Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyarítást nem tudtam tesztelni az addig meg nem jelent javításokkal - ugye érthetõ? 😊
A magyarítás folyamatos naprakészségének biztosítására nem kaptam felkérést az Ecobit-tõl és persze szerzõdés-ajánlatot sem, így nekem már nincs jogom sem módosítani sem terjeszteni annak újabb verzióját (értsd: szerrzõdésben rögzített kitételek).
Sajnálom, ez kifejezetten a honosított játékok betegsége.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Újra van netem! Ma, ezerrel.
Érdekes volt ez a szeptember... 😞
cikasz - megkaptam.
Sajna a Hoyle Puzzle Games 2005 nem fordítható.
Okok:
- A telepített játék könyvtárában található ez a file: l8n-en.prf
Ebben a fájlban tárolja a játék a szövegeket (a következõkben az UltraEdit által megnyitott - csak ASCII/HEX-ben nyitható meg! - fájl headerje következik):
" PRF 0 ¨ ¸ // this is a string localization file
// the following notation is used:
// (1) a line starting with anything other than capital A thorugh Z is ignored
// (2) a tilde (~) represents an empty string
// (3) a caret (^) represents a leading or trailing space
// (4) a bar (|) represents the start of a new line"
A fájl egyetlen karakterrel történõ megnövelése a játék el-nem-indulását eredményezi...
Mivel nem vagyok profi programozó, editort nem tudok írni hozzá.
- A fájl tartalma amúgy az ultraEdittel tökéletesen látható, ha lenne hozzá editorunk akkor sacc-per-kábé 1,5 nap alatt lenne egy full magyar HPG 2005...
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rome: Total War: Andy, a Magyarosítások Portál egyik adminisztrátora elkezdte fordítani a Rome: Total War-t. Nos, nem hagyhattuk ki ennek a gyöngyszemnek fordítását, és rögvest jelentkeztünk segítõknek. Kezdetben csak én fordítok, ugyanis a csapattagok most a Worms3D-vel foglalkoznak. Andy elkülte a menü szövegeit, most azzal bíbelõdök! 😊 De tudatára adom mindenkinek, hogy nem a miénk lesz a végsõ elismerés, mi természetesen csak alárendelt szerepet töltünk be a fordításban, de reméljük, segíthetünk egy nagyszerû mû létrejöttében!
http://www.akciofigura.hu
imiyke megkaptad a cd-t???
ALL : ezek lesznek magyaritva? :
Warhammer_40000_Dawn_Of_War
SHARK.TALE
Rome.Total.War.Clone
thx
Cikász..
http://www.akciofigura.hu
kész lesz valaha?

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Van újabb verziód is az 1.0-nál ?
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
A modemesek, most nagyon örülhetnek neked. 😊
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
AndySky: Akkor küld el a passt, mert pénteken vagy szombaton töltök
A John Deere még nincsen kész! A help 3/4-énél járok, de még vannak a menük (amik szintén képfájlok) és még ott vannak az XML fájlok is.
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Text_English.lng
ebben tárolja a szövegeket, de nem tudom megnyitni semmivel, kriksz krakszok jönnek ki...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Szal az nem ugyanaz.
O elmondta a velemenyet a jatekkal kapcsolatban.
Ti ahelyett, hogy azt mondanad, hogy ti mashogy gondoljatok ezt, inkabb lehulyezed.
Ha meg ezutan lekiskocsogozne teged valaki ezutan egybol felhaborodnal.
Szal nem kell itt az emberek mas velemenyet cenzurazni.
Szal nyugodtan gondolkozzal el ezen kiskiraly.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ennyi erõvel mi is mondhatnánk nehogy már te mond meg kinek a véleményére reagálunk.
Ha neki nem tetszik es leszarozza, akkor leszarozza.
Nehogymar ti mondjatok meg neki mit csinaljon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha neki nem tetszik es leszarozza, akkor leszarozza.
Nehogymar ti mondjatok meg neki mit csinaljon.
Gondoltam segítek neked, hogy megnézem én is ezt az oldalt, de nekem is ua. írja ki. Talán próbálkozz késõbb

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
A másik h Csernus se normális 😛
Nemhinném h eltudna dumálni több millió emberrel...
"Talán még az Electronic Arts is meglepõdött azon mekkora sikere van a nemrég megjelent The Sims 2-nek, már az elsõ tíz nap alatt több mint egymillió folyott el belõle. Ezzel a teljesítményével az EA huszonkét éves történetének legjobban induló játéka lett, bár ez nem is akkora meglepetés ha az elõzõ rész diadalútjára és a folytatásba belekerült rengeteg újításra gondolunk."
Én nem akarom védeni a Sims2-t, de sztem mindenképp kell hozzá magyarítás, h mindenki élvezhesse a játékot.
"ebben sosem láttam fantáziát, de persze ettõl nem rossz",
én pont a fordítottját akartam megmutatni, hogy itt egyesek pl a rome total war-ra azt mondják az évtized stratégiája meg ilyenek, és pont azt hangsúlyoztam hogy aki szeret egy stílust úgy is játszik vele, itt a total war halál uncsi mégis szeretik, és magamról is írtam hogy jön az aoe 3, halál uncsi de szeretni fogom mert szeretem a mûfajt, és igen abban igazat adok egyedül a sims esetében a játéknak szólt hogy minek annak a szarnak magyarosítás, de ez egyéni vélemény, a többi játék esetében inkább annak hogy a szöveg miatt felesleges, ezért minden tiszteletem pl a kotor fordítóinka, na mindegy tényleg nem fikázni akartam...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Masok az izlesek, es nem csak az altalad jonak tartott jatekokhoz erdemes forditast csinalni am!
Egyebkent en is nagyon szerettem az RTS-eket, de egyszeruen mar meguntam. Aki beleassa magat, az biztosan meg tudja mondani, hogy mitol jobb egyik a masiknal, de nekem mar nagyon egy kaptafanak tunnek 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Flame
Imyke: intézkedj!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Köszi !
AOE-t meg utalom. 😛
ja igen gondoltam, hogy nincs minden játékhoz kicsomagoló, de megnéztem és nagyon sokhoz van, nagyon jó az oldal, de én is ettõl féltem hogy új játék nem lesz hozzá, bár a kohan elsõ része benne van, de sajnos az más fájlokat használ...
A stratégiákhoz még annyit, nekem kb 6 éve a kedvenc mûfajom, én dune 2-vel kezdtem, aztán c&c, ma már nem szeretem azt a stílust (c&c), ahol nincs populáció csak sebesség ki gyártja le gyorsabban az egységeket, inkább aoe aoem stb, namost a total war játékokra visszatérve, én sose szerettem, talán a medievallal játszottam sokáig, de nem is mondanám igazi reql time stratégiának inkább taktikai, adott 2 ezer egység egy nagy pusztába, hogy tudod úgy megcsinálni, minél kevesebb egységet veszíts, ebben sosem láttam fantáziát, de persze ettõl nem rossz, de tényleg a grafika huszadrangú, na mindegy én is kipróbáltam a rome total wart, majd magyarítással nekiugrok és játszok vele, de nagyon sokan játszanak vele, mint például te is azért, mert mekkora gém agyon hájpolt, az évtized stratégiája meg ilyenek, mondok neked valamit, próbáld ki a kohan II: kings of wart, nem reklámozott szerintem azt se tudod mi az, pedig szvsz ráver simán a rome total war-ra, persze nem egy stílus de játékélményre biztos, nem az évtized grafikája de jó, és a nyersanyaggyûjtés is érdekes, meg az egységek kiképzése, stb, ajánlom próbáld ki,mert nagyon jó, de említhetném a warhammert is ami jó kis stratégia, grafikája is szép, tetszik ott is változik egy kicsit a rendszer, de nem annyira mint a kohan, na mindegy egy szó mint száz, azért még nem kell temetnünk a stratégiákat, persze a total war kicsit uncsi már, mindig ugyanaz, kicsit "fejlõdnie kéne"
mondjuk star wars total war, na mindegy csak azt akartam mondani, hogy most jön az aoe 3 hiába ugyanaz nekem tetszeni fog, csak elõre félek a hájpolt játékok manapság elég LOL kategóriák, doom 3, vagy ez a rome, elõre félek a half life 2-tõl...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Illetve, az utóbbi idõben a "fejlõdést" a fejlesztõk szerint az jelenti, hogy mindenféle játékkategóriát összezagyválnak egy játékba.
Na ennek megvan a negatív eredménye - mostmár nem is egy példa van rá, ahogy itt többször olvasom.
És akkor részemrõl ennyi volt a "pártatlan" vélemény az RTS-ekrõl, mivel én személy szerint nem rajongok értük.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Amugy Rusy az az oldal csak egy otlet volt Randalnak, termeszetesen nem minden kicsomagolo talalhato meg azon az oldalon.
Amugy eleg uj jatek az a Kohan 2 es lehet meg nem fogsz talalni hozza kibontot.