58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Lehet, hogy végül kihagyták a játékból azt a tárgyat... :)
Egyébként emlékeim szerint "brailer"-nek hívják a vakoknak azt a speciális írógép szerűségét, ami braille-írást nyomtat a papírra. -
Esetleg menetvágó lehet? nemtom -
Nincs szövegkörnyezet, akkor nem kérdezném. :D
Egy tárgy, ami az inventoryban van, semmi több infó. -
Szerintem valami tengerész kifejezés lehet - a "brail"-ből kiindulva.
Vagy "tutajos" vagy a "brail", mint cselekvésből esetleg még lehet valami "bevonó", "behúzó" (pl. vitorlát).
Így szövegkörnyezet nélkül nehéz kitalálni... -
Mi a fene az a "brailer"??? Már vagy 20 szótárban, meg www.answer.com-on is néztem, de semmi. Megvan az első lefordíthatatlan valamim. :D Ráadásul még a játékban sem találkoztam vele. -
Ajánlom mindenki figyelmébe:
Hotdog amatőr játékszinkron klub -
Ezt már többször mondtuk: egy fájlnév kiterjesztés önmagában még nem jelent semmit.
Pont a BIN is egy olyan kiterjesztés amit rengeteg program és játék használ.
Pontosíthatnád kicsit a kérdésedet - legalább azt, hogy ez a fájl honnan van? -
nipponia #32371 Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy miként tudom kicsomagolni egy bin kiterjesztésű fáljt? -
dt
nem nem, akkor fake -
OFF
Tényleg nem ide tartozik a kérdésed...
Amúgy meg, olyan nem létezik, hogy "Power ISO" fájl.
Az "ISO" egy szabvány CD/DVD-képfájl formátum, de valószínűleg nem erről lehet szó.
Mi a pontos fájlnév kiterjesztés?
(Bár az is lehet, hogy valami fake cuccot töltöttél le. -
Minden rendben van vele.
Egyértelműen megmondta előre, hogy jóideig nem lesz internetközelben. -
Kb 50%-a már megvan (sok szöveget át tudtam egy az egyben venni a WR2 szövegállományából). -
hát...
1.01-es verzió, és a 2CD-s verziójú játék van megy, ugye?
akkor sajna nem tudok segíteni.
csak Imyke tudna... de róla már-már a legrosszabbat feltételezem:(
igazán adhatna valami életjelt magáról.
remélem minen rendben van vele... -
cicamisa #32365 Sziasztok!Bocs tudom ez nem az a fórum,de remélem itt tud valaki segíteni.Letöltöttem egy játékot, iso fájl-ban.Gondoltam be mountolom és telepítem.Se a DT,Power iso,Ultra iso nem ismeri.Azt írja hogy ismeretlen fájlformátum.Annyit sikerült kideríteni,hogy ez egy Power iso fájl.
Tudna valaki segíteni,hogy mit kell ezzel csinálni?Előre is köszönöm. -
Na közben 4 nap után befutott a vivendisek válaszlevele is.
Röviden összefoglalva: még nem terveznek külön SDK-t kiadni a FEAR Extraction Pointhoz. Így valószínűleg egyelőre fordítani sem lehet az említett szerkeszthető formátumú nyelvi fájl hiánya miatt.
De ez inkább FAR-ékat érinti... -
Az a legkevesebb! -
Igen, tartalmazza és csak a registrybe kell egy kicsit belenyúlni. Csak azzal a megoldással az intrónál és az átvezetőknél nem lesz magyar feliratozás. -
A Carbonnál a Razoros verzió is tartalmazza a magyar nyelvi fájlokat :D -
Sziasztok. Tudom, hogy nemrég jött ki, de lesz a Dark Messiah-nak magyarositása?
köszi
-
Döntsd már el hogy magyarul írsz és beszélsz, vagy angolul. Tudom, hogy tök trendy meg hy, meg thx, meg ****, de ez már kezd idegesíteni.
Mert én is irhatnám, hogy please írjátok down, hogy use a Magyarítások Portál list....
Amúgy nincs
.
-
Joint696 #32358 hy valakinek nicns magyarosítása Deus Ex 2 Invisible War-hoz? Please írjatok. -
Jááj, vicceltem Ibrik! -
A Need For Speed Carbon-t senki sem fogja külön fordítani, mert magyarul is kijött a játék.
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9036 -
raven76 #32355 Bocsi. Nem írtam, hogy a The Longest Journey magyarításról van szó. -
Karbonnak nekiállt valaki?

-
raven76 #32353 Telepítés után ez a hibaüzi jelentkezik: valami belépési pont nincs.
[IMG][/IMG]
-
igen -
Szabi1991 #32351 Cobra 11 Nitro magyarositását csinálja vki ? -
Akkor remélem mielőbb kijön az SDK,mert nagyon jó a game! -
Az utolsó mondatom félreérthető volt, mert a "lefordítható" szót nem az angolról magyarra fordítását értettem, hanem a kész fájl "compile"-jét a játékban használható formátumra. -
FAR-ral leveleztem már arról, hogy nekikezdjek-e én a magyarításhoz, vagy ők elkészítik-e (mivel az alapjátékot is ők csinálták). Azt mondta, természetesen megcsinálják.
Azóta rájöttem arra, hogy a szándék önmagában nem elég, mert ugyan az alap FEAR SDK-jával ki lehet bányászni az Extraction Point szövegfájlját, de az még nem segít semmit, mert azt nem lehet szerkeszteni. Az SDK-ban ugyanis van egy progi (StringEdit), amivel egy másik formátumú szövegfájl tartalmát lehet szerkeszteni és azzal lehet lefordítani arra a formátumra, amit magába a játék archívum fájljába kell becsomagolni.
Nos az most a probléma, hogy amíg nem adnak ki az Extraction Point-hoz saját SDK-t, addig nem lesz meg a szöveg fájljának szerkeszthető, lefordítható változata, tehát addig elkezdeni sem lehet a fordítást. -
Max 10 hozzászólást kellene visszaolvasnotok. Vagy ha ilyen lusta vagy, használd a keresőt, mielőtt hülyeséget kérdezel! -
szapor #32346 a secret files: tunguska-nak lécci rakjatok magyarosítást -
FEAR kiegészítőjének magyarítását csinálja valaki? -
imirus #32344 a secret files: tunguska-nak nincsen magyarítása? -
imirus #32343 sziasztok
a secret files: tunguska-nak nincsen magyarítása? -
tudom.. -
Konkrét fájlokra tilos a közvetlen linkelés. -
vigyázz, mert a végén a GameHunter feljelent mert nem a főoldalukat linkelted be
-
http://www.gamehunter.hu/index.php?func=projektek
[/IMG]