Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Elõször is afelõl gyõzõdj meg, hogy nem fogják-e kiadni magyarul. Ugyanis erre a kérdésre nekem még nem adtak egyértelmû választ az Automex-nél, arra hivatkoztak, hogy az SC2 esetében is sokat csúsztak, lehet, hogy a késõbbiekben kiadják magyarul is. (ezt persze nem tegnap mondták, úgyhogy mára lehet, hogy már konkrét választ tudnak adni)
IMYke2.0.0.0
Evil Genius magyarítás nem létezik. Elhiheted.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt ahol evil genius-hoz van magyarítás?????????<#vigyor3>
IMYke2.0.0.0
Nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vajon, hogy tudták megoldani, mert akkor ha jól gondolom, az angolban nem jelentek meg? Szted ha írnék a magyar forgalmozónak segítenének, volt már erre példa?
hykao
Sajnos nem tudtuk megoldani...és igen, én is észrevettem, hogy a Splinter Cell 2 magyar változatában több felirat jelenik meg, mint az angol verzióban...
rorr
majd igyekszünk... 😊

Hyako, ha jól tudom, te benne voltál a Splinter Cell 1 magyarításában!
Ti megtudtátok csinálni, hogy a vallatások és egyéb szövegek megjelenjenek a játékban? Mert alapból nem jelennek meg, de most vettem meg magyarul az SC2-t és abban látszanak ezek a szövegek!
Methos: Email ment...
hykao
Hát mert igazából nem nagyon akarok ilyesmivel foglalkozni, csak ha belefutok valamibe, mint most is, akkor állok le pepecselni...de már inkább eltávolodni szeretnék a géptõl (mert túlontúl sok idõt töltök elõtte), ami meg is fog történni, ahogy kivégeztük a Sherlock-ot! 😊
bertino
Photoshop bonyolult is picit 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Methos from GH
Készül... 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

IMYke2.0.0.0
Jó tanács: miért nem Photoshoppal vagy Paint Shop Proval dolgozol? Mindkettõ könnyen megtanulható és ráadásul sokat tud.

hykao
Közben ma is megcsináltam néhány ilyen dokumentum módosítását...(bár meg kell mondjam, túl türelmetlen és lassú vagyok én az ilyen pepecsmunkához...fõleg, hogy Paint-el szüttyögök...)
Ha minden igaz, kész a legutolsó videóban elõbukkanó összes doku is....(bár még megnézem mégegyszer, csak már agybajt kapok, mert ez az utolsó végjáték videótrió majd félórás...nem is tudom találkoztam-e már ilyen hosszú blokkal játékban...)
IMYke2.0.0.0
A film megvan, most már Mike369-re várunk a képet illetõen 😊))

IMYke2.0.0.0
Mert nem csinált senki - azért.

berlinboy6329
mert?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

IMYke2.0.0.0
Nyertes lottószelvényt? <#vigyor>
Mert "The Suffering" magyarítás nem létezik - az tuti.

berlinboy6329
tucc 1et?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

IMYke2.0.0.0
Nekem meg egy nyertes 5-ös lottószelvény... <#eplus2> - de az sincs.

berlinboy6329
hi all! kéne 1 hun a The Sufferinghez

Helló!
Ki szeretném adni valakinek a Splinter Cell 3 Versus módjának szövegeit, mivel én csak a single és a coop részeket tervezem lefordítani! Ehhez sajnos már nincs kedvem, így nagyon örülnék ha valaki elvállalná!
Aki segítene, az a [email protected] címre, vagy ide írjon, köszi!
bertino
<#nevetes1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Jómunkásemberek vagytok, de tényleg KÖSZ és hajrá!!!!! 😄

Next PC upgrade: 2022

hykao
kúszik fölfele! 😊
IMYke2.0.0.0
Nos, a pécsi MediaMarkt gagyi... nincs Sherlock-uk...
Nincs más hátra, mint elõre, akkor fel kell(ene) töltened a videot...

hykao
ok-ok, majd jelezd! 😊
IMYke2.0.0.0
Amúgy is meg akartam venni. Egy okkal több.
Ha nem találom meg, akkor persze jöhet a feltöltés - ezt délután 5 után már tudom jelezni.

hykao
Oké! Amúgy 2.5 óra alatt repülne fel a cucc! 😊
4 ropi mondjuk nem sok a játékért, lévén, hogy ez a kezdõár, tuti lesz olcsóbb is...
IMYke2.0.0.0
Ááááá, akkor várj! Ne töltsd fel!
Ma megnézem a MediaMarkt-ban a Játékot! Ez komoly!
Mindjárt vége a munkaidõmnek és beugrok.
Amennyiben megvan a game, nem kell feltöltened. Otthonról pedig tudom jelezni a dolgot - bárhogy is áll!

hykao
A kép még nem lesz ott, azon Mike munkálkodik. Ahogy kész van vele, küldöm azt is...úgyse két perc, amíg felér a videó az én 16kb/s-os feltöltési sebességemmel... 😊
IMYke2.0.0.0
Rendicsek.
A kép is ott lesz? Anélkül nem sokat tehetek... <#vigyor>

hykao
Danke!
hykao
Igen ez jó ötlet, az egyetlen bökkenõ, hogy nincs elég helyem a vinyón most a tömörítetlen bulihoz...úgyhogy ha nem gond, akkor inkább feltolom a .bik-et meg a Piedon által elkészített feliratfájlt, és megköszönöm, ha megcsinálod az egészet egyfüst alatt! 😊
uv
Bódog Hepibörzdéjt!!!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

IMYke2.0.0.0
Á, most olvastam a prividet...
Nos, valóban nem volt több perces video egy sem, amivel dolgoztam - a leghosszabb 1 perc körüli volt... Ebben az esetben megkövetlek.
Maradjunk az XVid témánál, jöhet az. Azzal is megbírkózok.
De, van egy jobb megoldás:

1. *.bik fájlból kitömöríted a NYERS filmet - akár több giga
2. VirtualDub 1.6.8-al (KLIKK A LETÖLTÉSHEZ) megnyitod a nyersanyagot.
3. Elpörgeted a filmet oda, ahol az editálandó rész kezdõdik. Nyomsz egy Home gombot.
4. Elpörgeted a filmet az editálandó rész végééig, nyomsz egy End gombot.
5. A VirtualDub-ban a Video és Audio részben NEM ÁLLÍTASZ be tömörítést, hanem Direct Stream Copy - nembaj, ha nagy.
6. Save as avi - és elteszed a kis részt.
7. Tudom, hogy nagy meló, de feltöltöd nekem valahová és én meg lekapom.
A nyers avival SOKKAL könnyebb a munka, ráadásul veszteségmentesen tudom kitömöríteni a frame-ket (*.bmp-be), amiket majd egyenként Photoshop-pal módosítok.
8. Van egy apró progim, amivel tetszõleges számú *.bmp-bõl *.avi-t tudok készíteni. Ezzel összerakom ezt a kis részt, visszatöltöm neked valahová és te szépen vissza tudod illeszteni a nyers avi-ba mégpedig az "Append avi segment" segítségével.
9. Ezután könnyedén, a NYERS avirá rá tudod tenni a Subtitler pluginnel a feliratot és mentéskor olyan codec-kel nyomorítod be, amilyennel akarod s a minõsége pontosan olyan lesz, mint az eredetié.
10. Eztán jöhet a *.bik-be konvertálás.

De, ha akarod, az egész mûveletet elvégzem én.
Azaz: komplett *.bik fájl elküldése nekem. Én kikonvertálom, megcsinálom, a megadott szöveggel (kondícióknak megfelelõen) feliratozom és visszakonvertálom *.bik-be.
Te pedig megkapod a végeredményt.

A döntés a tiéd 😊

hykao
Köszi! 😊
[Jakuza]
Fiatal kis lurkok vagytok.
Majd utolertek 5 ev mulva. (de csak ha elpatkolok)😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hykao
Ej, félreértettél! Nekem sem nagyobb a visszakonvertált .bik mérete! Én a tömörítetlen .avi-ra írtam a méretet! 😊
Viszont ha xvid-ben kapod, akkor nem kell konvertálnod, hanem jöhet úgy vissza!
(ha .bik-ben kapnád, akkor elõször ki-, aztán vissza .bik-be kéne konvertálnod - különben a tömörítetlen .avi mérete hatalmas lenne - , nekem meg utána megint ki- a feliratsütéshez, majd vissza kéne konvertálni...érted mire gondoltam?)
rorr
Boldog szülinapot!Egyidõsek vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Nekem sosem volt sokkal nagyobb a szerkesztett és visszatömörített *.bik fájl, mint az eredeti.
Nem bántásból, de valamit elronthatsz akkor. Lehet, hogy már nem naprakész verziót használsz a RAD-ból... vagy rossz codece-ek vannak a gépeden.

hykao
Ha az xvid-et ugyanúgy tudod szerkeszteni (minõségromlás nélkül), mint a tömörítetlen .avi-t akkor célszerûbb lenne, hisz ellenkezõ esetben még további tömörítési lépések kellenének. (gondolom nem több 10 gigásan akarod visszaadni a szerkesztett .bik-.avi-t 😄)
IMYke2.0.0.0
Ahogy neked jó. 😊

hykao
Egen, értem, csak a baj az, hogy ezekkel a nagy fájlokkal valamiért nem boldogult a radtools...tömörítés nélküli .avi esetén több, több 10 gigás lett a fájl, és visszakonvertáláskor valamiért állandóan megfagyott a program...nem tudom miért.
Xvid-del viszont gond nélkül boldogult, minõségromlás - fényerõcsökkenés nélkül...igaz, hogy így kissé tovább tartott a konvertálás.

Ezért gondoltam, hogy mégis xvid-ben lenne jobb, ha adnám, hisz utána még rá kell sütnöm a feliratot is ugye, még mielõtt visszakapná eredeti .bik formátumát.
hykao
Köszi neked is! (32.)
IMYke2.0.0.0
Én így szoktam csinálni:

1. *.bik kikonvertálása alapértelmezett beállítások mellett.
2. A nyers, tömörítetlen avit kenem-vágom-szabdalom-editálom-mittomén.
3. Az avit NEM tömörítem semmibe, hagyom uncompressed-en.
4. Rad Tools-al gyönyörûen benyomorítom *.bik-be. Amennyiben van hang, akkor 44 KHz-re teszem, és a fényerõt egy bolhafingnyit feljebb teszem a konvertálás elõtt.
Az átkonvertálás nagyjából 10 mp-nyi filmenként 30-50 mp a gépemen.

RaveAir
Boldog születésnapot kívánok Neked!
(Hányadik?)

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

hykao
Kisebb? Nekem xvid-be konvertálva (jó minõségben, 1411kbps) valamivel kisebb szokott lenni a mérete, mint az eredeti .bik. Ráadásul nagyobb .bik-ek esetében (mint pl. a Sherlock esetenként több mint 10 perces .bik-ei) csak Xvid-rõl visszakonvertálva szokott jó lenni a végsõ .bik...valamiért minden mással akadozott utána... 😞
IMYke2.0.0.0
Akkor jöhet *.bikben. Az kisebb és a kikonvertálás megvan seperc alatt...
Amint Mike bácsi megvan a képpel gyühet az is! <#wink>

hykao
Nagyszerû hír! A jobb minõségû - még felirat nélküli - videó rendelkezésre áll, a levelet Mike épp most csinálja.

Eredeti .bik-ben vagy xvid-be konvertálva kéred? 😊
(visszakonvertálni .bik-be nem kell, mert még megy majd rá a felirat tudod...)