Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs beyond good and evil magyaritas???
Csuhai G
Remélem MMesteR megoldja a problémákat! Már régóta vártam ezt a játékot, de sajnos nagyon kell hozzá az angol tudás! :'(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Én is, mert nagyon jó egy játék....kicsit lineáris, de kb úgy mint a HL2, hogy közben halálra izgulom magamat....

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

IMYke2.0.0.0
Rendben! Ez csak természetes.
Bízom benne, hogy MMesteR valóban sikerrel jár...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Imyke!!!
Én is szeretnék besegíteni a Call of Cthulhu fordításába, mert ugyan a szöveget én is megtaláltam, csak nem tudtam mit kezdeni vele, szegény MMstert meg nem akartam zavarni, de ha megoldja nekünk az nagyon jó lesz. Valamint beszéltem UV-vel, szóval ha meglesz minden, akkor szinkron is mehetne rá (ugyanis a szinkronok ogg-ban vannak). Valamint úgy emlékszem Mast3rMind is segítene nekünk a CoC fordításában.
Ha valami fejlemény lenne kérlek értesítsetek emailben is, mert azért vagyok itt, de nem mindig...

grebber
Sok sikert a Call of Cthulhu fordításához.
Remélem sikerül elháríani az adodó nehézségeket.

Next PC upgrade: 2022

Oké de melyik kell, melyik a fontos,mert én nézek filmet is, konvertálok is meg minden, nem fogja lassítani a gépet???

ibrik
Szerintem a "custom" elég lesz - ott kiválaszthatod, hogy csak mely kodekeket telepítse.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ja és még egy a K-Lite codec packot hogy telepitsem(full,custom,onlyplayer,stb...)Mégegyszer köszi a segitséget!!<#kerdes><#kerdes>

Köszi a választ, azt kérdezném még, hogy igaz e az, hogy a codecpackok lassítják a gépet, mert én ez miatt nem használok ilyet, csak a legsz.kodekeket telepítem fel(divx,xvid,ac3)?De ha nem igaz akkor rögtön felteszem....

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a dícséretet, elismerést, ebbõl sosem elég 😊
A NOLF-sorozat - a Lithech-motor miatt - erõsen a Hoffmann codec-re épít. Ezt külön nem kell telepítened, hiszen részét képezi minden video codec csomagnak.
Ajánlott a gépeden lennie a Microsoft Media Player mûködéséhez szükséges kódek és én még emellé feltenném a helyedben a K-Lite Mega Codec Pack 1.52-õt is.
Így már nem szabad akadnia a játéknak.
Nálam annak idején sosem akadt, pedig nem egy csúcs hardware gépem van.

Végigjátszás található a neten, angol nyelven.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

No hát vagy egy hete megvettem eredetiben a NOLF2-t, mit ne modjak KIVÁLÓ A MAGYARÍTÁSOD igy teljesen más ez a játék, csak lenne egy kérdésem légyszi ha tudsz segits, ugyanis ezt a játékot szerintem te ismered a legjobban: a játék vége felé azona pályán vagyok, ahol a történet a vizalatti bázison játszódik, és valamiért meg-meg lassul a játék, néha elkezd akadozni, föleg akkor, ha ellenféllel találkozok, ha kinyirom öket megint fut rendesen, és ilyenkor néha a hang is torz lesz:pl állok a fal mögött és elmegy a robot, vagy abból veszem észre hogy ellenség közeleg, hogy a game elkezd akadozni, miért lehet ez, néhány elöbbi pályán is elöfordult, nálad, vagy másnál nemjelentkezett ilyen. Elöre is köszönöm a segitséget!!Ja és el is akadtam ezen a pályán hogy lehet innen tovább jutni van.e ehez a gamehez végigjátszás valahol???<#help><#help><#help>

IMYke2.0.0.0
<#worship><#eljen>

Már dolgozom a problémán...<#smile> Hogy lesz-e belõle valami, az még kérdéses, de ez a játék megérdemelne egy magyarítást.

Üdvözlettel: MMsteR
Maxtreme
<#eljen><#worship>

IMYke2.0.0.0
Jó hírem van - félig.
Megtaláltam a szövegeket a Call of Cthulhu-ban!

Bizonyíték:

"16th February 1922 Now... at my end... I can fully see. My last case opened in me a new fear... a real fear... a fear of myself, of what I am... and of what I have always been. All that I was, is now lost. Hope? Purpose? Pleasure? All meaningless. I now walk in the shadows between worlds... and it is there I have finally glimpsed upon what lives in the dark corners of the earth..."

A helyzet az, hogy az Xbox állományokban tárolja a játék a szövegeket, amiket közvetlenül nem lehet megnyitni, csak HEX-ben lehet editálni: karakterlimit.

IMYke2.0.0.0
Egyelõre nem találom a szövegeket benne! Több, mint 10 ezer fájlt tesz fel a gépre, és érdekes mód az Xbox anyagot is <677MB>, vélhetõleg az átportolás elnagyolása miatt - tuti abból nyeri a textúrákat...
A baj csak az, hogy nincsenek editálható fájlok benne.

Csuhai G
Jah oké köszönöm szépen!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

matamm
hi lesz majd Call of Cthulhu magyarítás a közeljövõben?

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

IMYke2.0.0.0
<#eljen> Taky jól ismer. Valóban lassú vagyok, de igyekszem alapos is lenni.

A Still Life magyarítás mûködõképes, csak figyelj, hogy milyen útvonalra telepíted!
Ajánlott a javított magyarítást letölteni az oldalamról - ha korábban töltötted le, akkor most tedd meg újra - és próbáld megadni a játék "Data" könyvtárának elérési útvonalát helyesen!
Pl: D:\Still Life\Data\

Csuhai G
Valaki PLZ #29649 !

takysoft
lesz post mortem mgyarítás, készülõben is van, csak jelenleg(ha visszaolvasok megtudod miért) nagyon el van szegény Imyke havazva.
Millióegy magyarítást a vállára vett, és alig alig halad.

Különösképp, mivel a fõprojectje most a Longest Journey, legalábbis ajánlom neki.

Mint ahogy azt már Imykétöl megszokhattuk... minden magyarítás EL FOG KÉSZÜLNI, ha technikailag lehetséges. csak várni kell... azért neki is van munkája.(most már szószólója is)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Csuhai G
Sziasztok!

Megszereztem a Still Life nevû játékot, letöltöttem a magyarítást, és felteleítettem a Still Life fõmappájába (nekem: C:/Program Files/The Adventure Company/Microids/Still Life), de mégsem magyarok a feliratok! Elolvastam a Readmet is, de abban sem találtam segítséget! 😞
Tudtok dni tippeket, hogy mit tegyek? Elõre is THX!

Tinman
Ehh késõn olvastam vissza... sorry. Akkor hajrá Longest Journey ügyben!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mégsem lesz Post Mortem fordítás? Valahol elejtetted, hogy meglesz... ha igen, kb. hogy állsz és mikorra várható?
Elõre is köszi a választ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

dtk1985
Hello, Railroad Tycoon 3-hoz kellene magyaritas. Tudom hogy megjelent hivatalosan is magyarul, de nekem az angol verzio van meg. Talaltam egy gportalos oldalat ahol volt link a magyar nyelvi fajlokra de az mar halott volt. Tudna nekem adni valaki egy mukodo linket? Elore is kosz.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

IMYke2.0.0.0
Küldöm is, csak ki kell nyernem õket újra. Mármint az angol eredetiket és lefordított magyar anyagot. Ugyanis, a több, mint 100 MB-nyi forrást elevszítettem még múltkor, emlékszel...

Többiek: nyugi, igyekszem 😊

takysoft
nyaggatjátok szegény Imykét mindenfélével...

apropó Imyke!!!!!!
a fileokat küldhetnéd!!!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2!
A Blitzkrieg 1-2 + kiegek-hez várható, hogy befejezed a magyarításokat? Ha nem, esetleg tudsz róla, hogy valahol létetik hozzájuk?

Izgatott vagyok mint az állat...

Imyke: Mi lesz a Heretic 2 vel? Szólj hogyha nem érdekel, mert akkor nem várok.
grebber
Közben meglestem már én is.

IMYke2.0.0.0
A Magyarítások Portálon már folyik a diskurzus róla - a Fórumban keresd, az egyik legnépszerûbb topik ott, hisz aktuális.

grebber
The Godfatherre is vetne valaki egy pillantást?

Call of Cthulu fordítható, mint minden játék, csak jelenleg nem tudok hozzá szerkesztõt, mivel lefordíthatnám, de majd csak egyszer, ha az nem megy akkor rádobunk egy szinkront, mert az megoldható

Megjelent már egyáltalán?
Gondolom nem lesz olcsó...

IMYke2.0.0.0
Még meg kell "venni"...

grebber
Ha lesz valakinek fordítonak ideje megleshetné akkor a Call of Cthulhu gamet.

grebber
Call of Cthulhu game magyarítható?

Mayday
<#worship><#worship><#worship>
<#taps><#taps><#taps>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Maxtreme
grr.. ezzel gondok lesznek. Valami hülye saját formátumban van az egész.. :/
iot, meg Al1

Maxtreme
Hehe most jelent meg 1 game, amit (ha módban áll) tényleg nem ártana honosítani. 😊
Ez pedig a call of chutulu. Majd valami pro nézzen utánna a dolognak plz <#worship>
Pár percen belül tudok infóval szolgállni a fileszerkezettel kapcsolatban.

IMYke2.0.0.0
Annyire nem, hogy a karakterkészlete - ami 38 különálló fonttáblából áll - nemrégiben készült el Photoshoppal. Mostantól a fordítás és a magyarítás - egy elmés karakter-csere módszerrel - ékezetes lesz és lehet!
A textúra fordítást már annak idején elkezdtem. Közel 400 kép módosítása kell majd, hogy elkészüljön, ála GTA3, NOLF1, NOLF2, Contract J.A.C.K. magyarításaim... 😊

Mayday
AVP2 azert ugye nem cancelled?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Készül. Háttérbe szorult, mert le vagyunk maradva a The Longest Journey-vel, meg nagy titokban nekivágtam a Dungeon Siege 2-nek is .
De ismerhettek, ha lassan is, de el szoktam készülni a munkáimmal.
Persze, vannak nálam is cancelled projektek... 😊

uv
Imyke!

Post Mortem hogy áll?

Akkor godfather?

ibrik
Szerintem korai még ilyesmiket kérdezni...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

uv
esetleg commandos strike force?

uv
Etrom The Astral magyarítással foglalkozik valaki?