Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nincs mit. ;-)

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Most nemazé, de ez a sok dolog nem ide való, h kinek a felesége a legszebb, kinek az urára vadásznak, meg mittomén, tudtommal ez magyarításokkal foglalkozó topic, ha tévednék javítsatok ki. De tõlem dumálhatunk egymás barátnõjérõl is...

Mayday
Ha jol emlexem, akkor a Knigts of Honornak jelenleg mar boncolgatjak nehanyan a szovegfajljait, hogyan lehet nekifogni a forditasnak. Olvass vissza, es akkor pontosabb valaszt kapsz. Nem tudom, megoldodott-e mar a szovegfile megnyitasanak a problemaja.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

legensy
köszi a törlést 😊))

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

cikasz
elõzmény?

http://www.akciofigura.hu

Mayday
Az alairasom egy idezet a Gyalog-Galopp cimu - szamomra nagyon kedvelt - Monty Python filmbol. 😊
Egyebkent meg meg mindig szep szal legenyke vagyok 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Azért figyelemmel kisérem a dolgokat😊

Mayday
Megkaptam!
Egyenlore ismerkedem az eddigi forditassal, hogy ne nagyon terjek el tole. Probalom a maximumot kihozni a dologbol! Majd ertesitelek, hogy haladgatok!

IMYke2.0.0.0
Muszáj volt, meg hát kérték is - egy hölgyet nem illik visszautasítani...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akinek kellenek a kitörölt hozzászólások, kérheti õket e-mailben.

IMYke kisöpri a koszt...

IMYke2.0.0.0
Én örülök, hogy benézel - errõl ne szokj le 😊

IMYke2.0.0.0
NAGYTAKARÍTÁS

Mayday! Megkaptad a mailomat? Indul a dolog?

legensy
bölcs vagy fiam, bölcs vagy.
de emlékszem ám rád még sihederkorodból, olyan szép szál legényke vótál. szóval elmúlt a varázslat?
pedig jól mondod fiam, én gyíkká változtattalak.
csak nem csókolóztál napország királylányával?!?!
mert csakis ettõl múlik a varázslat.
hogy elmúlt, attól én még boszorkány vagyok.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Mayday
Ejnye mar, most mit OFF-olsz mar itten?

cikasz
szasztok.
Knight of Honorhoz csinál valaki magyritást??
üdv
Cikász..

http://www.akciofigura.hu

Mayday
Jo a buli... 😊

[Jakuza]
Majd Imike kigyomlalja.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

legensy
jóóóóvanmááá, ne demonstrááájunk itten. oszlassuk a tömeget.
montttam ééén hogy törölni kelll 😊
csak nem tom itt ki a mod.köztetek van-e vagy nem látja, ha köztetek van akkor lécccciiii, ha nem akkor szóljon valaki neki.
köszike. 😊

Solid Snake
Király volt a topic most mé kell chat topicot csinálni belõle?????
legensy
és most kéééépzeld, hogy növelem éééén, érted: ÉN my EGO, a társaság értékét

Én se birtam válasz nélkül, pedig már nem egyszer bejelentettema visszavonulásomat. Ááááá... nem lehet ettõl a társaságtól megszabadulni...😊

legensy
húúú állati sokat írtam, (hát, igen, nõbõl vagyok, jár a szám, mint a kacsasegge)
tényleg törölni kellene, mert idejön valaki az igazi témában, aztán semmit nem fog találni, csak az én hülyeségeimet.
Bár az sem utolsó szempont, mert ez már elég jó kabaré alap 😊 aztán lehet ettõl nõ meg ezerszeresére a topiclátogatók száma.
Tényleg lehet törölni.

legensy
de a honlapon nem tudják elérni, és az e-mail ami meg van adva, az direkt az enyém. 😊))
báááár a többi címe is az enyém, kb 1 éve nem is látta e-mail fiókjait, majd szólok én, ha lesz benne valami ami érdekelheti 😊))

legensy
hát amíg nem voltam én, addig a nap 24 órájából 20at ült gép elõtt.
aztán jöttem én házisárkánysága, és én ülök a gép elõtt 20 órát, max, ha segítenie kell, akkor lehet gép elõtt.
Na jó, meg fél órát, szabadonválasztott programként
de már erõteljesen gondolkodik, hogy ezt az õ gépét megkapom és összerak magának egy nagyobbat és jobbat.
Csak azt nem tudom mibõl, mert eddig, akárhányszor ki akartam dobni a kilencedikrõl az egész cuccost, mindig megkaptam, hogy akkor elmehetek az egymilliót összeszedni, amibe a gép van.
És jelenlegi össz pénzünk 30.000.-
uccccse lesssz géépeee hihiiiííí

szotyimutyi
Kellene a post mortem játék.Olyan fontos, mint nektek a tiétek.
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szotyimutyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Jakuza]
Eh azert ezt nem kellett volna.
Hamarabb rajonnek , hogy ki kicsoda, csak ra kattintanak az urad weblapjara es nem nehez megtalalni, ha van valakinek egy kis sutnivaloja. 😛PPp

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

legensy
nincs harag. csak nincs kedvem, másik névhez, mert ha megtudják a csajok,hogy már nincs asszonyellenõrzés, akkor netán zaklatnák a páromat. így legalább nem tudják éppen kihez szólnak, vagy kihez írnak privit.
mert sajna túl szép és túl fiatal az én kedvesem (hozzám képest) hihihihiii

[Jakuza]
Van aki ilyen van aki olyan.
De altalaban a sracok a gepuket feltik vagy a gep elott toltheto idejuk leroviditeset, es azert nem engedik a gepkozelbe a baratnoiket. 😛PPPP
Szal altalaban egoizmus van a dologban.
Amugy nagyon helyes ha megveded az uradat, pontosabban csak ugy helyes.

RaveAir
Még valami. Szerinted szerencsés, hogy te és az urad is egy nick-rõl fórumoztok?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Természetesen miért ne lehetnének nõk (csajok) a fórumon?
Másfelõl meg talán praktikus lehetne, ha nem a párod accountjával szólnál hozzá a témához.
Mielõtt félreértenéd: nem veled van probléma, csak félreértéseket okozhat ha nem egyértelmû ki kicsoda éppen a hozzászóló. Nincs harag ugye?

legensy
jóvannna. mivan? mostan te itten engemet az önbizalmasod növelésére akarol hasznáááánii???

IGAZAD VAN MEGINT! na.

Amúgy meg nem tudom melyikõtök itt a moderátor, töröljetek ki minden szarságot. Befejeztem a témát, bár ez a csaj fórumtól való eltiltása téma igencsak izgatja a fantáziámat.meg az is, hogy ámokfutó legyek és és mindenki kislány legyen a földön 😛

[Jakuza]
En nem tudok rola, hogy lenne e magyaritasa a Post Mortemnek.

[Jakuza]
Eh, megint hova fajult ez az egesz.
Mindent, mindenki halalosan komolyan vesz, mintha a tovabbi sorsa fuggne attol, hogy mi tortenik a Sims2 es a tobbi "agytagito" jatektol.
Higgadjatok mar le, olyanok vagytok mint az ovisok.
A maik az emberek nagy tobbsege itt egyaltalan nem gonosz, csak meggondolatlan vagy szokimondoan oszinte.
Es ez a forumon, mindig szulhet konfliktusokat.
Ha mindent magunkra vennenk es a velt serelmek miatt a masikba rugnank , sajat magunkrol allitanank ki bizonyitvanyt.
A forum meg azert van, hogy kisegitsuk a masikat, nem egyszer tortent meg, hogy a forditando resszel valaki nem boldogult vagy jobb megoldasra vagyott es beirta a forditando szoveget.
Soha es senki nem kuldte el azert a melegebb eghajlatokra.
Draga kedvese Legensy-nek, ha ilyen problematok van inkabb azt irjatok ide es ne kezdjunk egymasra mutogatni, mert akkor csak egymas torkanak ugrik itt mindenki.

legensy
Amúgy meg engem próbáljon meg egy pasi eltiltani fórumtól vagy bármitõl is, addig lenne farka!
Mitõl vagytok jobbak ti pasik? És miért képzelitek, hogy nektek mindent lehet?
Hát nekem aztán egy sem parancsol az tuti, mert megbánná még azt is, hogy megszületett.
Ha ez igaz, hogy csak úgy eltiltjátok a fórumtól a csajokat, akkor õszinte részvétem a mujaságukért, hogy nem csináltak még belõletek kisasszonyt!
Mert én bizony megtenném! És ezek nem csak üres szavak! És vállalnám a következményét, de akkor is megtenném!!!

szotyimutyi
Sziasztok!!! Tudom, hogy nem ideillõ ez a kérdés, de mivel ez gyakran látogatott oldal, ezért benneteket szeretnélek megkérdezni, hogy a post mortem c. játékot honnan szedhetném le (full verzió). (e-mailben, vagy valahogyan linkben)Sehol nem találom. E-mail: [email protected] Sürgõs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is köszönöm.
Szotyimutyi

IMYke2.0.0.0
Kétkedõk mindig voltak és lesznek.
Még minket is megkérdõjeleznek néha, nemhogy azokat, akik most kezdenek bele egy-egy játék fordításába...

Ne foglalkozz a kétkedõkkel! A lényeg az, hogy csinált valamit!!! ÉS EZ A FONTOS! Lehet, hogy az elsõ verzió még nem tökéletes - nem baj, a második az lesz. Én csak sok sikert tudok kivánni neki, meg azt üzenni: ne adja fel!

legensy
bocsáss meg, hogy viccelni mert, és bocsáss meg, hogy gyerekkori problémái miatt, neveltetése miatt lekicsinyli magát. tudod, szakmájában is lekicsinyli magát, és õ csak egy közepes szakember szerinte (pedig profi, mindenki szerint!), csak azt nem értem, akkor miért vadásznak rá a nagy górék és mindegyik magának akarja megszerezni legensyt. pedig aztán az õ szakmájában ez igazán nem jellemzõ. Csak aki egyszer dolgozni látja, onnantól fogva csak magának akarja páromat. (igaz az utolsó elõtti aki megszerezte, lelépett külföldre és nem adta oda fizetését, de ez más téma) Mindenki rá vadászik.
És az angolját is lekicsinyli, meg mindent, pedig nem ez az igazság!
És senki nem szidta volna a fordításért, mert csak össz az egészben 8 hiba lett, amit nem tudott kijavítani,mert ketten együtt próbáltuk magyar nyeltanilag a mondatot összerakni, de egyszerûen nem ment, nem tudtuk megfogalmazni magyarul, annak ellenére, hogy értettük. Mert igaz, hogy éjjel voltak problémái, mert elõször csinált ilyet, de rájött a gondja megoldására és tökéletes lett.
És ha válaszolni akarnék igazán, csak ismételni tudnám magam, mert ez sértõ volt.
TÉMA LEZÁRVA.

Mayday
EN csak olvasok es hallgatok.
Tehat bolcs vagyok

IMYke2.0.0.0
...eklatáns...

IMYke2.0.0.0
Tudjátok mi a legszebb az egészben?
Az, hogy mi sem vagyunk rossz emberek.
Én mindig is azt hangoztattam - leginkább akletáns példa erre az idõszak, amikor Zagash-el szócsatáztunk - , hogy a leírt szavak mögé az olvasó bármit gondolhat (direkt nem beképzelhet-et írtam!), fõképp a saját lelkiállapotán alapulva.
Tessék még egyszer, higgadtan elolvasni ezt:

HÁHÁHÁ!!! MEGALOOOOLLL!!! 😄

Na ilyenek miatt nem engedem a csajomat a fórum közelébe...
(Hykao)

Volt ebben valami rossz amúgy?
Szerintem nem. Már csak azért sem, mert "ismerem" az illetõ írási szokásait - Hykao nem kertel, õszinte.
Ja, és én sem engedem az asszonyt a fórum közelébe, ettõl most én is rossz fiú vagyok?

Mellesleg egy ilyen beírás után repülne, mint a pinty...muterból elég nekem egy is... (Hykao)

Ezzel sem hinném, hogy bántani akart volna bárkit is. Higgadt fejjel meggondolva - szerintem senki sem szereti / szeretné, ha egy olyan asszonya lenne, aki helyette gondolkodik. (Neeeeem, nem kell a férfisovinizmusra gondolni!)

Jujj ez kimaradt: "Sajnálom, akit majd feleségül vesztek! Jól befürdik veletek."

H jön ide a feleség? Ennyire ne térjünk el a témától.
Deha engem kiismertél egy addonból, akkor gratulálok 😄DD

Ez az egész tiszta LOL.
Komolyan mondom, nemhiszek a szememnek, h ekkora semmiségbõl EKKORA ügyet kell csinálni! Én úgy hiszem, h nemszóltam be SEMMI sértõt, amitõl ennyire meg kellene sértõdni, csak annyit mondtam h ha õ maga írja azt h a magyarítása olyan amilyen, akkor ne várjon nagy elismerést.
pl.: "de javítani nem tudom, mert nem tudok magyarul 😛" elõzõ addonjában pedig azt írta h angolul sem tud, na erre mondtam amit mondtam, h ha õ így áll a dolgokhoz....

De mondom engem aztán nemérdekel, azt fordít amit akar, akinek akar, (bár én hagynám a profikra...)
ui.: nevetségesnek tartom a "dührohamodat", mert ez semmiség. Gondolj abba bele, ha elterjed a félkész/pontatlan magyarításod, mennyi káromkodó mailt kaphatsz, amibe talán szívrohamot kapsz?

Eddig csak olvastam,de most már én is hozzászólok.
Szerintem nyugodtan folytassátok a játék fordítását csak a magatok örörmére.Nem muszáj senkivel sem megosztani azt.
Az olyan fórumos sértõ beszólásokat meg ha egyszerûen pár szóval lereagálod,annyi elég.A fórum ilyen.Ez van.A való világban jobban meggondolják az emberek,hogy mit szólnak be a másiknak,mert ott ugye következménye is lehet...

legensy
Tudom... már rájöttem. és igazad van.
de rohadtul ki voltam akadva, mikor megláttam azt az írást. 😞

ennek ellenére elõbbi hosszú üzim akkoris érvényes, mert ebben nekem van igazam, leszámítva, hogy tényleg nem kellett volna elsõ dühömben kidobni mindent.

bocs.

Tudtok olyan projektrõl, amelyik a The Silver Earring-et (Sherlock Holmes) fordítja? Vagy infót arról, lesz-e magyarítás?
Wukifi
Ha kérhetném akkor lehetne az Alias a soron következõ

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Wukifi
Köszi szépen.

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.