Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • ibrik
    Mint azt leírtam a TRMC-nél, azt a MOD-ot csakis ahhoz a játékhioz csináltam, mert a nyelvi fájl(csomag)ban benne voltak a magyar szövegek is. Mivel némileg ismerős vagyok a "hagyományos" FEAR fájlok szerkezeti felépítésében, így könnyen meg tudtam tenni, hogy az angol szövegfájl helyére az ugyanott megtalálható magyar szövegfájlt tettem "érvényessé" az általam készített MOD-dal.
    Ezért írt ki neked hibát a SAS-nál, mert te a TRMC szövegeit raktad bele (csak a főmenü hasonló a két játékban).

A SAS-sal sajnos az a gond, hogy a netről "megvehető" változatban nincs benne a magyar nyelv, így azt csak úgy tudnám megoldani, ha a magyar változat nyelvi fájlcsomagját közzétenné valaki...
    (nincs a birtokomban ez a csomag és a neten sem találkoztam vele eddig - igazából nem is foglalkoztam vele azóta...)