58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • mooo
    Google Chrome se akarja elsőre letölteni,mert azt írja veszélyes lehet,de a Kaspersky már nem talált benne semmit...
  • IMYke2.0.0.0
    A NOD32 sok mindenre azt mondja, hogy vírusos...
  • tototto
    Sziasztok, nincs valakinek Commandos 2 fordítása, mert ami itt van arra azt mondja nod, hogy vírusos?
  • nagykispeter
    Ja, köszi
  • Jakuza001
    Blabla, amiben megkoszonik, hogy erdeklodott es remek otletnek tartjak a jatek magyar nyelvre torteno forditasat, de ennek a veghezvitele nem lesz konnyu,ill gyors, mert ket masik emberrel is le kell ezt a dolgot beszelnie.
    A fo ok hogy elvannak havazva mert rengeteg munkajuk van es nincs eszkozuk a forditashoz a szamara. majd tovabbi blabla
  • nagykispeter
    na és ezt most magyarul...
  • GyeBen
    Régebben már volt egy kísérlet a Runaway 3 fordítására, de végül nem lett belőle semmi. Nemrég írtam a Pendulo-nak, és ezt kaptam válaszul:

Hey,
    Thank you for your email and interest. It is a nice idea to translate RATOF to Hungarian, however I really need to talk to two people in order or moving through and it won’t be easy or fast. Main reason is that we have TONS of work right now and believe it or not we would have to prepare some tools for you to translate.

Anyway, just let me find our reactions first.

Cheers

Rafael Latiegui
    PENDULO STUDIOS
  • Sunsetjoy
    Space Rangers 2
  • Jakuza001
    Es mi lenne a project ? :P
  • Sunsetjoy
    Sziasztok!
    Nem akar valaki besegíteni egy fordításban a közösségi fordító oldalon? Fel kellene pörgetni már:)
  • IMYke2.0.0.0
    Készülget egy újabb, és az is majd ott lesz, a régi helyén :)
  • NiGhTM4R3
    i2k neked nincs újabb weblapod a jatekhonositas.atw.hu-nál?
  • Evin
    Max hivatalos engedéllyel. (Azt hiszem van pár így fent.)
  • IMYke2.0.0.0
    Meg is válaszoltad magadnak - mivel hivatalos lett, ezért a készítőknek kötelességük volt eltávolít(t)a(t)ni mindenhonnan.
    A Magyarítások Portálra pedig hivatalos honosítás nem kerül fel. Ez szabály.
  • kjhun
    Sziasztok

Van arra ötletetek, hogy a magyaritasok.hu-n, miért nincs az F1 2011-hez magyarosítás? A GP Hungary-n, is csak ilyen-olyan félkész verziók vannak. Míg az F1 GH-n, volt kint elvileg a végleges 100%-os változat, csak hát, azóta az oldal megszűnt.

magyaritasok.hu, f betűs lista.

Bár, nekem megvan, az a 100%-os telepítős verzió. :) Most hivatalos lett (lásd: DiRT 3, amikor kijött, elérhető volt, de aztán el lett tüntetve mindenhonnan, mivel hivatalos lett), vagy nem tudtatok róla, hogy nincs sehol róla infó, és ezért/azért nem elérhető? Torrent-oldalon láttam egyszer linkbe kirakva.
  • grebber
    Akkor nem értem nálam miért nem megy :(
  • mooo
    Nekem minden gond és trükközés nélkül működik a steames Thief 3-al!
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal, a STEAM-es Thief 3 a kötelező cache fájlokon kívül, semmiben sem különözik a dobozos verziótól, így nyugodtan telepítheted rá.
  • grebber
    Valaki nem tudja ,hogy a Thief 3 magyarítását valahogy össze lehetne hozni a steam-es verzióval?
  • Evin
    Megnéztem. Kétséges a dolog, ezért nem valószínű, hogy lesz hozzá. A fordításon kívül, lényegében mindent újra végig kellene járni; kibontás, átnézés, szöveg behelyezés. Plusz a programban sem bízom, hogy bírná a szöveghossz változást.
  • Nemmindegy
    Küldtem mailt a honlapon lévő emilre.
  • Evin
    Az nagyon jó lenne. Köszi.
    Vagy ha valaki másnak talán megvan a régi csapatból.
  • Nemmindegy
    Megkaptam az üzenetet. Alig 2 hete töröltem minden régi cuccot a gépemről. Lehet, hogy anno kiírtam cd-re. Megnézem és szólok.

Részemről egyébként oké.
  • Evin
    Köszi.
  • uv
    megküldtem
  • Evin
    Igen. Csak a programra, vagy forrására, és a hozzájárulás(uk)ra lenne szükségem. (Persze eredeti készítők stb fel lesznek tüntetve.)
  • uv
    elvileg tudok neki üzenni egy bizonyos t....nt oldalon.
    ennyi lenne az üzenet?
  • Evin
    A Gamehunter csapatból, NagyG elérhetőségét tudja még valaki? El lehet egyáltalán érni?
    A Silent Hill 2-3 szerkesztőre lenne szükségem, a fordítás Silent Hill HD-be portolásához.
  • IMYke2.0.0.0
    Minden szöveg le van fordítva - Tom Evin-t kellene megkeresni, hogy hátha meg tudja oldani...
  • ricsa008
    Köszönet érte !!! A Xbox verzióba nem lehetne valahogy beoltani?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen!

Ügyelj arra, hogy ha STEAM-es verziód van, ne engedd neki a helyi fájlokat frissíteni!
  • David9317
    Köszönet érte!Már régóta vártam:)
  • IMYke2.0.0.0
    Borderlands (1) „Game Of The Year” Edition magyarítás v1.00
    =================================
    Teljes szöveges honosítás

A honosítást, képeket, telepítőt készítette: .:i2k:. (alias IMYke2000)
    Honlap: http://jatekhonositas.atw.hu
    Elérhetőség: Játékmagyarítások fóruma és Magyarítások Portál
    Tizenkét éve szolgálatotokra.

A szövegeket lektorálta: HJ
    Honlap: http://www.cheatland.hu
    Elérhetőség: Játékmagyarítások fóruma és Magyarítások Portál
    Évtizedes tapasztalattal, hozzáértéssel.

A MAGYARÍTÁS TARTALMA
    ===================
    Mérete: ~ 170 MB

- magyar szöveg (~1.1 millió karakter, szóközök nélkül),
    - videó- és dialógus feliratozás (a honosításból olvassa).
    - betöltő kép, videó

Tisztelj meg azzal, hogy legalább egyszer megnézed a honosítás által feltett, egyedileg módosított intro logómat, kérlek! :)

A letöltési link: KLIKK RÁM!
  • mester1987
    Mond a monitorodnak :)
  • Maxtreme
    Erre szoktam mondani hogy nem az a paraszt aki vidéken/falun lakik.
  • mester1987
    Hogy gyengeelméjű vagy.
  • scomcomputers
    Csak muszályból írt !
  • Maxtreme
    szerinted? :)
  • mester1987
    What a problem?
  • Jaka923
    A Rage magyarítása mikorra várható kb? Az állapotjelzője 50%-on áll egy ideje.