58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • grebber
    Most megjelent Far Cry Matto4 mod előreláthatóan lesz-e magyarítva?
  • RaveAir
    A játékban lévő hibák/problémák orvoslására.
  • Tomy Lee
    Mondjuk azt nem tudom,hogy maga a játékra értik ezt a hiányosság orvoslást vagy a honosításra:)
  • Tomy Lee
    A magyarítást a Quake 4 v1.3-as változatához készült, de kompatibilis a korábbi v1.0, v1.1 és v1.2 változatokkal. Azonban mindenkinek javasoljuk a legújabb játékjavítás (patch) beszerzését, mivel rengeteg problémát és hiányosságot orvosol.

Idézet:Magyarítások Portál
  • ibrik
    A magyarításhoz mellékelt leírás szerint az összes létező szöveget tartalmazza.
    Ha esetleg a feliratozás funkció ki/be kapcsolásának lehetősége nincs ott a beállításokon belül, ahol általában lenni szokott (Game/Játék), akkor nézd meg még a hang beállításoknál.
    Ha ott sincs, akkor valószínűleg tényleg nincsenek feliratok alapból (én magát a játékot nem ismerem).
  • NiGhTM4R3
    Hali
    A Quake 4-gyel kapcsolatban kérdeznék. Feltettem a magyarítást, a menü magyar is lett, de a játékban nincsenek feliratok. Ezek alapból nincsenek, vagy valahol van ilyen beállítás?
  • balazs9191
    nem tudja valaki hogy a roller coaster tycoon 3-hoz van e magyaritás?
  • Alwares
    Ezt nem is tudtam, sőt én is neki akartam állni. Gratula hozzá!
  • RaveAir
    Hivatalosan magyarul fog megjelenni hazánkban, és a fordításért újra minket lehet majd szidni...
  • Alwares
    Jó akkor értem.
  • grebber
    Angolul még nem jött ki.
  • Alwares
    Az már megjelent? Ehh... Na ezt ki kipipálhatom a fejemben...
  • grebber
    Alpha Prime!
  • ibrik
    Attól függ, melyik játékról van szó.
    Sok játék használja ezt a kiterjesztést, némelyiknél működik a Dragon UnPacker, de a túlnyomó részénél nem.
  • Alwares
    Melyik játékról van szó?
  • grebber
    A .res kiterjesztésű fájlokat milyen programmal lehet szerkeszteni?
  • dragon11
    Köszi.
  • ibrik
    A játék hivatalosan magyarul fog megjelenni, így nincs és nem is lesz hozzá.
  • dragon11
    Hy all!Az Anno 1701-hez magyarosítás van?ELőre is köszönöm a választ.
  • takysoft
    még nem néztem, de fogadni mernék, hogy Bone engine alatt megy, márpedig ez esetben tool nélkül nehézkes lesz...
  • akyyy
  • Gregorius
    Elkészült a Syberia 2 dokuemtumait tartlamazó magyar fordítás, és a hozzájuk tartozó nyomtatható verzió is.
    Mindenkinek tartalmas szórakozást kívánok hozzá!
    Gregorius' corner
  • blackgamer
    Sziasztok!

Tudom hogy a topic fő profilja a játékmagyarítás, de két honlap honosításra szeretném felhívni a figyelmeteket:

Az első a LiveJournal.com közösségi blog portál, (SG-s topicja)
    A honosítás sajnos leállt, és a sok fejlesztés miatt már elenyésző a magyar nyelv jelenléte, jelenleg csak 22%!
    Ha valaki úgy gondolja hogy hozzá tudna tenni a magyarításhoz, csatlakozzon bátran.
    Köszönet a több ezer LiveJournal-t használó nevében!

honosítás állapota, jelentkezés honosításra

a másik: SETI@home idegen civilizációk üzeneteinek kutatása
    A tudományos project rádióteleszkópból érkező jeleket próbál dekódolni, idegen lények üzeneteit keresve. Bárki csatlakozhat számítógépe számolási kapacitásával.
    Talán ha magyarul is elérhető lenne a honlap, akkor többen felfigyelnének rá.

Több más tudományos projekt is fordításra vár, ilyen az Einstein (feketelyuk keresés), Spinhenge@home (nano-mágneses molekulák kutatása), Rosetta@home (fehérje kutatás), linkek itt
  • Piedon
  • vfts1
    Sziasztok!
    Sniper elite-hez keresek magyarosítást. Megvan valakinek vagy tud valaki olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni? köszi
  • kirol
    A Sam & Max Episode -ot fodítja valaki, vagy nincs mivel?
    Mert nagyon jó lenne magyarul játszani, és gondolom a honosítással is hamar végezni lehetne a zepizódok miatt.
  • kirol
    Ó már 17,9%? Az szuper!
  • ibrik
    OFF
    Hát utánanéztem... Azt hiszem, itt az ideje a fejlesztésnek - az alaplappal kezdve.
    Pedig egy éve még nagyon menőnek számított, de hát ez a mai számítógépek sorsa...
  • PetruZ
    Hú, ez nagyon hosszú lenne. Ajánlom a prohardver.hu-n lévő teszteket, tavaly ősszel összemérték az új procikat a régiekkel, meg alaposan leírták, milyen újdonságok vannak (és azóta is sűrűn tesztelnek alaplapokat, procikat ebben a témában). Röviden: a "sima" P4-es már sehol sincs ezekhez képest. :)
  • ibrik
    OFF
    Annyira nem követtem már az utóbbi időben a hardver híreket...
    Valaki magyarázza már el nekem, hogy mennyiben jobbak a dualcore meg core2duo procik egy "sima" LGA775-ös P4-hez képest? (azt tudom, hogy a megjelölt "órajel" az előbbieknél nem ugyanazt jelenti, mint az utóbbinál)
    Esetleg létezik-e valahol összehasonlító táblázat?

És persze egy fontos kérdés: az alaplapom a leírása szerint fogadni tudja a dualcore procikat, de ilyen támogatású alaplapba lehet tenni core2duo procit is?
  • hykao
    Ha lesz hozzá szerkesztő progi, szívesen megcsinálom. (már ha nem magyarul fog eleve megjelenni itthon...) Kb. akkora munka lesz, mint az előző Sherlock játék, de a legfőbb gond, hogy ezesetben is sajátos fájlokban vannak a szövegek-képek eltárolva (korábbi szerkesztők nem jók hozzá), ráadásul még rosszabb a helyzet, mert ebben bazi méretű fájlokban vannak az átszerkesztendő dolgok...
  • gangszter
    kösz
  • Alwares
    Még nem készül tudtomal.
  • gangszter
    Császtok nem tud valaki véletlen Sherlock Holmes The Awakened-hoz honositást?ha valaki tud az irjon már a [email protected] köszi
  • PetruZ
    Nem. Lehet próbálkozni különféle szűrőkkel, de azok is inkább mossák a pixeles képkockákat, vagyis homályosabb lesz tőle az egész. Sz*r videóból sosem fogsz jót csinálni.
  • hellcommander
    És mással fel lehetne javítani?
  • Mayday
    Konvertalassal sosem lehet mar feljavitani. Hiaba csinalsz egy 100 megas avibol 4.7 gigas dvd-t, nem lesz jobb.
  • hellcommander
    Ha van egy szar minőségű videóm, azt át birom konvertáni jó minőségűvé? Eggyet megpróbáltam de ugyan olyan pixeles volt.
  • dragon11
    Hy all!Használtam a keresőt és nem volt benne válasz de megkérdem a Cabela's Big Game Hunter 2007:10th Anniversary Edition-hoz?Előre is köszönöm
  • Panyi
    Egyszer magyarul fog kijönni:D