Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • hykao
    Azért én mindig irigylem az olyan embereket, akik végtelen szabadidővel rendelkeznek...abbéli tevékenységüket viszont nem irigylem, hogy chat-té varázsolják a célirányos topikokat!

Nekem mindegy, hogy te és pár hozzád hasonló nem fordító idejár büfézni, meg jópofizni, csakhogy ezzel párhuzamosan nyilvánvalóan növekedni fog a különböző fordítással kapcsolatos kérdések ismétlődése, mert nem várható el minden egyes embertől, hogy átrágja magát az off hegyeken...

Nem, nem arról van szó, hogy nem fér bele némi off bármely topikba is, de az már nem örvendetes szerintem, hogy 90% off (jelen esetben: sok értelmetlen hemzsegés, sértődékenység...megspékelve a legújabb dedósgyerekek által felállított heroikus fordító brigádokon való élcelődésekkel... :DDD)

Ha ismerkedni akarsz, vagy csak szimplán hemzsegni, elütni az időt, netántán a munkaidőt semmittevéssel kitölteni, arra ott van számtalan más - nem annyira célirányos - topik...

Egyébként egy ideje sokféle nem magyar oldalakon is fórumozok, s érdekes, hogy sehol másutt nem találkoztam ilyen hozzászólástömeggel, mint az SG-n...sok embernél jól lemérhető a munkaidő időtartama, akár a régi csekkolásos módszer helyett néhány főnök alkalmazhatná...csak megnézné a napi első és utolsó hozzászólást az illetőnél, s máris kiderülne, mikor érkezett, s mikor távozott...mellesleg azt is érdekesnek találom, hogy még mindig ennyit lehet semmitteni munkahelyeken ebben az országban...ehhez képest kérem szépen talán nálunk a legmagasabb a bérezés egész Európában...legalábbis ha az elvégzett, érdemi munka arányában nézzük... :)))