58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ja, eléggé vaskos az aláírás... [most nem is teszem be]

• Prince007
    Nem is kell. Az aláírásodban így is jól észrevehető:).
  • IMYke2.0.0.0
    Bannerbe nem teszem a linkeket, mert már így sok az info odafenn!

-----------------------------------------
    Első számú honlapom
    [b]Második számú honlapom

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 -|- AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) -|- 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung -|- ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 270/270) -|- Omega Driver -|- Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) -|- Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) -|- SoundBlaster LIVE! 5.1 Player
    Fordításhoz: UltraEdit; Restorator; Notepad++
    Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0; VirtuaDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS; IrfanView

• IMYke2.0.0.0
    Igen, a sok visszatérő kérdésre reagálok vele. Így, a kezdéshez már kapnak információkat azok, akik a "mit használjak..." kezdetű kérdésekkel bombáznák a topikot, és engem.

Első számú honlapom

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 -|- AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) -|- 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung -|- ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 270/270) -|- Omega Driver -|- Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) -|- Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) -|- SoundBlaster LIVE! 5.1 Player

• Prince007
    Látom csinálgatod az aláírásod.
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarítások Portál - F betű
    Emlékeim szerint, a magyarítás kompatibilis az 1.1-es javítással is!

Első számú honlapom

• Laky

• andriska
  • IMYke2.0.0.0
    Pillanatnyilag nem fordítom, de a korábbi helyzetjelentéshez képest a változás nagy:

Átvezető animok felirata: 60-ból kész 40 (korábban: 34)
    Kezelő felület fájlok: 9-ből kész 9
    Menürendszer fájlok: 3-ból kész 3
    Küldetések felirat fájlok: 72-ből kész 66 (korábban: 48)

Emellett, módosított videók: betöltéskor, menürendszer alatt.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    Ezen dolgozom: Abit KR7-A 133 -|- AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) -|- 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung -|- ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 270/270) -|- Omega Driver -|- Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) -|- Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) -|- SoundBlaster LIVE! 5.1 Player

• andriska
    Ha meglehet kérdezni a DRIV3R magyarítás hogy áll?
    Nemrég töltöttem le,de megvárom a magyarítást.
  • IMYke2.0.0.0
    Megígérem, hogy hétvégén nem is, de ajövő héten nagy takarítás lesz :_)

Ezen dolgozom: Abit KR7-A 133 -|- AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) -|- 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung -|- ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 270/270) -|- Omega Driver -|- Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) -|- Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) -|- SoundBlaster LIVE! 5.1 Player

• uv

[ már nem is köszön, nehogy OFF legyen ]
  • NiGhTM4R3
    Na, most ki jár ide jópofizni?..
  • NiGhTM4R3
    Most épp nem ugrottam neked, hanem próbáltam érveket felhozni - de mit sem számít.
  • HJ
    Maximálisan egyetértek veled!!!
    Néha van idõm rápillantani erre a topicra, akkor sokszor egyszerûen nincs más csak off-olás. OK, néha belefér, de ami mostanában megy az már kissé túlment a határon:(
  • hykao
    Azért én mindig irigylem az olyan embereket, akik végtelen szabadidővel rendelkeznek...abbéli tevékenységüket viszont nem irigylem, hogy chat-té varázsolják a célirányos topikokat!

Nekem mindegy, hogy te és pár hozzád hasonló nem fordító idejár büfézni, meg jópofizni, csakhogy ezzel párhuzamosan nyilvánvalóan növekedni fog a különböző fordítással kapcsolatos kérdések ismétlődése, mert nem várható el minden egyes embertől, hogy átrágja magát az off hegyeken...

Nem, nem arról van szó, hogy nem fér bele némi off bármely topikba is, de az már nem örvendetes szerintem, hogy 90% off (jelen esetben: sok értelmetlen hemzsegés, sértődékenység...megspékelve a legújabb dedósgyerekek által felállított heroikus fordító brigádokon való élcelődésekkel... :DDD)

Ha ismerkedni akarsz, vagy csak szimplán hemzsegni, elütni az időt, netántán a munkaidőt semmittevéssel kitölteni, arra ott van számtalan más - nem annyira célirányos - topik...

Egyébként egy ideje sokféle nem magyar oldalakon is fórumozok, s érdekes, hogy sehol másutt nem találkoztam ilyen hozzászólástömeggel, mint az SG-n...sok embernél jól lemérhető a munkaidő időtartama, akár a régi csekkolásos módszer helyett néhány főnök alkalmazhatná...csak megnézné a napi első és utolsó hozzászólást az illetőnél, s máris kiderülne, mikor érkezett, s mikor távozott...mellesleg azt is érdekesnek találom, hogy még mindig ennyit lehet semmitteni munkahelyeken ebben az országban...ehhez képest kérem szépen talán nálunk a legmagasabb a bérezés egész Európában...legalábbis ha az elvégzett, érdemi munka arányában nézzük... :)))
  • hykao
    Tedd az aláírásodba (meg magadévá...) ezt is: "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna..." :)))
  • Laky
    FlatOut 1.1
    létezik??
  • RaveAir
    Teljesen egyetértek veled. Amióta megismetem ezt a fórumtémát, azóta rengeteget esett a színvonala. Az megint csak más kérdés, hogy ez elég globális problémának látszik, tehát más fórumokban is észrevehető.
  • Mayday
    Vazz, vedd mar eszre magad, hogy nem mindenki csak beled kotni akar, ember! :) Neked mi bajod a vilaggal? Mondatm en a post-omban olyat, hogy ne offoljal, vagy, barmi, erre utalot? Annyit mondtam, hogy jogos volt a megjegyzes. Latod, jo, hogy megismerjuk a masikat, rolad is sikerult mar ezerszer leszurnom, hogy mindenre ugrasz, akarmilyen joszandeku megjegyzes volt, Te csak a rosszat keresed benne!
    Engem sem zavar igy a topic, mert itt ismertem meg nehany emberket, akiket sokra tartok azota is.
    De azert Te is eszrevehetned magad neha, es visszavehetnel, es ne ugorj a masik torkanak hulyesegekert, vezesd le ezt a sok stresszt inkabb mashol.
  • NiGhTM4R3
    Belegondoltál h ha csak magyarításokról lenne szó, mondom CSAK, akkor hány száz (nem ezer) hozzászólás lenne a topicban? És h ez milyen unalmas lenne?
    Lehet te olyan ember vagy h nem érdekel a másik, de Én szeretném megismerni a fordítókat, h tudjam milyen embereknek köszönhetek sok mindent.
    De ez nem csak a fordítókra igaz!
    Emberek vagyunk bazz, muszáj beszélgetnünk erről-arról.

De mondok jobbat: mutass egy olyan topicot, ahol van 24ezer addon, és mindegyik SZOROSAN a témával kapcsolatos. Ha nem tudsz, akkor minden témába megy a hülyülés, offolás, tehát akkor miről beszélünk?
    (mellesleg, ez a hozzászólásod is további offolás példája, mert semmi köze a magyarításokhoz, na és akkor mivan?)
  • Mayday
    Pedig jogos az "elhulyult" jelzo. Tenyleg keves info van mostanaban a magyaritasokrol, es sok az egyeb off/hulyeseg.
    (Ez most nem neked szol, hogy miattad, ugyanugy az en, es meg sok mas ember keze benne van a dologban :) )
    A lenyeg, a megjegyzes jogos :)
  • Kaszi46
    Tron 2.0 projekt hogy áll, ha szabad érdeklődni?
  • NiGhTM4R3
    Kezdek aggódni érted
  • NiGhTM4R3
    Elhülyült..
    A topicot úgy kellene megcsinálni, h automatikusan a te utolsó hozzászólásodhoz ugorjon, így mindig mindneki képben van a fordításaiddal kapcsolatban.
  • hykao
    Nem mondom, hogy olvass vissza...mert igaz, hogy a minap írtam róla...de egy ideje elhülyült a topik kissé...s nehéz nyomonkövetni az eseményeket... :)))

Szal a lényeg: pont a napokban fejeztem be 100%-ra, egy kis türelem, s remélhetőleg Methos nemsokára felrakja...(jelenleg még csak a nem teljes magyarítás érhető el a gamehunteren...)
  • Tockos
    En a Full Spectrum Warriorhoz keresek magyaritást olvastam hogy félbe szakadt de orulnék vlami darabkának is.Gmiki honlapján találtam valami utalást (URL)de ott viszont nem találtam semmit
  • IMYke2.0.0.0
    De kiadom - csak erőt kell gyűjtenem az egész honlaposdihoz.
    Már korábban úgy döntöttem, hogy hagyom azt a - tényleg egy kezemen megszámolható - néhány textúrát, és 100 %-osnak tekintem a grafikai magyarítást...
    Így majd felkerül a honlapra a közel 90 MB-os magyarítás (a telepítéskor közel 400 MB-ot tesz fel a gépre!).

De, adjatok egy kis időt, pls...

• rorr
    Szia Imyke!
    A gta3 magyarításal mi lett? Nem adod ki?
    Mi a gond vele?
    üdv!
    rorr
  • Evin
    www.gamehunter.hu
  • Rusy
    Igen már régebb óta kinnvan, 2 hónapja csak sajnos általában a starforce-os clone verziókról nem hallunk, nforce-ra se kerülnek fel, most volt egy pár ilyen cucc ami régebb óta kinnvan és a RELOADED kinyomta a crackes verziót, állítólag a bloodrayne 2 is kint van már, lehet hogy starforce-os...
  • NeoMaN
    Star Trek Elite Force 2-höz van valahol magyarítás?
  • uv
    amid van!
    ha neked nincs akkor huzogasd másét
  • mike369
    akkor mit kell húzogatni?
  • rasch
    Köszi a hozzászólásodat!!
  • Duddits
    Ez nem igaz!! Tényleg több mint 1 hónapja van a játék PC-re!! Csak akkor még nem volt crack hozzá! De most a Reloaded feltörte normálisan és mostmár a CD-ket se kell huzogatni.
  • rasch
    Igaz,hogy sokat kellett szenvedni a starfuckal, de sikerült
  • rasch
    mini image-s változat
  • mike369
    Én is, én is!

Street Racing Syndicate
  • IMYke2.0.0.0
    Gratulálok - ez még nem ment fel az alól, hogy egy frissiben megjelent PC-s játék magyarítását keresed!

Azt a dátumot is megkérdőjelezem - valószínűleg X-BoX, PS2 változat van a tulajdonodban (ha van).