Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igy aztan raadasul, ha valami gaz van az egyik szerveren, akkor a masik megmarad. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igyexem továbbra is megszolgálni.
A Portálra mindenképp szeretnék majd feltenni cuccokat.
Az oldalam lényege természetesen marad.
Az új anyagokat - amennyiben az Andy-nek elküldött emial célbaér és megkapom a felhatalmazást - a Portálra is szeretném majd feltenni.
Az oldalamra továbbra is egy héten csak egy anyag fog felkerülni. Nem szeretném megszûntetni a site-ot, annyira a szívemhez nõtt, megaztán nem véletlenûl kaptam bizalmat a sync.hu-tól.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Jakuza: Esetleg többen sírnának akkor 😊))
Meglehet kulonallo csapatban is csinalni a projectet, amibe belekezdesz.Raadasul kulon linket kaptal az oldalrol az oldaladra, barmilyen elnyomasi kenyszer nelkul.
De azert nemart egy fooldal, amin keresztul az egesz magyaritoi tarsadalmat koordinalni lehet. Raadasul itt azert segitseget kaphatna barmilyen fordito.
A hirnevrol.
Hat en azon a velemenyen vagyok, mig vadaszni kell egy kulonallo oldalra, sohase fogod elerni azt, mintha egy nagy portalon lenne az oldalad.Raadasul kozosen azert sokkal jobban osszelehet fogni a tolvajokkal szemben.
A masik amit nem ertek: "amellett, hogy, ha kedvem van, bármikor segíthessek bárkin, bárkinek..."
Azt nem tehed meg akkor, ha egy csapat tagja vagy ?
S meglatasom szerint az nem megoldas, hogy 1 honapban 1 hetet a forum arrol szol, hogy siras megy azon, hogy elloptak a munkamat stb, kulonalloan.
Egy kozosseggel sokkan hatekonyabban fellehet ez ellen lepni.
Van valami ötleted?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Egy csapatba tartozásnak feltételei, kötelezettségei vannak.
Én már annyi ilyen kötelezettségen túl vagyok, hogy - szerintem - érthetõ módon nem vágyom nagyon újabbra.
Majd jön a házasság, gyerekek, napi 8-10 óra munka az már elég lesz...
A Portál jó hely. Ezt osztom magam is.
Kérdés, hogy nem lesz-e túlságosan egyeduralkodó?
A kisemberek majd bebújnak az árnyékába és ott csinálják ugyanazt, amit most külön, igaz, talán egy-egy nagyobb projektbe olvadva, de a céljuk akkoris a hírnév megszerzése lesz.
Hiába lesznek szûrõk, próbafordítások - szomszéd is meg tudja csinálni neki, ha nagyon kell neki - a selejtes munka akkoris megszülethet.
S akkor természetes evolúció folytán megint jönnek a kisebb tömörülések, akik a Portál "ellen" dolgoznak...
Tessék csak belegondolni.
Az egyensúlyhoz kell, hogy legyen önálló személyiségek, csapatok ("Igen, mi mindannyian önálló személyiségek vagyunk!- Brian élete, Monthy Python).
Annakidején a parasztok (lásd: földtulajdonosok) TSZ-ekbe kényszerítése sem "a nyereségre volt kihegyezve"
Ha meg önkéntes lett volna, szerintem azt sem tudná senki, hogy mi az a "TSZ"....
A függetlenség fõ helyen áll az emberek vágyai közt - a többi meg birka - ezt szokták mondani - kell nekik az irányítás
Ez is mutatja, hogy demokrácia, ahogy kitalálták, nem létezik...
A jatekgyartok nyeresegvagybol jonnek letre es itt kisse mas a helyzet.
Ez kb olyan mintha azt mondanám minek 200 játékfejlesztõ cég mikor "egybeolvadhatnának" 😄D
Szerintem jó így ahogy van, de ti tudjátok, de azért kíváncsi leszek mi lesz ebbõl a "nagy összefogásból"...
En ugye elfogulatlan vagyok, veled ellentetben, mert te azert a stabban szerepelsz 😛, tehat teljesen kivulallokent jegyeztem meg mindent.
Jelenleg szinvonalaban, nem tud ezzel az oldallal szvsz mas versenyezni osszefogotsag teren.Regen GMiki oldala volt ilyen, csak o sajno ugytunik megunta, vagy mas jatszott szerepet abban, hogy nem foglalkozik mar annyit az egesszel.
Tehat az alapok meglennenek egy jol mukodo stabhoz.
Raadasul sok fordito mint pl Imike is a stabban foglal helyet.
Erthetetlen szamomra, hogy miert kell kulon oldalakon csinalni azt amit egyutt is meglehetne oldnai.
Lasd mint most pl a GH.
Miert kell a Gamehuntertol tarhely ?
Miert nem lehet egyutt csinalni a forditasokat ?
Elobb vagy utobb az osszes magyar jatekportal ugyis idelinkelne, ha osszefogotsag jellemezne a magyaritokat.
Ami reklam szempontjabol es elismertseg szem[pontjabol is kifizetodobb lenne.
Sajnos a tobbi magyarito fomuki most meg pihenni a tegnap esti tivornyat es meg erdemben ezekhez a hozzaszolasokhoz nem tettek oda a sajat velemenyuket, de remelem elobb utobb felebrednek es ok is reagalnak az elhangzottakra, s talan akkor uj fordulatot vehetne a Magyar Forditoi netes tarsadalom.
Az egyik kosaras csapattársam mondta: "Attól, hogy még "utáljuk" egymást küzdhetünk egy közös célért." 😊
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Viszont a megosztotsag sem jo ami koztunk van.
Most ezt nem arra mondom, hogy nincsenek kulonallo forditok, akik nem vegeznek minosegi munkat. Nem, nagyon sok ilyen embreke van le a kalakkap elottuk, de hosszutavon ez nem jo megoldas, hogy kulonallonkent dolgozunk.
Mar ha csak abba belegondolunk, hogy a projectek mennyivel hamarabb elvegezhetok lennenek.
Egy osszefogott forditoi garda, konyebben kap a gyartoktol programozasi segedletet, ami meggyorsitja a munkat. Raadasul szvsz ha latjak, hogy milyen minosegi munkat vegez a csapat, kesobb is igenybe veszik a szolgalataikat. Ez mindenkinek az erdeke, mind a forditoke, mind azoke akik sajat nyelvukon szeretnenek a jatekokkal jatszani.
Biztos vagyok benne, hogy elobb vagy utobb a statisztikakon is meglatszodna ez.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Tehat ilyen dijjazasra gondoltam. Nem KP-ra, hogy mindenkihez eljuthasson a minosegi munka.
Osszekell fogni a honi magyaritasokat keszito egyeneknek.
1 a minosegi munka miatt, 2 a kozos elerhetoseg miatt, 3 az egyszerubb fellephetoseg miatt a forditasok lopasa miatt.
Ugy gondolom, hogy erre a legalkalmsabb a http://www.magyaritasok.hu/ oldal.
A minosegi szolgaltatasai miatt es a rendszeres frissitesei miatt.
Vegre osszekene sracok fogni es letrehozni egy olyan portalt, ami osszefogna a honositokat.
Hosszu tavon sokkal kifizetobb lenne egy ilyen portal, ami konnyebben egyeztethetne a jatekgyartokkal, az editorokat es az ezzel kapcsolatos programokat is szivesebben kuldenek el. Raadasul szvsz szerint meg igy akar olyan projecteket is kaphatnanak itt a forditok, amiert a nagy gyartok akar meg fizetnenek, hogy a termekeik Magyar nyelven jussanak el a jatekosoknak.
Sea Conditions = kb. Tengeri Idõjárás.
Jelen esetben:
Tengeri Idõjárás: mérsékelt
(nem csak a hullámzásra vonatkozik, hanem a napra, szélre stb.)
Ezért javasolnám, hogy jó lenne egy központi lap, ahonnan mindenki kiindulhatna, és ezt a címet terjesztené. És ha a fordítónak érdeke, hogy a fordítását a saját lapjáról töltsék le, és hogy azt látogassák is, akkor nem közvetlen linknek kell a file-ra mutatni, hanem a készítõ oldalára.
Adtam már tippet, hogy hová lehetne, de az is lehet, hogy "hazabeszélek". Azonban, ha valaki tud jobb megoldást, akkor ne kíméljen.
Sajnos én még láttam, hogy te bármit is tettél volna ebben a témában, tehát talán nem kéne beleszólnod ebbe a thread-ba!
Rusy #16118:
pedig van olyan weblap ahol már fenn van pár (6-7 db.) magyarítás, ahol már át van írva az eredeti készítõ neve. Egyelõre még az ilyeneknél az a jellemzõ, hogy újracsomagolják zip-be és saját readme-vel látják el. Azon már erõsen mosolyogtam, amikor az egyik ilyen stuff readme-jében még saját copyright is volt😊 Ebben megtiltották az engedély nélküli terjesztést és módosítást - vicces volt a helyzet😊))
Jellemzõen ezeket a 'módosított' stuffokat smsweb-en keresztül lehet megszerezni...
Na jó, a topic nyugalma érdekében itt teszek fogadalmat, hogy ezután nem zavarok senkit a 'fóbiámmal'.
Talán rápillantok a topicra idõnként, de írni már nem fogok.
További jó munkát kívánok mindenkinek aki megérdemli!
ha a magyarítás mod-ként mûködik, akkor 100%-ig legális, tehát a szerzõi jog védi! Ha a telepitõben, readme-ben stb. benne van a terjesztés feltételei is, tehát tiltva van az engedély nélküli terkesztés, akkor elég sima a menet: mivel engedély nélkül terjesztik = megsértik a szerzõi jogokat.
Az összes ingyenes tárhelyszolgáltató szabályzatában benne van, hogy ha valaki törvénysértõ tartalmat tárol a lapján, akkor törlik az egészet. A szolgáltató nem ellenõrzi a tartalmat, tehát CSAK! akkor lépnek, ha valaki külön megkéri õket erre.
Megoldás: írni kell a tar.hu üzemeltetõinek, mellékleni kell 1-2 mailt, amiben már kérted a vitatott lap készítõjét a jogsértés megszüntetésére. A mailban normális hangon! megkéred a tar.hu-sokat, hogy segítsenek megszüntetni a jogsértést.
A tar.hu-nál vannak mostanában gondok (dolgoztunk nekik, tapasztalatból tudom, nagy a zûr), de jó eséllyel segítenek. Ugyanis nekik se érdekük, hogy ilyen tartalom legyen náluk.
Az atw.hu-n hasonló és megalapozott! esetben általában 2-5 napon belül törlik a komplett weblapot.
Ez saját tapasztalat: volt pár fickó aki engedély nélkül felrakta a lapjára a CheatLand-omat és nem voltak hajlandóak törölni - az atw.hu segített: törölte az egész lapot😊
DE: ilyen eset után könynen kap az ember anyázó levelet😊
El kell dönteni mindenkinek: tesz valamit és válallaja az esetleg ezzel járó konfliktust vagy csak siránkozik....
Errõl beszélek már 1 éve...
A teljes mondat így hangzik: Sea conditions: Moderate
Nem lehet, hogy inkább ez a hullámzás erõsségére utal?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
imyke: kérdeztem tõled valamit tegnapelõtt, de nem válaszoltál. A #16095-re van valami ötleted?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
- a Játék kezeli az ékezetes betûket, kivéve a hosszú õ-t és û-t!
- a szöveghosszúságra nem kell figyelni, de azért nem kell litániát írni ott, ahol az eredetiben sem az van...
Ezt a két fájlt kell lefordítani:
E:\Dawn of War\Engine\Locale\English\Engine.ucs
E:\Dawn of War\W40k\Locale\English\W40k.ucs
Csak jelzem:
Engine.ucs fájlban: 2047 sor
W40k.ucs fájlban: 7213 sor található.
A két fájlban minden le kell fordítani.
A két fájl tulajdonképpen szöveges dokumentum, de ajánlott az UltraEdit használata!
A Játék hihetetlenül szép introval rendelkezik, s aki teheti, a kezdeti kalibrálás után a menüben állítsa maximumra az összes beállítási értéket! Kész orgazmus ahogy kinéz utána a játék!
A szöveg mennyiségét tekintve szerintem olyan 2-4 ember kellene hozzá. Ajánlott a Warhammer 40000 sorozat ismerete, de legalábbis az RTS-ekben való jártasság.
Nem tudja valaki mit jelenthet ez, hogy "Sea conditions"?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Nem tudja valaki mit jelenthet ez, hogy "Sea conditions"?
Csak ezért uninstallálom.
Amúgy pedig nagyon jó kis game.
Szerintem törlöm az imaget és majd megveszem (amikor tényleg jó ára lesz) a DVD-verziót.
Szerintem, ennek hiánya okozhatott huncutságokat nálatok...
Tévednék?