58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
TommoT #24622 
Amúgy még új vagyok, pontosan nem tudom miről van szó, csak azt látom, hogy cseszegetitek szegény csávót. De inkább nem szólok bele.
-
Nem neked mondtam... -
Ez kész! [fetrengve röhög kb így: ]
-
A Magyarítások Portál magyarítás listája neked nem jó? -
Mikor lehet tölteni ? -
CT Special Forces: Nemesis Strike helyzetjelentés:
A menüből elérhető "Adatbázis"-on kívül minden egyéb lefordítva.
A "minden"-en értendő:
- a menü
- az in-game videok alatti összes párbeszéd feliratai
- a játékban felbukkanó egyéb feliratok, információk -
Te meg ne kontrázzál itt, ez nem egy összecsukaható CSEPEL kerékpár...azt sem tudod miről van szó pontosan vagy, hogy honnan is indult az egész... :))) -
Ezt a sort mintha olvastam volna a "torrent" topikban is... :)
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon komoly mentális problémáid vannak, hogy finoman fogalmazzak...és ezt most minden élc nélkül, nagyon komolyan mondom!
Kicsit nyugodj le, szállj magadba, gondolkozz el dolgokon... -
TommoT #24614 Nemtudjátok i2k magyarosítás listája mikor készül el? -
TommoT #24613
-
mike369 #24612 naugye! mégis élsz még!? 
(ha nem, akkor reggel első utam a vigyorgóba vezet!)
-
Tudom.
Mikor 3 évvel ezelött új suliba mentem, akkor minden ütött, meg piszkált. (Bár most is a cigányok, de az lényegtelen
)
-
mike369 #24610 nyugi, csak piszkálnak. ha túl tudsz lépni ezen, akkor nincs gondod.
(amúgy ez van az életben is, nem árt hozzászokni...) -
TommoT #24609 Amúgy én is kaptam mikor azt sem tudtam hogy egyáltalán vírusírtó minek kellene. Aztán pár év múlva már tök sokat tudtam. Csak azt a pár évet végig kellett szenvednem, amíg valami alapra helyeztem a pc elméletem.
-
Kösz.
Amúgy meg csak ti, és itt vagytok velem ilyen ellenszenvesek. -
TommoT #24607 Akkor ki kell bírni?
Hát ez jól kezdődik.
-
mike369 #24606 az a baj, hogy igazából nem cseszegetik, csak valaki megkapirgálja, ő meg általában nem veszi a lapot és indul is a lavina...
ha visszanézel jó messzire a thief3 topicban akkor láthatod, hogy én is kaptam párat a füleim közé, mikor kezdtem... mégis itt vagyok [nyiff]
-
TommoT #24605 Már nem azér de hagyjátok már szegény Dudditsot is érvényesülni, nem kell mindig cseszegetni mindneki basszuskulcs. Most nektek ez télleg jó? Örüljetek hogy magyarosít. Amúgy meg honnan tudja hogy a Restorator az exe-hez van vagy hogy is történt? Kezdő magyarosító inkább segíteni kéne nemes szándékában és nem cseszegetni, még akkor is, ha esetleg igazatok van!
(Na ezt most jól megmondtam
)
-
mike369 #24604 Nem mentek véletlenül ti is a sztárboxba? 
(peace+love+fuck&roll) -
Úgy! Miért? Másnak mindent szabad?? Csak azoknak nem akik 15 évnél fiatalabbak??! -
Hogy mersz ilyet kijelenteni?!
-
Nah erről van szó!
IMYke meg a többi magyarosító! Veletek is csak azért nem beszélnek úgy mint velem, mert idősebbek vagytok, meg a magyarításokkal hírnevet szereztetek magatoknak! -
TommoT #24600 Szerintem ha nem idegesítjük fel szegény Dudditsot elég normális lehet. Meg nem úgy kell neki válaszolni, mintha hülye lenne. Tapasztalat.
-
Te mit dumálsz?? Nem is ismersz!! -
mike369 #24596 most próbáljuk közös erővel fordíthatóvá tenni... -
Odaverted neki a frankót :) -
Képzeld készül, nem csak én csinálom!
És csak érdeklődtem bazze!!! Nem lehet??!!
És mondjátok már meg miért nem vagyok ide való??!! -
TommoT #24593 Duddits te csinálod az Emergency 3 magyarosítást? Vagy más is? Mert jó lenne ha elkészülne egy. (Nem akarok senkit sem siettetni, csak egy egyszerű user vagyok aki szeretné már magyarul látni a világot.)
-
TommoT #24592 Amúgy I2k-nak nemtudjátok mikorra lesz meg a magyarosítás listája? -
TommoT #24591 Hali!
Nemtudjátok Obscure-hoz jött-e már ki magyarosítás? -
Na jó, beszéljünk nyíltan - úgy látszik, a fejletlen tinédzser "agyad" nem tudja felfogni a helyzetet.
Ha ennyien vannak ellened, ne hidd azt, hogy ez csak üldözési mánia a részedről.
Vedd észre, hogy nem tartunk közénkvalónak, nem vagy rá érdemes. -
Miért szórakoznának velem... Nem értem, komolyan, hogy miért velem dobálózol.
/Most először értetlenkedek, mert ebben semmi logika nincs, amit írt/ -
Elég szomorú ha te ezt piszkálásnak veszed... -
Mert gameplus nem értetlenkedik állandóan. Nem kérdezget 100x ugyanarról, nem csipog itt állandóan... -
Baj ha valaki magyarítani próbál?? gameplus bezzeg békén hagytátok... -
hát LOL ami a magyarítás portálon folyik --> F1 Challange hírnél....:i2k: magyarítását megint lenyúlta egy emberke és az elején esküdött hogy nem nem nyúlta le, végén megmár bevallotta hogy lopta....nem értem ezeket az embereket.... -
Azért, mert továbbra sem veszed észre magad... -
Már megint piszkáltok?? Miért kell minden héten piszkálni??!
Nem a saját aláírásomat akartam ellenőrizni...
Az ékezetek meg kezeli az Emergency 3 csak az ő, ű-t nem. -
Szabyka #24582 Imyke : Alias még pihen ? -
Punisher-hez van magyarítás??
vagy lessz?
és ha igen akkor mikor??
]