58389
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Hecker007
    Üdv!
    A kérdésem főleg IMYke2.0.0.0-hez szólna, van a neten egy Age of Empires2+kieg magyarosításod, az érdekelne, hogy ezt rá lehetne-e varázsolni valahogy a most kiadott HD edisönre?
    Válaszod előre is köszönöm!
  • Evin
    2 dolog biztos:
    - nem vírusos
    - az Avast ilyen szempontból megbízhatatlan.
  • IMYke2.0.0.0
    Universal Extractorral kicsomagoltam - előtte 10 percre Avast ki, és letöltöttem - majd ráengedtem az Avast-ot: semmi
    Valószínűleg a telepítőben lévő scriptre ugrik.
  • SenorGrande
    Valóban, letölteni nem engedi az Avast. Ha kikapcsolom a letöltés idejére, és utána átvizsgáltatom, nem talál semmit. Azonban ha el akarom indítani, megint ráugrik.
    Virustotal-on nem talál benne egyik sem semmit.
    Elküldtem a Avast víruslabornak.
  • HJ
    Az Eset Smart Security 5.2 (legújabb adatbázis) szerint a belinkelt Overlord II magyarítás nem vírusos.
  • mester1987
    Még 2-t törölj és remélhetőleg a lövészárkából már ki nem jön.
  • PetruZ
    virustotal.com-ra töltsd fel, lehet, hogy csak hamis pozitív jelzés.
  • kjhun
    Sziasztok

Van egy kis probléma az Overlord II magyarításával, hogy vírusgyanús az Avast szerint. És másnak telepítési gondja is volt vele. Lehet, hogy a ki/becsomagolóprogramban (ha tartalmazza a telepítő) vagy a telepítőben van, nem odavaló cucc. (Az NSIS fejlécben.)

Vírusadatbázis verzió: 130406-1
    Win32:Evo-gen (Susp)

Viszont a karanténban átvizsgálom, akkor azt írja, hogy nincs. Ki érti ezt??

Letöltéskor meg jelez. Valaki Avast-al nézze meg letöltéskor mit reagál rá.

Link
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy írtam, én csak a mikéntre voltam kíváncsi, ezért jártam utána, és fordítottam le annyit, amennyihez kedvem volt.
    Nyelvhelyes írás mindenek előtt, de én a rövi ÖöÜü-vel is elvagyok.
  • Tehasut
    Bandris, aki a játékot elkezdte fordítani, megoldotta az őű problémát, még cikket is írt róla a Magyarítások Portálon.
  • IMYke2.0.0.0
    "The Cave" - HUN

Csak úgy, megnéztem, mit lehet vele kezdeni.
    Hosszú ékezetes ŐőŰű-höz fontfájlokat kell machinálni, azt meg rühellek [nem működik a sima replace].
    Saját videó tőlem.
  • Baker1
    Putty.
  • Baker1
    Ez baromi nagy moderáció volt, baszott büszke lehetsz magadra i2k, húzd ki magad, gratulálok. A sok trágyát meg benne hagytad, az én magyarázó kommentjeimet a blamára meg törölted. Nagyon jól tükrözi a topik imidzsét'. Szép napot!
  • IMYke2.0.0.0
    Végre nyugalom lesz.
  • Tehasut
    Örö é bódottá, hogy nem látjuk többé.
  • IMYke2.0.0.0
  • HJ
    Hammmmm bekapta ...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem látok törölni valót :)
  • HJ
    Miket nem mondassz, te kis fizetett MP-s provokátor.
  • ibrik
    "Kissé" felülértékeled saját magad jelentőségét...
  • Fpocok
    " (nem tetszett neki a Bal-klikk és átírta Bal-kattintásra, ez a mai napig nem ment ki a fejemből )"

Hát pedig szvsz bal-kattintás sokkal jobb egy magyar fordításban, mint a klikk.
  • scomcomputers
    És tudja....
    http://pioneerdj.com/english/lp/controller/index.php?utm_source=displaynetwork&utm_medium=CPC&utm_campaign=ControllerLP&gclid=COWMsrOytLYCFYdd3godRCsAUg
  • Ashlara
    "i2k remélem törli ami nem idevaló."

Remélem azt is törli, aki nem idevaló!
  • HJ
    Semmi extra nem volt, beszélgettünk egy kicsit erről-arról és elment a téma másfelé, de ahogy írtam is: i2k remélem törli ami nem idevaló.
  • jetblack
    Nah akkor en meg bejelentem hogy mivel az aktualis forditorol reg nincs hir I2K-nak hala elkezdem az I Am Alive forditasat.
  • genndy
    'guys' legyen az inkább, még megsértődnek.
    Kicsit átment a topic offba. Még az is jobb mint az egymásra köpködés, ami általában megy :(
  • scomcomputers
    Hey...gays!!
    Belépek oszt ez fogad....mi van?
  • HJ
    i2k majd törölje is szerintem ami nagyon off lett.
  • Evin
    Részemről befejezve az offot, úgy látom errefelé is jöttök.
  • HJ
    A koncertszervezés is elég macerás sztori, mi nyáron főleg motorostalálkozókon játszunk - és oda meg már tavaly novemberben indul a szervezgetés. De szerencsére van annyi koncert amennyi nekünk elég. Ez is csak egy hobby! 11 éve. www.exonmusic.hu
  • Evin
    Már úgy érted a húrokat/billentyűt/dobot verni.
    Kivéve, ha valami egyedi zenekar vagytok, akkor nem szóltam. :)
  • HJ
    A "klasszikus, begépelős" cheat kódoknak gyakorlatilag a Steam archivment rendszere adta a kegyelemdöfést. Annak meg nem láttam sok értelmét, hogy archivment dolgokat is berakjak.
  • Druzsba #38639
    Tavaly ősszel az új Xcom megjelenésénél került elő ez a téma több helyen, nyilván a 20 évvel ezelőtti verzió miatt, hogy manapság a játékok sokkal "lágyabbak" - nem lehet elveszteni, nincs game over, van helyette checkpoint rendszer, automatikus mentés és a menüben játék közben állítható nehézségi szint.
  • Rusy
    Ebben teljesen egyetértek tényleg nagyon könnyűek és most már egyre inkább.

Éppen nem régen gondolkodtam ezen, most játszottam ki nem rég a starcraft 2 legújabb kiegészítőjét, a heart of the swarmot, nagyon jól meg van csinálva le a kalappal (pénz van dögivel), de ledöbbenve tapasztaltam, hogy mint régi motoros a starcraftban úgy gondoltam hard-on kezdem ráérek végigvinni, az utolsó pálya kivételével szinte nevetségesen egyszerű volt, viszont azért multiban vannak meglepetések, de hogy ennél a cégnél maradjunk nézzük csak meg a diabo 3-mat na az a végtelenségig leegyszerűsített kezelőfelület nem jött be, de még sorolhatnánk.

Sajnos jobb nem lesz.

Egyetlen egy játékot tudnék mostanában kiemelni a steam-en szereztem be asszem 2500ft-ért a king's bounty warrior of the north, aki szereti a műfajt mindenképpen próbálja ki, kb 100 órát játszottam a kampánnyal, normál módba, és a kihívás kellően jó volt.
  • HJ
    Az ötlet onnan jött, hogy a fiam akkor még kicsi volt és állandóan nyaggatott ha elakadt valahol. Meguntam állandóan az újságokat lapozgatni és ezért jött az ötlet egy kis méretű, könnyen kezelhető valami összerakására. Mivel akkor se voltam programozó, ezért adta magát a HTML, mint minden gépen eléggé használható megoldás. A 33600-as modemek korában pedig a minél kisebb méret is nagyon fontos volt. Ezt sikerült átmenteni, hiszem az utolsó kiadás is csak 760 kbyte.
    Lehet, hgy majd ki kéne találni valami mást, de egyelőre a zenekarom dolgai eléggé lekötnek. Elég jól megy a szekér és ütni kell a vasat amíg lehet :)
  • jetblack
    Bevallom surun latogattam hogy az aktualis jatekhoz nincs valami poenos csalas. De abban van valami hogy mostansag casualok a jatekok nem is kicsit
  • Evin
    Én is főleg a poénos dolgokat kerestem, és próbálgattam, de azért becsúszott néha egy-egy God mód.

HJ
    Nem tudom honnan pattant akkor ki ez a progi ötlete, de formabontó volt. (Ha jól emlékszem, mikor ilyen kék színűre váltott a dizájn, egész csinos lett)
    Megint előrukkolhatnál valamivel. :)
  • HJ
    14 éve amikor elkezdtem csinálgatni akkor még más világ volt. Talán a játékok is nehezebbek voltak kissé mint az utóbbi években. Sokszor még közepes nehézségen is jól jött az örök élet + összes fegyver :) Nem volt jellemző hogy a PC-s játékok ennyire casual szintre menjenek. De ez ilyen.... akkor 1999 volt, most meg 2013.
    Amire valamilyen szinten büszke vagyok: kezdettől fogva teljesen egyedül csináltam az egészet, nem hirdettem sehol, nem vettem részt semmi linkcserés dologban és azért csak lett a weblapon több mint 2,5 millió egyéni látogató. Most hosszabbítottam a domain nevet még 1 évre - szóval 2014. áprilisig még biztos lesz, utána meg. Majd látjuk...
  • Rusy
    Mára már egyébként kiment a divatból, én mondjuk sosem csíteltem, viszont a poénosokat mindig kipróbáltam, de a végtelen élet meg pénz az sosem tetszett...
  • Evin
    Igen. Akkoriban még vártam az új frissítéseket, mikor még nagyban csíteltem. :)