Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A magyarítások portálra felkerült egy készítés alatt álló verzió.

hykao
Szerintem inkább meg kéne kérni KGY-t, hogy hadd masználjuk fel az õ fordításából a maradék random NPC párbeszédeket. (szerintem tuti megengedi, fõleg, ha ez jelezve is lesz a telepítõben és a thief3hun uw-s oldalon is)
Ezekben úgyse nagyon emlékszem, hogy lenne olyan dolog, ami gubancot okozhatna a két fordítás közti különbségek miatt...
valami nagy parkolóba...<#eplus2>

RaveAir
Hová gyülekezzünk? 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

...csak ilyenkor mindig eszembe jut, hogy BE KELLENE FEJEZNI A THIEF3 MAGYARÍTÁSÁT...<#zavart1>

HOHÓ! Várjuk!

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1> <#hehe>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
<#eplus2>

hykao
...ööö és az NFSU2 CD-k, dobozostul, markolóval történõ halmokba hordása, és rituális felgyújtása a forgalmazó hazai képviselete elõtt...miközben a transzparensekkel - táncoló dervisként - örjöngõ tömeg a "VISSZA A RÉGI KIBASZOTT NFS FÍLINGET ÉS SZÍNVONALAT ÉS BELSÕNÉZETET ÉS SÉRÜLÉSI MODELLT ÉS..." szavakat kántálja...

Szal ez mikó' lesz? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hû de izgi!
Gyorsan regisztrálom magam, mert aki kimarad az ugyebár...<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Sohanapjára... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

littleNorbi
NFS Underground 2 magyarítás mikorra várható ???

RaveAir
Aki még nem tudna róla: fordítói adatbázis
Indulhat az adatfeltöltés. 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Az Vampire 1. részének eddig - csak a teljesen korrekt, esetlegesen kijavított részeket számolva! - 61,94 %-val készen vagyunk.
A többit még bedolgozom.

Statisztika:
Összes karakter: 315947 (Szóközzel: 452882)
Eddig lefordítva: 195706 (Szóközzel: 275361)

Tehát, a bedolgozott, kijavított szöveg kevesebb, mint az eddig lefordított anyag!

IMYke2.0.0.0
Így van.

<#nevetes1>

BONO
Hát akkor köszi szivós cimborám!!!<#nevetes2>

pedig csak azok van hozzá...

Slayerboy
Hitman 2 magyatítást tudtok adni?
Mert egy oldalon (Gamehunter asszem) van kettõ, egy "eredeti cd" verziós és egy rendes 1.0-s verzió.(utóbbi a nem eredeti cd-s-hez való 😊 De az enyémen (rip) egyik sem mûködik.
thx.

Voltam zárás előtt. _______________

Nem tom' ki csinálta a Knight Rider 1 magyarosítását de pls csinálja meg a 2-ét is ahogy nézem ugyan arra a motorra épül(vagy nem)!
<#email>
Thx!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

1-et olvass vissza!
"...a bloodlines fórumban is jeleztem már, hogy akkor lesz tesztverzsön, mikor kijön a patch és a magyarítást kompatibilissé tettük vele..."

Csak nemakarlak zavarni 😊

Hali
van már magyarítás a bloodlines-hoz?
és hol?
thx

látom, vannak problémáid... <#vigyor>
...miért küldenék IMYkének bármit, ha nálam van az összes eddig kész anyag és õ is hozzáférhet?
...mert a bloodlines fórumban is jeleztem már, hogy akkor lesz tesztverzsön, mikor kijön a patch és a magyarítást kompatibilissé tettük vele.
...az meg tuti, hogy öregszem...és te is! <#vigyor>

[Jakuza]
Minek kene patch ahhoz, hogy elkuld Imikenek azt amivel kesz vagy ?😛
Koran van meg ? Lassan esnek le a dolgok ? 😛
Lehet oregszel ? 😛PPP

Since: A privihez minek kell engedely ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mé? kigyütt mán a peccs?

Jakuza küldhetek neked privit? NOD32vel kapcsolatban...

[Jakuza]
Na hol van az a Vampire: Bloodlines teszt verzio ? 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

stream-en már régebben kijött.

IMYke!
Olvass PRIVIt, mert az jó dolog!
<#wave><#wave><#wave>

Gregorius
Csak nem warez-oltad? 😄

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

cikasz
November 30 Steam update

HALF-LIFE® 2: DEATHMATCH
Play it Now!

--------------------------------------------------------------------------------

HALF-LIFE® 2: SOFTWARE DEVELOPER'S KIT
Click to install the SDK

--------------------------------------------------------------------------------

HALF-LIFE® 2: DEATHMATCH MAP CONTEST
Read all about it!

© Valve Corporation. All rights reserved. Valve, Half-Life, and the Lambda logo are trademarks
and/or registered trademarks of Valve Corporation.

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Nos a srác eltünt, még az emilje sem él!!!! Ha valaki befejezi még örülhet is!! 😊 de legfõképp mi! 😊

[Jakuza]
Valoszinuleg, de nem hiszem hogy sokaig kene varni arra, hogy valaki megossza.

hykao
ha kijött, akkor is gondolom Steamen, nem?
[Jakuza]
Az Nforce-on meg nem lattam, bar eleg reg neztem az oldalra, most meg nem igazan mukodik nekem.

hykao
Kijött ma a Half Life 2-höz az SDK?
Duddits
Na mégsem tudom kipróbálni a Chessmaster-t. Letörölték a szerverrõl. :-(

Lammer
ebben az esetben szerintem mem lenne gáz, ha folytatnák a dolgot, hisz örökké nem lehet várni vele ^__^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

[Jakuza]
Nem szivesen nyul bele senki mas magyaritasaba, annak az engedelye nelkul igy aztan ketlem, hogy lesz e magyaritasa annak a jateknak.
Amugy en mar Juliusban probaltam a forditot elerni , meg valaszra sem meltatott.

cikasz
#18328 ??

Wukifi
<#eljen>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

hát, akkor biza ezt megszíttad, pajti! <#dumcsi>

BONO
Az igaz cimbi hogy magyarul jelent meg de nekem angolul van meg az a magyarositás amit adtatok az pedig nem jó mert csak a meüt teszi magyarrá hoppá nekem pedig azért nem magyar mert még a magyar megjelenés elött szereztem meg!!!<#mf1>

[Jakuza]
Nem kell kiprobalnia senkinek nem lehet szerkeszteni se exescope-val sem resource hackerrel, mint azt mar korabban leirtam.

ibrik
De ha nem küldöd el az exe-t, akkor sosem tudom megnézni. Maga a játék nem érdekel, és csak ezért nem fogom letölteni.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ALCATELGOD
Sziasztok!

Szombaton felrakom a következõ fodításokat:

Ballance
Shrek 2
És egy korai NBA2004

Jonh Deere ügyben még várom Andiékat

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Wukifi
Jahh
<#taps>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Restoratorral néztem meg a fájlt. A szövegek sajnos nem erõforrás-sztringként, hanem konstans sztringként vannak tárolva. Azokban pedig egy bájt törlése vagy beszúrása tönkreteheti az exe fájlt. De próbáld meg te is az ExeScope-pal, hátha neked nagyobb szerencséd lesz!