58390
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#32161 Firefoxszal lehet egy kicsit masszírozni a stílusokon.
-
#32160 a Hitman 4 magyarításával mi a helyzet? -
#32159 Szerintem nem -
ronny666 #32158 Nem lehet valahogy kikapcsolni ezt a szar skint?
Teljesen átláthatalan.... -
Panyi #32157 Gondolom a TotalWar csapat és aki magyarított az előzőeket meg fogja nézni! -
#32156 Medieval II: Total War demóját megnézné valaki magyarítható-e? -
#32155 Szertintem is jobb volt a régi.
-
#32154 Hát szerintem elég kakin nézki ez az új skin. Nem olyan komoly mint a régi... -
Piko888 #32153 Akkor akiknek volt regjük azokat is törölték? -
#32152 Age of Pirates-re vki megcsinálja a magyarítást ??!?! -
Panyi #32151 Jujj ez az új SG -
ent #32150 Mennyit adsz neki, hogy mostanság elkezdje vki? -
#32149 A Just Cause-ban megtaláltuk a szövegeket csak egyelőre nem lehet szerkeszteni -
#32148 Ahhoz regisztrációhoz van szükséged, amit meghívó segítségével kaphatsz meg. A rendszer azért lett átalakítva, mert volt 1-2 egyén, akik szét akarták rombolni az oldalt. Ha privátban elküldesz egy e-mail címet, akkor talán kaphatsz tőlem meghívót... vagy esetleg mástól is, akinek még van szabad meghívókapacitása. -
Piko888 #32147 Pont a hozzászólások miatt. -
#32146 Mi a gondod vele? Az oldal bejön, letölteni lehet regisztráció nélkül is. Csak a fórum és hír/cikk hozzászólásokhoz szükséges, hogy tag legyél. -
ent #32145 Erre én is kíváncsi lennék...! Ez a gém vetegszik a kultusz GTA sorozattal. Sőt, hangulata jobban megfogott... -
Piko888 #32144 Nem tudok belépni a magyarítások oldalra, tudna valaki segíteni? Köszi -
#32143 Errefelé nem egy elterjedt játék - révén, hogy orosz nyelvű.
Nem valószínű, hogy valakinek kedve lenne lemagyarítani - és az utóbbi évtizedben már nem értik annyian az oroszt, mint annakidején, amikor kötelező volt tanulni...
És persze ottvan még az a probléma is, hogy mennyire alakították át a MOHAA-t... pl. karakterkészlet. -
kocos1 #32142 Sziasztok!
Ha valaki tud nekem olyan oldalat ahol le lehet tölteni a Medal Of Honor Night Commando pályaleírást vegy magyarosítást azt nagyon megköszönném.
Hi' -
#32141 #32122
Olyan megerőltető lenne egy kicsit visszább olvasni a topikban? -
peti94 #32140 space rangers 2 magyarítást honnan lehet leszedni ? -
peti94 #32140 space rangers 2 magyarítást honnan lehet leszedni ? -
Jambokee #32139 http://ibrik.atw.hu/nightfire.html a keresett oldal. -
kezia26 #32138
Sziasztok!
Ha valaki tud magyarosítást a Scooby Doo 2-Monsters Unleashed-hez, az légyszi írja meg, honnan tudom letölteni.
köszike -
Panyi #32137 FF7 magyarítás lesz! -
#32136 Elvileg imyke, amit elkezdett én azt befejeztem, a többi az ő dolga. De ő annyi mindent csinál párhuzamosan, hogy gyakorlatilag minden magyarítása lassan halad - nála ez a megszokott. Ráadásul most egy jóideig nincs internetje.
Türelem, egyszer majd hozzájut mindenki. -
#32135 Hy...tudtok vmit SWAT 4 magyarításról azonkívül hogy nem található?Készül-e, ha készül kb. mikor jön ki? -
#32134 http://www.gamehunter.hu -
#32133 Nem tudjátok véletlenül hogy áll a Call of Juarez forditása?? -
#32132 A Portál listája szerint állítólag egy Konyak nevű valaki csinálja, tőle érdeklődj: [email protected] -
#32131 Sziasztok !
Final Fantasy 7 magyarosításról tudtok-e ? (pc verzio) -
#32130 a Just Cause-hoz mikor lesz? -
#32129 Hmm koszi a valaszt!
Remeljuk,hogy vki majd talal ra megoldast! :( -
#32128 A csomagolás módja nem ugyanaz, mint a 3-ik részé, és még senki sem tudott hozzá csinálni ki/becsomagolót. -
tyrent #32127 ATV=ATW -
tyrent #32126 Bocs, tényleg működik.
Vagy én nem voltam elég türelmes, vagy az ATV szervere nem volt elég gyors.
Kösz a segítséget -
#32125 Az mit jelent miert ? -
#32124 Nem tudom, honnan vetted, hogy nem működik az oldalam. Most is megy...
A másikhoz azért nem találtál, mert nincs. -
tyrent #32123 Két játékhoz keresnék Magyarosítást:
1. James Bond 007 - NightFire (azt hiszem a Magyarosítást Ibrik csinálta, viszont a honlapja már nem működik)
2. Tycoon City - New York (ehhez nem találtam semmit)