58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Piko888 #23180 Hali!
Locomotion magyarosításról tudtok vmit?
Tervezi valaki?
-
flashX #23179 Helló!
Total Club Manager 2005 - höz van már magyarosítás? -
Rusy #23178 amúgy látogass el a magyarítások portálra (a banneren van a címe), ott elkezdték a kiegjét is fordítani, igaz még az alap sincs kész... -
Rusy #23177 http://magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=R -
Rusy nagyon koszike és azt a magyarositást ami olyan hogy a menun kivul és pár dolgon kivul semmi más nem magyar azt hol lehet megszerezni vagy letolteni??,
Lécci az oldal cimet ird le ha tod ok?
lécciiiii

-
biztos a Cini féle
-
NiGhTM4R3 #23174 És akkor mivan?
Nekem meg 5 milliárd kell ide, azonnal..
..és akkor mivan? -
Nem mert o az easySlider, ocsem easySlider :P
-
Nem vagy te még kicsi az ilyenekhez?

===============================
.:i2k:. melóból:
-
Melyik havi? -
SZLÁJDER #23170 Nekem kéne Plyboy hun. -
Bar most, hogy mondod: Dungeon Keeper 2 nekem is megvan, szinten Classic :)
De mondjuk az EVM-ekben semmi, meg van meg ilyen BestSeller vagy mifeneim vannak, pl. AVP2 es HL1, na azokban sincs semmi ilyesmi. -
Hát nekem az Unreal Tournament, Sim City 3000, Dungeon Keeper 2 van meg ilyen kiadásban, és mindhez volt, rendes kiskönyv. Mindegyik magyar. :-) -
hová küldted? én nem lelem.... -
Jó reggeltet!!! -
Az ilyen Classic-okhoz is szoktak adni kezikonyvet? Vagy csak az EA? -
Sim City 3000-hez viszont van jó vastag magyar kézikönyv. EA Classic. Én kb. 2éve vettem, akkor volt olyan 3e. Ne kíméld a pénztárcád, ha már a felkiáltójeleket sem kímélted. :-) -
Szerintem, akkor sem ugrik neki egy normális ember újra.
-
Kívéve, ha annak nem lesz olyan csapnivaló a magyar fordítása, hogy azt ne tegye meg valaki. Mert ilyenre is volt már példa... -
Sok minden kéne az Életben, mindenkinek.
Két fajta ember létezik a Földön:
1. Asztalt csapkodva, követelődzve várja a sültgalambot, herélkedik.
2. Mindent megtesz azért, hogy a saját és környezete élete jobb legyen.
Te az 1., nem túl hízelgő kategóriába tartozol. Jó lenne, ha nagyobb önuralommal kivárnád a sorodat, megtanulnád, hogy nem mindig az történik, amit Te akarsz... S ha ez már megvan, akkor talán kinyílik a szemed annyira, hogy lásd a magától értetődőt: kis pont vagy az életben, miattad nem fognak másként folyni a dolgok.
S hogy ezt lefordítsam a jelenlegi szituációra: miattad senki sem fog lefordítani egy olyan játékot, amit Magyarországon hivatalosan honosítva fognak kiadni a világpremier után!
-
mert nekem kell rá magyaroítás !!!!! -
Felvettelek az MSN listámra! -
Amennyiben szeretnéd tesztelni a játékot. Nincs semmi akadálya. Még nincs készen a játék, de felveheted a kapcsolatot velem és/vagy Evin-nel. Jahh, msn vagy icq is szóbajöhet... -
Rusy #23157 Nem tudja valaki mi van kds lapjával?
A régi címen 404-et ír, esetleg elköltözött?
-
SimCity 3000-hez NEM létezik magyarítás!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Kolett15 #23155 Ha valaki tud a SIMCITY3000-hez magyarosítást az írjon az e-mail címemre légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [email protected] -
Rusy #23154 ja bocs a daemon tools miatt írtam.........
legközelebb átnézem a hozzászólásomat nehogy baj legyen.......
-
NiGhTM4R3 #23153 Demon Stone.. -
Rusy #23152 Nincs hozzá, csak valami kezdetleges, én annakidején próbáltam, de menü meg pár dolog azon kívűl semmi...
Valaki említette, hogy fordítja a daemon stone-t szívesen tesztelném ha van rá szükség, sőt methos is említette, hogy szüksége lenne megbízható teszterre, én szívesen vállalnám...
Freelancerrel kapcsolatban, én szívesen segítenék, vagy is nem közvetlen én hanem egy ismerős aki bele van bolondulva, megkérdeztem a témával kapcsolatban, szívesen fordítana, én meg helyesírásilag meg elírásilag tesztlném, ha érdekel a dolog írjatok nekem mert nincs nete... -
Megkaptad az SH2 szövegeket? Tegnap előtt küldtem... -
mér'? -
Én ennek az ellenkezőjét remélem !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mikor beszéltél vele legutóbb?
Kicsit idejétmúlt már..
Amitóta csatlakoztam a GameHunterhez, azóta már egy vadi új programmal gyűrjük a témát, nem kell program hozzá. Azért köszi a segítséget!
-
Nyul megadta nektek azt a programot, amit mutattam neki es konyebb vele a forditas ?
Mondta hogy execsopeval vagy resource hackerel csinaljatok.
Ha esetleg nem mondta volna, itt egy egyszerubb megoldas. -> Freelancer tool -
Valaki pleaseee cossacks magyarositas ! lécciiii -
NiGhTM4R3 #23145 Ezzel nem értek egyet. Alakul a csapat, lefordítanak 2 hét alatt egy játékot, aztán mindenki menjen a fenébe? (gy.k.:felbomlik?) -
NiGhTM4R3 #23144 LOL.
Akkor remélem senki sem fordítja le. -
Akkor Mayday inspirációja által, egy kis reklám:
Akik ismerik, és szeretik a Freelancert és még jól is tudnak fordítani, azoknak nagyon örülnénk, ha be tudnának segíteni a játék fordításba. Már több mint fél éve kezdtük el az újrafordított változatot, és nagyon sok szöveg van a játékban, nem ártana a segítség. Akit érdekel, azzal megbeszélem MSN-en a részleteket. -
Ez gyonyoru volt. Koszonjuk a hozzaszolast. -
azért , hogy nekem jó legyen !!!!!!!!!!