Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem fogom terjeszteni sehol és nem küldöm el senkinek az editort!

Létszi! De ezt csak magamnak akarom készíteni!

IMYke2.0.0.0
Szerintem, elég egy csapat kezében.
Methos-t idézem:

"Mivel nem szeretnénk, hogy ugyanaz történjen, mint például az NFSU 2 esetében (amibõl ugye van vagy 5-féle fordítás), ezért a Doom3 esetében is alkalmazott és bevált protokollt szeretnénk alkalmazni itt is. Azaz: nem csapatonként és fordítóként csinál mindenki egy-egy verziót, hanem többen egy közöset!"

Én sem szeretném, ha ezer verzió készülne, összedobva. Oka ennek nem akarok lenni, így nem is terjesztem tovább az editort.
A GameHunter Team megkapta - belátásukra van bízva, hogy õk kinek adják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hy i2k!

Nekem is el tudnád küldeni a San Andreas editorját? [email protected] vagy priviben küld már el létszi!

IMYke2.0.0.0
Én Jimmy Sommerville-l jártam így... <#vigyor> Hiába no, a 12 évesek naívitása határtalan... <#zavart1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ez király!!! 😊
bevallom én is jártam már így de akkor nem az énekes faji hovatartozásán akadtam ki, hanem azonhogy az illetõ úr egy hölgy😊)))

hiába, érik az embert meglepetésk😊)))
Gratula!
Pont a születésnapomon!😊
hykao
He? Mi büntetendõ lenne az én hozzászólásomban???
Gratulálok.

Most aludjál, mert ha hazekerül a kiccsaj, akkor egy jó darabig nem lesz teljesértékû az alvás 😊.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

IMYke2.0.0.0
Még nem. A munkálatokról itt tudsz tájékozódni: KLIKK...

OliApa
Elkészült már a Disciples II magyarítása? Letölthetõ formában még nem találkoztam vele.
grat!<#law>
sok sikert és hosszú "földi pályafutást" neki!!! <#wave>

OliApa

Én kevesebbért kaptam azonnal 2 büntetõpontot az sg-n. Ez van . . .
Gratula és sok boldogságot ! <#eljen>

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Sziasztok!
Cold Fear-nak várható magyarítása ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

IMYke2.0.0.0
Ááááá, végre egy emberke, aki a Csenge nevet szereti! Yessss!
Az én lánykám is Csenge lesz - majd... <#vigyor>

Isten hozta a csöppséget! Reméljük, néhány év múlva már körünkben tudhatjuk - megfertõzve a Játékokkal és azok magyarításával... <#alien>

rorr
Gratula!
Egészségedre!
Sok Boldogságot a Kicsihez!!!

Sonajk @:o)
Gratulálok és sok boldogságot kívánok hozzá. Szép nevet adtatok neki.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

uv
persze, azzal kezdtem amikor kibújt

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

RaveAir
Gratulálok én is!

(Ugye mondtad már neki is, hogy "jó reggelt") 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

gameplusz
Kb egy évig szarul fogsz aludni...

Grat hozzá 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Melyik vagy Te? <#nevetes1><#eplus2>
Bocs😊

Természetesen gratulálok Énis!

Gratulalok!<#worship>

Mayday
Gratulalok!
Isten hozott a klubban! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Akkor a baba szinkron színész meglesz egy játékba😊
Gratulálok!
Éljenek a csajok😄

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

uv
köszönöm

hykao
Szintén grat! 😊
Grat<#vigyor2>

\"...lámák kíméljenek.\"

uv
egy kis OFF <#nyes>

tegnap délután háromkor megkezdte földi pályafutását Fülöp Réka Csenge
(a kép ma készült és azért nézek ki rajta ilyen idiótán, mert rém másnapos vagyok <#eplus2>)

gameplusz
Hagyjuk a témát... Sztem ugyan olyanok, mint a "rendes" emberek: van köztük jó, van köztük rossz. Ennyi.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hykao
Na, megkérek mindenkit, hogy a továbbiakban ne reagáljon a témára, mert az összes ezzel kapcsolatos üzenet törlésre fog kerülni, a korábbiakat is beleértve!

Sajnálom, hogy nem lehet érinteni bizonyos témákat (ebben a topikban sem) - gondolok itt az én GTA:SA-val kapcsolatos kitérõmre - mert egyesek egybõl ingoványos talajra tévednek...és nemkívánatos következtetésekre, minõsítésekre irányulnak...

AZ ILYENFAJTA MAGATARTÁS AZ, AMI HIPERÉRZÉKENNYÉ, PARANOIÁSSÁ TESZI A CIGÁNYOKAT, ZSIDÓKAT, STB. ÉLCELÕDÉSEKNEK, ELÕÍTÉLETEKNEK KITETT NÉPCSOPORTOKAT. AMINEK A KÖVETKEZMÉNYE, HOGY TÁMADÁST - FAJTÁJUK ELLENI TÁMADÁST SEJTENEK OTT IS, AHOL NINCS. ENNEK KÖVETKEZMÉNYE A SZÚRKÁLÓDÓS ESET KAPCSÁN KIALAKULT HISZTÉRIA VAGY AKÁR A "ZSIDÓZÁSNAK" VÉLT PARLAMENTI "SZAKÁLLAS BÁCSIS" BESZÓLÁS UTÁNI "ANTISZEMITÁZÁS" IS...

Szóval amikor ezeken a visszásságokon elmélkedünk, el kéne gondolkodni mindenkinek arról, hogy ugyan saját maga nem járul-e hozzá ezen történések kialakulásához?!

Tényleg az ember nem tud beszélgetni cigányokról, cigányságról, zsidókról vagy akár mirõl normális keretek közt, mert egyeseket ez elvakult, dühös kirohanásokra ösztökél?!
Tényleg odáig jutunk, hogy nem lehet kimondani: cigány, zsidó, stb. mert ezen szavak hallatán mindenki felfigyel, mintha varázsszavak lennének??? (Egyesek félelmükben, érzékenységükben...míg mások pedig pont ellenkezõleg, mint olyan szavakra, amit alapból utálni kell...)
Pedig ezen szavak semmivel sem kéne, hogy tágabbra nyissák bárkinek is a szemét annál, mintha azt hallaná: magyar...

(ok, mivel ennyit pofáztam, nem várható el, hogy senki ne reagáljon...de a nap végén törlés!)
Sajnos..

cikasz
Az a szitu, hogy tul sok van belõlük... nem is, inkább az, hogy egyáltalán van belõlük...
Nekem már volt dolgom 1-2 szoszival.. még azt is hittem, hogy rendes emberek, de nem igy történt. Elõbb utóbb ugyis hátba szurnak. NE adja az ég, hogy veled is megtörténjen,de ha valakinek csak a saját kára nyitja fel a szemét a másé nem hát akkor ugy legyen!!!!

http://www.akciofigura.hu

hykao
Azt hittem az én kis régi történetem megvilágítja elmédet, de úgy tûnik a gyûlölet vakká tesz...vagy eleve csekély értelmi képességekkel vagy megáldva...

Nincs itt semmiféle bérenc...Gondolkozz egy kicsit, hátha sikerül rájönnöd, hogy mi a szitu...azután pedig törlésre kerülnek a nemkívánatos hozzászólások...
cikasz
nem kell ezen gondolkodni, utálom az összes rohadékot, és aki szimpatizál velük az is erre a sorsra jut...

"""kicsit""" kezd eldurvulni a topic...

IMYke2.0.0.0
...cigánybérenc... hm. Elmés. Kár, hogy csak ennyire futja, ahelyett, hogy kicsit elgondolkodnál.

cikasz
gratulálok, cigánybérenc...
már sajnálom hogy küldtem neked "támogatást" pfff....

hykao
Ó, egyáltalán nem bonyolult az ügy!
Mármint úgy értem, hogy a menüelemek mizériáját úgy tûnik mmster és crowie megoldják.
Ami a többit illeti, ott probléma nincs, Tusy képkiszedõ-visszarakó progija teszi a dolgát...csupán csak van jópár ilyen papiros, meg dokumentum, amit módosítani kéne, de én nem vagyok egy nagy grafikus, lévén, hogy Paint az egyetlen progi, amit használni szoktam...azonban aki kissé jártasabb a grafikus témákban, annak nem nagy ügy, csak a megfelelõ font-okat kell eltalálni...a felvivendõ szövegek magyarítása pedig rendelkezésre áll, szal fordítani sem kell, csak a magyar szöveget rávinni a különbözõ papirosokra...
Remélem elég érthetõ voltam...bár mérget nem vennék rá... 😊))
ezért nem szabad dj bobo-s képeket nézegetni! <#vigyor>
sok ártatlan gyermek került idegosztályra a megrázkódtatás miatt... <#ravasz1>

hykao
má' hogyne lenne! Íme:
hykao
Egyébként az elõzõ témához kapcsolódóan elmesélnék egy kis történetet. (de nem azért, hogy ismét beinduljon az OFF gépezet, hanem feszültségoldásként...)

Szal a '90-es évek elején volt egy nigériai - full fekete - ismerõsöm, törzsi bõrbeégetésekkel, stb... Na szal a madár nagy kedvence volt a DJ.Bobo, állandóan azt hallgatta, meg énekelgette (anyanyelve ugye angol egy nigériainak...), de mivel tv-t nem nézett soha, és nem is volt túl tájékozott még sosem látta...aztán egyszer csak a kezébe került valami BRAVO újság vagy valami hasonló, aminek a közepén egy kétoldalas DJ.Bobo poszter volt...ahogy meglátta a madár, úgy megrökönyödött, hogy percekig szólni sem tudott, csak állt ott megroggyant lábakkal, tátott nagy pampula szájjal... 😊))
Egybõl megértettem, hogy magában a madár elképzelte DJ.Bobo-t, mint valami feka madarat, mint pl. Dr.Alban vagy ilyesmi...és amikor szembesült a valósággal, azzal a rút svejci pofával, ami DJ.Bobo-nak van...bizony megrökönyödött....én meg persze akkorát röhögtem rajta, hogy egy napig hozzám se szólt... 😊))

Na valami ilyesmivel szembesülhetett most Cikasz barátunk is... 😊))

/OFF
IMYke2.0.0.0
omg <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
"sörluk"... még így is értelmes... <#merges2><#nevetes2>

<#nevetes1>
oks!
most végeztem a Doom3 RoE-vel. még van egy vamp1re menümozaik meg egy vamp2re béta és aztán segítek sörluk ügyben!
ha átküldöd valahogy, akkor belenézek hátha nem is olyan bonyolult az ügy! 😊

IMYke2.0.0.0
Semmi baj... <#law>

Köfi! <#zavart1>

hykao
Ja, most olvastam másik topikban, hogy a fordító csapathoz csatlakozol...akkor nem szóltam! <#kuss>
"Ne tégy olyat mással, amit nem szeretnél, ha veled tennének"
Egyébként meg téged kellene törölni, nem csak a hozzászólásaidat.

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM