Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piedon
Megnyugtatlak, hogy nem fordítható. Bár az elõre lehetett sejteni,mert tipikusan Capcom játék és tipikusan konzolos játék.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Evin
surisomi
POP2-3hoz egyáltalán nincs!

Grebber, takysoft
Nehogy ilyen hülyeségen felkapjátok már a vizet. RELAX

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Énkérek elnézést hogy megmertem kérdezni!

Next PC upgrade: 2022

takysoft
mert ugye te akarod lefordítani, már meg is nézted a file-okat, de nem találtál semmiféle kibontó-módszert.

amúgy minek is kérdeznél ilyet.... buta robokuty...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

grebber
Resident Evil 4-et nem lehet magyarítani?

kössz, ezerhálám.
És a Prince Of Persiához van magyarosítás a 2.részhez?

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

takysoft
<#eljen>

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Valahonnan nem lehet leszedni a Rush For Berlin magyarosítását?

Respekt!!!
Már töltöm is.

hykao
A Hitman Blood Money magyarítása immáron elkészült teljesen, a letöltéshez irány a Gamhunter Team oldala!
kirol
Meg, Biohazard 4.

hi, tudnátok segíteni? a Rising Kingdoms nevû játékhoz keresek valamilyen progit ami képes ki és betömöríteni a .dat fájt. sajna csak kitömöríteni tudtan, vissza már nem... van erre v.mi használható progi?

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Mayday
Megjelent a full jatek?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
Most jelent meg a Resident Evil 4! Valaki ha lesz ideje ránézne hogy magyarítható-e?

Piedon
Meg néha egy pici programozói munka is. Szóval a fordítók olyan "mindenesek".

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

ibrik
És ebbõl azt is lehet látni, hogy a szövegek magyarításához grafikusi munka szükséges...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Piedon
Márpedig most megint kötözködni fogok:
Kreativitás! Fájl megnyit nézõkével, mit látsz? "SKINMAGIC_SKIN_FILE"
Hopp, google megnyit...beír: "skinmagic"...elsõ találat megnéz..."Welcome to www.appspeed.com SkinMagic Toolkit"...rákattint...demó verzió letölt...feltelepít... És lõn:Ezt fogod látni!

Ennyi lenne. Szerintem nem volt nehéz, és cirka öt perc alatt megvolt.

sziasztok valaki tudna nekem segiteni a swat4 el kapcsolatban?
aszizoli

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Hello! A .smf fájlokat mivel lehet megnyitni? A Mount and Blade címû játékról van szó! Elõre is köszönöm a segítséget!

Piedon
Nem lehet, a szövegfájlok valamiféle kódolással vagy tömörítéssel vannak ellátva, semmi értelmezhetõ szövegrészlet nincs benne.

grebber
A most megjelent Infernal game demójára rápillantana valaki lehet-e magyarítani?

PetruZ
Nem volt idõm folytatni, átadtam anno i2k-nak minden cuccot, azóta nála van...
OliApa

A Dungeon Keeper 2 fordítás megrekedt? <#szomoru1>
Oké! Rendben! Megpróbálom. Köszönöm a segítségedet

Piedon
Oké, megértettem.

Jelenleg két nagy program van ezekre amikkel szerkeszteni lehet a játékbeli fájlokat: a Multiex Commander és a Game Extractor. Ha ezek közül egyik sem nyitja meg akkor kicsi az esély, hogy szerkeszthetõ legyen. Persze ez akkor érvényes, ha nem vadiúj a játék.
Ha nem lehet velük megnyitni akkor vagy keresned kell egy vállalkozó kedvü programozót, aki esetlegesen csinál hozzá egy szerkesztõprogramot vagy böngészni a netet, hátha valami "rajongó" csinál hozzá ilyet.

takysoft
ne ugorjukn egymásnak, na...

ha szerkeszthetõ akkor megpróbálom lefordítani! Tudod?

Piedon
Valaki elmagyarázhatná nekem mitõl fontos hogy minél elöbb legyen szerkeszthetõ illetve fordítható valami. Ezen múlik a világbéke?
@meril: választ azért nem kaptál eddig mert:
1. nem nézte meg senki a kérdéses fájlt
2. nincs meg senkinek a kérdéses játék
3. nem érdekel senkit<#idiota>

Ha esetleg szerkeszthetõ a fájl akkor mit fogsz kezdeni vele, mert ha jól emlékszem már jópár játék fájljainál megkérdezted, hogy szerkeszthetõ-e?

Lécci segítsetek! #33194 Fontos lenne!

ibrik
A Runaway 2-rõl már rég megállapítottuk, hogy nem magyarítható.
Hogy lesz-e belõle hivatalos magyar verzió, azt sem tudjuk.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

hykao
Ha jól emlékszem nem sima átírható txt-kben vannak a szövegek, de igazán nem törõdtem sokat vele, mert sok értelme nem lenne magyarítani, ugyanis alig van benne szöveg, és még problémaforrás is lehet a dolog, lévén erõsen online alapokon nyugvó játékról van szó.
Nem tudjátok, a Runaway 2 magyarosításával foglalkozik valaki?
Vagy magyarul jelenik majd meg, mint az egy?
grebber
Van itt olyan aki teszteli a Test Drive Unlimited bétát?
Mert ránézhetne lehet-e magyarítani!

Hello! A .med fájlokat mivel lehet megnyitni v kicsomagolni? A Strategy 3 - The Dark Legions játékról van szó! Lécci segítsetek! Elõre is köszönöm!

dragon11
Hy all!Lesz majd magyarosítás a Test drive Unlimitedhez(teljesre értem).Elõreis köszönöm a választ!

takysoft
csak nincs külön magyar demo...😄

és igen.. "hivatalos" minden játékot megveszünk😄
(gyakorlatilag meg a Starcraft-on meg a Deus Ex-en kívül még életemben nem fizettem játékért😄 legalábbis boltban)

Megjegyzem sok jó kis játékoz hozzá lehet jutni PC játékújságok mellékleteként. vagy pl a Spellforce-ot a videokártyámhoz kaptam ajándékba😄

Piedon
Vagy a demóban benne szokott lenni a teljes szöveg és ugye a demó szabadon letölthetõ.

nem akarok én belepofázni babus de sztem értelmetlen külön külön postokkal kérdezni, ez kényelmesen elfért volna egyetlen postba is
Evin
Mivel eddig nem válaszolt senki, valószínûleg senki sem tud semmit. Vagyis valószínûleg nincs.

Blazing Angels Squadrons Of WWII-rõl tudtok valamit? 4

Blazing Angels Squadrons Of WWII-rõl tudtok valamit? 3

Blazing Angels Squadrons Of WWII-rõl tudtok valamit? 2

Evin
Nem kell mindenkinek megvenni(de van olyan is). Akár baráti körben is meglehet valakinek.

Hello!
Most ez egy tapintatlan kérdés lesz úgy hogy elõre is elnézést kérnék..

Honnan van pénz minden új játék megvételére a magyarítóknak? Vagy általában nem veszitek hanem letöltitek õket?

Még 1x bocs de ez érdekelne <#wink>
Blazing Angels Squadrons Of WWII-rõl tudtok valamit?

Evin
Elméletileg fordítják. Az UltraHun Team. Egyelõre csak a textúra fordítása van meg.

Osi20
Space Rangers 2 van magyaritás? van vagy nincs?

Osi20
Space Rangers 2 van magyaritás? van vagy nincs?