58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • ibrik
    Amikor majd megjelenik az EVM-nél.
    Ne gondold azt, hogy a magyarításból lesz letölthető változat. imyke már leírta, hogy az nem lehetséges.
  • akyyy
    runeway 2-t mikorra várjuk? :D
  • takysoft
    épp most töltöm a játékot, sokan mondták, hogy tetszene, ha a Psychonatus, LBA tetszett.
  • ricsa008
    hu pedig az naon jó lenne
    szerettem azt a játékot
    léciléci
  • mmster
    Sziasztok!

Summer barátomnak köszönhetően fordíthatóvá vált a Beyond Good & Evil. Az első tesztek alapján a játék karakterlimit nélkül fordítható. Az még kérdéses, hogy elkészítjük-e a fordítást ( időhiány :( ). Ha mégis hozzálátnánk, tájékoztatom a népet. :)

Üdvözlettel: MMsteR
  • hykao #34160
    Parancsojjá'
  • grebber
    Hm akkor figyelmetlen voltam mert amióta kijött a game szóról szóra olvasom az összes kommentet! :(
  • hykao #34158
    Inkább te nézz be a topikjába. Már írták, hogy könnyedén, és, hogy elkezdték...
  • grebber
    Driver Parallel Linesra ránézne valaki magyarítható-e?
  • Mayday
    Nem vagyok tuti benne, de asszem a csapat, aki bevallalta, es csinalta, lealltak, es mas kezdett neki. Nem tom', honnan remlik ez, de mintha olvastam volna valahol. Tehat abbahagyva nincs, varhato, idopont meg passz.
  • yaqwsxcde
    Call of Cthulhu magyarításáról tud valaki valami?
  • IMYke2.0.0.0
    Az e-mailcímed meg felejtsd el kiírni bárhová is... a saját, jól felfogott érdekedben...
  • meril
    Nincs hozzá. A játékot magyarul adták ki!
  • kisssgi
    Sziasztok Port ROyale magyarítás érdekelne.
    Tudna valaki segíteni , akár abban is, hogy megprobálom én magyarítani.
    Kösz.
    [email protected]
  • Mayday
    CDGalaxis oldalan lattam oket, 3990 es 7990 HUF az aruk.
  • uv
    Hun lehet kapni? (hun. ertitek? muhaha! - ezdeszar)
  • Mayday
    Megjelentek a magyar kiadasai a Fable es a Jade Empire jatekoknak vegre, akit esetleg erdekel!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem lehet leszedni majd! Ugyanis az EVM-es Runaway 2-be lesz BELEÉPÍTVE - eleve magyar lesz a DVD!
    A szöveges fájlok egy speciális archívumba vannak nyomorítva: *.000-k
    A méretük 200 MB-tól felfelé.
  • meril
    Bocsi, az nem neked ment!
  • meril
    Nincs mit! De szerintem amit adtam linket arról is le tudod szedni...
  • tonyo9
    értem és kösz a magyaritást!akkor elvileg az EVM-töl lehet leszedni majd...
  • meril
    A Syberia 2 magyarításai!
    A True Crime New York City-hez meg nincs!
  • peppino3
    syberia 2 höz kéna magyarositás
  • ricsa008
    szasztok! a True Crime New York City -nek van vagy lesz magyija??
  • Koon JM
    Üdv, msot találtam ezt a fórumot, majd segítek, és kérek is segítséget... majd...!
  • meril
    Nah, akkor jól mondtam...:)
  • IMYke2.0.0.0
    Sehonnan.
    A hivatalos honosítást készítettem el. Tegnap küldtem el GMiki-nek, aki majd a pestiek közreműködésével visszakonvertálja a játékba, és beindul a tesztelés.
    A játékban ugyanis vannak tegeződő és magázódó személyek, de a fordítási anyag jellegzetességéből adódóan - hiába vannak a sorok elején a beszélő személyek feltűntetve, sajna, ömlesztve vannak a dialógusok - nem (mindig) lehet tudni, hogy mit kinek mond az adott szereplő...
    Ezt hivatott kiszűrni a tesztjáték.
    A megjelenésről nem tudok semmit.
  • IMYke2.0.0.0
    Álmodik...
  • ibrik
    Én úgy tudom, nincs magyarítás a WOW-hoz, mert online játék révén a szövegeket a szerver tárolja.
    Most akkor te miről beszélsz?
  • meril
    Hát mi a ráknak raktad fel!:)
  • shaba23 #34135
    ma kijött az 2.1.2 peccs a wowhoz, és már nem megy a magyarítás!!!!!!!!%%%!!!455 PLS HELP
  • meril
    Sehonnan, mert úgy tudom, hogy .:i2k:. csinálja a hivatalos fordítását. Ha mégsem, akkor javítsatok ki.
  • tonyo9
    kösz a választ! és a Runaway 2 - The dream of the turtle magyaritása honnan szedhetö le?
  • ibrik
    Minek másolgatod?
    Futtatni kell a magyarítás telepítőjét és - gondolom - megadni neki pontosan, hogy hová telepítetted a játékot.
  • gabó76
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki segíteni The secret of atlantis ügyében. Letöltöttem a magyarosítását, de nem tudom felülírni a fájlt. Hová kell berakni a magyarosítását? Próbáltam már a játékon belül mindenhová, de nem megy. Bekapcsoltam a felíratot is.
    előre is köszönöm a segítséget
  • Piedon
    A menün kívüli szöveg már keményebb dió, mert pl. saját videóformátumot használ a játék és azzal én kimondottan nem foglalkoztam, mert a fordítást Morpheus intézte. De most már nincs főiskola egy ideig, így szerintem lesz időm rá vetni egy pillantást és ha lesz valami érdemleges információm róla akkor tájékoztatlak, csak otthon most nincs neten így nem tudok azonnal válaszolni.
  • tonyo9
    hello , a nibiru:age of secrets-hez nem készül magyaritás?
  • ibrik
    Aha.
    De ha van ki/becsomagoló, akkor mi a helyzet a menün kívüli szövegekkel?
    Azok valami "nehezebben" szerkeszthető formátumban vannak?
  • Piedon
    Fordítható, csak Morpheusnak nincs ideje mostanában rá, ha jól tudom. Az Anniversary meg egy az egyben a legend motorjával lett csinálva így fordíthatóság szempontjából ugyanaz a helyzet.
    Ki és becsomagoló programunk van hozzá szóval nem reménytelen a helyzet.
  • grebber
    Nincsen!