Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nembaj a látszat fontos, így legalább szebb a magyarítás, csak eredet hordozóval megy....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ibrik
Hihi...
World War 2 Sniper - 1.1 - mijjeza zegypontegy? 😊

LOL
ALAPKÖVETELMÉNY:

- A World War II: Sniper eredeti hordozóról (CD) való teljes telepítése.

Nekem még sosem volt "eredeti hordozóm" - na jó, csak vicceltem

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

IMYke2.0.0.0
Kész is van a telepítõje.
Felraktam a korábban jelzett helyre.
Próbáld ki, kritizáld nyugodtan.
Amennyiben jó lesz, akkor õ lesz az elsõ, ami felkerül az új lapra.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ibrik
Na arra viszont már nem volt erõm - de ilyenekre is gondoltam általad 😊

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. Megkaptam, letöltöttem és megértettem - semmi baj, ráérünk.
Inkább jó legyen semmint összecsapott. S ezt mind a négyen így gondoljuk azt hiszem - így jó ez!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én egyetlen ilyet találtam. Átnéztem a szöveget, egy-két helyen volt kicsit fura mondat, azt kijavítottam. Amúgy frankó nagyon.
Rakom a telepítõbe és akkor letöltheted az egészet!
Ha fenn van a Játék, érdemes megnézned így is - magyar grafikai elemkkel 😊

IMYke!
Kûttem privit!

ibrik
Már elõbb kész volt, csak próbáltam átvizsgálni hibák után kutatva (pl. véletlen hosszú "õ"-k, "û"-k helyén kérdõjel, stb stb) - bár én nem találtam (mostmár), de azért te is nézd végig, ha tudod.

MIMACSKA
Úristen úristen hol van ez???? Megint átaludtam a nyarat???
Ha majd tudsz FTP-zni lehet róla szó?? A tudod mirõl... 😄D

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Megvan.

ibrik
imyke: privi ment. Kész van.

IMYke2.0.0.0
Igen, küldetéslemez.
Voltaképpen a NOLF2 után játszódik, de most nem Cate-tel, hanem egy Jack nevû - kétes erkölcsi tisztaságú - úriemberrel nyomulunk a H.A.R.M oldalán.
Cate nem kerül a képbe, de mindig, mindenhol ott vannak a nyomai - dialógusokban, helyszíneken, körözvényekben és felhívásokban.

A játék egyszerû, gyorsan végnyomható és egy NOLF-sorozat rajongónak ajánlott.

IMYke2.0.0.0
ibrik küldi vissza nekem az általa fordított részeket, összerakom és máris mehet fel a lapra.
Ha meglesz akkor ezek fordítódtak le benne:
- teljes szövegállomány
- szükséges grafikai elemek
- indító alkalmazás menüje

Wukifi
Köszi szépen hogy ilyen szivélyes voltál és megosztottad velem az ifokat.
Az elismerésem pedig nem alaptalan,hiszen mindenki tudja hogy minõséget csinálsz.Hát remélem hogy azért megbírkózol az Alias-al is mert szerintem nagyon jó kis Game!
Most lelépek mert vége lett a prolog órámank és vár asszony pajtás.
Na Csáó

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

MIMACSKA
Ezmiez??
NOLF 2: Contract J.A.C.K. (1.1-es verzióra)

Valami küldetéslemez????

www.extragyongy.hu

[Jakuza]
A World.War.II.Sniper-Call.To.Victory -val mi van ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Az elismerés mindig jólesik 😊

Az Alias -t és a True Crime -ot is lekezdtem, igen.
A nyáron õket nem fejeztem be, hiszen a lentebbi 5 játékmagyarítással foglalotoskodtam.

A True Crime teljes szövegállományából márcsak a 4., 6., 7., 8., 9., 10. , 11., 12. fejezet átvezetõ animációinak feliratozásai vannak hátra.
A teljes szövegállomány (tehát a menürendszer, eligazítások, help stb.) 100%-os.

Az Alias-szal már nehezebb a helyzet, ahhoz speciális editor kellett - azt Andie megírta nekem. De így sem könnyû.

Wukifi
Nem tudom hogy mi igaz abból hogy készíted az Alias,és a True Crime gamák magyarítását asszem itt olvastam pár oldallal visszább ezeket az infókat.
Nem lenne rossz ha igaz lenne mert mert szükségem lenne az Aliashoz hogy normálisan tudjam játszani.
És sokat dobna a te színvonalas munkád rajta.
Meg kell hogy mondjam hogy akármelyik magyarításod használtam a nivo az ott van a toppon.
Pl:A Manhunt nem igazán nyerte el a tetszésem,de mikor itt csekkoltam hogy milyen szinten van elkészítve (a beszúrt képek alapján) nekiálltam (természetesen a magyarításodat alkalmazva) és ki is pörgettem.

IMYke2.0.0.0
Az új lapra csakis az új anyagok kerülnek majd fel - egyenként.
Azok pedig néhány nap elteltével a nagyobb tárhellyel rendelkezõ Magyarítások Portálra is felnyomulnak, miközben a telepítéshez szükséges infók (amik már nem lesznek olyan bonyolultak, mint az elõzõ telepítõknél kerültek használatra) továbbra is az "anyaoldalon" lesznek.

Ezeket készítettem el a nyáron:
- Comanche 4 (1.1.0.15 verzióra)
- GTA 3 (1.1-es verzióra)
- NOLF 2 (1.3-as verzióra)
- NOLF 2: Contract J.A.C.K. (1.1-es verzióra)
- Line of Sight: Vietnam (1.03-as verzióra)

Összméretük: 270 MB

Wukifi
Ja igen azt olvastam az elõbbb hogy kezd behányni az Xp-d.
Köszi szépen hogy megosztottad velem az infót.Ja és még két kérdésem lenne:

1.Minden egyébb cucc át fog kerülni az új oldalra?
2.Milyen gamek magyarítását készítetted el amik nem kerültek fel már a régi oldalra?

IMYke2.0.0.0
Oda már nem is férne - 500 MB a tárhely, az eddigek meg 48x MB-ot tesznek ki.
Ezért szükséges az új lap.
A lap már kész, de meg kellene még csinálnom a Windows-omat... (lásd lejjebb)

Wukifi
IMYke mikor leszel készen az új weblapoddal,mert láttam a régit nem frissíted,semmijen új magyarítás nem került fel,gondolom nem is teszed már oda

MIMACSKA
😊
😞 remélem sikerül

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Bocs...
Az FTP továbbra sem megy. 😞
Szerintem az XP-m kavar be.
Újra kell tennem megint, de most nem engedélyezem az automatikus frissítés opciót benne (számos SP2-es javítást letöltött még aznap) - lehet az kavart be.

MIMACSKA
Engem is kitakarítottál.

Amúgy megy az FTP???

www.extragyongy.hu

legensy
fórumozók fényképei

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Sir Quno Jedi
Ingyé cirkuszt mi ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0

Mayday
Vazz, kicsit kihagytam, visszanezek, es...
Jok vagytok sracok (es lanyok), csak igy tovabb! 😊
Az erdekelne, hogy hol folyatodik a buli, mert akkor az is megy a kedvencekbe 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sir Quno Jedi
Jó lenne.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Bõr az igazi. Rengeteg méreganyagot tartalmaz, meg zsírt ! Imádom.

hykao
Miért is zavaró pontosan? Alacsony a tolerancia-szint? 😛PP

Amúgy felõlem mehet a takarítás...
legensy

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

ibrik
Ne haragudjatok, de amikor imykéék, meg HJ és a többiek itt siránkoznak, hogy egyes oldalak engedély nélkül kiteszik a magyarításaikat, sõt némelyik úgy teszi ki, mintha õk csinálták volna, az érthetõ.
De amit most csináltok, azzal nyugodtan elmehetnétek a chat.hu-ra. Ott csinálhatjátok ezt az agy-ömlengést - az értelmi szint is meg fog felelni...
Ez már nagyon unalmas és zavaró.
imyke: lehet takarítani

IMYke2.0.0.0
Én kérek elnézést. Igyekszem kézben tartani a dolgokat, de valóban vannak párbeszédek, melyeket le kell folytatnia tisztánlátás érdekében.
Igyekszenm visszaterelni majd a szót a játékokra.

3P
Egy tisztelet teljes kérésem volna.
Ugyan nem sokat írok ebbe a topicba, de rendszeres olvasója vagyok. Szóval, vissza lehetne térni a magyarításokhoz végre?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

IMYke2.0.0.0
Máris törlöm...

RaveAir
No comment. De a képek beszúrása továbbra sem tetszik...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Természetesen, ez egy privát üzenet, de ennyit azt hiszem megérdemel az írója, ha már õ is úgy gondolta, hogy én megérdemlem amit írt - miközben nem gondolt bele abba, hogy a tegnapi "mûvének" kitörlésével épp az õ érdekeit védtem.
És a mai naptól minden olyan jellegû hozzászólás szanálva lesz, a lehetõ leggyorsabban.

Jó ez igaz, engem is fel tud idegesíteni pár dolog pl sims 2 😊)))

😊))))))

Szókimondóval egyetértek, a bunkó-val nem. Nemkell a bolhából elefántot csinálni, nemvolt a megjegyzésemben semmi sértõ, ahogy írtad pl a te magyarításod gáz lenne, hagyod a profikra, ezzel Énis így vagyok, és szerintem sokan mások. Inkább játszok angolul mint egy ratyi magyarítással, hisz lehet h az a magyarítás teljesen másfelé viszi pl a sztorit, stb stb.

Ha ez bunkóság, akkor felvállalom. Egyébként te, pont te (!!!) ne dobálózz a "bunkó" szócskával ...

látom mennek itt a dolgok rendesen, a poén hogy én is magamra ismertem, azért nem csinálok én se magyarítást, mert szerintem géz lenne inkább ráhagyom a profikra, de szeretnék majd egyszer, dehát itt nagyon nem vetekednék senkibel...

knights of honor engem is érdekelne, remélem Tusy tud valamit tenni ezügyben...
Tusy még annyit szeretnék kérni, ha olvasod ezt a hozzászólást, hogy a kohan 2 kings of war strukturáját megnéznéd? nekem nagyon tetszik a játék, és szeretném ezzel a magyarítással kezdeni a pályafutásomat, ha csak a saját használatomra is, de végignyomtam a játékot kétszer, és a szöveget nem találom nehéznek...

NiGhTM4R3 egy kicsit szókimondó (néha bunkó), de már megszoktam, én is összevezstem vele mikor elsõszõr jött, dehát nem lehet mindig a magyarításokról beszélni

Köszi.

http://iceboxstudio.tk/

Ez melyik oldalon van?

Igazad van, azt nem is néztem...

Hány százaléknál tart kb. a Worms 3D magyarítás? És mikor lesz fent hozzá valami kezdetleges verzió?
IMYke2.0.0.0
Az oldaluk "Elõkészületben" menüje alatt:

A Call of Duty kiegészítõjén nem dolgozik senki?😞 Pl.: IBS? Õk fordították az alap játékot.