0.0.0
Pszt, nem tõlem tudod...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A WarCraft III Hun csak és kizárólag eredeti CD-rõl telepített verzióval mûxik...
...de mindenre van megoldás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bandew
crackeld

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jah, a huncraft oldalról letöltöttem, de nem tudja kicsomagolni, mert az összes CRC hibás. A másik: Felteszek egy patch-et (1.14) és utána már el sem indul a játék.Ezt írja: Please make sure Warcraft III disc in your CD - ROM drive, then click on 'Retry'..... De hát benn van a CD rom a meghajtóba

Tape at war yack one knock a fuck on

DBoy
Szia!
Pls nézd meg a prividet 😊
Köszike!

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

PetruZ
So, try it while I watch disapprovingly.

"Nos, próbáld csak, míg én helytelenítõen figyelek." (vagy vmi ilyesmi)

I mean, they taste like rattlesnake and they make you feel all powered up...but still, you know....

"Már úgy értem, olyan ízük van, mint a csörgõkígyónak és úgy érzed magad tõlük, mintha teljesen feltöltõdtél volna... bár te tudod..."

It's kind of spooky they're just hanging in mid-air like that. Huhhh. They're giving me the heebie-jeebies.

"Van valami kísérteties abban, ahogy csak úgy lóg ott a levegõben, félmagasságban. Húú, teljesen izgatott vagyok a várakozástól."

Uhhh. A root canal? Uhhh. Having my nose hairs plucked out one by one?

"Uhh, egy ????. Uhh. Mintha az orrszõrzetemet szálanként kitépkednék?"
A "root canal"-t passzolom, tudni kellene, hogy pontosan mirõl van szó, mikor és ki mondja.
ALCATELGOD
igen, igen én is hasnolót forditottam és rájuk kell szökkeni, KÖSZI!!

Ha tudsz akkor a #13950 is segithetsz azok fontosabbak!!!!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

PetruZ
"Me thinks those pipes are climbable! All I need do is spring up to them with my trademark grace and elan."

"Úgy hiszem, ezek a csövek megmászhatók! Egyszerûen a már védjegyemmé vált kecsességemmel és lendületemmel fel kellene szökkennem rájuk." (vagy "...fel kellene szökkennem hozzájuk."; nem tudom, mi a pontos feladat)
ALCATELGOD
:-))) Shrek kettõ, és ja ki segit annak beírom, nevét:-))) Már majdnem kész, de van néhány mondant mirõl fingom sincs, meg amirol van azt kicsit furcsálom, ezért kérem valamelyik "profit" hogy nézze már meg én csak oroszul tudok, meg így már negyedikes fejjel angolul is:-)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

😊)))

Te most éppen mit fordítasz ilyen serényen? És a végén majd beleírod, hogy a fordításban segítséget nyújtott a "Játékmagyarításról tudtok-e fórum?"? 😊
ALCATELGOD
Látom pangás van...

DBoy
hi!
én nem vagyok valami jó angolos!
aki tud jobban angolul leforditana nekem pár szót és mondatot egy fps gamehez?(aki eléggé jól tud angolul 30 perc alatt KÉSZ)
valaki pls jelentkezzen!imike is jó lenne 😊
elõre is köszike!

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Anno letoltottem GMiki oldalarol a ShadowMan magyarositasat, de az is csak epp el van kezdve.
Piedon
Mi van ismersz?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

ALCATELGOD
Nálunk volt,de a verzióhibák miatt most nem letölthetõ, majd ha meglessz az eredeti

ALCATELGOD
Segitsetek mar a forditasban:

Methinks those pipes are climbable! All I need do is spring up to them with my trademark grace and elan.

Dehogynem van! a linkeknel van Alcatelgod felett van, onnan lehet letölteni a FIFA2003,2000 forditast is!

A lntebb levoket is forditsatok mar le legyszi!!!

engem

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

besieger, enfógem érdekelne, de hát ki csinlná esetleg meg?
bazza ha leszel valamit csináljatok annak a kurva regisztrációnak az oldalon, mer a regelt nevemmel nem enged be, ha meg újat akarog regelni kiír valami errort....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hi vietconghoz keresek magyarítást nem tudtok vmit?

IMYke2.0.0.0
Egyetértek!

IMYke2.0.0.0
És IMYke ezért nem is írta be ide a kérdésre, hogy "GMiki-nél"... pedig olvasta a kérdést...

Axon
Bevallom egy kicsit felvillanyoztál.... de már elmúlt...
Ez annyiban különbözik a Gmiki oldalán fentlevõtöl, hogy egy puccos telepítõ van készítve hozzá. Sajnos ez is azt a 10-15 mondatot lefordított, mégcsak 1 %-ban sem elkészült verziót tartalmazza, ami Gmiki oldalán fent van.
Ezt viszont én nagyon károsnak tartom. Mivel így sokan azt hiszik, hogy ez a program már le van fordítva magyarra, így nem is fog soha belekezdeni senki. Sõt ha valaki érdeklõdik mindenki serényen mutogat Gmiki oldalára, hogy ez már készen van, még a legutóbb Imyke is ezt tette, bár neki szóltam ezután, hogy az csak egy megkezdett csökevény fordítás.

Broken Sword 1: www.magyaritasok.hu

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

www.magyaritasok.hu

Spellforce: The Order of Dawn
Ennek a játéknak a magyarosítását vagy magyarítását keresem
Köszi
IMYke2.0.0.0
Egyszer játsza le az intro-t.

Bandew
Akkor rosszul tudtam bocsika.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Axon
Ami Gmiki oldalán van az még az 1 %-os készültséget sem éri el. Éppencsak el van kezdve.....sajnos.
Én elkezdtem folytatni, de jó ha a 2 %-ig jutottam, aztán idõhiány miatt abbamaradt.

Wanted
?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Elérhetõséget tudsz mondani.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Bandew
Én úgy tudom van teljes.

Solid Snake GH
Teljes sajna nem létezik.
Részleges viszont igen.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Bandew
Igen.

Wanted
Sziasztok!
Létezik teljes Broken Sword 1 magyarítás?

Solid Snake GH
Imyke: leszedtem a Far Cry 1.1 MAGYAR MOD-odat, és be is üzemeltem sikeresen. Gratulálok, igazán igényes, szép munka.

Viszont valahogy hiányérzetem van, mert mikor új játékot indítok, akkor egybõl betölti a pályát, és a fõhõs ott fekszik a csatornában. Nem kéne valami intróféleségnek bejönnie? Van egyáltalán intrója a játéknak?
Arra gondoltam, hogy ha van is, akkor lehet, hogy csak egyszer játszódik le.
Elõre is kösz a válaszodat.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Solid Snake GH
A Huncraft oldaláról (http://wc.huncraft.hu) tudod leszedni a teljes, szinkronos Warcraft 3 és Warcraft 3 - Frozen Throne magyarítást.
Sajna a mérete eléggé irreális (kb. 700 M😎, szóval ha modemed van, akkor inkább várd meg, amíg egy újság DVD mellékletére fel nem kerül.
A GAMER magazin 2004/05-ös számán rajta van, illetve lehet, hogy a GameStar DVD-n is rajta lesz majd a közeljövõben.

Sziasztok. Tud nekem valaki abban segíteni, hogy van e a W III Frozen Throne - nak magyarítása, és ha igen akkor honnan tudnám lehúzni?

Tape at war yack one knock a fuck on

Igen készül a háromhoz, méghozzá én vettem át, mert egy emberke abbahagyta!
A legnygobb gondom majd a párviadalokkal lesz, ahol ugye rímeket kell majd gyártanom 😊

TopGun
Ertem, koszi! mar turelmetlenul varom 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hát megõrûlök ettõl a War3-tól. Nagy nehezen leszedtem 45 fájlt, rar formátumúak, de nemlehet kicsomagolni mert crc hibát jeleznek. Nemértem........

Bandew
Sztem nem, mert azért a magyar nyelv elég összetett és fordulatos. Rengeteg ilyen poént le tudtunk már fordítani elég csak a Monthy Pytonra gondolni. Amúgy pedig már 80%-nál tartanak.

péder

Winning Eleven 7-hez van-e magyarítás és hol.

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

Szia!

Idén nyáron elkészülünk vele, pontos dátumot egyelõre nem tudok mondani. Az 1.7 javítást mindenféleképpen meg kell várnunk, mert az 1.66 szövegfájl nem valószínû, hogy 100%-osan kompatibilis lesz a magasabb verziókkal.
TopGun
Szia! a Sacred magyaritas kb hany %-os? mikorra varhato?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

[Jakuza]
Igen van hozza es ezt azert tudom, mert en keszitettem el. Szinte teljesen magyar az egesz, csak a Quiz reszehez sajnos nem talaltam editort.
Letoltheted a FIFA Hungary -rol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok!

Sikerült visszafejtenem a Besieger játék szövegállományát, ha valaki le szeretné fordítani, most már lehetséges. A játék tökéletesen magyarosítható, értem ez alatt, hogy egy kis grafikai munkával a magyar ékezetes betûk is elõcsalogathatók.

Üdvözlettel: mmster
Sziasztok! A Total Club Manager 2004-hez tudtok magyarítást? és ha igen akkor honnan lehet letölteni? THX!

Köszi!
Addig nem kezdem el a játékot!
És nem tudod ki csinálja ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT