Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
majd csak lesz remélem! nem nekem kell hanem a haveromnak tetszik de fingot nem tud angolul..
ha van valami hír a magyarosításról (WBC3) akkor azt hol lehet megtudni?
köszi
üdv
Mac
Véletlenül nem az Europa universalishoz szedtél le magyarosítást?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Elõre is kösz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
csak
keresgettem

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
csak
keresgettem

hol találtál az eu1400-hoz?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
az eu-hoz már találtam
most a Worms 3D-hez keresek
ha valaki tud segíteni írjon
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Warlords Battlecry III. magyarositásról lehet-e tudni valamit?
köszi!
üdv
Mac
Írtam neked egy levelet, olvasd el!
Üdvözlettel: mmster
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
ez volt hexeditorba:
idézem " »¥àé-¹Ë(àsÕñ4à "Üh@à6ÛLàˆR9Xà;¸UNlà>o³€à¨_´y”àãß*¨à™”V´àÊl0ÄàÖ3Z^Ôàv¶
ªäà±KôâSÜ)ÖY
äè|û$à^±ub,à$@¼4à²pè<à!qDà`29ÂLàö>µ`àóÕØõtàeåß‚ˆà¥wÜ¥¶à.골à}±"Õ¸à,;ºÈàEÿɦØàÎÃ1èà"̦»ðà˜»¯"øâX5ÄF
Z
I¾Râà¶Ê†àCõÇÎ(àngQ4àâ5¹Dà -–µTà÷Û1«dàpB©|à¤ûû”àÙø2 àOó¿E´àõ¢¶ÜÈà/j‚Üà™mõìà#Ndlüà¿.q["W<à&êX(
àñA8à¥DÜjHàÉ\Ï©Xà_lÈýdàå Ádpàs
Æ|àИ¢«ˆàF¨¡ú”àüù¬c àjÉ«¬à'¬ê¸à±6ˆ»ÈàgØà»W†swèàÂâíø
à¨òå¹"§\à£ì
à„“ët(à®Tä8àƒµS“Hà€;="Ádpàs
Æ|àИ¢«ˆàF¨¡ú”àüù¬c àjÉ«¬à'¬ê¸à±6ˆ»ÈàgØà»W†swèàÂâíø
à¨òå¹"§\à£ì
à„“ët(à®Tä8àƒµS“Hà€;" ¹Xà%ílà¬Z,t€à:j+”à™ÿO»¨àÏHê¥àáÚÐàHÓ¶äà="¹Xà%ílà¬Z,t€à:j+”à™ÿO»¨àÏHê¥àáÚÐàHÓ¶äà" 8ËMüàTs¿c"="8ËMüàTs¿c"">à&êX(
àñA8à¥DÜjHàÉ\Ï©Xà_lÈýdàå>૱(
à<àAIrµTà
njohà©Äùe€à•ðü”à…¡÷‹¶à&0“¤à°
”b¬à
Q»û´à¶a¹¦¥à
|%Äà›L"kÌà~ÅåÔàèõâ|ÜàR¤ëåäàÄ”ì’ôâgˆ^
ñ1¬{àK`†â$àÝP•,àLM>4àÚ}9r<à½–È Dà+¦ÏWLà‘÷ÆÎTàÇÁ±\à¤R¡'dà2b¢Plàˆ3«Étଵ”à¬.´à.YÈàü§Ó9èàj—ÔNðàÐÆÝ×øàFöÚ "÷
_àcµ>
àsS±IàɰÐà_2·§ àÎ/7(àX@0à;1’vHà•dàP¶˜tà`›ïà"õÿq¨à´Åø°à”ñ¼¸à˜¤öèÀà ±IxÈ༉NÐàz
‰oØàì0®ààVa‡ðâÀQ€ö`
cÄähàõôã0àO¡ê†HàÙ•íñ`àHˆRapàÞ¸U„à±S¤Dà/c£3¶à•2ªª¨àÝ´à —ÉCÀà6§Î4Ìà¦öÇØàÆÀÚäà‹ÛJðàëx=üàøb¿]B6aàR¸*$
àÔ±³DàB3¶Ädàá¦ÒZ„àw–Õ-¶àÍÇÜ´¥à<÷ÛÃÜàÊêdSüâ\Úc$b
7~'Ú(à·N Hà)4hà«/.Cˆà.ºJݶษMª¬àÛD3¥à”ëCDÐàöüÔÜà“Æû£èàvO<Ãøâà;´c
Z.2-àÌ5Z(ào‹QÄ8àù»V³HàCê_*XàÕÚX>÷ÛÃÜàÊêdSüâ\Úc$b
7~'Ú(à·N Hà)4hà«/.Cˆà.ºJݶษMª¬àÛD3¥à”ëCDÐàöüÔÜà“Æû£èàvO<Ãøâà;´c
Z.2-àÌ5Z(ào‹QÄ8àù»V³HàCê_*XàÕÚX>hàDÇçÍxàÒ÷ຈà¾<˜à¾®;d¤à$ÿ2ý°à²Ï5©¥àZQÌà‡jVcÜà=;_úìà«X«üà:çb¿dà&àj
àI¯'
,àß¼ }<àeÎ)äLàóþ.“\àPkJ
làÆ
!ÐàÌ
Và঻Ïôà0¸"eà8g&
à`Q0à¿YiÈ<à)in¿Pà¸tÑ/`à.DÖXpàËÍ8€à>
!ÐàÌ
Và঻Ïôà0¸"eà8g&
à`Q0à¿YiÈ<à)in¿Pà¸tÑ/`à.DÖXpàËÍ8€à>ýOàç¬Ö àq¶·°àÒ |?ÀàD9{HÐàþhrÑààhXu¦ðàùEÊ6"g
fàuÍA
à[Pw à¹kW
0à :^™Xà¶
Yîhà¼=pxàƒ¯:¶à9þ3¾¨à¯Î4é¸à>Ó‹yÐà¨ã¦ààMjKnðàÛZLüâaE€g
÷;B÷$àT®&i@à¾!PàxÏ(‡`àîÿ/ðˆàâ`¨àéÒ—¸à®9fEÈà a2Øà¢Xh«ôâ4hoÜh
—ýB àÍ5<à»¶¬Là-¬Û\ॱ½Klà*º<|àÏ}\¦àY8z+¶àãis²¬àuYtÅ¥àÖÌ[Ìà@ü,èàúµøâl»Âi
ý€¦R àk°·%8à
åÛ`à–$â¬pà,uë5„àºEìB”àЈܤà¬à¬«Àà5±†2Ðà£Eàà2¶>Õð⤬9¢
j
A%þÂà×ùµ àmDð,0àût÷<@àXá“ÅPàÎÑ”²`àt€»+pàâ°¹\€às%Ìàå»"» àQ z°àÇ}f¥à}AtÿÌàëqsˆÜàHäìàÞÔaüâd…øk
òµ¬àc¨·(àõ˜¦h8àaHà†!f\à<poæpàª@h‘€à="z°àÇ}f¥à}AtÿÌàëqsˆÜàHäìàÞÔaüâd…øk
òµ¬àc¨·(àõ˜¦h8àaHà†!f\à<poæpàª@h‘€à" Õà¼åx à%´á°à³„–Àà"™ºÐà´©½qààÓBL#øâErKTl
ÿ#BÍ="Õà¼åx à%´á°à³„–Àà"™ºÐà´©½qààÓBL#øâErKTl
ÿ#BÍ" àiEº0àʆ!$@à\¶&SPàæç/Ê`àp×(½pàáÊ—-€àwúZà’sW:¬àCPMÌàµYÔèâ("^£
m
‹·:="à‡=J4à§Ö4ÓPà1æ3¤`à û¦4€à6Ë‹CàUåu àÃÕ°ày„›Ààï´ìÐàL!{rààÚ|ðâ`@u¶
n
öprëàgmÍ{" àñ="àñ">@àXá“ÅPàÎÑ”²`àt€»+pàâ°¹\€às%Ìàå»"» àQ>Ê0àÔ
l@à‚ä
Pà8µ‚`à®…õpà
`k€à› gà!qn… àL”±°àô{ÄàËÝØàÈ!g+üâ^`\o
ä@iÅ$àrpn²8àÑå
,LàGÕ
[`àý„Âtàk´µˆàú©¥%¶àl™»R°à‰|2Äà {EØà¡qrÜìâ3Au«
p
Ô5àäB(ॵÛ<à*…¬P໘§<dàÊçˆxàýòˆày›P&¶àf×÷E´àQ.Ìà'_$¬äàQß«Éüâe©¸q
«éó+0àB*ÿHà„Òƒ`à¡ÕÛ¬ìràåÜm°¬sâp¸óu
ðî·ª”
àýÒ¾ï0vàƒ—«P
àѳúpàr&ôdàð=l$° "
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Meg kell nézni:
-Belenézel hexa editorral, hogy látsz-e benne struktúrára utaló jeleket? Látszanak-e a szövegek, vagy csak kódolt katyvasz az egész? Ha az elõbbi, akkor meg kell fejteni a struktúrát, hogy biztonságosan lehessen manipulálni a fájlt. Ha az utóbbi, akkor ráb*szás van: meg kell varni, amíg valaki ír hozzá egy szétbontót és összerakót, ha bele tud nézni a program magjának ezen részébe, hogy mit is csinál.
Utána kell járni:
-Elõhúzol egy keresõt és kulcsszavakra rákeresel. Én mondjuk most megtettem, de a google semmi használhatót nem talált, ami távolról is ccd kibontásra emlékeztetne.
100% hogy ez az mert lang>english.ccd a fájl..
Az exe-kben lévõ szövegek egy része szerencsére sima resource, ami könnyen átírható és újrafordítható pl. ResHacker-rel. Sajnos ez csak régebben volt igaz, manapság már elrejtik a szövegeket, beágyazzák a program adatszegmenseibe. Ha nincs spéci kódolás rajta, akkor lehet bûvészkedni a szóhosszba beleféréssel, ez általában bejön (csak bizonyos rövid szavak elég hülyén néznek ki magyarul). Egyéb esetekben a helyzet dönti el, akár dekompilálás is szóba jöhet, de az már nagyon durva, az súlyosan sérti a szerzõi jogokat és a licenszfeltételeket. Mindenesetre nagyon érteni kell hozzá, ezekre nincsenek "svájcibicska" megoldások.
Az exe-kben lévõ szövegek egy része szerencsére sima resource, ami könnyen átírható és újrafordítható pl. ResHacker-rel. Sajnos ez csak régebben volt igaz, manapság már elrejtik a szövegeket, beágyazzák a program adatszegmenseibe. Ha nincs spéci kódolás rajta, akkor lehet bûvészkedni a szóhosszba beleféréssel, ez általában bejön (csak bizonyos rövid szavak elég hülyén néznek ki magyarul). Egyéb esetekben a helyzet dönti el, akár dekompilálás is szóba jöhet, de az már nagyon durva, az súlyosan sérti a szerzõi jogokat és a licenszfeltételeket. Mindenesetre nagyon érteni kell hozzá, ezekre nincsenek "svájcibicska" megoldások.
A közös stringtable meg nem ad okot semmi pánikra: ugyanazokat a fordítási könyvtárakat használták a két játék készítésekor, vagy a fordítóprogramok csak hozzáfûzték a saját szabványos kis azonosítóikat, így ugyanazok a szövegek. De ettõl még a két dll teljesen különbözõ célt szolgálhat. A dll-ekben és az egyéb resource fájlokban (amelyek akár a fõprogram exe-jéhez is kapcsolhatók) rengeteg minden tárolható, egész programok, filmek, kódrészletek, képek, hang, meg egy halom egyéb dolog.
És ahogy szivar írta, egy fájl kiterjesztése még nem a világ. Az egy dolog, hogy a Windows a kiterjesztés alapján próbálja feldolgozni, de a világon semmi akadálya annak, hogy én mondjuk írjak egy olyan játékot, ami "avi" kiterjesztésû fájlokban tárolja a szövegeket. Ez ettõl még nem lesz filmfájl, én olyan struktúrát szabok meg neki, amit akarok és természetesen a Windows hanyatt fog esni rajta, mert õ csak annyit lát belõle, hogy "avi"-ról van szó, és megpróbálja a hozzárendelt alkalmazással elindítani.
A magyarítások elkezdése elõtt nem ártana összeszedni egy kis programozási elméletet, különben a legjobb szándék is koppanva hal el az elsõ szúette deszkán... 😊
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/
másik gamehez pedig valami exe crompressor hibát ir mikor rákattintok az 1ik stringtablera!
Help me!
A Harry Potter - Quidditch WC c játékban .ccd fájlformátumban vannak a langfájlok!Mivel tudom ezeket magyarosítani?
Elõre is köszike!
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Elég annyi, hogy fanatikus BS rajongó vagyok, örülök, hogy részt vehettem a BS3 fordításában.
Majd megoldjuk valahogy ezt a gondot, akkor meglátjátok, hogy megérte várni rá, mert nagyon jól sikerült szerintem a fordítás. 😉
Axon, ne aggódj, biztos, hogy nem vész kárba az a rengeteg munka. Elõször is kihírezzük több fórumba és weboldalra a hírt, majd valakinek biztos lesz valamilyen megoldása. Eddig ketten kerestek fel, de sajna egyik megoldás se jött be. 😞