58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • takysoft
    nincs meg a játék, de ugye tudod, hogy ez igen komoly vád.
    ilyenekkel akkor dobálózunk, ha ellenőriztük!

ha nem tod elleőrizni, akkor kérdezd meg, kinek van meg a játék, és priviben megbeszéled vele.(nekem nincs meg)
  • TGWH
    én úgy hallottam, hogy ez csak további kát fájlt bont ki, amihez már könnyebben írhatsz editort, mert nem lehet azokat sem megnyitni. szal egy nagyobb segítség, de még nem elég ahhoz, hogy bárki le tudja fordítani.
  • mmster
    Sziasztok!

Az alábbi linken LanEditor letölthető egy program a Two Worlds .lan fájljainak szerkesztéséhez; a WDPackkal kombinálva talán fordíthatóvá válik a játék.

A szerkesztő szigorúan bétás! (Csodálkoznék, ha tényleg működne.) Csak a legszükségesebb funkciókat látja el (Open, Save, Edit). Szeretnék valakitől visszajelzést kapni, hogy a program gyakorlatban is működik-e (nem rendelkezem a játékkal, így csak elméletben tudtam kipróbálni).

Üdvözlettel: MMsteR
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenféle támadás, vádaskodás, találgatás nélkül, csak egy kérdés:

Ellenőrizte már valaki, akinek megvan a hivatalosan magyarul megjelent El Matador, hogy a minigun-féle honosítás [190 MB és 1,5 MB] egyezik-e vele?
    Őszintén szólva, erősen gyanú ébresztő a helyzet. Szigorúan magánvélemény...

• IMYke2.0.0.0
    A szövegek átívelnek a 2. területre [tehát, már átkeltem a fizetős hídon], de voltaképp az egész első terület már magyar.
    A dialógusok, könyvek angolok még.
  • tomas10
    hát van egy ikon egy redmmé fájl egy ddl és van egy hd szöveges fájl összesen ennyi fájl van
  • TGWH
    ezt így nemhiszem hogy megtudnánk mondani, max az, akinek megvan a játék... sztem csinálj egy listát, hogy melyik mappába milyen fájlok vannak, és az alapján talán könnyebb lenne...
  • tomas10
    hát még az elején mert megakadtam egy résznél mert nem találtam egy fájt és keresem.valaki tudja hol vannak a fájlok.help.mert csak így tudok tovább mennia a fordítással.elöre is köszönöm
  • Doki17
    Nagyon örülök neki hogy fordítod a játékot már egy idejig eljutottam benne mert nagyon tetszik a játék de helyenként elég zavarosa dolog.
    Ugy kábé hol tartasz mert ha egy részével kész vagy ugy is jó lenne nekem legalább addig értsem meg, hogy pontosan miről is van szó a játékban.
  • tomas10
    the neverhood-nak hol vannak az angol fájlai? mert magyará szerentném tenni de sholsem találom.help
  • grebber
    Ez nagyon jó hír remélem valaki rácuppan a témára!
  • kirol
    Ja, oké. Kár.
  • Evin
    Nehéz szülés volt, de végül sikerült megoldani az Infernal magyarítását.
    Csináltam róla egy kis videót(xvid).(csak menü)
    Ez csak teszt, nincs időm, hogy én fordítsam le.
    Kivarázsolni a szövegeket még nem nagy dolog, van hozzá program, és a szövegek is Unicode-os fájlban vannak. DE a visszarakáshoz nincs program, azt kézzel kell megoldani, hexa szerkesztővel. Összeségében nézett karakterlimit van, vagyis a .zap fájlok mérete nem lehet nagyobb, mint eredetileg volt, de benne bármilyen arányban osztozhatnak a fájlok, és majdnem bármilyen hosszúak lehetnek a lefordított szövegek.
    Egyelőre biztos nincs "ő-Ő", és valószínűleg "ű-Ű" sem. Talán orvosolható a probléma de erre már nem szándékozom időt szakítani.

Aki fordítani szeretné, annak itt vannak a txt fájlok.
    Abban esetleg benne lennék, hogy vki lefordítja és én visszarakom a kész anyagot. Esetleg...

Korábban volt róla szó, de nem lehet mellé másolni a fordított anyagot. Ha hiányzik a .zap fájl, nem indul el. De ha van a kitömörített fájlokat tartalmazó mappa, az nem lehet olyan nevű, mint a .zap fájl. De úgy sem működik, ha a mappa nevének vége nem .zap.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs, de én párhuzamosan fordítom sok egyébbel.
    A játék amúgy régóta megvan, és nemrég kezdtem el játszani vele - eszméletlen jó.
    Ritkán játszok mostanában, leginkább azzal, amit fordítok, de a HTA [vagy ExMachina - Oroszországban így jelent meg] elkapott rendesen.

Sikerült megoldanom, hogy ékezetes magyar legyen, karaktereditálással, és találtam hozzá olyan editort is, ami nem fapados, így könynedén MOD-alapúra lehet fabrikálni a magyarítást.
    Textúra-fordítása is lesz, de a mérete így sem lesz 10 MB-nál nagyobb.
  • IMYke2.0.0.0
    Valahol már írtam, lehet hogy épp neked: nincs netem. Melóhelyről írok most is, ahonnan nem tudok 5-600 MB-okat FTP-zni.
    Ez van. Amíg otthon nem lesz netem, nem tudok ilyen nagy magyarításokat feltenni a netre. Pénzem meg még nincsen előfizetésre. [első fizetésem nemrég kaptam meg, hááááááát...]
  • Piedon
    Jól adtad meg az elérési útvonalat? Mert akkor szokott ilyen hibát kiirni.
  • zitababa
    Hello!

Köszi a választ az evm-es magyarítással is az a helyzet...
    Van más ötlet esetleg?

zita
  • HJ
    Hétfőn megkeresem az Need For Speed 2: Hot Pursuit editorát és elküldöm.
  • Piedon
    Az evm oldalán megtalálod hozzá a magyarítást is, mivel a gamehunter oldalára nem kerülhetett ki az ahhoz való magyarítás.

Egészen pontosan itt:
    Evm Hitman 2 magyarítás
  • zitababa
    Vki segítsen. Az "EZT VEDD MEG" sorozatból vettem meg a Hitman 2.-őt és semmilyen Gamehunteres magyarosítást nem enged. Ez 1.02-es verzió, és ha telepíteném azt írja"
    Nem megy az install, mert nem találja a fájlt amire a magyarosítás frissítését e tudja indítani
    ??????

Tud vki segíteni?
    Lécci...

zita
  • Rapid81
    Leszedhető!
  • Rapid81
    Kb egy óra múlva kikerül a Hungarian Language Team (http://hlteam.try.hu) lapjára a Supreme Commander honosításának publikus béta változata! :)
    Az oldal is átalakul, jelenleg azért nem található.
  • meril
    Hello! Az MP szerint nincs!
  • meril
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?searchfield=Rise+and+fall&func=search
  • meril
    Hello! Csak pár hsz-t kellett volna visszaolvasnod!
  • Gyocsika
    Hali!
    Szeretném kérdezni hogy a Rise and Fall című játékhoz van e vagy készül e magyarítás?
  • Doki17
    Sziasztok azt szeretném kérdezni a Hard Truck: Apocalypse -hoz van-e magyarítás?

Elöre is kösz a választ.
  • gabo91
    Hali nemtudjátok hogy az infernal hoz van -e magyarítás?
  • totyak
    Hi! Elvileg ebben a fájlban vannak, de nem bizti: KingKongTheGame.bf
    De mivel akarod egyáltalán megnyitni, mert nekem sehogysem sikerül. Mindegy, ha meg tudod csinálni, majd légyszi dobd fel valahova.
  • meril
    Hello Panyi! Eltudnád küldeni a Juiced editorját a [email protected] címre? Nagyon megköszönném! Előre is köszi!
  • Panyi
    Jaj és megkérném a kedves fordítókat, hogy esetleg az utókor számára, ha van egy editoruk azt szeretném megőrizni így kérlek küldjétek el azokat majd! Köszönöm szépen!
  • Panyi
    Következő editorjaim vannak

anachronox\
    beyondgoodandevil\
    bfm2\
    blackandwhite2\
    brokensword4\
    commandandconquer_generals\
    condemned\
    csimiami_and_darkmotives\
    darkstarone\
    diablo2\
    divinedivinity\
    f.e.a.r\
    fable\
    fifa_series\
    fullspectrumwarrior\
    godfather\
    gothic\
    gtasa\
    halflife2episode1\
    harrypotter4\
    heroes of might and magic iv\
    hitmanbloodmoney\
    juiced\
    mafia\
    mpq\
    mythiisoulblighter\
    nfsu2\
    nhl2006\
    painkiller\
    paradise\
    sacred\
    sarkstarone\
    scummtr\
    spellforce2\
    splintercell3\
    splintercell4\
    starwarsempireatwar\
    suffering\
    themovies\
    toca3\
    trackmanianations\
    vampirebloodlines\
    worms_forts_under_siege\
    astrum.rar
    BrotherinArms_full_developer_kit_SK.rar
    spaceranger_naetoo.rar

RIPPOD.EXE - (Terminal Velocity).
    RIPDHF.EXE - DHF(.HOG) (Descent).
    RIPPIG.EXE - .PIG (Descent - ).
    RIPRSC.EXE - .RSC (Hockey 95 - ).
    RIPWAD.EXE - .WAD (Doom clone game). : IWAD, PWAD, WAD2.
    RIPGOB.EXE - .GOB (Dark Forces).
    RIPCOB.EXE - .COB (Ascendancy).
    FONTRIP.EXE - Ascendancy.
    DUNE2RIP.EXE - .PAK (Dune 2).

- Age of Empires II (DRS)
    - Allods I,II,III (RES)
    - C&C: Generals
    - Celtic Kings (PAK)
    - Cossacks (GSC)
    - Fallout I,II (DAT)
    - Fallout Tactics, Zax, Medal of Honor, Resurrection, Revenant, Return to Castle Wolfstein (ZIP)
    - Giants (GZP)
    - Giants: Citizen Kabuto, BANG! Gunship Elite (PAK)
    - Heroes of Might and Magic IV (H4R)
    - Homeworld (BIG)
    - Moorhuhn III (DAT)
    - Tachyon (PFF)
    - Zanzarah (PAK)

Linkek
    http://racing.edgegaming.com/
    http://extractor.ru/
  • TGWH
    egy kis jelentés:
    Sacred Underworld most már fordítható, műxik az egész, csak a kinyert szövegek össze-vissza vannak, szal még acces-ezek egy kicsit, az ismétlődő szövegeket már kiszűrtem (eredetileg 23123 bejegyzés volt, most csupán 16273 van). ezek után majd kiválogatja az acces nekem a fegyvernevek többségét, meg a dialógusokat, a maradékot meg még rendezgem különböző lekérdezésekkel. ha meglesz, akkor már kezdhetjük a fordítást, mivel mindent meg lehet majd találni :D
  • cserpak
    Nem lehet letölteni sehonnét, de ha megmondanátok melyik fileban vannak a feliratok, azt legalább lefordítanám.
  • totyak
    Hi! Engem is érdekelne a King Kong magyaritása. Nem tudod véletlenül, hogy honnan lehet letölteni a fájlokat?
  • grebber
    Az magyarul jelent meg és ha jólhiszem le lehetett tölteni a magyarítást vhonnan!
  • cserpak
    Sziasztok, ha nekiállnék fordítani a King Kong pc gamet, akkor mivel kellene megnyitnom a feliratfilet? Előre is köszi.
  • kirol
    Figyu már. Kb 1 évvel ezelőtt mondtad, hogy kész van a Paradise videófeliratozása is, csak már nem volt neted, ezért nem raktad fel.

Felraknád pl. most, ha szépen megkérlek?
  • TGWH
    hopp, lehet későn szólok, de elvileg az a program nem jó sacredhez, legalábbis mp-n ezt mondtátok :D (nem tudok keresni a fórumon belül, ez kicsit megnehezítette hogy hozzá tudjak szólni a témákhoz :D )
  • takysoft
    na most égek:D