Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
még nem néztem, de fogadni mernék, hogy Bone engine alatt megy, márpedig ez esetben tool nélkül nehézkes lesz...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

akyyy
<#taps><#taps><#taps><#taps>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gregorius
Elkészült a Syberia 2 dokuemtumait tartlamazó magyar fordítás, és a hozzájuk tartozó nyomtatható verzió is.
Mindenkinek tartalmas szórakozást kívánok hozzá!
Gregorius' corner

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Sziasztok!

Tudom hogy a topic fõ profilja a játékmagyarítás, de két honlap honosításra szeretném felhívni a figyelmeteket:

Az elsõ a LiveJournal.com közösségi blog portál, (SG-s topicja)
A honosítás sajnos leállt, és a sok fejlesztés miatt már elenyészõ a magyar nyelv jelenléte, jelenleg csak 22%!
Ha valaki úgy gondolja hogy hozzá tudna tenni a magyarításhoz, csatlakozzon bátran.
Köszönet a több ezer LiveJournal-t használó nevében!

honosítás állapota, jelentkezés honosításra

a másik: SETI@home idegen civilizációk üzeneteinek kutatása
A tudományos project rádióteleszkópból érkezõ jeleket próbál dekódolni, idegen lények üzeneteit keresve. Bárki csatlakozhat számítógépe számolási kapacitásával.
Talán ha magyarul is elérhetõ lenne a honlap, akkor többen felfigyelnének rá.

Több más tudományos projekt is fordításra vár, ilyen az Einstein (feketelyuk keresés), Spinhenge@home (nano-mágneses molekulák kutatása), Rosetta@home (fehérje kutatás), linkek itt

Piedon

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Sziasztok!
Sniper elite-hez keresek magyarosítást. Megvan valakinek vagy tud valaki olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni? köszi
kirol
A Sam & Max Episode -ot fodítja valaki, vagy nincs mivel?
Mert nagyon jó lenne magyarul játszani, és gondolom a honosítással is hamar végezni lehetne a zepizódok miatt.

kirol
Ó már 17,9%? Az szuper!

ibrik
OFF
Hát utánanéztem... Azt hiszem, itt az ideje a fejlesztésnek - az alaplappal kezdve. <#vigyor>
Pedig egy éve még nagyon menõnek számított, de hát ez a mai számítógépek sorsa...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

PetruZ
Hú, ez nagyon hosszú lenne. Ajánlom a prohardver.hu-n lévõ teszteket, tavaly õsszel összemérték az új procikat a régiekkel, meg alaposan leírták, milyen újdonságok vannak (és azóta is sûrûn tesztelnek alaplapokat, procikat ebben a témában). Röviden: a "sima" P4-es már sehol sincs ezekhez képest. 😊
ibrik
OFF
Annyira nem követtem már az utóbbi idõben a hardver híreket...
Valaki magyarázza már el nekem, hogy mennyiben jobbak a dualcore meg core2duo procik egy "sima" LGA775-ös P4-hez képest? (azt tudom, hogy a megjelölt "órajel" az elõbbieknél nem ugyanazt jelenti, mint az utóbbinál)
Esetleg létezik-e valahol összehasonlító táblázat?

És persze egy fontos kérdés: az alaplapom a leírása szerint fogadni tudja a dualcore procikat, de ilyen támogatású alaplapba lehet tenni core2duo procit is?

hykao
Ha lesz hozzá szerkesztõ progi, szívesen megcsinálom. (már ha nem magyarul fog eleve megjelenni itthon...) Kb. akkora munka lesz, mint az elõzõ Sherlock játék, de a legfõbb gond, hogy ezesetben is sajátos fájlokban vannak a szövegek-képek eltárolva (korábbi szerkesztõk nem jók hozzá), ráadásul még rosszabb a helyzet, mert ebben bazi méretû fájlokban vannak az átszerkesztendõ dolgok...
kösz

Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter

Alwares
Még nem készül tudtomal.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Császtok nem tud valaki véletlen Sherlock Holmes The Awakened-hoz honositást?ha valaki tud az irjon már a [email protected] köszi

Funky zene nepper ez a kibaszot Gangszter

PetruZ
Nem. Lehet próbálkozni különféle szûrõkkel, de azok is inkább mossák a pixeles képkockákat, vagyis homályosabb lesz tõle az egész. Sz*r videóból sosem fogsz jót csinálni.
És mással fel lehetne javítani?
Mayday
Konvertalassal sosem lehet mar feljavitani. Hiaba csinalsz egy 100 megas avibol 4.7 gigas dvd-t, nem lesz jobb.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ha van egy szar minõségû videóm, azt át birom konvertáni jó minõségûvé? Eggyet megpróbáltam de ugyan olyan pixeles volt.
dragon11
Hy all!Használtam a keresõt és nem volt benne válasz de megkérdem a Cabela's Big Game Hunter 2007:10th Anniversary Edition-hoz?Elõre is köszönöm<#worship>

Egyszer magyarul fog kijönni😄

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

motyodlee
Hy all!
Nem tudjátok hogy lesz-e a Dark Messiah-hoz magyarítás?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Alwares
Hasonló esetem volt a Rise of Legends-el is. Bár az nem egy UT motoros játék volt de a probléma ugyanaz. Ott .big fájlokból olvsta ki és hiába irogatta át az ember az xml fájlokat nem történt semmi mert a NAgy fájlokból olvassa ki...

Ahogy látom magyarul sem nagyon.

Dave00
ezt most minek írtad?asszed nem tok angolul?

hykao
Tessék itt van, kezdésnek jó lesz: KATT
Dave00
sziasztok tudnátok írni 1 pár olyan program nevet ami kell a fordításhoz?elõre is köszönöm

Ioles
Készül hozzá a magyarítás

hali. valaki irja már meg legyen szives, hogy a S.W.A.T 4-hez van-e magyarositás. elõre is köszönöm.
ibrik
Megjegyzem, ha lehetne is használható fordítást csinálni az SC😄A-hoz, valójában nagyon felesleges lenne. Alig van benne feliratozva valami, amit fordítani lehetne szövegesen.
Sem az opsat beszélgetések, sem a videók, animációk nincsenek feliratozva.
Egy sima menümagyarítás és a játék közben megjelenõ feladatok szövegeinek fordítása miatt kár nekikezdeni...

ibrik
Az SC😄A-ról konkrétan tudom, hogy egyelõre nem lehet magyarítást csinálni hozzá. Hasonló probléma van vele, mint annakidején az SC:CT-vel történt. De míg azt meg tudták oldani, az SC😄A-ra még nincs gyógyír.

Konkrétan arról van szó, hogy hiába írjuk át a játék mappáján belül megtalálható lokalizációs szövegfájlokat (.INT), a játék mégis egy többszáz megás, ismeretlen csomagolású és kódolású .LID fájlból olvassa ki a szövegeket.

Az SC:CT-nél akkoriban az .UMD fájlt (unreal mod-pack) kellett teljesen kicsomagolni és egy karakterbeszúró programmal úgy módosítani, hogy a kicsomagolt változatát - és az ottani szövegfájlokat - használja a játék.
Sajnos az SC😄A esetében nincs semmilyen .UMD fájl, a .LID fájl meg - mint ahogyan már írtam - teljesen ismeretlen csomagolású/kódolású.

Néhány hónappal ezelõtt - amikor az SC😄A kijött - ennyire jutottunk ordel-lel (õ fordította az SC:CT-t).

Ioles
Nemtudom én amikor feltettem magyar volt minden szöveg

ez mennyire jó CoD2 magyarítás?
mert ha jól tudom az IBS Hungary is csinálja, és hát CoD-ban õk nagyon profik!

pontosan tudom, hogy készülnek, kérdésem arra irányult, hogy nem-e hallottatok valami fülest róluk?

Alwares
De ha jól tudom mindegyik készül is :9

Ioles
CoD2, Fahrenheit, Hitman: Blood Money, Splinter Cell: DA, ezekhez még nincsen

sziasztok!

érdeklõdnék, hogy a Fahrenheit, a Hitman Blood Money és a CoD2 magyarításokról tudtok-e valamit?
Illetve, hogy a Splinter cell DA-hoz lesz-e?

Ioles
Sziasztok!
Megpróbálnám lefordítani az Obliviont(hülyeségnek hangzik de megpróbálom). El tudná nekem valaki mondani hogy melyik fájlban vannak a szövegek és hogy miként kell lektorálni, fordítani stb.? Privibe ha kérhetem! Elõre is KÖSZ!

kirol
Hát ilyen hozzáállással.<#nemtudom>
Amikor azt kellene mondanod, hogy: Ahétszázát, csináljuk meg! Csináljuk meg!<#vigyor5>

ibrik
Elõször is, abban igazad van, hogy a 100*-t kifelejtettem az összeredménynél, de hogy hamar kész lesz, az kissé "barokkos" túlzás...

Egyébként a számítás csak a sorokra vonatkozik és nem tekinthetõ pontosnak. Az eddig lefordított szövegek byte-ban számolt mérete valójában csak kb. 4%-a a valódi összméretnek.

nagykispeter
Így bizony a 431 a 6518-nak majdnem tizede ránézésre is.
Nagyon ügyes

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

most mér nem lehet megkérdezni?

konfigom: Asus A8N SLI Premium, AMD Athlon X2 s939 4200+@5400+, Leadtek 8800 GTS 640 MB, 2*1GB Kingmax ram, Chieftec 400W

uv
<#idiota><#wilting><#wilting><#banplz>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

fasza sry 3X

konfigom: Asus A8N SLI Premium, AMD Athlon X2 s939 4200+@5400+, Leadtek 8800 GTS 640 MB, 2*1GB Kingmax ram, Chieftec 400W

tudom de próbálkozok mert itt sokan vagytok te nem jönnél?

TUDOM CSAK PRÓBÁLKOZTAM A JÁTÉK FÓRUMJÁBAN DE SEMMI ITT MEG SOKAN VAGYTOK GODOLTAM EGY PRÓBÁT MEÉR TE NEM JÖNNÉL?

TUDOM CSAK PRÓBÁLKOZTAM A JÁTÉK FÓRUMJÁBAN DE SEMMI ITT MEG SOKAN VAGYTOK GODOLTAM EGY PRÓBÁT MEÉR TE NEM JÖNNÉL?

zeli
ez a hozzászólás ám szorosan a témához kapcsolódik<#wink>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
jó munkához idõ kell😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

CSÁ ALL
AKI AKAR JÖNNI SPLINTER CELL 4-BE LANOZNI PLS JELEZZEN VISSZA