58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerk.:
    3.: A játék teljes könyvtárát (jobb klik - Tulajdonságok) tedd írásvédetlenné.
    4.: Magyar MOD helyesen telepít és megadod az indító alkalmazásban a HUN MOD használatát.
    5.: A játék tényleges elindítását követően minden magyar kell legyen - beleeértve a magyar irányítás gombokat is (ezért kell előbb angolul megtenni, különben a játék nem látja azokat a későbbiekben).
  • IMYke2.0.0.0
    No akkor megpróbálok segíteni én is.

0. Játék angolul telepÍt
    1. 1.004 Patch telepít (non GOTY esetén) - Te esetedben ez integrált.
    2. Játék elindít, majd konfigurálod az irányítást, és készítesz egy mentést a játékkal!
    3. Magyar MOD helyesen telepít és megadod az indító alkalmazásban a HUN MOD használatát.
    4. A játék tényleges elindítását követően minden magyar kell legyen - beleeértve a magyar irányítás gombokat is (ezért kell előbb angolul megtenni, különben a játék nem látja azokat a későbbiekben).
  • hellcommander
    Xp sp2, majd sp3 alatt próbáltam.

• ibrik
    Úgy biztos nincs is gondod, ha az UAC-t eleve kilőtted...
  • Evin
    De az UAC néha az ilyen probléma forrása.
  • takysoft
    egészen véletlenül mi köze ennek a vistához, vagy a meghajtó betűjeléhez?
    (nem kötözködés, okosodni akarok:D)
    mert én is vistát használok már 3 éve, egyetlen meghajtóm van, és sose volt semmi ilyen gondom vele:D
  • ibrik
    Egészen véletlenül nem vistát használsz és a játék a c:-re van telepítve?
  • hellcommander
    Megnéztem hogy írásvédettek -e a cfg kiterjesztésű file-k, de nem .
    Mit csináljak?
    Esetleg felrakhatok egy pár file-t valahova, és megnézhetitek.
  • RaveAir
    A magyar vélhetően ebben a hónapban fog megjelenni. Kiadónál már csak a legújabb patchre várnak.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem létezik hozzá magyarítás. Egyelőre.
  • dupcsik
    szasztok skacok!
    a gothic 3 farsaken godhoz tud magyaritást valaki, mert az angol van meg
    előre is köszönettel
  • takysoft
    Atlantis 2 és Atlantis Evolution jött ki magyarul.
    The Secrets of Atlantis: The Sacred Legacy játékhoz pedig készült magyarítás.

Amit te mondasz, az asszem az Atlantis 3... nem tudom van-e hozzá.
  • Kátya78
    Sziasztok, tudna valaki abban segíteni,hogy honnan tudnám letölteni az Atlantis The new world magyarítását? Köszönöm..
  • takysoft
    melyik játék?
  • roli88
    Nemtudja valaki hogy mivell kellen megnyitni egy .xpac formátumú fájlt?
    Előre is kösz
  • takysoft
    nézd meg h a config file nem írásvédett-e.
  • hellcommander
    Újból felraktam a programot, és úgy csináltam ahogy mondtátok, de nem lett jó.
    Game of the years kiadás van meg, tartalmazza a legfrissebb 1.4 pacht.
    Amúgy én nem emlékszem hogy le lett volna ez írva a telepítőben, csak annyi hogy elsőnek indisd el a játékot, és utána rakd fel a magyarítást.

Belépek az irányításba, áttálítóm valamelyik billt, ok, visszalépek az irányításba, és visszaáll az eredeti helyzetbe.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm! Pontosan, ahogy lepike írta!
  • lepike
    Amikor még angol a játék akkor állítsd be az irányítást és csak utána tedd fel a magyarítást. ( de ez le van írva a telepítőjében :) )
  • hellcommander
    HI!
    Lenne 1 problémám:
    no one lives forever 1 - nem tudom az irányitást átállítani, felraktam a legújabb javítást, de nem lehet, visszaáll. Xp sp 3an van, de volt fent egy másik gépen xp sp2-őn ott is ugyanaz a helyzet.
  • Zinaj
  • grebber
    Magyarul jelent meg a játék!Ha nagyon érdekel topikjába vagy a warez topikban talál találsz hozzá linket!
  • Zinaj
    FC" magyaritás érdekelne!
  • Baker1
    Pedig a kézikönyvet általában még a legkisebb árkategóriájú játékoknál is így vagy úgy, de le szokták fordítani. (Medal of Honor War Chest etc.) Elég szomorú, de sajnos ez van.
  • RaveAir
    A hazai forgalmazó még a kézikönyvet is angolul hagyta...
  • Baker1
    Hey, ezek szerint akkor a családban mindenki nagyon szereti a játékszoftvereket?!
  • Baker1
    Ááá a fejlesztők lusták visszaírni vagy csak nem akarnak segíteni. Így a szövegeket fordítom jelenleg, hogy hogyan lesz visszapakolva a játékba, még nem tudjuk. Írtam az Actnek, de semmi. Írtam a haza forgalmazónak, semmi. De reménykedni még lehet, hogy sikerül egy fasza magyarítást összedobni!
  • strebacom
    Megcsináltad ezt is te vagy a király!!!
  • Baker1
    A szentségit, de rég voltam már így bejelentkezve. Nemrégiben olvastam el visszamenőleg mind a 437 oldalt. Nem semmi történések voltak itt halljátok! Egyébként érdekel valakit a Call of Duty 5 magyarítása?
  • titike
    Érdeklödni szeretnék, hogy a Marine Sharpshooter 4 cimű játékhoz készít e valaki magyarítást?
  • hellcommander
    i2K: A Revenant magyarítását mikorra tervezed?
  • ffxi
    Akkor jó! Kivárom.
  • Evin
    Amennyire tudom, csinálják vagy legalábbis fogják. Hivatalosról nem tudok.
  • grebber
    Ha valaki bevállalja biztos lesz!
  • ffxi
    Silent Hill 5: Homecoming-ról lehet tudni, hogy lesz-e rá magyarítás?
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, és viszont.
    Ez a magyarítás már nem "kódos" :)
  • strebacom
    Ezt a játékot abszolult de nem ismerem(lehet hogy sajnos) milyen stílusú, milyen játék ez...Amúgy nagy köszönet a sok más játékokban végzett fordításaidért...Békés Boldog Karácsonyt kivánok neked....
    ui. már a kisfiam is tudja hogy az imyke2000 fodítás az kódos apa figyelj apa kódos....
    Köszike.....
  • IMYke2.0.0.0
    Fontos:
    A telepített Broken World állományait (Resources és World-ben a *.ds2res-ek) be kell másolni a Dungeon Siege 2 adott könyvtáraiba = Deluxe Edition. (Én megvettem, úgy látszik sokan nem)
    A MAGYAR MOD ugyanis így működik helyesen.
    Amikor a segédletet írtam, nem hittem, hogy ennyi gondot fog okozni, de az élet mindig produkál.
  • takysoft
    gratula!
  • meril
    Gratulálok a fordításhoz, ki fogom próbálni és viszont kívánom!