Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Az öltözék visszajelzésének hangereje:
"Serious damage..."

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ez meg mi a rák lehet???
HEV suit volume (minek a hangereje?)

Oksa, csak akkor már átrakhatták volna sárgára, és akkor nem lennének félreértések (amúgy nem kötözködöm). További jó magyarítgatást !!! 😊)

Let\'s go Hawks!!!

IMYke2.0.0.0
Ja, olvastam, de repostoltam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Jakuza]
Azota en mar lepipaltalak. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Egyszeru, mert meg jelenleg nincs hozza magyaritas, de lesz.
Igy van ez.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Válaszoltam 😊

Érdekes a Portál, mert engem spec. érdekel a Knights of Honor magyarítás, oszt' megnézem a listán, ott a piros kör, mellette meg kicsit balra szerepel a saját magyarítások között. Most, hogyisvanez? 😊

Let\'s go Hawks!!!

[Jakuza]
Mi van Imike nem reagalsz a warezos irasomra ?😛

IMYke2.0.0.0
Magyarítások Portál - Magyarítás Lista - N betû...

A piros kör azt jelenti, hogy nincs hozzá.

Hi!
NFL 2005 magyarítással foglalkozott már valaki? Vagy tudja valaki, hogy ha igen, honnan szedhetõ le?
ok! megszavaztuk...

IMYke2.0.0.0
Támogatom!

<#nyes>

[Jakuza]
Hat ha engem kerdeznel en azt felelnem hogy igen, mert hogy hangzana, hogy belepsz a csatornakba helyett a belepsz a Sewers-be.

Kaszi46
hi magyarítók, a GTR autós játékhoz nem akarná valamelyikõtök lefordítani, az engineer's kézikönyvet? ha esetleg igen, örök hála<#integet2>

*Posse*T.W.D*

helyneveket vajon magyarítsam-e?
(Red Dragon, Fishmarket, Sewers, ...)

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

mellesleg kivégeztem a bloodlines fõ-menürendszerét...

<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
😊)

Nekem jövõ hétre ígérik az atomerõmûvemet (értsd: 600.000 Ft-os PC) a munkahelyemen.
Na, akkor - remélhetõleg ugyanígy lesznek üresjáratok - tudok már én is "dolgozni" ... <#hehe>

Jó reggelt!
Én ma nem döglõdök, mert hoztam be "munkát"! <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Ha neked hétvégn jó, akkor jöhet majd.
Most - hétköznap melóhelyen döglõdöm 😊))

uv
hurrá hurrá jaj de jó

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Knight Rider 2 u.a az alapkra épül mint az 1 ?
Fordítható ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

ja tényleg a sznkron miatt bocs...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ALCATELGOD
Imyke lenne egy pár kép (10db) nagyon kicsi melós, Alfás kép

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

1. a szinkron miatt
2. már beindult

a half life 2-vel minek foglalkoztok, már van magyarítása, majd ha mod-ként meg lehet csinálni, akkor esetleg, én a 2 vampire-re szavazok...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

kukk a másik fórumba! (bloodlines)

most kezdtük el!

IMYke2.0.0.0
HalfLife 2-vel még nem foglalkozhatunk.
Marad a két Vampire.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Készül még a Bloodliness magyarítása?
Vagy a HL2 minden idõtöket elveszi? <#rinya>

ok!
a mmster-féle progi mûxik, úgyhogy nekiállok a menüknek!
ill. szóljatok, hogy ti mit fordítotok (IMYke & mmster)!!!

bazza
Roller Coaster 3
Knight Rider 2

fordíthaó?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

vigyori14
aha, de vmi ujjabb mert 98on is megy

Mayday
EZ melyik regi fajta Pirates!? A C64-es?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

vigyori14
hali mindenkinek.
én leszedtem most a régi fajta piratest és magyaitás kéne hozzá, létezik ilyen vhol?

http://www.magyaritasok.hu

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

MikX
Hello!
Vki tudna mondani egy Star Wars:K.O.T.O.R. Magyarosítást vhol?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Link ment priviben!

Jelenjen meg itt is:
aaaaaaaahhhhh!

küldtem privát!

mit csináltatok te meg a hl2 egész este???

<#ejnye1><#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Az még hagyján - de ez az átkozott HalfLife 2 elvitte az egész estémet!
Senkinek sem tudtam teljesíteni az ígéretemet! <#idiota>

megelõõõõztéééél!<#wave>

mmster, plíz szólj, ha kész az editor!!!

IMYkeeeee!
Tegnap nem küldtél képeket!
Most mivel fogok szórakozni munkaidõ alatt??? <#rinya><#nevetes1>

Gregorius
IWD1 help szükségeltetik:

Evening Nineteen
Morning Twenty-seven

stb

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)