Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gép amin a fordáts készül szervízben van...
A Gamahunter forumon olvasottak szerint.
Star wars: Rep. commando magyarosítás hol jár??? 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ajánlott "képlet":
bako.ricsi(kukac)hotmail.com
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
foggalmam sincs 😊
Életemben egyetlen erõszakos dolgot mûveltem:
Egy idõben sûrûn jártam a szülõfalum környéki, határõrközségbeli "falu" disco-ba. Sokan, el sem tudjátok képzelni, mennyien tudtunk annak idején ott összejönni - cigány, nem-cigány, horvát, szerb, sváb együtt bulizott. Jó értelembeni bandák, társaságok, no balhé. Ez komoly.
Aztán a kisgenerációból egyre többen lettek "kemény" legények és néhány éven belül gond lett: nem-cigány és cigány emberkék menõztek - más lett minden.
Akkoriban én keményen kondiztam - középsuli után, két évig kényszerpályán voltam, így dolgoztam és kondiztam - , jó súlyban és jó erõben voltam. Nem vagyok balhés típus. Barátaim mindig is voltak és azoknak amolyan intellektuális középpont voltam.
Egy alkalommal, a discoban egy volt általános iskolai nem-cigány ismerõsöm alaposan felhajtott a garatra és mellé kapott - gondolom - ajzószert is. S annak ellenére, hogy annak idején (is) barátok voltunk, ❤️ évig egymás mellett ültünk a suliban>3 évig egymás mellett ültünk a suliban> a nála lévõ, közel fél liternyi Szalon sörbõl egy jókora dagot a mellkasomra löttyintett a táncparkett feletti kis galériából.
Már írtam, nyugodt és õszinte ember vagyok, csak szókimondó...
Felnéztem, láttam, hogy õ az, s láttam, hogy nem "normális", így hagyni akartam a fenébe, de õ küldte az erjedt nedû folytatását... a fejemre.
Na, itt pattant el az ékszíj. 180 cm, 90 kg és egy dühös 20 éves... három nagy lépés a tenyerem a torkán. Megemeltem!
A srác tompa volt, szerintem nem is tudta mi történik most. De engem az nem érdekelt.
Pár centivel a talaj fölé emelve levittem a lépcsõn - nem sok, talán 6 fok - és ki akartam vinni a disco elé, hogy lehûtse magát... persze, hogy ekkor pattant oda a "fogdmegjól" kopasz és azt hihette, hogy "na, egy cigány dzsunka balhézik bazzer"... elkapott a derekamnál.
De valamit khagyott a számításból: 90 kg voltam, a srác a markomban cirka 80. Na, ez a mi kisnövésû kopaszunknak már sok volt: nem bírt velem.
A megrökönyödött társaságnak nem kellett ennél több, miután "önszántamból" elengedtem bajtársamat és magam is jeleztem, hogy minden "kúl", az ijedtebbeken kívül mindenki más csak széels vigyorral jött kommentálni a dolgot. Mint kiderült, az "áldozatom" nem volt túl népszerû... engem pedig magasztaltak. Pedig nem csináltam semmit, csak engedtem a dühömnek.
Ez volt a legtöbb életem során.
Anyám pedig, meghallva a sztorit megijedt, mert tudja jól, hogy a kevés kungfu ismeretem és az erõállapotom együtt túl veszélyes kombináció faluvidéken. Intelligencia nélkül pedig kifejezetten!
De sosem balhézok. Nem szokásom és nincs is szükség rá.
Az évek múltával ráadásul vesztettem a kondimból is... <#schmoll2>#schmoll2> Ma már egy lepkesúlyú tini is "lenyomna"...
Annyiban változott még a felállás, hogy elvállaltam a szövegek javítását, átnézését, és a tesztet. 😊
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
A lakosság 80% (90?) cigány.
gondoljon mindenki amit akar, nekem teteszett aza kis város a hegyek között, és eszméletelen jó az ottani konyha😊
Sajnos en is Wukifival tudok egyeterteni. Annak ellenere, hogy IMYket melyen tisztelem, amiota ismerem, es van rajta kivul meg nagyon jo baratom, aki szintem cigany szarmazasu, sajnos altalanossagban rossz a velemenyem. Ezt kell mondjam. Ozdrol szarmazom, nem tudom, ez kinek mit mond. De engem mar eleg soxor megvertek, kiraboltak, helyi patakba dobtak ezek a galerik, eleg sok kornyekre nem mer joerzesu ember menni sotetedes utan, szoval durva helyzet van arra...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a végén még kiderül Te vagy i2k sógora😊))))
Amúgy gyûlölöm a "roma" szót! Ezt azok találták kevésbé pejoratívnak, szépnek, akik most a "cigány vezetés" puha székeiben zsebelik be a havi másfél millányi jövedelmet, MINDENKI kárára...!
A "roma" szó (embert jelent) nem az én nyelvemen szól, nem az én identátisomat jelenti - ez egy európai cigány szó, mit a mi "cigányaink" véltek helyesnek magukra illettetni a század közepétõl. Még Kemény István is használja - igaz, felváltva az általam preferált, valódi megnevezéssel, a "cigánnyal" - az 1971-es elsõ modern cigányfelmérés során. Azóta pedig divat lett használni.
Nekem a "roma" szó jobban fáj, mint a "cigány"!
A cigány azt jelenti ami vagyok, a "roma" pedig azt, aminek az "idegenek" láttatni akarnak engem.
Amióta léteznek a cigányok azok cigányok. A XIV. század végétõl kezdtek beszivárogni Európába, s már akkor, az elsõ megjelenési helyükön, Görögország városainak szélén így szólították õket: athinganos - s mikor rafináltan egyiptomiaknak kezdték magukat hívni
athinganos, gitanos, egypts, bohemians, romas, cigányok...
[Bocs, kibújt belõlem a szociálpolitikus <#vigyor>#vigyor>]
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
reggeljek a http://www.gamehunter.hu/-n, vagy e-mailen fogom megkapni a további instrukciókat?
DupleX
Kína tényleg messze van. van egy remeg warez site, de már vagy 5 perce tölti 😊
http://soft.ttdown.com/SoftList/News_0_1.html
Hátha még kel vkinek, én pl. csak innen tudtam leszedni a mûködöképes full Pinnacle Studio 9.3-t... meg ilyeneket, tudjátok ami egy átlagos médiabuherálónak kell😊
Ugyanakkor én is azt látom amit Wukifi írt. A posta elött már 5 orakkol gyülekeznek a segély átvételére, és ez elszomorító. Már csak azért is mert egy ekkora bazinagy városban temérdek melólehetõség van. De az is elgondolkoztató, hogy kéregetõ hajléktalanból csak elvétve láttam romát.
Most hagyom abba... 😊
sd54321: Amennyiben majd teheted, költözz ki a pusztába - pl. Szigetszentmiklós, Érd stb... <#vigyor>#vigyor> - ott kevesebb az ártalom.
Kedves lánytestvérem például Szigetszentmiklósra házasodott (nem cigány családba, immáron 6 éve) és ott tûrhetõ minden, a bevallása szerint.
lopnak, csaknak, kupi van, kosz van, tolongás, bezsongás, minden akciós, mindenki depressziós, minden nap ugyan azt látod, minden nap kapod.
És mégis, nem hinném, hogy tudnék pl. falun élni. Nagyvárosban még talán...
Be vagyok én már lõve Bp-tel😊
Na ebbõl van a probléma meg a sok elõitélet, mert inkább bandáznak, balhéznak....stb mint hogy dolgoznának és élnék az úgy mond "normális életet"
Ez mellett persze ismerek normális cigány arcokat, mert van sok a baráti körömben akikre mind ez nem igaz, van akire jobban számíthatok mint nem cigány haveromra.....de sajonos ez csakély...
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Budapest, Budapest de csodás,
mint egy nagy rakás há...
izé😊
"Európa Gyöngye" (mert így nevezik) erõsen megfakult az utóbbi években - szerintem Európa legszemetesebb, legbüdösebb és legszürkébb városa
Pécsett is van "sötét" rész, ahová az ember este 10 után nem megy, ha van esze...
Én tõsgyökeres Pesti csávó vagyok, de valahogy mégsem érzem azt Budapestrõl, amit Te Pécsrõl.
Bennem van a hiba?
Peddig itt is renget szép dolog van.
Pl. A melóba jövett-menet rendkivûl izgalmas az élet, csak annyi kell hozzá, hogy ne vegyél se jegyet, se bérletet😊
Vagy ha már felhoztam, akkor pl. a tömegközlekedés. Hihetetlen élmény szardíniaként várost nézni😊
Csodás a levegõ! Legalábbis éjjel 1 és 3 között, amikor nincs forgalom.
És így tovább...
De bizti bennem van a gond😊
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
A munkámból fakadóan olyan emberekkel foglalkozom - leszakadt rétegek, munkanélküliek - , akik
A Munkaügy ebben az országban a legliberálisabb intézményrendszer - itt lehet zsidó, cigány, arab, kínai, "magyar" stb., ha nincs munkája, megélhetése, egyaránt segítségre szorul.
Ellenben, rettenetesen sok irányból csapódnak le itt a megkülönböztetés jelei is. Elég, ha az ember leül egy érettségizett cigány munkanélkülivel beszélgetni és rájön: lehet bármennyire okos egy cigány, az még cigány marad az emberek szemében.
S ezen a "politikai" viselkedés sem segít, mit a "vezetõink" produkálnak a közéletben, a médiában - néha hánynom kell!
Szerk.:
Az pedig kifejezetten idegesítõ, hogy egy "Gyõzike" reprezentál minket a TV-ben... versengve a legbutább romacsalád az országban dicsõ címért... szaros seggû (szószerint) gyermekét mutogatva... IQ-mentességét siralmasan lelplezni képtelen módján még jófejnek is tartva magát... és egyáltalában: égetve minden MAGYAR embert.
Az egy dolog, hogy adásonként közel 1,8 millió ember nézi õket - mert RÖHÖGNI AKAR! - , de ezt nem kéne sztárságnak, elõítélet-csökkentõnek beállítani a média, és a közpolitika által. El kell fogadni: a "Kenyeret és cirkuszt"-ból a Gyõzike "show" a "cirkusz"... egy görbe tükör.
Szánalmas.
S ott van a Megasztár... attól is hánynom kellett. De ez már egy másik téma.
Pécs, Komló - szép környék.
Annak idején, amikor el kellett döntsem, hogy hol kezdjem a felsõoktatást képbe került Székesfehérvár és Budapest.
Fehérvár szép-szép, de én törzsgyökeres baranyai vagyok... kell a hegy, kell a víz közelsége (Mecsek és Dráva)... Fejér megyében is van mindkettõ, de túl idegen volt nekem a város.
Budapest pedig minden, csak nem vonzó számomra. Pegid ELTE-re jártam 1 évig elõkészítõre, a Soros Alapítvánnyal folyamatos kapcsolatban voltam a korábbi munkahelyem miatt és sorolhatnám... most is csábítottak oda dolgozni, de nekem nem tud annyit adni az a város, mint Pécs.
Pécs nem az ország közepe, én mégis annak érzem 😊 [Bocs, a szentimentális énem ébredt ma fel korábban <#vigyor>#vigyor>]
A romákkal kapcsolatban engem az idegesít, hogy van egypár tapló egyén köztük, aki állandóan verekedéssel, szúrkálással múlatja az idõt két betörés vagy rablás között. És utána meg veri a mellét hogy "Én cigány vagyok!". És többnyire az ilyenek miatt vannak az elõítéletek a romákkal szemben. Érdekes módon a magyarokkal szemben nincs ilyen elfogultság, pedig lenne rá ok bõven...
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Keblemre i2k! 😊
Valahol mintha azt láttam voln, hogy pécsi vagy. A párom is baranyai, bár inkább Komló közeli.
Úgy tünik az a környék jó hatással van az emberekre😊
majd megbeszélem a Teremtõvel, hogy legközelebb oda irányítsa a gólyát😊
Közben, fontold meg, hogy csatlakozol-e a GHT-projekthez, szerintem, érdemes lenne!
Én most kezembe veszem a korábban említett magyarításokat, GTA:SA pedig amúgy sem érdekel egy darabig 😊))
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Holott, édes szüleim teljes mértékben cigányok, így magam is az vagyok.
Csak én szerencsésebb vagyok, mert a Szüleim nagyon rendes, dolgos emberek. A szülõfalum is jó - az etnikai és nem-etnikai arány 50-50% - , a környezet nem visszahúzó tényezõ volt.
Az már más kérdés, hogy annak ellenére, hogy szegények voltunk, mint a templom egere - szoba-konyha mond valamit? - , a faluból egyedül én, a környékrõl (ez 5 kisközség és egy határõrközség) - pedig csak hárman
Az általános iskolát és az egyetem elõtti két komoly tanfolyamot (AUTOCAD és Szociális gondozó) is beleszámolva immáron 19 évnyi tanulás áll mögöttem: szociálpolitikus diploma a kezemben, köztisztviselõként dolgozom, a fél ország a magyarításaimmal játszik
Szóval, az a kalapos-dolog valóban az allport-i stigma kategória. El kellene már felejteni.