58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi, javítom.

-----------------------------------------
    Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
    Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    UltraEdit;Restorator;Notepad++
    Videóeditáláshoz:
    Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
    Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

• Methos from GH
    i2k: Van egy elírás a honlapodon a híreknél:

"Ám, ha új játékot indítasz - ami ugye azért is jó, mert teljesen leejéről élvezheted a normális magyar szövegeket, és a küldetéseket - minden jól fog menni!"
  • IMYke2.0.0.0
    Warez-témát ejtsük itt, oké - 25036-os HSZ törölve!
    [Semmi álszenteskedés, csak teljesen offtopic, és amúgy is, vannak más helyek arra!]

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
    Fordításhoz:
    Videóeditáláshoz:

• Waterhorse
    Halihó!
    Theme Hospital-hoz készült magyarosítás? Én nem találtam sehol:(
  • ibrik
    Igen egyszerre reagáltunk
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs hozzá, mert...

===============================
    .:i2k:. melóból:
    Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • ibrik
    Nincs hozzá külön magyarítás mert magyarul jelent meg Magyarországon:
    Transport Giant magyar verzió
  • RaveAir
    Van a Magyarítások Portálon egy "magyarítás lista" nevű választási lehetőség. Ebben rengeteg dolog megtalálható. http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=magylist
    Mellesleg a Transport Giant magyarul is megjelent kicsiny hazánkban.
  • RaveAir
    Kicsit olyan ez a hozzászólástörlés, mint amit a kommunistáknál történelemhamisításnak neveztek... ;)
  • démonigyerek
    kéne transport giant magyarítás
    honnan lehet letölteni?
  • Rusy
    Itt szerepel, de már rég nem hallottam róla http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=magylist&betu=C
  • sync
    nem tudod ki kezdett neki?
  • Rusy
    volt valami kezdetleges de nem lett befejezve talán..
  • sync
    Cossacks magyarítás.Tud valaki valamit róla?
  • Rusy
    Én is tesztelem én már az utolsó pályán vagyok a legvégén, amit találtam pályák között evinnek elküdtem, + a video feliratokat is átnéztem...
  • IMYke2.0.0.0
    Volt egy kis takarítás... 400 HSZ mínuszban.

Fordításhoz:
    Videóeditáláshoz:

• mike369
  • uv
    nem töltöm, posta lesz belőle....sebaj, nekem így egyszerűbb (munkahelyi net, mindenféle korlátokkal)
  • Methos from GH
    Majd dobj egy mailt, mondom majd, hogy hova töltsed. Oks?
  • Methos from GH
    Kira!
  • Methos from GH
    Lol. Nah mindegy én megteszem amit kötelességemnek érzek:

Szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akiket esetleg megbántottam, vagy megsértettem.

Az, hogy a továbbiakban mit gondoltok, az a Ti dolgotok.
  • Gregorius
    A #24985 hozzászólást olvassátok el!
    Nem azt, a másikat!
    Bocs, hogy teleszemetelem a topicot, csak oldani próbálom a feszültséget.
  • ibrik
    imyke úgyis mindjárt hazaér...
  • uv
    Hétfőre kész a SH2 szinyó
  • MarkBlade
    Egyetértek..
    ... egy olvasó a sok közül..
  • [Jakuza]
    Ne foglalkozz egy olyan emberrel, aki egy masik alnevvel szitja a kozhangulatot.
    Az ilyen ember jellemtelen aki nem valalja fel azt, hogy ideirjon a rendes nickje alol.
  • RaveAir
    Sajna nekem sincsen sok időm a tesztelésre (sem). Az első pályát újra végigvittem a magyar szöveggel együtt, és csak 1-2 kisebb hibát találtam bennük.
    Mivel a játékot végigvittem már korábban ezért meg tudtam nézni a videók feliratozását, amik szerintem jók lettek. De ott könnyű volt, mert a szöveg összefüggő volt.
  • Mayday
    25k: meg sosem volt ilyenem, semmi kerek szamot nem talaltam el, most beneztem, lattam, hogy meglehet, es megjatszottam :) Nagyon jo erzes! :))))
    Koszonetet szeretnek mondani mindenkinek, akik vegig mellettem voltak, tamogattak, flameltek!
    Kulon koszonet a szuleimnek, felesegemnek, Imykenek, Methosnak, es Mindenkinek a topicban, akik nelkul ezt az eredmenyt nem erhettuk volna el!
  • Mayday
    Igen, en is teszteltem, de irtam Evinnek is, nem jutottam sokra. Ami reszemrol megvolt, az a menu, meg a teljes szintlepeskor elerheto targyak, kepessegek, stb dolgok. Mivel ez mar hamar elerhetove valik. Ezeket tovirol-hegyire atneztem, de a palyak szovegei mar nem voltak meg, csak elso ketton.
    Aztan elkuldtem mar Evinnek, amit talaltam.
    Sajnos konnyelmuseg volt reszemrol ezt elvallani; gyerkoc meg feleseg mellett egyszeruen nehez beosztani az idot meg erre :) Es meg menteni sem lehet, mindig elolrol a palyat, ennyire jutottam :/
    Azt mondta Evin, nem gond, mert mas is csinalja!
  • RaveAir
    10.000 alá... :>
  • RaveAir
    Hülye hozzászólás-vadász... :P

Amúgy te teszteled a Demon Stone-t?
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, a délután folyamán csökkeni fognak a HSZ-ok számai...

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
  • Bandew
    Ezaz!!! Itt a lényeg!!
  • Mayday
    #25000!
  • IMYke2.0.0.0
    Munkahelyen vagyok. Két napig nem olvasom a topikot - már az elborzasztó új üzenetek száma láttán sejtettem, hogy nem lesz unalmas az olvasgatás - és lám, mik történnek.
    Nos, mivel jómagam nem vagyok Moderátor, csak a topik házigazdája, azt tudom tenni, hogy törlöm az üzeneteket. Ám, ezzel nem oldódik meg semmi.
    Ezenfelül, sajna, a munkahelyi netem nem jeleskedik - egy törlés utáni frissítés sokáig tart... Otthonról majd gyorsabb lesz. Tehát, du. 5 után lesz egy kis ritkítás.
    Azt azonban már most szeretném jelezni: a HSZ-ok nem tűnnek el, ugyanis - régi szokásomhoz híven - archiválom a topikot (vitás esetek orvoslásához). Így, aki netán (rosszul) idézgetne, utalgatna majd valamire, kontrollt kaphat - ha kéri.

Az offtopic-hoz:

Valóban, manapság elszaladt a ló néhány emberrel. Kezdjük is:
    - Matex: valamiért kiszemelt engem, úgy gondolja, érdemes azzal próbálkoznia, hogy porba alázzon, semmissé tegyen az ország szeme láttára. Vagy egyedül csinálja, vagy társakkal, lényegtelen, a dolog akkor is szánalmas, erkölcstelen. Főképp azért, mert még esélyt sem ad arra, hogy személyes véleménye megváltozhasson (még a személyes kontaktust is hajlandó vagyok felvenni vele, ha erre van szükség. Gondolom, Budapesten lakik, így - amikor szakmai dolgok miatt felutazom - megejthetünk egy beszélgetést, nyugodt körülmények között).
    - Methos: úgy gondolja, hogy azáltal, hogy akad védelmi felület a gyengén felépített világának falain, azok stabilak is - az egész egy délibáb. Azt hiszi, hogy mindig egyenesen fel vezet az út, és a mögötte kapaszkodókra nyugodtan fröcsöghet... A gond csak az, hogy amit ő most emelkedőnek lát, mások szemében maga a lejtő.

Valóban sok a flame. Én addig nem tartom ártalmasnak, míg olyan híreket nem kapunk valahonnan, hogy ez és ez az emberke a Blahán elkapta ezt és ezt, majd jól elagyabugyálta...
    Az elvi és virtuális viták, veszekedések - még ha egyeseknek szemet is szúrnak [álszentekért nem kell messzire menni, az új pápa régi VW Golf-ját pénzért árverezteti...] - néha szükségesek ahhoz, hogy a valósághoz közelinek érezzük a másik embert, akinek megnyílvánulásait csak olvashatjuk.
    Nekem mindenkiről kialakult egy kép az elmémben.
    Methos-nak sikerült ezt a képet szétrombolnia magáról.
    De a többiekről még mindig él egy idealista kép a fejemben, s amikor valakihez "szólok", látom magam előtt a reagálását, "érzem" a stílusát. Ehhez pedig nagyban hozzájárulnak a hosszászólásai, esetleges flame-jei...

Emlékszem, annak idején még Hykao-val is "veszekedtünk" - (2 éve?). S lám, az egyik legstabilabb emberke a Fórumon, bárhol olvasom, tudom, hogy amit odaír, azt komolyan is gondolja. S akkor említhetném HJ-t, mike-ot, ibriket, stb. stb. stb.
    Ezt várnám el a többiektől is, és azt, hogy tudják, amit leírok, azt úgy is gondolom, és fordítva.

S egy tévhitet szeretnék még az utolsó mondataimmal elhesegetni: ez nem egy egyszemélyes, önimádó (így írta valamelyik M-betűs, vagy talán Tusy...(?)) topik. Annak ellenére, hogy a HSZ-aim 75-80%-a ide került (hiszen ez a kedvenc topikom, s nem azért, mert ki lettem nevezve a topik házigazdájának, a születésétől fogva idejárok), úgy érzem, magam is csak irogató, fórumozó vagyok - nem különb a többieknél.

• Mayday
    Minnya 25 ezer.
  • Rusy
    lesz wizarsry 9?
    a jagged alliance 3 is jó lesz de azért ott is megvan a mérce...
  • Rusy
    Remélem imyke azért nem megy el a kedved ettől a mai hajcihőtől, még ha elég paprikás is a hangulat, rólad beszélnek, tudod a negatív reklám is jó reklám, és azért még mindig többen szeretnek mint akik utálnak, és egy pár taknyos kiskölökt nem kell komolyan venni, azt hiszik az osztálytársaikkal beszélnek....
  • rorr
    Mit keresel te egyáltalán itt?
    Csak sértegetni veszekedni jösz mindig látogasd meg Csernus barátunkat szerintem két órát is rád szán ha pár mondatot beszél veled!
    Te makogsz Ő hallgat!Nyugi viszunk banánt neked az állatkertbe!
  • RaveAir
    Lehet, hogy a jövőben az új fordítók száma nőni fog? http://www.microsoft.com/hun/office/szotar/default.mspx