Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Gut Check Time - szerintem ez német és angol keverék: "Jó részidő"
Toughest 'n Roughest -> Legerősebb (legkeményebb) és Legdurvább
Debug map - nem nagyon ismerem az NFSU-kat, de ez valami "hibakereső" térkép lehet (vagy esetéeg "próba" vagy "ellenőrző" térkép)
TRAP SPEED - ez egy gyorsulási autós fogalom: a starttól megtett első 1/4-ed mérföl alatt futott legnagyobb sebesség
Skirt the Issue - talán "A torkolat mentén" - de ehhez ismernek kellene az NFSU1-et...
TRIP ODOMETER - "trip"= kirándulás, túra, utazás, "odometer"=ez meg megint egy műszer:lépésszámláló vagy távolságmérő
Steel Braided Brake Lines - acélszövésű fékbetétek
Cross Drilled Rotors - szó szerint: "keresztfuratos forgórészek" de szerintem ez a féktárcsa lesz...
Race Compound Brake Pads - versenyfékbetétek
Slotted Rotors - réselt forgórész - tehát akkor itt is féktárcsáról lehet szó
Four-piston Racing Calipers - ez megint autós szakszó: négydugattyús féknyomólap. Ehhez ismerned kellene a lamellás tárcsafék szerkezetét, hogy értsd, miről van szó... Bár én még autóknál nem láttam közelről ilyet, én a repülőgépekét ismerem: a kerék belselyén lazán elhelyezett, viszont a kerékhez elfordulás ellen rögzített párhuzamos féktárcsák vannak (tehát csak tengelyirányban oldalra tudnak elmozdulni). Ez eddig a forgórész (a kerékkel együtt fordul). A féktárcsák között újabb tárcsák vannak, mindkét oldali felületükön fékbetétekkel és ezek a tárcsák szintén tudnak oldalirányban mozdulni, viszont ezek a tengelyhez képest vannak elfordulás ellen rögzítve. Ez volt az állórész.
Ezen szerkezet egyik oldalán van egy fix támasztótárcsa a másik oldalán pedig van egy nyomótárcsa amelyet körben elhelyezett dugattyúk nyomják a féktárcsa-fékbetéttárcsa szerkezet felé.
Remélem felhomályosítottam így mindenkit érthetően.
Cam Gear - bütykös vezérműtengely
High Performance Throttle Body - nagyteljesítményű szívótorok
High Flow Intake Manifold - nagy beömlőkeresztmetszetű szívócső
Larger Larger Diameter DownpipeDownpipe - nagy átmérőjű elvezetőcső (talán a kipufogó leömlőcsöve lehet vagy a kipuffantórendszer egyéb része - ehhez ismernem kellene az NFSU1-et